Találkozások

Több
21 éve 4 hónapja #127365 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Saját topicomban offolok... :P

Ezt a megjegyzést igencsak meg kell cáfolnom, mert egy iszonyatosan megdöbbentő, lepadlózó, magával ragadó film volt!!! Merem állítani, hogy ÉN évek óta nem láttam moziban ennél jobb filmet!

Dehát izlések és pofonok...

...on.

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127347 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Kincső: talán azért nem jelentkezik senki, mert ez egy oltári sz*r film volt oltári sz*r szereplőkkel. :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127264 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Találkozások

Kenza írta: Szisztok! Nekünk is van egy proggramunk jövöhét péntekre (jun. 13.) méghozá a SPORT NAP . A Népstadion kertben lesz akinek van kedve az jöjön el. Találkozó: Reggel 8:30-kor a Ferenc körúton a metroban a terképnél. A programok ingyenesek. Mindenkit szeretettel várunk. Jó buli lesz. :D

NEM JÖN SENKI :?: Nagyon sajnáljuk :bawling:
Azért még reménykedünk, hátha a talira befut valaki :D

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
21 éve 4 hónapja #127096 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Mivel most hétfőn nem jött össze a mozizás :roll: , igéretemhez híven:
JÚLIUS 16-ÁN, HÉTFŐN A KOSSUTH MOZIBAN (Bp. XIII.ker. Váci út 14.) 390.- FT-ÉRT MEGNÉZNÉNK A NEW YORK BANDÁI CÍMŰ FILMET. Pontos időpontot persze csak csütörtökön tudok mondani (de úgy du. 5-6 felé lenne az ideális nekem).

Aki szeretne jönni, a következők szerint jelentkezhet :roll: :wink: :
:arrow: e-mailben vagy privátban csütörtökig [size=9:2w2hcctc](vszeg csüt. este nézek utoljára netet)[/size]
:arrow: SMS-ben vasárnap estig [size=9:2w2hcctc](hétfő de. szeretnék jegyet foglalni)[/size]
:arrow: személyesen az MTT szülinapon, amíg megtaláltok.

Remélem, leszünk néhányan. :wink:
Sziasztok:
Kincső

u.i.: Dae: sajnos nem tudok menni, pedig szeretnék, csak akkor valahol a Balaton-felvidéken leszek táborban... :roll: :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 4 hónapja #127067 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Drága MTT-s társaim!

Végre megvannak a konkrétumok!
:dance:

Szállásról a Gumipók-féle bejegyzésben olvashattok.
Jelentkezés továbbra is priviben, nálam!

Barátot, barátnőt, kedvest, testvért, anyut, aput lehet hozni - de csak módjával! (Eddig sokan visszamondták, de még lehet dömping az utolsó napon - nem örülnénk, ha nem lenne elég hely... :!: )

Érkezés:
délelőtt 10-től délután 4-ig folyamatosan.

A hivatalos program 5-től kezdődik (addigra mindenkinek le kéne cuccolnia stb. :!: ) Batti köszöntőjével, pezsgőzéssel.

Utána szolíd vacsora.

Ezt követi a "zenés-táncos mulatság", ereszd-el-a-hajamat kivilágos kivirradtig. (Külön köszönet Battinak, _Neonak, Gumipóknak és mindenkinek, aki hoz táncolható-hallgatható zeneCD-t.)

Emellett beszélgetés, (ha hoztok) társasjáték, progresszív eltévedés az erdőben... (ez utóbbi azért erősen nem javasolt...)

Másnap hazamenetel reggeltől estéig tejedő időintervallumban.

Amit feltétlenül hozzatok:
:arrow: Magatokat
:arrow: egy napi élelmet :!: :!: :!:
:arrow: ...és ruhát
:arrow: egy tálca/doboz sós és/vagy édes sütit és egy üveg alkoholmentes itókát (minden más fakultatív, igény szerinti...)
:arrow: zenét - CD-n (de ha hoz valaki magnót, kazettáról is nyomhatjuk a muzsikát :cooljump: )
:arrow: kártyát, társasjátékot - ki mit akar

Egyelőre ennyi.
Azért nézzetek még vissza néha, mert ha van új infó, frissítek.

A vezetőség nevében szeretettel várlak Valamennyiőtöket!!!
Gyertek!

Üdv,
Morgana

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 4 hónapja #127021 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
SZÁNTÓD!!!!!

Szántódi tali lenne (Balaton, déli part, Siófok közelében) előreláthatólag július 4-5-6.-án. (Péntek du., szombat, vasárnap de.) A Rév Szántód kempingben lenne, árak a következők:

-Sátorhely 800 Ft
-Személyenként + 960 Ft
-Amit hozni kéne:
-sátor, kaja, pia (de van a közelben pár bolt is) hálózsák, polifoam, mindenki a saját igényei szerint.

Előreláthatólag így lenne, de ha vkinek nagyon nem jó az időpont, még változtathatunk rajta!

Aki kedvet kapott, az jelentkezzen nálam priviben vagy telefonon (0630/415-92-04)
Pussz,
Galadh

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #126995 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Drágáim!

Győri hétvége :

Időpont: augusztus 22-24.
Szállás: Egészsgügyi Kollégium, Győr, Szent Imre u. 26-28.
Költség: 1300 Ft/ éjszaka/fő, +300 Ft a nem tanulóknak
Program: kószálás, városnézés (esetleg fakultatíve fagyi Péhalmán :twisted: ), ill., amit akartok

[size=9:3p8josd0]Fontos: Olcsóbb szállást nem találtam eddig, bár még van pár hely, ahol nem veszik fel a telefont, amiben reménykedtem, az meg kétszer drágább :roll: Igyekszem még megtenni, amit lehet, de 90 %, hogy ez marad.[/size]

Jelentkezni lehet nálam priviben, ill. kérdésekre válasz a 96/517-726-os telszámon. Szerettel várunk mindenkit :)

Több
21 éve 5 hónapja #126898 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Most vettem észre h. a meghirdetett éjszakai túra egybeesik a Telcontar által hirdetett velemi terepbejárással. Aki mind a kettőre szeretne menni, az lsz. küldjön nekem egy privit legkésőbb péntekig. Ha sokan vagytok, akkor keresünk másik időpontot.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 5 hónapja #126876 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Gumipók írta:

Úgylátom mivel még mindíg vannak homályos foltok ezért letisztázok pár dolgot.

Az MTT első születésnapját Június 14-15-én ünnepeljük Királyréten, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Királyréti Oktatóközpontjában.

Odautazás egyénileg, vagy egyénileg szervezett csoportokban.

megközelíthető: Vonattal vagy busszal Kismarosig onnan pedig menetrendszerinti autóbusszal Szokolya-Királyrét irányába, vagy kisvasúttal ugyanide. Hogy mi honnan indul és mikor azt derítse ki valaki és ossza meg a többiekkel plz. :::

Ami van:
elhelyezés 5-8 ágyas szobákban (zsír új az egész, két hete adták át) kb 50 fő fér el.
konyha teljes felszereléssel (hűtő,rezsó,evőeszközök,étkészletek)
zuhanyzó, wc több is van az épületben.

Amit hozz.
Kaja, Pia (vásárlási lehetőség 10 kilóméteres körzetben nemigen van)
Meg a jókedvedet. énekhangodat, hangszeredet, fürdőruhádat (bár csak egy patak van nemmessze)
Szunyogriasztót (kilépsz az ajtón és ott az erdő ::

Ami nem lesz.
Tábortűz (a tűzgyujtási tilalom alatt a Nemzeti Park Igazgatósági épületének tövében tüzet rakni...hát nemtudom ::)))

A véges számú férőhely miatt javaslom, hogy aki szeretne jönni, az jelentkezzen emilben vagy priviben Morgana-nal. ő fogja összeírni az embereket. (ez csak azért szükséges, hogy tudjuk beférünk e) :::

Remélem sokak kérdéseit sikerült eloszlatni :::

üdv. Gumipók

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 5 hónapja #126797 Írta: Kincső
Jelentkezés híján meghosszabbítom a határidőt: aki nézne ma 18:15-től New York bandáit a Kossuth moziban 390.- Ft-ért, jelentkezzen SMS-ben (06 30 520 6447) 14:00-ig! :idea:

Kincső

Több
21 éve 5 hónapja #126790 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Éjszakai túra: június 27 (Péntek) vagy 28 (Szombat) éjszakára szerveznénk egy éjszakai túrát vhol Bp. környékén. A Börzsöny, a Pilis, esetleg a Visegrádi hg. jöhet szóba. Programterv: alkonyattól pirkadatig mászkálunk a setét erdőben, másnap de: tájékozódunk és hazatalálunk. Aki szeretne jönni az lsz. írjon nekem privit. Részletek később, a létszám függvényében.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 5 hónapja #126774 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Százezer üdvözlet!

Most kaptam a fülest, hogy a Millenáris Parkban ingyen vetítenek jó filmeket (pl. Amélie csodálatos élete), nem lenne kedvetek elzarándokolni?
Valaki jár arrafelé, hogy megnézze a kínálatot?
Puszi: Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 5 hónapja #126761 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Kószák, figyelem!
Program: a nyári tábor helyszíne, Velem természeti értékeinek és titkos ösvényeinek felkutatása két napos túra keretében.
Időpont: június 27 péntek - június 28 szombat. Sátrat, kétnapi élelmet, innivalót hozzatok. Előzetes jelentkezés nálam, privátban. A tábori programok miatt némi személyi szelektálás elképzelhető. Csak olyanok jelentkezését várom, akik nagy távokat meg tudnak tenni gyorsan, menetfelszereléssel. Nem kirándulni megyünk, hanem a teljes területet pontosan feltérképezni. Előreláthatólag 30-40 km-ről van szó, táborverés sötétedéskor, továbbindulás pirkadatkor.
Indulás 10.05-kor a Keletiből, Szombathelyen találkozunk (én Sopronból megyek).

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #126753 Írta: Kincső
Sziasztok!
Még korábban felvetettem egy közös New York bandái -nézést.
Megszereztem a szükséges infókat. :idea:
[size=9:1s9r87d1]Sajnos itt nálunk a Csepel Plazában nem játsszák, a Corvinban csak vmikor este 8 körül. :roll: [/size]
:arrow: A Kossuth moziban (Bp. XIII. ker. Váci út 14.) hétfőn (jún.9.) 390.- forint a jegy és a vetítés 18:15-kor kezdődik!

[size=9:1s9r87d1]Tudom, hogy egy kicsit későn szólok... :roll: [/size]

Engem viszont anyu csak akkor enged el, hogyha nagykorú személy is jön. :roll: Ha van egy ilyen vállalkozó, akkor az ajánlat él! :idea: :wink: [size=9:1s9r87d1]Valaki áldozza fel magát! :roll: :o [/size]

Aki szívesen jönne, írjon SMS-t a 06 30 520 6447-es számra, holnap, június 9-én13:00-ig!

[size=9:1s9r87d1]/Ha nem jönne össze, akkor számíthattok jövő szerdán, jún. 16-án (ugyanott, ugyanannyiért) NYB nézésre, ha az időpont hasonló./[/size]

Szió :wink: :
Kincső

Több
21 éve 5 hónapja #126751 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Június 21, mint azt bizonyára sokan tudjátok, Szentivánéj. A kelta tradíció Líthasnak hívja, másik nevén tűzünnep. Ekkor a fiatalok összegyűlnek a réteken, hatalmas tüzeket gyújtanak és dalokkal, táncokkal emlékeznek meg a nyári napfordulóról, az év legrövidebb éjszakájáról (ilyenkor aludni sem szokás). Az ünnep része a tűzugrás, amikor is a lángnyelvek fölött átugrálnak, bátorságuk bizonyítékaként. Feltételezem, hogy mindenki számára világos, hogy Beltaine folytatásáról van szó... :D
A program: ha van kedvetek (gondolok itt olyanokra, akik értenek is hozzá, mint pl. Míriel vagy Fin, és ezt vegyétek felkérésnek...) délután tánctanítás, aztán közös főzöcskézés bográcsban, este danolászás, majd a nevezetes tűzugrás. Ön- és egymásismereti őszinteségi játék, ezután buli hajnalig, majd végül közös napkelte-nézés egy hegy tetejéről.
Amennyibe a programot teljes egészében támogatjátok, segítőkre és felszerelésre van szükségem.
Ami kell:
:arrow: tánctanítók (és zene biztosítása)
:arrow: bogrács és állvány (legalább 20 literes kellene)
:arrow: kukták (hagymahámozás stb.)
:arrow: autó (sofőrrel) a bevásárláshoz és felszerelés szállításához
:arrow: segítség az előkészületekben
Amennyiben nem akartok bogrács-partit, az előkészületek és az előre befizetendő pénz nyűgétől megszabadulhatunk. A helyszín a Beltaine helyszíne, a Látó-hegy.
Jelentkezni priviben (semmiképpen sem itt!!!), majd időnként közlöm a már jelentkezettek listáját, valamint a következő kérdésre is válaszoljatok: kértek-e bográcsos pörköltet vagy gulyáslevest vagy maradjunk a sima szalonnasütésnél. A vacsoraparti egyébként minimum 20 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre. A jelentkezés előzetes egyeztetés után a kajahozzájárulás befizetése révén relizálódik.
Tehát:

Líthas-buli június 21-én szombaton!

Több
21 éve 5 hónapja #126749 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Szissz, nékem mindkettő jó =) Már alig várom =)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 hónapja #126740 Írta: Kincső
Dae: én nagyon szívesen mennék, de csak a 08.15-17. időpont jó. :roll: :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #126599 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
a 22.ével kezdődő jobb lenne a jelenlegi tervek szerint de a 15.ei is mert akkor leszek 17 éves-)) (ez még a jövötől függ,hogy lesz-e időm)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #126591 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Sissee: Én nem valsz. hogy tok menni, nagyon zsufi a nyaram... de azért reagálok:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 5 hónapja #126558 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Bár még messze van az augusztus, ahogy ismerjük Időapót, itt lesz öt perc múlva 8) Szóval az a kósza gondolat suhant át lyukacsos fejecskémen, hogy a tavalyi szegedi mintájára lesz egy győri hétvége. Egyenlőre semmi sem biztos, az általam javasolt két időpont augusztus 15-17, illetve a következő hétvége, azaz augusztus 22-24. Kérem , aki netalántán észreveszi ezt a hozzászólást, szóljon, hogy melyik lenne jobb neki (azt nem kérdezzük, hogy tudna-e jönni, az egyértelmű, ugyeee?? :twisted: ), mert a szállást le kéne foglalni minél előbb. A részletek majd jönnek 8)

Több
21 éve 5 hónapja #126393 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Hogy ne felejtődjön ez se el:

Brisa írta: Szombaton 15 órától a Margitszigeten egy beszélgetős teadélután lesz tea nélkül. :mrgreen: Várunk mindenkit szeretettel. Aki tud hozzon sütit és jégbehűtött üdítőt, no meg plédet. (Én és Arwena biztosan viszünk fincsi sütiket... :wink: )

A találkozó 14:45-kor a Nyugatinál a szokott helyen (= pu. előtt).

Ja, és aki jönne, írjon nekem privit.

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #126355 Írta: Kenza
Kenza válaszolt a következő témában: Találkozások
Szisztok! Mi is megyünk Véniával a szalonasütésre és hozunk mindent, még szúnyog riasztot is. Nekünk is van egy proggramunk jövöhét péntekre méghozá a Sport nap. A Népstadionnál lesz akinek van kedve az jöjön el. A találkozás Reggel 8:30-kor a Ferenc körúton a terképnél. A programok ingyenesek. Mindenkit szeretettel várunk. Jó buli lesz. :D

Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni.

Több
21 éve 5 hónapja #126284 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Micsoda király banda! Mást nem mondhatok, nagyon jó bulizást mindenkinek!!! És legyetek nagyon rosszak. (hehehe)

(Hadd adjak 1 tanácsot azoknak, akik reggelig maradnak: NAGYON öltözzetek föl, és vigyetek magatokkal VIZET, mert iszonyúan-kellemesen koszosak lesztek :lol: ;) )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 hónapja #126266 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
Én szintén csak jó szórakozást tudok mondani,sajnos én sme leszek ott...pedig nagyon szerettem volna :( .Szép napot és még szebb estét!

"...mert az utolsó gongszó nembiztos hogy a véget jelöli..." :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
21 éve 5 hónapja #126257 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Nimashilin írta: Jó sütést, erdőjárók! Jó... jó piálást... jó alvást... jó vizsgát nekem. :cry: Brűűűhűhühűűű!!!! :bawling:

Én is hasonló sorssal nézek szembe, csak még meg vagyok áldva egy felvételivel is...

jó mulatást...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 5 hónapja #126248 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: Találkozások
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Itt lesz a szomszédban a sütés és én azért nem tudok elmenni mert el van törve a lábam

grrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:roll: Én nem igérem biztosra de lehet hogy elnézek majd arra ha bírom

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu

Több
21 éve 5 hónapja #126194 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó sütést, erdőjárók! Jó... jó piálást... jó alvást... jó vizsgát nekem. :cry: Brűűűhűhühűűű!!!! :bawling:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 5 hónapja #126181 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
De, természetesen az is kell!!! :D [size=9:57baz1ri]kicsivel lejjebb írtam...[/size]

Akkor mégegyszer....

Mit kell hozni?
- kaja-pia: mindenki azt és annyit hoz, amit és amennyit szeretne - szalonna, kolbász, hagyma, kenyér, üditő...stb
- amire lehet ülni - legfőképp pokróc (aki ott alszik, annak nem árt a hálózsák se)
- bármi, amivel lehet világítani - zseblámpa, viharlámpa, mécses

Ezek a legfontosabbak...ezen kívül mindenki azt hoz, amire neki még szüksége van! :)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 5 hónapja #126179 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
És kaját nem kell vinni? Úgy értem, sütögetnivalót...

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #126173 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Héééé-hóóóó!!!!!
Figyuzzatok, nekem az a térkép kínai.
Illetve értem én, csak nem nagyon akarodzik eltévedni, ezért nem lehet hogy elötte még vón egy kis találka is, és onnan mennénk?
Köszi!

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.276 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére