- Köszönetek: 0
Találkozások
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
22-e pénteki nap, iszonyatos tumultus lesz a Keletiben, teli értetlenkedő emberekkel, különösen az ünnep után, meg a Forma-1 előtt. javaslom, aki teheti, vegye meg előre a jegyet, valamint hogy egy megbeszélt időpontban találkozzunk valahol.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Részemről akár ajándékozás utáni féktelen stb. bulizás is lehet.
Puszik
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- _Neo
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Sziasztok!
Van egy ötletem, amit már tavaly is meg szerettem volna valósítani, de nem jött össze - szóval most bedobom újra. Hátha még időben el tudom kezdeni szervezni, ha van rá igény. Szóval, én egy
karácsony előtti/utáni vagy szilveszteri, 2-3 napos talira gondoltam. Kismaroson ismerek egy szimpatikus turistaházat, ahol már volt alkalmam eltölteni 3 napot.
Érdekelne valakit az ötlet?
Akit érdekel, az legyen szíves, írjon nekem emilt vagy privit, mert lehet, hogy ezt a topicot nem fogom olyan sűrűn nézegetni.
Az 5let nem rossz, csak ugye egy Kulturalis Egyesulet (vagy mifene) keretein belul illik nkulturalisan es egyesulten viselkedni, ami valamelyest utkozik a szilveszteri totalisan fektelen, tombolasba es orgiakba torkollo mulatozas tervevel...
de a karacsony utani, szolid, ajandekbontogatos partit tamogatom
(ennek elofeltetele egy kedves kis elobuli, ahol mindenki felirja 1 cetlire a nevet, huzunk, es a fobulin mindenki megajandekozza a kihuzottat valami aprosaggal - Egy gyuru nem jatszik, lelott poen)
miccoltok?
Palatinusra mennek fotozni, de sajna nincs gepem ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Figyelem!!!!
A palatinus beli fürdőzés előreláthatólag e hét pénteken lesz.
Nna ki ígérte, hogy eljön? Aug, Szú, Ring, Laurelen...
Tali 10 órakor, a Margitsziget belseje felé tartó 26-os busz megállójában.
Aki jönne, írjon privit, vagy sms-t! (0630/ 415 92 04)
Aki később tudna csak jönni, az is jöjjön, valszeg egész nap kinnt leszünk!
Pussz,
Galadh
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Cueddo
- Nem elérhető
Sziasztok!
Van egy ötletem, amit már tavaly is meg szerettem volna valósítani, de nem jött össze - szóval most bedobom újra. Hátha még időben el tudom kezdeni szervezni, ha van rá igény. Szóval, én egy
karácsony előtti/utáni vagy szilveszteri, 2-3 napos talira gondoltam. Kismaroson ismerek egy szimpatikus turistaházat, ahol már volt alkalmam eltölteni 3 napot.
Érdekelne valakit az ötlet?
Akit érdekel, az legyen szíves, írjon nekem emilt vagy privit, mert lehet, hogy ezt a topicot nem fogom olyan sűrűn nézegetni.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Cica, Hegyirabló, Telu, Ancalimon, Vewy, Estel, Rabyn, Telcontar, Laurelin, Finwe, Oisin, Fiona, Finduilas, Árnyelf, Míriel, Augustine, Dodiee, Minderva, Ulmo, Gyémánt Hajnal, Pataky Péter, Darky, Angie, Finwe, Thaur, Brandír, természetesen Rayan és én
Ne feledjétek a:
hálózsákot/pokrócot
polifoamot
enni és innivalót
mécseseket
És ne késsetek! Potnban 5kor mindenkit várunk a Kolossy téren!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Nos páran beszéltünk egy Palatinus (margitszigeten) beli fürdőzésről, aki jönne, jelentkezzen, és megbeszéljük az időpontot!
Sajnos Rayan szülinapjára és a csillagnézésre nem tudok menni, de azért gondolok rátok!
Pussz,
Galadh
Galadh
- kriszana
- Nem elérhető
A nagy póttábor szervezés közepette ne feledkezzetek meg arról, hogy holnap várlak benneteket du. pontban 5kor a Kolossy téren a szülinapi bulira és a csillagnézésre! Ne késsetek!
- Dae/siss
- Nem elérhető
tehát leszögezem, nem hivatalos MTT-tábor. Csak egy győri háromnapos tali.
Indulás: 14.05-ös gyorsvonattal a Keleti Pályaudvarról
Érkezés: kb 15.48-kor. Ezután megyünk az Egészségügyi Kollégiumba, elfoglalni a helyeket. Mint már említettem volt, minden szobában külön fürdőszoba van A kollégium jó húsz percnyi sétára van a belvárostól, viszont ettől függetlenül igen jó helyen van: 200 méterre van a Győr Plaza és a győri kórház (bár ezt remélhetőleg nem óhajtja senki meglátogatni), a másik irányba 50 méterre meg egy isteni fagyizó és egy ugyancsak isteni lacikonyha, szemben meg egy gyönyörű park.
Tervezett programok: séta az esti Duna-parton, kirándulás Pannonhalmára, számháború, éneklés, illetőleg GyU-társasjáték, GyU-filmnézés, quenya nyelvlecke, stb. Utóbbi kettőhöz kéne minimum egy Ancalimon... (A tábortűz sajna nem megoldható )
A meleg étkezéssel kapcsolatban még semmi biztosat nem tudok, kb 1000-1500 Ft-ot számoljatok rá, de ezen felül (mint a tavalyi hősi szegedi táborban ) beszednénk emberenként 700 Ft-ot a reggelik és vacsik fedezésére. Tányért, evőeszközt, poharat tessenek hozni. Továbbá igény szerint zseblámpát.
Az eddigi jelentkezők (kérném szólni, aki nem jön és itt látja a nevét, illetőleg a fordított eseteket is):
Rabyn
Augustíne
Telumehtar
Esgal
Rayan
Minerva
Ulmo
Mau
Meleth_lin
Legolin
Namarie
Ryana
Szürke Gandalf
,Gyémánt Hajnal
Fimbrethil
Cueddo
Laurelen
Olosta
Irunien
Gumipók
Galadh
Dodiee Took
Telcontar Léli
Arden Borough
Carnimirie
Zümm
Sagrat
Thaurwathiwen
Rogue/Arwen
Natalee
Plusz nem ott alvó győriek:Eia, Fio, Ithil meg én
Na, mit felejtettem el mondani, szóljatok...
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nyolctól lesz a Margitszigeti Szabadtéri Szinpadon Verdi Nabuccója. Estel énekel a kórusban. Ez a nyilvános főpróba, úgyhogy ingyenes. Akinek van kedve és ideje, jöjjön! Találkozó fél nyolc után a Víztoronynál.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Részleteket még ezen a héten írok, legkésőbb holnap.
És egy fontos dolgot szeretnék mondani: majdnem biztos, hogy ez nem hivatalos MTT-póttábor lesz, hanem egy sima háromnapos győri taliféle. Ezúton is bocsánatot kérek, hogy póttáborként harangoztam be.
- Undómiel
- Nem elérhető
Izé, bocsika az OFFért. Kajaügyben hogy álltok? Visszaolvastam és akkor még nem volt bizti... Ha gondoljátok, utánanézek. Több ismerősünknek is van étterme. Bocsi, hogy nem privit küldtem, csak nem tudtam, kinek kell! És ha valami csoda folytán Győrben leszek egyik este, örömmel vállalom az idegenvezetést... De persze a többi győrivel karöltve, már ha Nekik megfelel...
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Fio
- Nem elérhető
Rabyn,Augustíne,Telumehtar,Esgal,Rayan,Minerva,Ulmo,Mau,Melethlin,
Legolin,Namarie,Ryana,Szürke Gandalf,Gyémánt Hajnal,Fimbrethil,
Cueddo,Laurelen,Olosta,Irunien,Gumipók,Galadh,Dodiee Took,
Telcontar Léli,Arden Borough,Carnimirie,Zümm,Sagrat
Plussz a három győri, aki nem alszik ott: Eia, Fio, Siss.
Most lehet tovább jelenkezni..
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A szombat esti hullócsillag figyeléshez és egyéb égnézegetős varázslathoz mindenki hozzon magával:
-polifoamot,
-pokrócot,
-hálózsákot
- mindent ami kell a hosszabb ideig tartó, szabad ég alatti, vízszintes elhelyezkedés sikeres kivitelezéséhez...
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső
- Fio
- Nem elérhető
Morgana írta: Igen - igen - igen!
Loth ötlete nagyon megragadta a fantáziámat!
Mindenki nagyon sajnálja, hogy nem jössz a pót-tábortba, _Neo...
Viszont, nagyon csöndben megjegyzem, hogy én otthon leszek, azaz Pannonhalmán, ami egy köpésre van és ha jól hallottam, terveztek oda kirándulást. Ha mondtok kb. létszámot, bejelentem a csoportot és leszek az idegenvezetőtök!
Hmm?...
Naaaa, hogy hangzik?
Puszik,
Morgana
Naggyon jol, és fontolora vesszük, vagyis sissee veszi fontolora a dolgot.. Amugy ez a 400.... KHIRÁLY!!! vagyis PÖPEC!!
De azért mégegyszer beirom, hogy eddig 28-an jelentkeztek, akik részt akarnak venni a győri murin. AKI MÉG AKAR JÖNNI, VAY SZÁNDÉKÁBAN ÁLL, AZ IRJON PRIVIT SISSNEK (vagy nekem ) ÉS AKKOR JÖHET Ő IS. AUGUSZTUS 14-E A HATÁRIDŐ, UGYHOGY MÁR NINCS SOKIDŐ......
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Morgana
- Nem elérhető
Loth ötlete nagyon megragadta a fantáziámat!
Mindenki nagyon sajnálja, hogy nem jössz a pót-tábortba, _Neo...
Viszont, nagyon csöndben megjegyzem, hogy én otthon leszek, azaz Pannonhalmán, ami egy köpésre van és ha jól hallottam, terveztek oda kirándulást. Ha mondtok kb. létszámot, bejelentem a csoportot és leszek az idegenvezetőtök!
Hmm?...
Naaaa, hogy hangzik?
Puszik,
Morgana
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- _Neo
- Nem elérhető
Sajnos pottaborba nem tudok menni, mivel Prog Terv Mat golyatabor leszen, s annak egyi foszervezoje volnek, igy illik ott lennem, sajnalom.
Masfelol, a Loth-fele buli jol hangzik... ß)
mára mesta
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Loth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
aki jönne küldjön privit
"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."
- Rayan
- Nem elérhető
Nah, szombati gyülevészéssel kapcsolatban:
Amit feltétlenül hozzatok:
MAGATOKAT (EZERREL)
KAJÁT (SOKAT)
PIÁT (SOKAT)
POKRÓCOT (SZINTÉN ZENÉSZ)
HÁLÓZSÁKOT
MÉCSESEKET, FÁKLYÁT, MINDENT, AMI VILÁGÍT (SZENTJÁNOSBOGARAT NE, MERT VÉDETT)
CD-LEJÁTSZÓT, AKINEK VAN!!!
ÉS PERSZE JÓ ADAG VIDÁMSÁG KÖTELEZŐ A FELSZABADULT HANGULAT ÉRDEKÉBEN! =)))
CUPP
Rayan
basszus, Caps Lock
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
Azért majd keresek hullócsillagot Lengyelországban is, és gondolok rátok. Jó bulizást és boldog szülinapot/névnapot az érintetteknek!
- Ankalimon
- Nem elérhető
A 9-i időpont ebből a szampontból sokkal kedvezőbb.
- kriszana
- Nem elérhető
Új feljemények szülinapos-buli ügyben: Mivel a csillaghullós 12-e hétköznapra esik, azt eszeltük ki Ancalimonnal, hogy a születésnapi tábortűzzel egyben kémlelhetjük az eget is pirkadatig.
Gondolom lesznek olyanok, akiknek ez nem nyeri el majd tetszését, de figyelembe kell venni, hogy a nyár nem szünet mindenkinek, hanem vannak köztünk dolgozó emberkék is.
Legyetek jók!
Ismét kérek mindenkit szóljon, ha jön a szülinapos tárbortűzre, mert tudnunk kell a pontos létszámot!
Ellenkező esetben: kimaradnak valami nagyon jóból:-)
Üdv
- Melian
- Nem elérhető
kicsit OFF leszek :heu: , de: a múlt szombati látó-hegyi talin, amikor a dinnyét ettük, ott maradt egy fehér, nagyméretű műanyag tányérom + egy kés, de már nem tudom, kinél volt - Galadh jut eszembe először, de asszem, ő csak a dinnyebelezésnél késelt :cyclops: )
Szóval, bárkinél van, vigyázna rá amíg nem találkozunk? Hantale!
Egyébként mély irigylésem küldöm az összes szigetlakónak! De hétfőn én is megyek! Värttinä!!! :hello:
Melian Öve óvjon Benneteket!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Nna??
Gal
Galadh
- kriszana
- Nem elérhető
Részletek a Rayan születésnapi és a Krisztinák névnapi augusztus 9-én megrendezésre kerülő bulijáról:
Tábortűz lesz, mostmár biztos! Ugyanott, ahol Szent Iván éjjelén voltunk!
Találkozó augusztus 9-én, Kolossy tér, buszmegálló 17:00 A buli reggelig tart, egy kiadós napfelkelte nézéssel (reméljük, ezúttal nem marad el...)
Ezért kéretik hozni magatokkal: hálózsákot, polifoamot (mert éjszaka hideg van még a tűz körül is.) Mindenféle enni és innivalót.
Aki szeretne csatlakozni a szülinapos társasághoz, az dobjon megy egy sms-el(06-70/510-6698), hogy tudjuk, hány emberre számoljunk a meglepetésnél Ma délutántól kezdve csak telefonon vagyok elérhető,mert nem leszek netközelben!
Várunk mindenkit szeretettel!
- Ankalimon
- Nem elérhető
Ha lementek, ne hagyjátok ki pénteken este 21 órakor a Világok Hangja formáció koncertjét Öcsön. Világraszóló jó zenét játszanak (indiai, tibeti és kínai zenei alapokon saját műveket.)
- Oisin
- Nem elérhető
(Kósza Kommandó Kapolcs és Környéke Kiruccanás)
Most 7végén (Szombat-Vasárnap) páran lemegyünk Kapolcsra, megnézzük a Művészetek Völgyét! Akinek van kedve, az tartson velünk! A napijegy 1200, diákoknak 600, a sátorhely kb 500/fő. A kaját megpróbáljuk saját erőből megoldani. Sátrat hozzatok!!! Utazás: 2 üres hely van még a kocsiban, utiköltség oda-vissza + völgyön belül kb 2000/fő. Aki jönne, az lsz. dobjon meg egy privivel, és azt is jelezze h szeretne velünk jönni kocsival v inkább egyénileg utazik! Kocsival 8 körül indulunk, kb. 10-re szeretnénk leérni. Aki vonattal/busszal v saját kocsival jön, az is írjon h meg tudjuk beszélni, a völgyben hol, mikor találkozunk!
További info: kapolcs.szinhaz.hu
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.