- Köszönetek: 0
Találkozások
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Képek akkor leszenk, ha megkapom Dodie képeit meg bescannelem +1 nap... utána a weben fent lesz minden !!!
a 29-edikei turara gyertek, nem lesz nehezebb, mint ami Gesztesen volt Sot.. de legalább annyira humoros lesz... szvsz
aki ugy érzi lenne kedve alkotni valami maradandót (kép, grafika, foto) kérem szoljon vagy kuldje el, mert a képes honlapon lesz hely ezek számára is, SŐT!!!
Ma belolem ennyit Na adios
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
És igen, péntek. na most az a gond, hogy ütközünk a Tolkien Klubbal. szóval aki oda akar menni, kérem jelezze.. ha sokan vagytok, akik inkább oda mennének, lefújhatjuk, bár nem örülnék...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Irunien
- Nem elérhető
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Laurelen
- Nem elérhető
Kérdés Oisin-nek: - hol van az a kicsi@világ?
- te egy "ír szakértő" vagy?
-Írországról szóló előadásokat hol lehet még hallani?
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
kérdés:
MIKOR LESZNEK KÉPEK VÁRGESZTESRŐL??
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Augustíne
- Nem elérhető
Telu: most 1-kor, vagy 1/4 1-kor kezdődik a GyU a DP-ben?
ORLANDO 4ever!!!!
- Telcontar
- Nem elérhető
Kirándulások naptára:
Gerecse 50 kőkemény teljesítménytúra április 19 szombat. Aki jönni akar velünk, annak előtte ajánlatos komolyabb felkészülést végeznie. Ennek első állomása március 29 szombat, Nagy-Kevély hegy. Találkozó 8.30-kor Árpád híd budai hídfőnél, a Szentlélek téren a 18-as busz végállomásánál. Kb. délután 3-ig tart, 10-15 km könnyű terepen, de némi szintkülönbség lesz.
Netem nincs, ezért csak telefonon adhatok további infót, vagy Peredhilhez fordulhattok.
számaim:
30/2364413
20/2083367
- Ryana
- Nem elérhető
Rabyn írta: Rayan:
Jó társaság
Nagy buli
Felnőtt felügyelet
Értelmes banda!
De ah kell még nekik gyözködés sztem mogy szívesen felhivja őket)) Nagy mestere az emberek elkésrésnek!
Az első két betűt cseréld fel.
Felnőtt felügyelet
Ezzel van baja, hogy "nincs"...
Most ezt majd megmutatom neki!
Jajj, csak sikerüljön meggyőznöm...
Bocs, most asszem off voltam.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Úrin Fea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
El tudom képzelni!
Jöjjön aminek jönnie kell. Én nem fogok meghátrálni. Harcolok, ha van miért harcolni.
- Rabyn
- Nem elérhető
Jó társaság
Nagy buli
Felnőtt felügyelet
Értelmes banda!
De ah kell még nekik gyözködés sztem mogy szívesen felhivja őket)) Nagy mestere az emberek elkésrésnek!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lili
- Nem elérhető
Telu írta: Szóval:
Frodós tali:
Megyünk moziba TTT-t nézni.. a feliratosat.. a DPbe
Szóval: mondjuk találkozzunk 10-11 körül... a mozi elött (a DPn belül és nem a DP elött!!!!!!!)
Így mindenkinek jó vagy korai?
Hogy mikor jáccák nem tom.. de utána nézek ígérem... utána dumálás a McDöncibe Vagy esetleg át a Jetbe lehet menni
Szó javaslatok stb?
Megnéztem a mozi műsort és,ha minden igaz a feliratos verzió 12:15-kor kezdődik a DP-ban.
Ja és én max 11-kor tudnék odaérni...
- Úrin Fea
- Nem elérhető
Ha ők is ismernék ezt a társaságot, akkor simán elengednének.
gyere el velük egy talira. És akkor talán.
Jöjjön aminek jönnie kell. Én nem fogok meghátrálni. Harcolok, ha van miért harcolni.
- Ryana
- Nem elérhető
Valaki mondjon nekem egy (vagy több) nagyon nyomós indokot, amivel elengednének Veletek táborba! (Vagy ilyen nagyobb szabású kirándulásokra.)
Mert jelenleg szüleim a "ne is álmodj róla" - résznél tartanak... :bawling: :bawling:
:hein:
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Úrin Fea
- Nem elérhető
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A programokat fogjuk továbbra is venni, remélem mindenki készült!
Helyszín: Telcontar irodája (cím lentebb)
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Namarie
- Nem elérhető
Köszönöm, az nagyon jó. A telefonszámodat megadnád?
Köszi!
Akkor ez pénteki nap, ugye?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Dodiee
- Nem elérhető
Nam:"Ha valakinek gondot okoz eljutni oda, találkozó 1/2 és 3/4 5 között a nyugati főbejáratnál."
Amúgy pedig Krúdy u. 7. a Baross utcánál kell leszállni, odatalálok, de elmagyarázni nem tudom..ha valaki később jön, csörögjön rám, és kimegyek elé.
- Oisin
- Nem elérhető
A Kicsi@Világban hétfőnként és péntekenként egy Euroadshow nevű rendezvénysorozat megy, ami az EU-országokat mutatja be képek, élménybeszámolók, kerekasztal-beszélgetések, stb. formájában.
Április 7-én este 7-től lesz az Írországot bemutató rész, amin én is ott leszek, mint "előadó". Lesz diavetítés, mesélés, beszélgetés. Minden Írország rajongót szeretettel várok.
A "hivatalos" program valószínűleg max. 9-ig tart, javaslom, hogy utána tartsuk meg egy kicsit kötetlenebb formában a saját Írországos talinkat, mondjuk valamelyik közeli Irish Pubban.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Namarie
- Nem elérhető
Tudom, és még egyszer köszönöm. De szerintem nem leszünk asnnyian, hogy odamenjünk. Részleteket a chaten.
Doodie!
Én, ha minden jó megy, mennék, de mondd meg kérlek, hova is lehet menni..
- Dínchamion
- Nem elérhető
Namarie írta: Lehetséges helyek, ahova beülhetünk: Boci tejivó /itt enni is lehet/, Millenium Kávézó, Bécsi Kávézó. A Plázát nem szeretném, mert irtó messze van és hangos.
Bár én nem megyek, mindenképpen a Bécsit ajánlom. Még külön terem ( : ) is van... Ha sikerül megszerezni. Ott voltunk a konferencia meg a fogadás után...
Dodiee Took írta: Eddigi jelentkezők:
.
.
.
Dín(????????) /jössz?/
Iru(??????)
.
.
.
...De nagyon jó lenne, ha még jönnétek páran:)) legkésőbb holnap estig szóljon aki jön, mert ha túllépjük a 14-et, módosítani kell a foglalást. Jelentkezést priviben kéretik, ne offoljuk szét a topicot.
Hidd el nekem, én vagyok az ezen a fórumon, aki a legtöbbször szól az offtopic miatt, pedig nem is vagyok moderátor, és szerintem ez a topic arról szól, hogy találkozók szerveződjenek... És így nem off a jelentkezéseket is lebonyolítani.
Amúgy Iruval megyünk, de akkor ezek szerint nem a K@V-ben lesz... Hm. Akkor ezt még megbeszéljük (én már a K@V-be sem találnék oda, de remélem Iru tudja, hol van), de négykilences valószínűséggel ott leszünk. Képeket mindenki hozzon! Árnyelf báci is!
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Namarie
- Nem elérhető
Egyenlőre annyi biztos, hogy jövő hét péntek, délután. Hogy mikor, azt Ti jelezzétek, de ha lehet, kettő után. Találkozó a Dugonics téren, az Egyetemi Könyvtár előtt. Én ottfogok virítani a kezemben a GyU első kötetével..
Lehetséges helyek, ahova beülhetünk: Boci tejivó /itt enni is lehet/, Millenium Kávézó, Bécsi Kávézó. A Plázát nem szeretném, mert irtó messze van és hangos.
Ha valaki nem szegedi, és szeretne jönni, szerettetel várjuk, de megkérném, jelezze, hogy jön, és azt is, hogy itt szeretné - e tölteni az éjszakát, a szálláshely miatt.../privibe jó/
Köszönöm.
Namarie
- mogy
- Nem elérhető
ellenben a frodós talit sztem passzolom...valamikor aludni is kéne...
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Sesy
- Nem elérhető
Augustíne írta: Jó volt a Grímás koccintás (főleg, h nem is ő volt a Tma! ).
Néhány RULZ:
Az Orlis poszter! 8O
Sesy köszöntője
A rajz
Jóvanna, én nem tudok köszöntőt mondani
Ami yo volt sztem, vagy emlékezetes mgé talin:
soksoksok Frodós kép (na meg Grímás )
csoportos vörösödés (különféle okok miatt)
kissé hangos röhögés
a rajzom (Onering, már majdnem kész, szombatra elviszem )
Mindenkinek köccönöm, aki eljött, és éljenek a kislétszámú talik!
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Dodiee
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
már értem..így vilu...csak nekem ne használj idegen szavakat, mert aztat én nem érteni:)) (teccikérteni???)) )
- Dodiee
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Dodiee Took írta: 16-18-ig lesz a Noldás progi a Szabó Ervinben, a Liszt Feri téren. Még nem tom tudok e menni, orvoshoz kéne menni a nyakammal, félek leesik a fejem. de megpróbálok:)
Már lentebb írtam:) Hozzátenném, hogy Márc. 20.-án, csütörtökön lesz
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.