Találkozások

Több
21 éve 7 hónapja #113145 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodiee: Detto! Gorni volt a tali, csak kár, későn értem oda... :(
RULZok:
:arrow: Mogy kutyája iszonyat édes volt!
Bennie :arrow: Ben Affleck! :D :wink: :roll:
:arrow: Az éneklés jó volt, szokás szerint hülyének néztek minket :arrow: Mondjuk már +szoktam! Ez a poén a talikban! :wink:
:arrow: A Mirákulumban kibeszéltük az embereket! :wink: :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113140 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Remek volt a mai nap, főleg, hogy ilyen sokan eljöttetek! És most a szokásos rulzzok:
:arrow: Műsoron kívüli megjelentek:)
:arrow: szupi idő:)
:arrow: Fagyievés
:arrow: Margit sziget, entekkel és mallornokkal(valamint a mókusokkal, bár egyet se nyúztunk meg)
:arrow: Összefutás a kirándulós társasággal
:arrow: Éneklés
:arrow: Maffiázás(de hogy miért engem nyírtatok ki először a másodikban grrr :twisted: )
:arrow: Romok közötti hepaj(végül átugrottam, igen, igen!!)
:arrow: Dunaparti sztorizások
:arrow: Mirákulum:)
:arrow: Gyümipuncs(nagyon fini, máskor is igénybe veszem!!)
:arrow: Mogy kutyuja("Beni, ül! Jó kutya!"

Nem rulzz, vagy nem annyira..
:arrow: Sorbanállás a meciben
:arrow: Nem találjuk Elanorékat..
:arrow: Melkor mindent átugrott, mindenhova felmászott, ahova én is akartam de nem mertem ;)
:arrow: a Dunaparton büdös van.
:arrow: séta séta séta(lejártam a lában...)(de megérte!!)
:arrow: Mogyék nem jöttek Mirákulumba a kutyu miatt:(

Nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy ennyien eljöttetetek!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113124 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaj ez nagyon jó nap volt! Köcönöm mindenkinek ,hogy megszépítettétek a napom! Csak az az esés nem hiányzott! :roll: Na mind1! A lényeg ,hogy SZUPI VOLT!

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #113075 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
cico kihagytad mogy pasiját-)))))
Ő is gyün-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #113073 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Nergal bict nemjön...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 7 hónapja #113072 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
hello újra
elnézést hogy keverek én itt mindenmerre, de jön velem egy barátnőm is.. :oops:
kettőkor találkozunk :D

Több
21 éve 7 hónapja #113069 Írta: Dodiee
Na, felírtam mindenkit egy cetlire, amit lehet hogy szokás szerint itthon hagyok...
Melkor: Nergal azt mondta anno hogy jön, azóta nem beszéltem vele. de min ketten lesztek fiúk, az tuti.
Fereste: GYERE!!!!!!!
Elanor:SZINTÉN!
Onering:MÉGÚGYSZINTÉN!

Jöjjön mindenki!!!!

Lista:
Augustíne
Dodiee(az én volnék)
Elanor
Fereste
Frimbethil
Galad
Kriszana
Melkor
Mogy
Nergal
Onering
Rabyn
Rayan
Telu

Ez 15 azaz tizenöt fő!! :) )

Több
21 éve 7 hónapja #113063 Írta: Melkor a Vala
Á pedig reménykedtem! :P

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #113038 Írta: Rabyn
melkor jön mogy pasija is-)

Több
21 éve 7 hónapja #113027 Írta: Melkor a Vala
Én leszek az egyetlan Pasi??? Az szép! Vagy még nem ismerem őket névről! Jah és Nergal nem jön!

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #113026 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Találkozások
Reeeeeeeeeee!!! Engem iszzz! Ana írj fel plíz!

Telu: Sztem mindenkinek hiányoznál! Gyajj, ilyet mondani!
Rabyn: Gyógyulj meeg!!!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 7 hónapja #113017 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Hé, hé, hé, én is jövök holnap!! :)
Le ne hagyjatok a listáról! ;)

Viszont az a bicikli-túra valószínűleg nem fog összejönni, de ha mégis akkor szólok!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 7 hónapja #113013 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
hell mindenkinek..

izé, nagyon leharapnátok a fejemet, ha holnap én is mennék találkozóra? :roll: (most mondták chaten, hogy lesz tali..) és olyan rég találkoztam már veletek, mert állatira kiestem (megint) a fórumos dolgokból :D

Több
21 éve 7 hónapja #113009 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Helyesbítés: szombati MArgit-szigeti tali végleges lista: Telu, Dodiee, Rayan, mogy, Rabyn, Galad, Fimbrethil, Melkor, Nergal, Augustine + én :wink:

Dodiee: hát persze, hogy jön Rayan, mit gondolsz, miért írtam föl? :lol:

Jah, és ezúton mindenkinek felhívnám a figyelmét még 1x (még ezen kívül is soxor fogom... :P )
Május 1. Biciklitúra! Mindenkit várunk szeretettel :!:
Eddigi biztos résztvevők: Cicafül, Augustine, Peredhil, Rayan, Elanor, Rabyn +én.
Lehetséges még: Ulmo, Minerva, Hódica és még sokan mások 8)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #112998 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem mindenesetre azt mondta, hogy jön:))
szerencsére...
én is megyek, és szurkolok Rabynnak, hogy gyógyuljon meg...ja, és +1 fő, akit mondtam Dodie :) )
nagy fan a srác, neekm elhiheted:)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 7 hónapja #112935 Írta: Dodiee

kriszana írta: Szóval akkor ezek szerint szombaton találkozunk: Telu, Dodiee, Rayan, mogy, Rabyn, Galad, Fimbrethil :)

Hozzátennék még egy Melkort(aszonta jön) és egy esetleg benéző Augot. valamint, ha jól emlékszem Nergal is azt mondta, hogy jön. Lehet, hogy volt még, aki mondta hogy jön, de elhagytam a papírom, amire felírtam... az a jó ebben, hogy a Margitszigeten akárhányan elférünk:))

Rayan: ezt vehetem úgy, hogy jössz? :)

Több
21 éve 7 hónapja #112932 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Csak annyit tennék hozzá, hogy remeknek ígérkezik ez a kis szombati összeröff, szal "elégeljétek má meg a megelégedést", hagyjatok tévét, otthonücsörgést, és gyertek Szigetreeee! Éljen a természet!

(na jó, léptem)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 7 hónapja #112906 Írta: kriszana
Szóval akkor ezek szerint szombaton találkozunk: Telu, Dodiee, Rayan, mogy, Rabyn, Galad, Fimbrethil :)
És mindenki mást is szeretettel várunk 14:00-kor a Nyugati főbejáratánál. :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #112852 Írta: Dodiee
Fimbrethil, a kérdés csak egy: HOVÁ? Szegedre? pénteken? szombaton? ha szombaton(annak én volnék a szervezője) akkor hozz névtáblát, én is viszek, és mindenki, aki tud, hozzon(bár nem nagyon jönnek újak)

Több
21 éve 7 hónapja #112851 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Rossz hirem van kedveskéim:ÉN iS MEGYEK
persze ez csak nektek rossz, nekem jo
de meg nem biytos, csak valosyin-, de addig is ,olzan reg rontottam el masok rossszkedvet

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 7 hónapja #112848 Írta: Dodiee
Aug: hááát. addig tuti, amíg süt a nap szvsz, de konkrét időpontot, amikor mindenkit hazazavarok(mert én olyan kegyetlen vagyok ám!!) nem tudnék mondani:) ha jössz, csörögj ránk, és megmondjuk hol vagyunk(mint multkor, az Almássynál ;) )

Több
21 éve 7 hónapja #112843 Írta: Rabyn
TElu mit beszélsz itt hülyeséget???
Igen is hiányoznál nekem is!!
Én viszont majdnem biztos, hogy nem leszek ott :( :( :( :crying:
Uagynis megtámadott az infulenza és most is lázas vagyok.. (ami azért is rossz mert tegnap is lett volna egy talim amit emiatt kellet elmondanom...)
De ha addig elmúlik a lázam és a szédülésem ott leszek, persze ha anya elenged, mert meg kellene már gyógyulnom rendesen.. Szóval szurkoljatok, hogy maradjon abba a betegségem..
UTÁLOM, HOGY MINDIG ILYENKOR LESZEK BETEEEEG!!! :bawling: :bawling:

Több
21 éve 7 hónapja #112797 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Drága Nagynénim! Igenis naon hiányzol, úgyhogycsak gyere szépen! :wink:
Pls nerakjátok át! :? Énis kipakoltam a combatom h ottanlégyek...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 7 hónapja #112777 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások

Telumehtar írta: Emberek!!!
Legyen má szombaton...hát ilyen nincs.. minden progimat kihúzom szombatról erre meg mi történik.... kössz szépen... :? Nekem csak a szombat jó... na mind1... akkor legfeljebb nem megyek.. ugyse hiányoznék senkinek....

Jaj, Telu!!! Miért mondassz ilyeneket???!!! :( NEKEM IGENIS HIÁNYZOL!!! :wink:
Amúgy nehogy áttegyétek miattam a talit!!!! (mondjuk mostmár úgysem fogjátok :wink: ) Lehet, h a végére be tudok ugrani! (nem biztos) Meddig tartana?
Melkor: én nem érek rá sajnos pénteken. (A bnőmmel moziba +yünk.)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #112706 Írta: kriszana

Dodiee Took írta: Tehát:
Tali szombaton délután kettőkor a Nyugati főbejáratnál(oda mindenki odatalál szvsz)
Program: Margit szigetre menés.
Fakultatív programok:
Fáramászás(á lá Lothlórien)
Éneklés, nevetgélés(á lá Megye)
Kolostorrom megmászása(á lá Széltető)
Perecevés, fagyizás( á lá nem tom mi)
Dunanézés( á lá Anduin)
És amit a helyzet hoz!

Mindenkit szeretettel várok!!

Remek Dodiee, köszi, hogy megszervezted :-) Én tuti ott leszek du 2kor a Nyugatinál. Ránk fér egy kis tavaszi napsütés a Margitszigeten :dance:
Aki bújt-bújt, aki nem, nem.
Telu, Dodiee, Rayan, mogy, Rabyn, Galad és mindenki más, aki ráér szombaton egy jó kis sétára, az jöjjön!

Több
21 éve 7 hónapja #112581 Írta: Melkor a Vala
Akkor oldjuk meg legyen pénteken és szombaton is egy tali!
Így akinek valamelyik nap nem jó az jön a másikon! Így jó?? Én válalom a pénteki turnus összehozását! Ha ez így jó akkor pénteken 5-kor a Nyugati főbejáratánál! Ha esetleg vmi gond akad akkor írjatok vagy hívjatok fel a számom 06-30-56-03-654
Nah ennyi!

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #112523 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello!
Beírom még egyszer, hogy senki ne tévedjen el, aki ide akar jönni.

Telcontar írta:Sziasztok!
Kirándulások naptára:
Gerecse 50 kőkemény teljesítménytúra április 19 szombat. Aki jönni akar velünk, annak előtte ajánlatos komolyabb felkészülést végeznie. Ennek első állomása március 29 szombat, Nagy-Kevély hegy. Találkozó 8.30-kor Árpád híd budai hídfőnél, a Szentlélek téren a 18-as busz végállomásánál. Kb. délután 3-ig tart, 10-15 km könnyű terepen, de némi szintkülönbség lesz.
Netem nincs, ezért csak telefonon adhatok további infót, vagy Peredhilhez fordulhattok.
számaim:
30/2364413
20/2083367

Több
21 éve 7 hónapja #112521 Írta: Dodiee
Teluka: nekem nagyon is hiányoznál, de most már nem fogom átszervezni.. Aug,Melkor, ne haragudjatok, de én is szombatra készültem, ugyhogy hacsak ezért nem mondja le mindenki, akkor szombaton lesz. Légyszi, ne kavarjatok, multkor is nagyon hülyén vette ki magát.

Több
21 éve 7 hónapja #112504 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások

Namarie írta: Ha a Milleniumban lesz valami rendezvény, /néztem, de nem láttam, de ha mégis/ akkor a Kárász utcán lévő Corso Caféban települünk át.

Hm... A Corso elég nagy? Csak azért kérdezem, mert ha sokan lesztek, akkor már bajos az elférés (bár elég rugalmasak - mi simán átrendeztük a helyiséget, és nem nagyon ugattak érte, sőt)...

Bocsánat, ha mindenbe beledumálok, kibicnek semmi se drága, ugye... :roll: :D

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 7 hónapja #112500 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Off:

Telukám , az hogy nem hiányoznál senkinek, nem igaz.

On: Szegedi tali:/hátha nézi egy-két érintett/

Holnap fél 4 és 4 között gyülekező a Dugonics téren a Könyvtár előtti padoknál. Kezemben a GyU első kötete. Ha a Milleniumban lesz valami rendezvény, /néztem, de nem láttam, de ha mégis/ akkor a Kárász utcán lévő Corso Caféban települünk át. Ha semmi nem lesz, és Nektek is jó úgy, maradhatunk is.

remélem, jön valaki...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.148 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére