Találkozások

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #116422 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves lovastúrázók!

Ha nem lesz elég autó (úgy néz ki hogy ez a helyzet), néhány embernek vonattal kell lejönnie Kunszentmártonba. Ahhoz, hogy a vonatozók 9-re leérjenek, a 4.20-as szolnoki vonattal kell jönniük (szolnoki átszállással). Ki vállalja hogy ilyen korán felkel?

Akik biztosra mondták hogy jönnek (Cica, Krisz, Árnyelf, Angie, Yavi, Loth), azoknak 2-3 héten belül be kéne fizetni az 5000 előleget. Thaur még bizonytalankodik, úgyhogy ő lesz a tartalék. Javaslom hogy tartsunk egy talit, ahol megbeszélhetnénk a részleteket + mindenki hozná a pénzt. Jövő péntek pld. megfelel?

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116421 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Húú, jó lenne menni, még nem tudom... :?
A talira én is sajnálom, h nem mentem, biztos jó volt. :(

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116417 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar:Én nagyon szívesen mennék, csak az a baj hogy nem tudnak elvinni én meg nem igazán dudnék, egyedül elmenni.
Ha van valaki akivel együtt elmehetnék oda akkor rendben lenne.
Ha nincs az se baj. Max eltévedek! :D
Ja, és akkor mikor is lesz az 50 km-es?

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 6 hónapja #116392 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Programajánlat: Tábortüzes buli
A kelta hagyományok szerint április 31-én este megünnepeljük Beltaine-t, a nyár ébredését, mindezt egy szalonnasütős - gitározós-éneklős party kíséretében.
Helyszín: Látó-hegy, nem messze az Árpád-kilátótól.
Időpont: április 30 szerda (a négynapos ünnep nyitóestje) délután 4-től este 11-ig.
Megközelíthető autóval vagy a 65-ös busszal a Kolosy térről a Fenyőgyöngyéig, onnan 10 perc séta.

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #116391 Írta: Oisin
Sil,

A kocsival való próbálkozást feladtam. A Hondával magasabb padkákra se nagyon merek felmenni, úgyhogy Yavi szavai a vízmosásról kellőképp elrémisztettek. Így aztán "csak" lovagolni voltam, de mivel kengyel nélkül ügettem, a holnapi izomláz nálam is garantált...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #116387 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

Cicafül írta: Gyerekek! Olyan isten volta a mai kő-hegyi kiránduló tali, hogy az elmondhatatlan!!!! :D :D Veszett mód elfáradtunk, de annyira, de annyira megérte! Nosztalgia a köbön a kő-hegyi menedékháznál, no meg a Petőfi-kilátónál - rájöttünk, hogy magasabb, mint volt... :P És arra is rájöttünk, hogy minden út Telcontarhoz vezet!

Egyszóval: NAGYSZERŰ VOLT!!!

[size=9:1b7scxfu]most mondjam azt, hogy sajnálhatja, aki kihagyta....mondom: sajnálhatja!![/size]

Sajnálom is... :cry: Miért nem vagyok pesti... :bawling:

Bár ha jobban belegondolok, én a lusta kószák közé tartozok... :oops: :roll: Azt a tavalyi felfelé utat nem felejtem el... Amikor a végén már a Végzet Hegyét énekeltem magamban... :oops:
[size=9:1b7scxfu]Lépj tovább, a csúcsra fel, mondd, ki gondol a végzettel, légy erős, most hinned kell, a boldog idő most jön el...[/size]

Tényleg, sikerült felmenni kocsival? :wink: (Azaz közben járt arra az új-zélandi hadsereg, és csinált nekünk utat? :evil3: :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #116386 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Találkozások
Visszavonom az előző hozzászólásomat :oops: . Sajnos elfelejtettem hogy itt nem azt a mail címet adtam meg amit amúgy használok, és elfelejtettem megnézni már egy ideje, az én hibám. Tényleg megkaptam a mailt. Na mindegy...boccs :cry:

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 6 hónapja #116385 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Ne haragudj Ghargoqurk, de föl is volt írva a fórumra (ebbe a topicba) és e-mailben is elküldtem (ha nem változott meg a profilban megadott e-mail címed, akkor még meg is kellett, hogy kapjad...), és abban benne volt, hogy kő-hegyi kirándulás, április 13.

Sajnálom, hogy lemaradtál :( :? ...majd legközelebb! :wink: Szerintem megyünk mi még Kő-hegyre....

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 6 hónapja #116382 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát ez tők jó... Bár nem ismerek senkit személyesen., azért nagyon jó lett volna találkozni veletek, Tolkien rajongókkal ha már a Kő-hegytől 2 km-re lakok és az egyik kedvenc helyem...

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 6 hónapja #116380 Írta: Cicaful
Gyerekek! Olyan isten volta a mai kő-hegyi kiránduló tali, hogy az elmondhatatlan!!!! :D :D Veszett mód elfáradtunk, de annyira, de annyira megérte! Nosztalgia a köbön a kő-hegyi menedékháznál, no meg a Petőfi-kilátónál - rájöttünk, hogy magasabb, mint volt... :P És arra is rájöttünk, hogy minden út Telcontarhoz vezet!

Egyszóval: NAGYSZERŰ VOLT!!!

[size=9:2ogdrh5v]most mondjam azt, hogy sajnálhatja, aki kihagyta....mondom: sajnálhatja!![/size]

"A kihívás:

Több
21 éve 6 hónapja #116280 Írta: Augustíne
Nagyon gorni volt a pénteki tali!! (kár, h nem fogok tudni nagyon netre jönni, sőt, asszem talikra se... :( )

RULZ volt:
:arrow: Karl!!! ( a film végén sikítás Teluval :arrow: "Ezek hülyék!")
:arrow: Kis hableány
:arrow: pezsgőtabletta
:arrow: Gollam vs. Gollamka!!

Több
21 éve 6 hónapja #116256 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Hahó

A Tolkien Klub következő rendezvényére 2003. április 18-án 17 órakor kerül sor az Almási téri Szabadidő Központban. A fő téma: "Helyszínek és történetük Középföldén" (előadó: Tallián Balázs alias Ulmo). Ez alkalommal a nyelvi szekcióban különleges csemege várja az érdeklődőket: "Ismerkedés a Sindarin nyelvvel".

A komoly program után szokás szerint sort kerítünk a bandázós/játékos talira is.

www.tolkien.hu/tolkienklub

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
21 éve 6 hónapja #116194 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Adelarddal azon gondolkoztunk,hogy jó lenne tartani egy miskolci talit,de nem igazán tudjuk,hányan fórumoznak a környékről. :roll: Szóval,ha vkit érdekelne a dolog akkor írjon privit neki vagy nekem,mert mi nagyon szeretnénk,ha összejönne vmi.Köszi előre is mindenkinek. 8) :D

Több
21 éve 6 hónapja #116192 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos, hazaértem én is.
Örülök nagyon, hogy ott lehettem a talin, és további embereket ismertem meg közületek!
Viszont kár, hogy mindenkinek el kellett mennie. :? Ha már ott voltam, szívesen beszélgettem volna veletek egy kicsivel többet... :roll:
Azért tecett:
:arrow: először is világítós lépcső meg azok a székek! Ehh, imádom!
:arrow: na igen, Rabyn már említette, szóval azok a rózsaszín betűk elég iszonyatosak voltak...
:arrow: amúgy meg maga a film... Jó volt, (hömm, Karl szép volt...,) ott helyben hatásos volt, de nem láttam tőle rémeket, és hazafelé, mikor egy kutya elkezdett ugatni, csak félmétert ugrottam... ;)

Más: húsvétkor (péntek du-tól vasárnap estig vagy tovább) lesz vmi? Mert akkor megint el tudnék menni! (Már ha nem kifogásoljátok túlságosan a jelenlétemet. :roll: )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #116105 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Oisin:
Ezt a 'Kő-hegy autóval' dolgot azért én meggondolnám a helyedben! Ancalimonnal és Rózsával tudnánk mesélni az útviszonyokról! :roll: Mindannyian nekivágtunk, ki több, ki kevesebb sikerrel! Beton út? Az is van kb 30 méteren át, de aztán gyilkos vízmosásokban kell fölmenni a kicsi kocsival. Ha félted az autódat, akkor én lebeszélnélek...

Lovas túra: Infókat vettem, nekem minden ok. De eredetileg valami Tiszafüredet is emlegetett nekem Cica... :roll: az azért lenne izgi, mert ott van telkünk! :D

"Aure entuluva!"

Több
21 éve 6 hónapja #116096 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Lehet, hogy ez most off, ezért bocsi,
de kik jönnek úgy összességében a Kósza talira?
Nem tudjátok, hogy Estel jön-e?
Köszi!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 6 hónapja #116063 Írta: Cicaful
Megkérek Mindenkit, ha lehet, hogy ami nem kapcsolódik szorosan a "találkozások" témájához, azt ne ide írja be, mert egyszerűen áttekinthetetlenek az időpontok és úgy ambloke az egész!

Ne haragudjatok (Dodiee+Rabyn - nem személyeskedés), de az utolsó 2 hozzászólásotokat töröltem... Nem szeretek, sőt úúútálok törölni, de egyszerűen muszály néha, mert anarchia fog kitörni - már így is nagyon jó úton vagyunk felé...

Tehát bocsi...és kérlek figyeljetek jobban, és ha lhete priviben, vagy a beszélgetős topicba!

Köszönöm!

"A kihívás:

Több
21 éve 6 hónapja #116055 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Szellemhajó:

Hááát a filmet konkrétan végigröhögtük!!!
rullzok:
:arrow: A csodaszép Rószaszinű betűk amelyek már magában hororrok voltak..
:arrow: A nő halála akit eltalált a kampó!
:arrow: Mindig a nő él túl mindent!!! Tehát A nők a királyak!!
:arrow: Mért nincsen örvény ha süllyed a hajó??
:arrow: A mögöttünk lévő skacok telefonbecsörgése!
:arrow: Lábak a székeken :oops:
:arrow: Gollamka összekeverése Gollammal!
:arrow: a film vége! Ennek még lesz folytatása!!
:arrow: A nevek megjegyzése: Az a szőke pasi, A néger az első halott, meg Karl.. Jah és a kapitány!
:arrow: A vérben úszó mednce! Hmm vámpirok álma!

Én hazafelé végig énekeltem a buszon csöppet hülyén nztek rejám!
Szal én jóléreztem magam és utoljára ennyit talán a TTTn röhögtem, vagy az aki bújt aki nem c filmen ( TTT röhögés.. Hát egen voltak velem érdekes alakok)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #116054 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát a tali gyerekek.... Nekem nagyon tetszett! 4-en a sarokban jól elbeszélgettünk! A film kezdete olyan mintha a Kishableányt néztük volna! ( Rózsaszín betűk buborékok mindenhol stb..) És közbe is volt egy két beszólás! De kihagy a rövidtávú emlékezetem! :) Nekem nagyon tetszett a tali! Most nem jutt semmi több értelmetlen az esze.. őőő a mimbe??? :)

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #116048 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Találkozások

Melkor a Vala írta: Adelard a nyár az nyár!

Ne mondd.. :P Augusztusba nem tudok menni csak 17-e után azért kellett a pontos időpont. [size=9:1y1dg2zc](off: válaszolj a privimre!)[/size]

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 hónapja #116044 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Rayan szervezésében(tehát NE nekem írjatok sms-t) holnap margitszigeti hepaj lesz, 14:00kor találkozó a Margit-sziget bejáratánál(Margithídi) a buszmegállóban. :) jöjjetek elfele!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #115986 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Thinice jóvoltából van már helyünk a Craig Parker videósorozathoz :D Már csak az időpontokat kell megbeszélnünk. Várom a javaslatokat, óhajokat-sóhajokat ezzel kapcsolatban!

Több
21 éve 6 hónapja #115982 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

Aralataion írta: Nagyon örülnék ha a kószák végre ismét összejönnének, mint a régi szép időben, és megismernénk a tagokat és a még nem tagokat akik biztos tagok lesznek egy ilyen tali után.
Azt hiszem túlszerveztük magunkat és a fórumozók nagy száma miatt szétestünk. Ezért égető szükség lenne egy ilyen össznépi banzájra, hogy élőben megismerhessük egymást. A regiment sok kicsi tali helyett kéne EGY napot kiszúrnunk amikor senki sem tervez mozit, lovat, biciklit, teázást, Legsi-Frodó-Gorni találkozót.
Pont az lenne a célja, hogy összefogja a Tolkien.hu-t és innen aztán kiindulhatnak a kicsi talik.
A következő felvetésem lenne. Aki szervez ilyen kicsi talit az küldje át az időpontját nekem priviben az elkövetkező két hónapra tekintve. Így talán végre ki tudunk szúrni olyan napot ami üres lesz, és május vége előtt IGAZI BÉKEBELI KÓSZA-TALIT tudnánk szervezni... Akkor is küldjétek el az időpontot, ha csak hallottatok róla, hogy biztos semmi se ütközzön.

Köszike Aralataion

Támogatom az ötletet! :hello:
Időpont? Hmm... mondjuk a Közgyűlés környéke, 27.-én? :roll: :D
Kár hogy az valszleg majdnem egész napos... :?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 6 hónapja #115978 Írta: Oisin

Telcontar írta: Arra nincs esély, hogy velünk gyere a RÁM-szakadékhoz és utána visszamenj a kocsiért, még egyedül se nagyon, mert éjfél lenne, mire megjárod az utat.

Ezek szerint választanom kell: vagy lovaglás, vagy túra. Meggondolom a dolgot.

Üdv, Oisin

Több
21 éve 6 hónapja #115977 Írta: Oisin
Lovastúrázók!

Mivel reggel 9-re le kell érnünk Kunszentmártonba, szvsz az autó az egyetlen közlekedési eszköz ami szóba jöhet. Én 3 embert le tudok vinni, de ennél többen leszünk, tehát kell még 1 autó. Ki tud még kocsival jönni?

Üdv, Oisin

Több
21 éve 6 hónapja #115945 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Adelard a nyár az nyár! Augusztusra gondoltam! (amúgy) Dodiee inkább akkor ne féljen tőlem senki! :) NE venném arcomra kezed nyomát!
Tehát a társaságot illetően jövök én (Ez nem elég??? Folytatnám a szigeten elkezdett vetkőzést! :) ) Kettő ha akkor érdekel hívjátok fel a következő számot: 0676371213 ez a tábor vezetőjének száma! És ott beszéljétek meg a dolgokat nyugodtan hvatkozzatok rám mindenben!!! (na jó azért ha azt kérdik ki lopta meg őket azt felelni nem tudom) :)
A tábor pénz 1 hétre ha jól tom 21000 Ft! Nem megilyedni nem sok az a hely szupi és a csapat is! Kb most ennyit tudok mondani! Akkor várom a visszajelzéseket ki jönnének!

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #115932 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Melkor ád egy: ha megint előadod az "engem mindenki utál, félnek tőlem" stb szöveget, kupánváglak:) ád kettő: én imádok lovagolni, s bár a nyaram sűrű, ha összegyűlik egy kis csapat, bárhol szívesen lovagolok(persze azért jó lenne, ha az ésszerűség határán belül maradnának az árak..)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #115909 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Találkozások

Melkor a Vala írta: Nyáron lesz egy lovas tábor! Bárki aki szereti a lovakat azt szívesen látnám ugyanis lenn leszek 1 hónapot! (Uh ezt lehet ,hogy kár volt mondani így senki se fog jönni) :)

Mikor?????? (A nyár az elég hosszú :wink: )

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 hónapja #115890 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziaszok!
Kósza-tali pontos menete:
9.15-kor találkozó a Batthyány HÉV-nél, a 9.30-kor indulóval megyünk, aki ezután érkezne, az próbáljon meg Szentendrénél utolérni minket, mert nem várunk többet.
Szentendréről gyalog megyünk a Kő-hegyre (sacc/kb. 3/4 óra séta, talán kevesebb). Ott kb. 13.00-ig időznek a továbbgyaloglók, a többiek visszasétálnak Szentendrére szabad program keretében (arra kell menni, honnan jöttetek, végig betonút).
A továbbmenőkről: a Rám-szakadék NAGYON messze van onnan, kemény gyaloglás következik a Pilisen át. Kb. öt óra magasságában érkezünk meg a szakadék aljához. Maga a RÁM nem veszélyes, ha észnél van az ember, nem kell sziklát mászni (illetve nagyon kicsit csak és ott van kifüggesztett lánc, amibe kapaszkodhatunk).
Sötétedés előtt érünk fel Dobogókőre, onnan sárga busszal megyünk Pomázra, majd HÉVvel haza. Úgy kalkulálom, 19.44-re érünk vissza Pomázra, csúszás esetén 20.54-re, de azt inkább elkerülném. Majd úgy megyünk, mint Frodóék Mordorban az orkok közt és nálam lesz a korbács.
Gerecsézők: Dobogókőt tekintsétek kötelezőnek és sok élelmiszert-innivalót hozzatok magatokkal, meg némi meleg öltözetet. :)
Oisin: Batti tudja, hogy kell kocsival felmenni (pont úgy, ahogy gyalog), valami Szent Árpád útja vagy mit kell keresni és ott a 116-os számnál felfelé fordulni. Aki jobban tudja, helyesbítsen, kérem. Arra nincs esély, hogy velünk gyere a RÁM-szakadékhoz és utána visszamenj a kocsiért, még egyedül se nagyon, mert éjfél lenne, mire megjárod az utat (de busszal lerövidítve is legkorábban 9-re érnél a kocsidhoz). Esetleg gyere lóval velünk együtt reggel. :)
Akik szívesen túráznának egy nagyobbat, de a szakadékot már nem vállalják be, a szakadék előtt van lehetőség kiszállásra és hazamenetelre, de ez esetben szervezzétek meg, hogy legalább hárman-négyen legyetek.
Úgy tűnik, a teljes távot nyolcan tesszük meg, plusz meglepetés-emberkék, további öt-hat fő jön csak Kő-hegyre. Lehet, hogy többen, csak én azt nem tudom... Kő-hegyre kutyát is lehet hozni, a szakadékba nem.

Több
21 éve 6 hónapja #115887 Írta: Augustíne
adastra: igen!
Mikorra, és hova értek vissza vasárnap? :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.396 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére