Találkozások
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
Összeségében nagyon tetszett az egész , csak amikor sötét lett akkor konkrétan nem láttam senkit és semmit és az elég pocsék volt...
Az odatalálásról meg annyit - egyébként a tervezett 10 perc alatt 60 perc körülre sikerült -, hogy a hegy másik fele is nagyon szép. És azt hiszem lemondok arról, hogy valaha bárkiket bárhova vezessek (hacsak nem szeretnékek kifejezetten eltévedni... )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Kicsit korán(fél ötkor) értem oda(kocsival vittek) a fenyőgyöngyéhez, persze még egy lélek nem sok, anyian se voltak ott:) Aztán begördült az első busz az első adag emberrel, nagy ölelések, meg minden, örömködés felsőfokon. Mi(Rabyn, Onering és Én) Megvártuk a második adagot is,(Angwenék/remélem jól írtam a neved../) majd a harmadikat is, majd fittyet hányva Telcontar azon felhívásának, hogy aki nem tudja az utat, az hívja fel és ő lemegy érte, elindultunk felfelé. Megálltunk valahol, Gumipók szavaival élve "egy tisztás, ami tele van fával"(tiszta Hobbit fordítás á lá Ulmo). Itt kettéváltunk, mert mi(Rayan, Ulmo, Min, Nodlee, Rabyn, Én/volt még valki??/) úgy gondoltuk, majd mi tudjuk merre kell menni:) Végül az Árpád kilátónál kötöttünk ki, kicsit nem ott ahol kellett volna:) Útközben danolásztunk, meghallgattuk Nodlee telefonján a felvett In dreamst:)(rulzz), majd végül telefonos segítséget kértünk Teltől, aki meg is érkezett hamar. Így végül valahogy elvergődtünk a táborhelyhez, ahol mér vígan pattogott a tűz. Illetve akár pattoghatott is volna, de nem. Nemsokára meg visszamentünk a farakásokhoz, ott megkezdődött a "szertartás"(Elrond rulzz),közben sok későnjövő megérkezett, aztán irány vissza az immár égő tűz mellé. Csak Darky(Woland??) maradt, aki görcsösen próbálta eljátszani a Magyar Népmesék "betétdalát" furulyán(fuvolán?? Nekem egykutya) Előkerült a gitár is(mmnt a tűznél), danolászás, sütögetés(sült alma rulzz), borozgatás meg ilyesmik:) Később a szülinaposok ünneplése is megtörtént(még egyszer fületek érjen bokáig:) ), s előkerült a torta, aminek különlegessége, hogy nagyon krémes, ellenben tányér nem volt, így mindenki felettébb gusztusosan a kezéből evett:) Volt még sok minden, ami most nem jut eszembe, énekeltünk énekletünk, sütöttünk sütöttünk, beszéltünk rekedésig:) Majd néhányan már hamarabb elmentek(10 körül??) a többség meg maradt, aztán megint egy adag ember el(sajnos közöttük voltam:( ), a maradék meg kissé illuminált állapotban ugyan, de még tartotta a frontot:) Most még néhány rulzz amit nem írtam le:
"körbejár, se hol nem áll meg a kehely"
Farakás:) Kényelmetlen, de nagyon jópofa:)
TCS éneklés:)
as ült Jumboli télleg finom:)
Rayan vállán a tortafolt:)
Fotók minden mennyiségben:)
Nodlee parkettafonása, marha jól néz ki:)
Minerva virslije mindíg lekonyul, néha le is esik:)
még biztos egy csomó minden, ami most nem jut eszembe.
Nem rulzz viszont:
Nem sütött a Hold:(
Megvágtam a kezem:(
Meggyulladt a hajam:/
Hamar el kellett jönnöm:(
Na, majd aki még maradt, az mesélje el mi volt még utánna, mindenesetre én nagyon jól éreztem agam veletek:) A tábor most messzibbnek tűnik mint valaha...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
hazaertem, mar amennyire a kolesz az otthon ß)
osszesegeben nagyon jo volt a tali, felette igen kedvem telt benne, jo volt a tarsasag. koszonom, hogy koztetek lehettem.
nagyon nagyon koszonom meg a tortat hozo ifju holgynek (esdeklem bocsanatodert, de oly sok a szamomra uj nev )
jovo heten ki er ra?
legyetek nagyon jok es szepek, vigyazzatok magatokra e hosszu 7vegen!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Kici Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Aki hazaért meséljen légyszi milyen volt!! Én mindenből kimaradok:(( Volt Holdfény meg hangulat meg minden ami ilyenkor kell??? (persze biztos, keserítsetek csak!)
Morgana: mégegyszer (sokadszor? de nem elégszer:) boldog szülinapot, remélem a pótünnep is jól sikerült.
privátban megkérdezhetem, honnan az idézeted?
Szmegi
"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Aki még nem éretsült volna róla:Rabyn írta: És valaki irja meg holnap a bicajosok mikor talxanak!
A HONAPRA TERVEZETT BICIKLITÚRA ELNAPOLVA!
Időben fogunk szólni, hogy mikor lesz bepótolva.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ha érdekel a RingCon-os film, írj privit nekem!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Finwe
- Nem elérhető
Mi ez a RingCon-os film? Engem lehet, hogy érdekel
- Telcontar
- Nem elérhető
Laurelen: A Kolosyn nyugatra (felfelé) indulsz, a Dunával ellentétes irányba. Elmész a pékség mellett, keresztezed a villamossíneket, majd elérsz egy másik, ki térre ahol buszok állnak. Ott a 65-ös is.
- Telcontar
- Nem elérhető
Mivel úgy tűnik, 30-an vagy még többen is lehetünk, és pad kb. fele ennyi embernek van ott a közvetlen közelben, ezért lehet, hogy hasznos, ha egy-két ember hoz magával ülőalkalmatosságnak pl. polifoamot. Persze fatörzsek is lesznek, de a kényelem mindenek felett, ugye, városiak?
És ne feledjétek, hogy este már hideg van, ezért hozzatok tartalékba egy jó vastag pulóvert (10 után 5-6 fokra lehűl a levegő).
Újholdhoz közelítünk, ezért reflektorra senki ne számítson, aki nem lát jól a sötétben, az zseblámpát hozhat magával. Sőt, erősen javallott.
Kérés még: senki ne csatangoljon se magányosan, se csoportosan úgy el, hogy előtte nem szól valakinek (leginkább nekem), nincs kedvem éjfélkor elveszett lelkeket hajkurászni odafönn. És senki ne hagyja odafönn a szemetét.
Jelentkezők: Áfi, Minerva, Ulmo, Morgana, Gumipók, Evenstar, Dodiee, Angie, Laurelen, Galenel-sil , Nólindir, Sissee, Fiona, Irunien, Oisin, Finduilas, Cicafül, Hegyirabló, Neo, Rabyn, Gyémánt Hajnal, Nodlee, Galadh, Luna, Enikő, Eszter és jómagam, plusz talán Rayan, Telu, Adastra. És még jópár talán.
- Oisin
- Nem elérhető
Holnaptól 1 hétig (május 8-ig) látható a Vista Galériában (Paulay Ede u., a Deák térnél) az Írországot bemutató fotókiállításom. Ez ilyen hirtelen jött dolog, egy elmaradt kiállítás helyett ugrottam be, de azért érdemes megnézni. Aki volt a Kicsi@Világban a diavetítésen, annak azért, aki nem, annak azért. Ha többen jönnétek, lehet tali formája is a dolognak.
Most tudtam meg, hogy hétvégén az ünnep + rendezvények miatt nem lesz nyitva a terem. Szóval aki meg akarja nézni a kiállítást az ma vagy a jövő héten menjen! Aki most nem tud elmenni, szeptember 24. és október 16. között ugyanott megnézheti.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Morgana
- Nem elérhető
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ez plusz tíz perc buli!!!!!
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Laurelen
- Nem elérhető
még vinnék egy Galenel-sil és egy Nólindir nevű versenyzőt is a Beltainra.
A 65-s busz megállója könnyen felfedezhető a Kolosyn? : Mert ami azt illeti fogalmam sincs, hogy hol van...
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Győri talit szervezünk május 10.én!mindenki jöjjön el aki tud!
hely:Radó-sziget (azaz természetben)
kezdés:kb 2 óra körül!
programok:majd meglátjátok de garantált a jó szorakozás!
hozzatok amit gondoltok,de legyen benne pokróc meg étel és ital mindenképp!
szervezők:Eia és Arden
GYERTEK EL!
Örökké nem eshet...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Gondoljatok majd rám is, ha a tábortűznél énekeltek, vagy felnéztek a csillagokra... Lélekben ott leszek Veletek!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telcontar
- Nem elérhető
Alternatív programok a tábortűzön kívül ott fenn: kilátóból éjszakai Budapest nézés, séta vaksötétben az Oroszlán-sziklához, erdő rejtekén kettesben elbújás, egymás borkészletének gasztronómiai értékelése, Gumipókkal danolászás, erdőben eltévedés.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Noshát akkor jó szórakozást mindőtöknek. Én biztosan nem leszek 1/2 8ig van angolom, s utána haza kell mennem Debrecenbe. Jó danolászást, Mirielnek jó répasütést , Morganának boldog szülinapot és egyébként is mindenkinek minden jótTelcontar írta: Végső verzió!
Szerdán
Tali 1. 15.50 Nyugati Pu. forgó óra alatt, aki nem ér oda, annak 16.30 Kolosy tér, 65-ös busz megállója
Tali 2. 17.30 Kolosy tér 65-ös busz megállója
Utóbbi helyszín megközelíthető: 6-os busszal Nyugatitól, szentendrei HÉV (Szépvölgyi úti megálló), 86-os busz Kosztolányi Dezső térről, 17-es villamos (Bécsi út-Margithíd budai hídfő között jár), illetve 65-ös busszal a Fenyőgyöngyétől
Eddig több mint 20-an vagyunk... aktuális lista pár beírással lejjebb.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Aki az utóbbi időben chatelt az tudja, aki nem az olvassa itt:
2003. július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésére a Váci Világi Vigalom.
És ekkor, mintegy a rendezvényre tekintettel szeretnék összehozni egy váci talit.
Program:
-séta a Dunaparton, ahol kirakodóvásár, sörsátor és hasonló nyalánkságok találhatók, a Vigalom keretében. Venni semmit sem kötelező, nézelődni érdemes.
-Az útbaeső fagyizók "megtekintése"
-A váci ártéri tanösvény megtekintése, amennyiben nincs víz alatt és a legtöbb deszka a helyén van.
-Esetlegesen némi séta után a szabad strand (Duna) megtekintése (fürödni nem kötelező, de beszélgetni egy vásári forgatag közepén jóval nehezebb...)
-esetlegesen egyéb programok.
Az esetleges résztvevők nálam jelentkezzenek privben.
Remélem még időben szóltam...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- _Neo
- Nem elérhető
miutan Telcontarral felderitettuk a terepet, szivesen vallakozom a hatramaradottak celbakalauzolasara. egyutt megiscsak jobb eltevedni, mint 1edul
duracell@ludens.elte.hu
20 4112825
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szerintetek akkor még érdemes menni?
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Morgana
- Nem elérhető
Lehet, hogy tényleg én leszek az utolsó a hegyen...
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Oisin írta: Galadh: lehet hogy kocsival megyek, de csak a Kolossy térig. Te merrefelé laksz?
14. ker Nagy Lajos - Erszébet sarka
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Telcontar
- Nem elérhető
Szerdán
Tali 1. 15.50 Nyugati Pu. forgó óra alatt, aki nem ér oda, annak 16.30 Kolosy tér, 65-ös busz megállója
Tali 2. 17.30 Kolosy tér 65-ös busz megállója
Utóbbi helyszín megközelíthető: 6-os busszal Nyugatitól, szentendrei HÉV (Szépvölgyi úti megálló), 86-os busz Kosztolányi Dezső térről, 17-es villamos (Bécsi út-Margithíd budai hídfő között jár), illetve 65-ös busszal a Fenyőgyöngyétől
Eddig több mint 20-an vagyunk... aktuális lista pár beírással lejjebb.
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Even
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Telcontar
- Nem elérhető
Eddigi jelentkezők: Áfi, Minerva, Ulmo, Morgana, Evenstar, Dodiee, Angie, Laurelen (Gondolom, Zsuzsi is), Sissee, Fiona, Irunien, Oisin, Finduilas, Cicafül, Hegyirabló, Neo, talán Galadh, Rayan, Telu, három kedves barátom, jómagam
És sztárvendégünk: Gumipók!!!
Persze még vannak vagy 5-en akikre számítok de nem nyilvánítottak egyértelműt eddig.
Telefonszámaim:
30/2364413
20/2083367
Morgana: Ha a Kolosy térről 65-össel a végállomásig mész (Fenyőgyöngye) és ott felhívsz, érted küldök.
- Morgana
- Nem elérhető
Az a gondom, hogy ha tudok menni, akkor is fél hatkor szabadulok angolról. (Annyit lógtam már, hogy többet nem lehet...)
Szóval, ha valaki elmondja, hogyan és merre, megyek én utánatok egyedül is, csak legyen info, meg telefonszám.
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.