Találkozások

Több
21 éve 5 hónapja #123133 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát, ha jól vettem ki, a győri taliból nem lesz semmi. :shake: Nagy kár, én örültem volna neki. Bár tény, hogy ha csak hárman-négyen leszünk, az nem lesz egy kimondottan nagyszabású találkozó. Talán majd máskor összejön.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #123103 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
tehát akkor: Tervbe vettem egy pénteki Kicsi @ Világos talit, de csak akkor foglalok helyet, ha kettQnél több embe jelentkezik, mert bár szeretem ezeket a kis privát talikat, szeretnék minnél több fejet látni magam körül. tehát aki jönne, az jelezze priviben! Gondolom a szokásos 5 órai találkozás lenne a sütis elött. És legyetek szívesek szerdáig szólni, mert még úgy se tuti hogy kapunk helyet.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #123079 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Bár még hivatalosan nem tettek meg annak, én leszek az Élménybeszámolók gazdája. Az a topic a találkozók szervezésével kapcsolatos részleteknek is helyt ad, tehát ott lehet beszólni hogy "én is megyek". Ebben a topicban pedig legyen jól látható, hogy hol mkor mi lesz.

Több
21 éve 5 hónapja #123045 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Szeretnék megkérni Mindenkit, hogy - most, hogy az élménybeszámolás áttette székhelyét (így minimalizálva az offokat) - ne legyen tele a topic "jaj, de jó megyek", "ott leszek" és más hasonló hozzászólással.
A jelentkezéseket intézzük priviben; annál, aki meghirdette a találkozót.

Ezt nagyon megköszönöm Nektek!
[size=9:1dtbflkr]és az ebbéli hozzászólásokat likvidálom/tam...[/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 5 hónapja #123005 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: lesz pénteken TC? mert ha nem, összeröffenhetnénk, legalább egy pár órára, mielQtt megcsömörlünk a tanulástól...

Nem lesz, a múlthéten volt.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 5 hónapja #122997 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások

Carnimirie írta: Szóltam mindenkinek,de még szinte senki se tudja,hogy jön-e..hmmmm...
A Kata talán igen.....asszem ő jön...többiek meg majd meggondolják...hm.
és Eia se akar jönni:(......

Car

Az bizony kár :( Zsarold meg egy ingyen fagyival (a barátnőm a garancia rá :) -ababn az esetben, ha akartok kirándulni Péhalmára. ) :twisted:

Több
21 éve 5 hónapja #122995 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Találkozások
Szóltam mindenkinek,de még szinte senki se tudja,hogy jön-e..hmmmm...
A Kata talán igen.....asszem ő jön...többiek meg majd meggondolják...hm.
és Eia se akar jönni:(......

Car

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 5 hónapja #122927 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
lesz pénteken TC? mert ha nem, összeröffenhetnénk, legalább egy pár órára, mielQtt megcsömörlünk a tanulástól...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 5 hónapja #122898 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Találkozások
:hello: Oké, én örülök a talinak, ott leszek. Szerintem jó egy kis változatosság a helyet illetően, de a Radó-sziget is teljesen megfelel. Kell vinni valamit, vagy csak lesz ami lesz, mint múltkor?

Üdv!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 5 hónapja #122760 Írta: Dae/siss

Carnimirie írta: Ez jóóóóó!!! Az most szombat.....nem? Szóljak a többieknek,akik nem fórumosak és múltkorn ott voltak,vagy ne?

Car

Igen, a mostani :) Szólj, igen, ha megkérhetlek rá! 8)

Több
21 éve 5 hónapja #122755 Írta: Carnimirie
Ez jóóóóó!!! Az most szombat.....nem? Szóljak a többieknek,akik nem fórumosak és múltkorn ott voltak,vagy ne?

Car

Több
21 éve 5 hónapja #122750 Írta: Dae/siss
Fratres meos et sorores meas in Domini unde Győr!

Május 24-én tali esmént. :) Találkozás: Városháza előtt kettőkor, program: tőlem lehet megint Radó-sziget, de most mehetnénk egy kicsit messzebbre...mit szólnátok a Szúnyogszigethez?

Alternatív javaslat: kirándulás Pannonhalmára, amin nem az apátság kétségtelenül monumentális valója lesz a lényeg, hanem egy jó barátnőmék cukrászdája 8)

Több
21 éve 5 hónapja #122597 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Június első hetének valamely napján (szerda vagy szombat) egy beszélgetős talit szervezünk Szméagollal. Rég elfeledett témához szeretnénk visszatérni: a GyU-hoz. :D Ezúttal a hobbitokat, különösen Frodót és annak jellemfejlődését (vagy -pusztulását?) tennénk nagyító alá. (A kérdés: ki mit lát? Mit gondol?)

Aki szívesen beszélgetne komolyan egy ilyen témáról süti, hűsítő üdítő és szimpi emberek ( 8) :D ) társaságában a természet lágy ölén (értsd a Margitszigeten :D ), azt szerettel várjuk.

Hogy tudjuk, mire számítsunk az érdeklődők dobjanak meg engem vagy Szméagolt egy privivel. :D

Időpontilag a szerdát (jún. 4.), illetve a szombatot (jún. 7.) néztük ki...

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #122560 Írta: Brisa
Kérek mindenkit, hogy ezentúl az élménybeszámolóit az ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK topikba írja. A Találkozások maradjon meg tisztán a talik meghírdetésére (és a szervezésre).

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #122543 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Szó pécsi talit lezavartuk... :D
Jellegzetessé teszi őket az igen minimális létszám. ;) Mindenesetre akárki akármit mond, én marha jól éreztem magam. :bounce:
Kezdve ott, hogy büszkén kiraktuk a HOBBITos TALI! táblát, ennek ellenére Sünee csak ül, mint a jókislány mellettünk... ;)
Aztán a sziklák és az éneklés. :mrgreen:
És remélem, a győriek nem kérnek kopirájtot az activityre, mert igen jó játék. ;) [size=9:30tz1qkx]Nem haraxotok érte, ugye?[/size] Ezen belül a rajzok, amik születtek, kikerülnek asszem a falamra, igazán eltalált alkotások. :mrgreen: Ezek közül is kedvencem a "Trufa hoz egy pintet" c. mű. [size=9:30tz1qkx] (Visszanézve, nagyon belejöttünk a végére a savószínű Frodószem-ábrázolásba. :D )[/size] A mutogatások is nagyok voltak, de miért mindig nekem kellett hátraesnem? :? (Azóta is fáj a hátam... Rohadt járdaszegély...)
Hmm, Virágok a legkülönbözőbb helyekre aggatva... :D
És nagy örömünkre Sünee a tali végére megtanulta a nótát. :D

Pip-pip hurrá!

A tali támogatói: Eru, aki olyan gyönyörű és kellemes időt adott, hogy már azért érdemes volt talizni és a Természet, a sok kis Virággal.
Külön köszönet a cangás skacoknak, akik nem álltak meg bámulni, hogy "de hülyék, mit csinálnak ezek?", miközben elmutogattuk, hogy "Gollam undorodva figyeli, hogy Samu kaját főz"... ;)

Éljenek a kislétszámú talik! :D

[size=9:30tz1qkx]Hmm, én voltam az utolsó, aki ebbe a topciba írta a beszámolóját... Legalábbis a Gazdák reményei szerint. :) [/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #122430 Írta: Carnimirie
Hello!

Akkorn lesz valami győri tali mostanában? Akar valaki?

,,Az útnak vége nincs soha
Ha egyszer az ajtódon kifut.
De hosszú volt utunk sora,
Menjen csak tovább,aki tud!''

Több
21 éve 5 hónapja #122339 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
HOLNAPRA PLSCSINÁLJUNK VALAMIT ÖSSZERÖFFENÉST!!

Írjatok egy smst a 06202059666ra ha kitaláltaok valamit!! nekem eszembe jutott egy délelőtt11kor a nyugatifőbejáranál!
Nektek jó lenne? utána nemtom hova de mindegy is! csak nem akarok itthon tespedni

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #122336 Írta: Dae/siss
Nekem meg 16.-17-én a szóbeli érettségi... ez is gáz :)

Érettségizők, akiknek küldtem privit, naagyon szépen kérlek, válaszoljatok! (Az is, akinek esetleg elfelejtettem, az megígérem, emgölhet, csak írjon...)

Több
21 éve 5 hónapja #122335 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Az előzetes tervek szerint egy Kő-hegyi szombat-vasárnapi hatalmas megemlékezés lesz, amely önmagában is emlékezetes lesz, az biztos. :) De erről majd a vezetőség hivatalosan is tájékoztatja az érintetteket (lehet, hogy itt)...

Vagány lenne, ha 3 napos ünnepet ülnénk. Nem tudtok hétfőre kivenni egy nap szabit? Végül is konkrétan akkor van 2 szülinaposunk... vagy nem? Nekem meg bankettem van 14-én... Gáz.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 hónapja #122154 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
A husvéti mtt talin az Almássyban aki ott volt:
jegyzetelt valaki a sindánál??? :?: :?: :?:
ha igen lécci küldje el nékem priviven.
:!: :!: :!:
előre is köszi és bocs hogy ilyen későn... :oops: :oops: :oops:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #122073 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
FIGYELEM MBEREK!

Hétfőn (május 19.) a Kossuth moziban nézzük meg a "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?" című filmet.
Kezdés: 20:00
Jegyár: 440FT/koponya
Akit érdekel jelentkezés nálam priviben vagy sms-ben (06/70-510-6698) péntek estig, hogy le tudjam foglalni a kellő számú jegyet. Visszamondani még lehet hétfőig, de új jelentkezőnek nem biztos, hogy jut már hely.
Üdvözlet

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 5 hónapja #121968 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

Arden Borough írta: :arrow: Ancalimon=Feca :D

Bizony, ők tényleg olyanok, mint két tojás... :roll: :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #121942 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Innen lehet tudni, ezért írtam, hogy mindenki tartsa szem előtt az MTT első szülinapját, a június 14-i bulit . A közgyűlésen döntöttük el és csak MTT tagok jöhetnek. Így aztán, ha valaki el szeretne jönni, az feltétlenül lépjen be még májusban!!!! Az előzetes tervek szerint egy Kő-hegyi szombat-vasárnapi hatalmas megemlékezés lesz, amel yönmagában is emlékezetes lesz, az biztos. :) De erről majd a vezetőség hivatalosan is tájékoztatja az érintetteket (lehet, hogy itt)...

Több
21 éve 5 hónapja #121937 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
na végre ujra itt vagyok ugyhogy írnék én is egy kis beszámolót a Győri taliról...
szóval:(jók)
:arrow: maci-gyűjtemény...
:arrow: Ancalimon=Feca :D
:arrow: nem láttam Eiát és Lélit először...
:arrow: sokan megnéztek minket az utcán...
:arrow: szép számmal voltunk
:arrow: gyilkosozás rulzz!
:arrow: meg Activity is!
:arrow: volt kaja... :D
:arrow: sokáig maradtunk!
:arrow: Eiát kísérgetni kellett...
és nem olyan jók...
:arrow: a társaság néhány tagja... :?
:arrow: Fióék oly gyorsan elmentek... és Ithil oly keveset volt velünk...
egyelőre ennyi jutott eszembe még lehet hogty később jön kiegészítés....

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 5 hónapja #121916 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Végre van pontos időpont,tehát beírom most utoljára!
Most szombaton,azaz május 17.-én Miskolci tali lesz.Program:mozizás,utána pedig beülünk vhová dumcsizni...
Az X-men 2-őt nézzük meg és 11:15 és 11:30 között talizunk a Szinvaparkban található mozi előtt...
Ha vkit még érdekelne,írjon privit,mailt vagy sms-t a következő számra:06-20-235-8785(telefonbetyárok kíméljenek! :wink: )

Ja amúgy látom szervezitek júniús 14.-ére az MTT 1.születésnapjának megünneplését.Én sajnos nem leszek ott,mert még nem vagyok MTT tag és akkor épp Ausztriában leszek,de azért gondoljatok rám is,mert pont aznap születtem én is... :D

Több
21 éve 5 hónapja #121913 Írta: Kici Szméagol
Kici Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: Erről honnan lehetett tudni? (tudom, tudom, már megint le vagyok maradva.. :(
14-ére milyen tervek, programok vannak?
Szmegi

"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"

Több
21 éve 5 hónapja #121907 Írta: Brisa

Most lesz, a következő pénteken, vagyis:
MÁJUS 16-án, 17:00kor a következő TOLKIEN KLUB az Almássy Téri Szabadidőközpontban

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #121894 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
nem tudja valaki hogy hogy pontosan mikor lesz a következő tali az almásyban??

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #121875 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Hétfő estére szervezek egy mozizást. Kinek van kedve csatlakozni? Valószínüleg Kossuth 440Ft/koponya, 19:00körül (pontos időpont holnap) és egy igazi, valódi fergeteges vígjátékot néznénk meg, ami előzetes - nem amerikai - hírek szerint tényleg vígjáték, és nem csöpögős, nyálas...stb.
A címe: Hogyan lehet elveszíteni egy pasit 10 nap alatt.
Ha van kedvetek csatlakozni, akkor írjatok, mert péntekig le kell foglalni a jegyeket.
Pusza:
kriszana

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 5 hónapja #121799 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Nemrég jöttem a Károlyin tartott Tolkien-estről. Három előadást hallhattunk. Az első a Gyűrűk Ura szereplőinek előképeiről, eredetéről szólt, amelyek más irodalmi környezetben lelhetők fel. A második érdekes összevetés volt Shakespeare Lear királya és a Leithian-ének (Lúthien és Beren sztorija) között. A harmadik angol nyelven hangzott el és a tolkieni fajok és poszt-tolkieni fantasy szövegek fajai közötti különbségekről szólt.
Az első előadás után betétként a Szilmarilok keletkezését hallhattunk angol nyelven, a második után egy rosszul elküldött e-mail jóvoltából a kiszemelt vers helyett annak walesi nyelvű aláírását hallhattuk. :D
A végén némi beszélgetés után megnéztük a FotR bővítettet (én még nem láttam korábban, de itt sem tetszett Galadriel).
Az esemény jó volt, érdemes volt ott lenni, ha lesz még, majd nyüstöllek titeket. :) Ez azért is fontos, mert végre az egyetemek elkezdenek itthon is komolyan foglalkozni Tolkiennel és ez a konferencia eredménye, de még nagyobb részvétellel még komolyabb visszhangja lehet a tevékenységünknek. Az MTT-t Gandalf és én képviseltük.

Egy kis kötözködés: Károli (Gáspár) és nem Károlyi! :wink:
Egyébként tényleg nagyon jó volt, sokkal jobb, mint a tavalyi. NAGYOn kár, hogy nem voltatok... :cry: Bánhatjátok!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.243 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére