Találkozások

Több
21 éve 5 hónapja #121754 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Nemrég jöttem a Károlyin tartott Tolkien-estről. Három előadást hallhattunk. Az első a Gyűrűk Ura szereplőinek előképeiről, eredetéről szólt, amelyek más irodalmi környezetben lelhetők fel. A második érdekes összevetés volt Shakespeare Lear királya és a Leithian-ének (Lúthien és Beren sztorija) között. A harmadik angol nyelven hangzott el és a tolkieni fajok és poszt-tolkieni fantasy szövegek fajai közötti különbségekről szólt.
Az első előadás után betétként a Szilmarilok keletkezését hallhattunk angol nyelven, a második után egy rosszul elküldött e-mail jóvoltából a kiszemelt vers helyett annak walesi nyelvű aláírását hallhattuk. :D
A végén némi beszélgetés után megnéztük a FotR bővítettet (én még nem láttam korábban, de itt sem tetszett Galadriel).
Az esemény jó volt, érdemes volt ott lenni, ha lesz még, majd nyüstöllek titeket. :) Ez azért is fontos, mert végre az egyetemek elkezdenek itthon is komolyan foglalkozni Tolkiennel és ez a konferencia eredménye, de még nagyobb részvétellel még komolyabb visszhangja lehet a tevékenységünknek. Az MTT-t Gandalf és én képviseltük.

Tábortüzes tali:
Nos, mivel nekem a jövő hét nem jó, részemről legközelebb az MTT szülinap (júni 14.) fog működni. Ha gondoljátok, szervezzétek meg a bulit magatoknak, csak tüzet ne gyújtsatok megfelelő felügyelet nélkül. (A tilalom nem véletlen.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #121720 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

siss írta: [size=9:10r7tl4b]na mindegy, úgyse fogok hiányozni senkinek...[/size]

Előszőr is: ez az én szövegem :wink: :D 8)

Aztán meg... ráérnék.. ha a szüleim... :roll:

Car, ha tudnám ki vagy... :roll: (tippem van, de az csak naon tipp.. persze 9-es, de azon belül 8O ) : lehet hogy most mi voltunk a szervezők, de azért a többieknél is lehet érdeklődni... 8) Egyébként benne vaok (feladványoklat csináljak? :evil3: ).. illetve csak lennék, de ha az őseimet vki rábeszélné... tudod, 109-es jobbról az első asztal :P 8)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #121716 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Carnimirie: Eia nem ér rá most :P De éntőlem összvegyühetünk :)

[size=9:lsqw5y3d]Tábortüzes buli: én aszem egyedül vagyok a két hét eltolással... na mindegy, úgyse fogok hiányozni senkinek...[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #121715 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem a jövőhét és a mostani hétvége is jó..
(szombaton suli?? nahát 8O )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #121710 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Találkozások
Habár egy kicsit elkésve, de én is csatlakozom Cicához: A LOVASTÚRA FANTASZTIKUS VOLT!!!! :lol:

A beszámolóhoz azért hozzátenném, hogy két nap lovaglás után az ember kezdi értékelni a mozgólépcsőt... (főként, hogy az én utamat keresztező aluljáróban nem volt :cry: )

tanulság: :wink: TANULJATOK MEG LOVAGOLNI! :!:

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
21 éve 5 hónapja #121706 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Találkozások
Szijjasztok!

A szombati találkozót mindenki szerint meg lehetne ismételni....
Eia,Arden,mit szóltok hozzá?

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 5 hónapja #121704 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
problémaszaporitás:nekem most hétvége péntek és szombat is jo lenne, de utána 7végén csak péntek este lenne jo
pedig a multkorin nem voltam és már szeretnék menni...

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 5 hónapja #121699 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Finduilas írta: Én is az egy héttel későbbire szavaznék, ha lehetne szavazni... ;)

Támogatom!
Arra is emlékeztetném a népet, hogy e hét végén lesz a Sci-fi nap a PeCsában, és ott a társaság egy rész fel fog lépni! (Ez vasárnap lesz, szombaton, és pénteken pedig próba), úgyhogy ez a rész biztosan nem tud elmenni az esetleges találkozóra. Szóval, please legyetek tekintettel rájuk [size=9:2mnw5v8t](ránk)[/size] is. Sőt akár el is jöhetnétek, megnézni minket ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 5 hónapja #121697 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is az egy héttel későbbire szavaznék, ha lehetne szavazni... ;)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
21 éve 5 hónapja #121695 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Huh, Telcontar, szerintem jobb lenne egy héttel később...
de én inkább csöndben maradok...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja #121681 Írta: Kici Szméagol
Kici Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem pl. a péntek jó lenne, de mondjuk egy délutáni kezdéssel..
csak hogy szaporodjanak a problémák:)

"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"

Több
21 éve 5 hónapja #121656 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Háténnékem a péntek sehogysejóó... :cry: (Szombaton suli...)
Pedigúúúgymennék...
Az előzőről is lemarattam actáncsak csorgatom a nyálam h mivolt...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 5 hónapja #121650 Írta: Dae/siss
Fiona: tudod mit-e, hugi? Nyugodjál már le! Minden tekintetben! :evil: :wink:

Telcontar: nem kell észrevenni ezt a kérdést, nem akarok vele senkit idegesíteni... nem lehetne esetleg ezt a tábortűz kettőt két héttel arrébb tenni? [size=9:1mzxn4e2]Csak mert jövő héten még sokunknak lesznek központijai és írásbelijei, utána viszont van három hét szünet a szóbeli vizsgákig... [/size]

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #121649 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar,

Nekem a péntek este nem jó. :( Nem lehetne vasárnap vagy a következő 7végén?

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 5 hónapja #121628 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Azon gondolkodtam, mi lenne ha egyszer ide Győrbe rendeznénk egy Nagy Győri MTT talit. Nagy kirándulások a Baross uton, fagyizás, lógás vásárlás minden mennyiségben.. :) ))) Ha nem fér bele egy napba akkor esetleg mindezt egy hétvégében???? Valamikor???? Dolgozik????

[size=9:oy6d4qva]Megpróbálom majd megcsiálni ha dolgozik, de egyelőre most zongivizsgára készülök ugyhogy mostanában nem lesz idő... de intézkedem. :) [/size]

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #121631 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Az egyre nagyobb méretű offolás miatt szinte kínosan érzem magam, amikor egy talit szeretnék bejelenteni...
Tábortűz II. az érettségiző nemzedék tiszteletére.
Most hétvégén. Bár az időjárással kapcsolatban vannak kétségeim, meglátjuk, mi lesz.
Csakhogy: nekem a szombat nem tökéletes... mit szóltok egy péntek estéhez? A találkozó délután hatkor, a Kolosy téren a 65-ös megállójában, részemről sátrat is viszek (javaslom ezt mindenkinek, és akkor nem gond a hazajutás).
Kérem, aki jönne, jelezze! Ha kb. tíz-tizenöt lelkes érdeklődő lesz, akkor már egyre többen vérszemet kapnak, ez volt múltkor is. :D És ezúttal lesz idő mindenkire...

Több
21 éve 5 hónapja #121482 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Ezaz, gyerekek, túl vagyunk rajta!!!!!!!!!!!! :D :D
A "napozás buli szánsájn" jól hangzik, de mikor?....(ugyebár nem nagyon érünk rá, hüpphüpp.... :cry:

Rayan: 10 oldal??????? nekem csak 7 és fél... :oops:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 5 hónapja #121355 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások

Arnyelf írta: Tali... margitsziget valamikor? napozás buli szánsájn? Esetleg a Velencei Tavon? by GumiPok :) Nemrég láttuk és nagyon jónak tünik..

Mikor, drágáim, mikor?! Amúgy k jól hangzik :)

kicsi offff: írtam 10 oldal Adyt! Bogarak, túlvagyunk a hungarian írásbelin, rosszabb má nem lesz :) )) további shock szerencsét minden kedves vizsgázónak! *képzeletben a szigeten sütteti a pocakját*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #121219 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Mit is mondhatnék még...

:arrow: Arden feltűnik a tömegből - majd eltűnik a semmiben.
:arrow: Az iskola börtöne (alias számítógép-terem).
:arrow: Arden ismét feltűnik - csak ő sem tudja, hogy hol kéne lennie :)
:arrow: A csoport gyülekezik... - kire várunk még? várunk még valakire?
:arrow: Van a szigeten olyan hely, ahol nem fényképeznek házaspárokat :?:
:arrow: Gyilkosozás... :twisted: ("Bocsi, de ne támaszkodj oda... nincs kezed.")
:arrow: Activity: Eia... néha nagyon Gonosz voltál... :evil: :twisted:
:arrow: Awen, mint Dernhelm.... :x
:arrow: A Király visszatér RULZ (gratula Arwen! (azazhogy Arden :roll: ))
:arrow: Öreg erdő (tényleg jó volt, csak mi nem tudtuk... :) )
:arrow: Gyilkosozás ismét... (a kardok néha árulkodnak...)
:arrow: Gitározás... :P

:arrow: Arden pakol... és a távolabbi kukába dobja a szemetet (mi meg nem szóltunk neki...) :? :twisted:
:arrow: Arden fél órája a koncerten... elméletileg :twisted:
:arrow: Vonat :( haza :cry:
:arrow: Legközelebb folytatjuk :) :wink: :twisted:

Léli

Eia: fáradt vagyok még a tegnapi miatt, úgyhogy nem csoda, ha félreírom... :P de már csakazértsem javítom ki :)

Jó éjt!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #121216 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Senkinek nem akarom fájdítani a szívét, de nem bírok magammal...

Annyira fantasztikusan fenomenálisan jól éreztük magunkat a lovastúrán!!! :D :D
Volt minden, ami egy jó túrához hozzátartozik - telefon és fényképezőgép úsztatástól, a sárban fetrengésen keresztül a fájós fenékig és a hullafáradságig minden! Na meg este a jól megérdemelt babgulyás és túróscsusza (hogy ki rendelte ezt a párosítást? :roll: :lol: )...napközben a citromos hűsítő... :lol: Esti beszélgetés, gitározgatás - nagyon jó volt az ottani társaság [size=9:1l5tfttg](akinek a tányáján aludtunk)[/size]!
Végül hárman voltunk csak (plusz a túravezető srác és a barátnője - mindketten rettentő aranyosak): Oisin, Loth és jómagam... Azt hiszem szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy ügyesek voltunk!!! :wink: Biztos, hogy amint tudunk legközelebb is megyünk (ugye Loth?) - aki akkor teheti, ne hagyja ki! Isteni volt!!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 5 hónapja #121149 Írta: Dae/siss
Csatlakozom az előttem szólókhoz, khirály (illetve khósza :wink: ) volt a tali!!! Mondok vmit, rendszeresíteni köllene 8)

Még pár rulz részemről:
:arrow: menyasszonyinvázió
:arrow: Arden, mint Arwen (tündecsaj :biggrin2: )
:arrow: Fio-nazgúl és jómagam-nazgúl, avagy kinyírják egymást a nazgúlok :twisted:

Eia, szeretlek :pimp:

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #121144 Írta: E. Eia Ayna
Még egy beszámoló:
Győrieim! Rúlzottunk!(meginnt ;) )
Khirály volt a Thali! 8)

:arrow: Mi látnivaló van a Révain? (pl.: a tanári fagyasztója :biggrin2: )
:arrow: Arden a láthatatlan (bocs, de télleg anyámra figyeltem :oops: )
:arrow: Arden és a kaja
:arrow: Arden a vak (mi is csak fél perccel előtted vettünk észre :lol: )
:arrow: A kard... (még nem lyukasan 8) )
:arrow: Nikinek mért szóltatok? :evil: :twisted:
:arrow: Arden és a kaja
:arrow: Sárigeskitkígyóóó...
:arrow: Gyilkosozni jó :twisted:
:arrow: :arrow: Ica horkol :twisted:
:arrow: :arrow: Sikítás nélkül :biggrin2:
:arrow: :arrow: Nem csak Ithil, de siss is süket
:arrow: :arrow: Csonka hullák tömege :dead:
:arrow: :arrow: Kata a nazgúl :evil:
:arrow: :arrow: Arwen a hobbit-tünde :evil2:
:arrow: :arrow: Hogyan gyanuítsunk kéz és nyelv nélkül? :roll:
:arrow: Activity rúlz! :lol: :evil3: (komolyan.. olyan jó volt röhögni rajtatok :biggrin2: )
:arrow: :arrow: A Khirály visszatér
:arrow: :arrow: Anyám drága Zsófika, Fio Arwen, Arwen Niki előadásában :twisted:
:arrow: :arrow: Éowyn és Helm :P
:arrow: :arrow: Buckamanó és töf-töf
:arrow: :arrow: Boromir fiú vagy lány? :lol:
:arrow: :arrow: stb. :biggrin2: (zB. Uruk-haiok születése, csak nem lett igazán elmutogatva :evil: :( :cry: )
:arrow: Gyilkosozni jó II. :twisted:
:arrow: :arrow: Ithil a nazgúl, mer itt van!
:arrow: :arrow: Mégse :dead:
:arrow: :arrow: Kósza létermre kezetlen hullaként kellett végeznem :evil: :cry: (pedig Arwenke a nazgúl! :evil: )
:arrow: Gitározás :wink:
:arrow: Akkoris Tomci! :lol: (Triumvirátus rúlz! ;) )
:arrow: Koncert ami fél órája megy... + Arden és a kaja

Ami naon nem rúlz:
:arrow: Haza és elmenők :(
:arrow: Nekünk is haza kellett menni :cry:
:arrow: Anyám drága nem maradt itt, pedig még apa is felajánlotta :cry:
:arrow: Miért kell mindig mindenkinek hazamennie? :cry: :cry: :cry: :cry: (jó, Ardennek ennie is kell vmikor... :twisted: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #121118 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Na akkor én szeretnék egy kis beszámolást irni a győri talirol:

nagyon rulz volt!! igaz tök keveset maradhattam , de akkor is rulzz volt!!

Rulzok rulzai (amig én ott voltam):) :
:arrow: Minden Révais tablot megnézünk :)
:arrow: lesifotozás
:arrow: miért kell mindig engem kinyirni a gyilkosozásban először amikor sose csináltam semmit?? :) :D
:arrow: lelocsoltam Ardent és magamat :)
:arrow: két kosza csaj
:arrow: minden másodpercben esküvői fényképeket káészitettek éés egyészen kedvet kaptam hozzá... mármint hogy egy ilyen ruhát felvegyek :)
:arrow: Arden alias Arwen :)
:arrow: mutogatás, játékok
:arrow: Léli különeges kardja :) és annak markolata

Nem volt rulz:
:arrow: kevés ideig maradtam :(
:arrow: csupa kosz lett a seggem :)
:arrow: öt orakor jött a busz, tehát nyugodtan maradhattunk volna.

Nagyon ruli volt....

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #121102 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is csatlakozom Minervához! Köszönöm a jókívánságokat és hogy annyian ott tudtatok lenni a ballagásunkon!!!!!! :dance: :dance: :itscool:

És a többi érettségizőnek én is sok sikert és lelki erőt kívánok hétfőre és keddre!!!!! :D

Pá, Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 5 hónapja #121075 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ott volt Iru és az én ballagásomon, és azoknak is, akik ugyan nem tudtak eljönni, mégis kaptam tőlük egy rakat jókívánságot... :oops: IMÁDLAK TITEKET! :oops: :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #121036 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Találkozások
Na, Peredhil: netgame? bárhol bármikor!!! :) Jedi Outcast? ... hulla vagy..
Másik, ne SMS-t kuldj hanem hivj fel bokken ugyben, mert nem szeretek 777re visszairni :)

Tali... margitsziget valamikor? napozás buli szánsájn? Esetleg a Velencei Tavon? by GumiPok :) Nemrég láttuk és nagyon jónak tünik..

Na byez..

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 6 hónapja #120997 Írta: E. Eia Ayna
Győrieim!

Mivel nem tudom, hogy pontosan kik jönnek, ezért legkésőbb negyed órát fogunk várni az esetleges későkre (Ithil, ez rád nem vonatkozik ;) ).
Tehát: 2-kor a Városháza előtt és negyed 3-ig várunk. Aki késik jöjjön a Radó szigetre. :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #120765 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
MINDEN MTT-TAG!!!

Komolyan mondjátok, hogy a 120 főből kb. 7-8 ember ér rá május 18-án???? :evil: :roll:

JELENTKEZZETEK MÉG NÉHÁNYAN PARÓDIÁT ELŐADNI!!
INFO A KRATÍV SZEKCIÓ/SZÍNMŰVEKBEN. :idea:
Tegyetek már meg ennyit, [size=9:1c20ubt6]kitesszük értetek a lelkünket[/size]! :roll: :?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 6 hónapja #120427 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!

Szereny kis reklam, csak meg ne lassak ß)
Csutortok (majus 8) este 21:00-kor 5vos napi buli lesz az ELTE KCSSK-ban (BP Dayka Gabor utca 4), minden erdeklodot szeretettel varok. Aki jon, csorogjon ram mindenkeppen (20 4112825), mert elvileg "kisbuli" es nem publikus, node sebaj ß)

a hely megkozelitheto a 40, 139, 153, 53-as buszokkal, a Dayka Gabor utca megalloban kell leugrani.

Gyertek (olcso bufe, szimpatikus bufes -> en 8) )

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja #120386 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
[quote=""OisinÉs tudd meg: fel vagyok háborodva, hogy az én fülem senkinek se tetszett... :cry:

Üdv, Oisin[/quote"]
Ez nem igaz, csak az természetes dolog hogy a te füled nagyon szép. ezért nem emlitette meg senki...

A tura télleg tök jo volt meg utána a"tyukbuli" is, csak elég komás voltam :sleepy: mert kb 2 hete nem aludtam ki magam, de azota sikerült...

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.149 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére