- Köszönetek: 0
Találkozások
- Irunien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szerintem jó ötlet lenne a később jövőknek egy tali a Kolosyn....
Egyébként mi lesz a program? (mármint remélem, nem fogunk túrázni nagyokat...)
pápá, Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Telcontar
- Nem elérhető
Morgana: természetesen ez egy hatalmas szülinapi buli is lesz, mindenkinek, akit érint.
Valaki hozza el Gumipókot is... kell a nótafa gitárral.
Laurelen: fél öt körül érünk a 65-höz. A talizmánt feltétlenül hozd el!
Galadh: előbb is haza lehet menni (de minek) . És ha érted jönnének mondjuk a Fenyőgyöngyéhez? Sőt: akár végig ott lehetnének...?
Neo: igen, április 30, szerda
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Anyám teljesen azt hiszi, hogy ha valaki 23:00 kor indul haza, azt megeszik a gonosz földönkívüli útonállók
(remélem ezt most nem olvassa el)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ha jol emlekszem, Beltaine apr 30...
Telcontar, kerlek irj fel halovany betukkel az te listadra...
Hantale
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Telcontar
- Nem elérhető
Találkozó: 15.50 Nyugati PU, forgó óra alatt, 16.00-kor elindulunk.
Este 11-ig tart.
Jó lenne, ha jelezné, aki jön még, hogy összeszervezhessünk egy második találkozót is (többen jönnének később). Ha a 65-ös busszal felértetek a Fenyőgyöngyéhez és felhívtok, valaki leszalad értetek, hogy megtaláljatok.
Hozzatok zeneszerszámokat és ételt-italt a tábortüzeléshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Oisin írta: Galadh, talán rád fért volna egy kis levezető beszélgetés, de a film után úgy elrohantál, mint akit egy vizihulla-kislány kerget... Azért egész jól tartottad magad: nem sikítottál hangosan, és nem is ugrottál az ölembe mint a bee reklámban, szal mégiscsak bátor lány vagy. Az igaz, hogy a durvább jeleneteknél az arcod kissé hasonlóvá vált a halálra ijesztett áldozatokéhoz, de ez még belefér...
Üdv, Oisin
Hát igen, a barátnőm is mondta, hogy nagyon bátor voltam, hogy nem sikítottam :tongue:
De este kicsit tényleg rémeket láttam. Egy óráig ültem az ágyamon, és magam elé meredtem. jujj
Jut eszembe: van valaki, aki a Látó-hegyi talira kocsival megy?
mondjuk mindegy, a szülők úgysem akarnak elengedni
:bawling:
Galadh
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Cicaful
- Nem elérhető
Sajnos a május 1jei biciklitúra elmarad. Elsősorban a kevés jelentkező miatt. Illetve nem marad el véglegesen, csupán határozatlan ideig elnapolódik.
Minden érintettől elnézést kérünk!
Kriszana és Cica
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Namarie!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
de hogy én is parázzak, most hétvégén megnézzük az egyik osztálytársammal...
ha meg velemakarsz talizni[size=9:3mtaroq1]amiben kételkedek[/size]akkor szombaton gyere az egri váras talira, elmegyek akármit is találnak ki az ősök
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Namarie
- Nem elérhető
Amúgy amikor az X-akták ment a moziban, én azért nem mertem senki közelébe ülni, nehogy az ölében találjom enegm.. párszor volt úgy, hogy kimegyek, de kibírtam.. és egyedül néztem.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ryana: még nem vizsgaidőszak csak majdnem. De talán arra járok. Járok, és semmiféle Kósza!
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ryana
- Nem elérhető
Ha minden igaz, elég népes tömeget toboroztam össze: 6 fő + jómagam. (Bizony, ez tömegnek számít! )
És együttes kérésünk, hogy szombaton, vagyis 17-én legyen.
Jó lesz így? És mondjuk akkor a jólbevált lófarka megfelel talihelynek, innen indulhatunk felőlem akármerre. De ha esetleg vkinek jobb ötlete van, bátran ugasson le!
Amit még kéne: kezdési időpont ötleteket, ha lehet, priviben!
És várunk minden jelentkezőt! [size=9:2iy7e0mj]Estel, ugye jössz? Szükség lenne rád, támogatni kéne kicsit a fiúk táborát. És kedves Szürke bátyóm, nem kószálsz hazafelé akkortájt? Vagy nagyon vizsgai.sz.?[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Hát A Körről annyit, hogy ha egyedül néztem volna meg, még a moziban ülnék enyhén kómás állapotban… szépen mondva jól összeszartam magam.
De amennyit a tenyerem mögül láttam, az jó volt.
Na a film után persze minden sarkon kútból előjövő vizihulla-kislányokat láttam…
Mire el bírtam aludni, már reggel volt. Úgyhogy a közgyűlésről is szépen lemaradtam…
Na mindegy.
Fim, mért nem jöttél? Vártunk! Most naon haragszom!
Galadh
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Minden jót!
Pennie
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
De a következő vasárnap ( máj. 4 - asszem) mindenképpen lesz Ring Con Film tali!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Az enyém is 9.-én van:/ mmnt a ballagás, ezért lehet, hogy nem took menni Iruékéra, mert az enyém 1kor kezdődik.. aki akar, jöhet, írjon privit aki jönne, és annak elmondom hogy kell jönni, nem terhelem ezzel a topicot:)
A Filmmel kapcs: Rabyn, a neve Gyémánt_Hajnal:) szvsz a közgyűlésen a többség ott lesz, és mivel 10-délutánig tart, biztos lehet majd egy rövid időt szakítani a megbeszélésre.
Telcontar:Én egész biztos hogy később megyek, nem tod kbra elmondani hol lesztek? elég jól ismerem a környéket, talán odatalálok(a 17 óra nagyon késő, mmnt ha akkor taliznuk a nyugatiban, onnan még egy 3/4 óra míg felérünk, és akkor már alig van időnk:( na, majd megdumáljuk mi legyen..
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
neked miko van a ballagásod?
Iru lehet h benézek!
lenne egy kérésem a talákozokkal kapcs.. Tudom, hogy nagyon butá hangzik de akik a filmet csinálják (gyénámhajnalall? (nem tom a nevét pontosan) szal nem tudunk találkozot összeszervezni ezzel kapcs mert mindig van valami...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telcontar
- Nem elérhető
Helye: Látó-hegy
Ideje: április 30. szerda este
Program: a nyár köszöntése tábortűzzel, danolászással, gitározgatással (ha hoztok), szalonnasütéssel, ökörködéssel, beszélgetéssel.
Érdeklődőknek pluszban kelta Wicca rituáléval.
Találkozó: 15.30 Nyugati Pályaudvarral szemben, a forgó óránál
Útvonal: 6-os busszal Kolosy térig, onnan 65-ös busszal Fenyőgyöngyéig (végállomástól végállomásig), majd kb. 10 perc séta gyalog.
Mivel biztosan lesznek későn jövők, szerintem beszéljetek meg egy második találkaidőpontot is (pl. 17.00-ra, de ezt rátok bízom).
Bicskát, tányért, kenyeret, innivalót, sütnivalót és szemeteszacskót hozzatok!
Az utolsó busz 23.00-kor indul lefelé, ezért a buli addig tart.
Kedd felé még nézzétek meg a tali időpontját, mert ha valaki messziről jön, lehet, hogy a vonatához igazítom a találkozót (feltéve, ha előtte egyeztet velem).[/u][/b]
- Irunien
- Nem elérhető
Ezennel ünnepeélyesen meghívok mindenkit az Óbudai Gimnázium ballagására, 2003 május.9-én, 4 órai kezdettel ahol Minerva és szerény személyem fog elballagni !
A cím: Szentlélek tér 10. az iskola előtt lesz kirakva rengeteg pad, eltéveszthetetlen...
Belépő, meghívó, vagy bármi egyéb nem kell.
Szeretettel várunk mindenkit!
Pápá, Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.