Találkozások

Több
21 éve 6 hónapja #119221 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello!
Szerintem jó ötlet lenne a később jövőknek egy tali a Kolosyn....
Egyébként mi lesz a program? (mármint remélem, nem fogunk túrázni nagyokat...)
pápá, Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119208 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: a Kosztolányitól a 86-os busz egyenesen a Kolosy térre visz.
Morgana: természetesen ez egy hatalmas szülinapi buli is lesz, mindenkinek, akit érint. :)
Valaki hozza el Gumipókot is... kell a nótafa gitárral. 8)
Laurelen: fél öt körül érünk a 65-höz. A talizmánt feltétlenül hozd el! :)
Galadh: előbb is haza lehet menni (de minek) :) . És ha érted jönnének mondjuk a Fenyőgyöngyéhez? Sőt: akár végig ott lehetnének...?
Neo: igen, április 30, szerda

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119191 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: engem hatalmas, répaszínű betűkkel írj fel a listára, mert nincs az az Eru, hogy lerázzatok :D egyébként mégis took menni 4re, ugyhogy ott leszek.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #119182 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: ezúton jelentkezem én, és Minerva is. Én megpróbálok időben ott lenni a tali helyszínén, ha nem sikerül, megyek utánatok a később jövőkkel.

Több
21 éve 6 hónapja #119181 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Mivel sem Fiónak nem sikerült kimenőt kapnia a kórusvezetőjétől, sem nekem a franciatanártól :roll: :D , húgommal mi valszeg fél ötre érünk fel a Kosztolányi térre busszal- onnan nem tudom, mennyi a villamos/busz menetideje a Kolosy térig, de ötnél előbb sztem biztos, hogy nem érünk oda. Látó-hegyre később menők , mi lenne, ha öt-negyed hat között találkoznánk?[size=9:1arr7xii] Már úgy értem, a Kolosy téren?[/size] :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #119178 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások
Lehetséges lenne egy tali megbeszélése a Kolossy-n a 65-s busznál? :?:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 6 hónapja #119175 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar, lehet, hogy megyek, még győzködöm a szüléket, de a helyzet kissé megoldhatatlan... :?
Anyám teljesen azt hiszi, hogy ha valaki 23:00 kor indul haza, azt megeszik a gonosz földönkívüli útonállók :roll:
(remélem ezt most nem olvassa el) :oops:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 6 hónapja #119174 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!

Ha jol emlekszem, Beltaine apr 30...
Telcontar, kerlek irj fel halovany betukkel az te listadra...

Hantale

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja #119171 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: Lehet születésnapot is (utó)ünnepelni a hegyen?

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 6 hónapja #119169 Írta: Telcontar
Látó-hegyi Beltaine buli
Találkozó: 15.50 Nyugati PU, forgó óra alatt, 16.00-kor elindulunk.
Este 11-ig tart.
Jó lenne, ha jelezné, aki jön még, hogy összeszervezhessünk egy második találkozót is (többen jönnének később). Ha a 65-ös busszal felértetek a Fenyőgyöngyéhez és felhívtok, valaki leszalad értetek, hogy megtaláljatok.
Hozzatok zeneszerszámokat és ételt-italt a tábortüzeléshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119128 Írta: Prérifarkas

Oisin írta: Galadh, talán rád fért volna egy kis levezető beszélgetés, de a film után úgy elrohantál, mint akit egy vizihulla-kislány kerget... :lol: Azért egész jól tartottad magad: nem sikítottál hangosan, és nem is ugrottál az ölembe mint a bee reklámban, szal mégiscsak bátor lány vagy. Az igaz, hogy a durvább jeleneteknél az arcod kissé hasonlóvá vált a halálra ijesztett áldozatokéhoz, de ez még belefér... :lol:

Üdv, Oisin

Hát igen, a barátnőm is mondta, hogy nagyon bátor voltam, hogy nem sikítottam :tongue:
De este kicsit tényleg rémeket láttam. Egy óráig ültem az ágyamon, és magam elé meredtem. jujj :oops:

Jut eszembe: van valaki, aki a Látó-hegyi talira kocsival megy?
mondjuk mindegy, a szülők úgysem akarnak elengedni
:( :cry: :bawling:

Galadh

Több
21 éve 6 hónapja #119094 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha lesz mégis, akkor szóljatok, mert én is jövök! :D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 6 hónapja #119053 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Augustín, Rabyn és Peredhil! [size=9:25uq94tb]lányok elől, és abc sorrendben...[/size]

Sajnos a május 1jei biciklitúra elmarad. Elsősorban a kevés jelentkező miatt. Illetve nem marad el véglegesen, csupán határozatlan ideig elnapolódik.
Minden érintettől elnézést kérünk!

Kriszana és Cica

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 6 hónapja #119047 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Hmm hát igen! Penniha elbírtok engem is viselni akkor mennék! Nem a film hanemm a társaság miatt! A sikoltozást és atöbbi filmeljáró dolgod majd csak kibírom, ha megy oda olyan személy kinek ez szokása! Nem csak Aug-ra gondolok! :) Tehát én is mennék ha a szülők nem akadályozzák meg elhatározásom! :) Csak kéna a cím a pontos program meg az időpont! Ez a maj 10 hosszú nap és hát.... Nah mind1 tehát kéne minden! Üdv!

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #119045 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh:sajna anyám kitalálta hogy családilag meg kell látogatnunk a nygymamám, és musszáj volt mennem :( :( :( :( remélem nem vártatok rám sokat, akartam irni smst csak nem tudom senki számát aki ment
de hogy én is parázzak, most hétvégén megnézzük az egyik osztálytársammal...
ha meg velemakarsz talizni[size=9:3mtaroq1]amiben kételkedek[/size]akkor szombaton gyere az egri váras talira, elmegyek akármit is találnak ki az ősök :evil:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 6 hónapja #119038 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Szürke Gandalf: ajajajajajajaj........ :P 8O :P

Amúgy amikor az X-akták ment a moziban, én azért nem mertem senki közelébe ülni, nehogy az ölében találjom enegm.. párszor volt úgy, hogy kimegyek, de kibírtam.. és egyedül néztem.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 6 hónapja #119037 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh, talán rád fért volna egy kis levezető beszélgetés, de a film után úgy elrohantál, mint akit egy vizihulla-kislány kerget... :lol: Azért egész jól tartottad magad: nem sikítottál hangosan, és nem is ugrottál az ölembe mint a bee reklámban, szal mégiscsak bátor lány vagy. Az igaz, hogy a durvább jeleneteknél az arcod kissé hasonlóvá vált a halálra ijesztett áldozatokéhoz, de ez még belefér... :lol:

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #119008 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh: Legközelebb megjünk olyan filmre, ami nem az ijesztgetést tűzi ki főcélnak. Vagy neked jó, ha utána napokig rémeket látsz? 8O

Ryana: még nem vizsgaidőszak csak majdnem. De talán arra járok. Járok, és semmiféle Kósza! :wink:

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 6 hónapja #118971 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
No. Pécsi tali!
Ha minden igaz, elég népes tömeget toboroztam össze: 6 fő + jómagam. (Bizony, ez tömegnek számít! ;) )
És együttes kérésünk, hogy szombaton, vagyis 17-én legyen.
Jó lesz így? És mondjuk akkor a jólbevált lófarka megfelel talihelynek, innen indulhatunk felőlem akármerre. De ha esetleg vkinek jobb ötlete van, bátran ugasson le!
Amit még kéne: kezdési időpont ötleteket, ha lehet, priviben!
És várunk minden jelentkezőt! [size=9:2iy7e0mj]Estel, ugye jössz? Szükség lenne rád, támogatni kéne kicsit a fiúk táborát. ;) És kedves Szürke bátyóm, nem kószálsz hazafelé akkortájt? Vagy nagyon vizsgai.sz.?[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #118937 Írta: Prérifarkas
Cijjósztok!

Hát A Körről annyit, hogy ha egyedül néztem volna meg, még a moziban ülnék enyhén kómás állapotban… szépen mondva jól összeszartam magam.
De amennyit a tenyerem mögül láttam, az jó volt.
Na a film után persze minden sarkon kútból előjövő vizihulla-kislányokat láttam…
:roll: Mire el bírtam aludni, már reggel volt. Úgyhogy a közgyűlésről is szépen lemaradtam…
:( Na mindegy.
Fim, mért nem jöttél? Vártunk! Most naon haragszom!
:twisted:

Galadh

Több
21 éve 6 hónapja #118912 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha valakit érdekel, május 10-én elkezdjük Craig Parker videósorozatunkat ;) Pontos időpont még nincs, de majd szólok, ha lesz. Helyszín: Thinice lakása, a Westend környékén lakik, úgyhogy elég központi helyen. Akit érdekel, az jelentkezzen priviben, részleteket és majd a címet csak a jelentkezőknek küldöm el.

Minden jót!
Pennie

Több
21 éve 6 hónapja #118838 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Találkozások
Filmes Tali: nem tudom, kik lesznek ott holnap, ha valaki érintett a Ring Con Film dologban ( aki mindig kapja a körleveleket priviben, és esetleg aki még szeretne rá jelentkezni), az keressen meg engem holnap a közgyűlésen.

De a következő vasárnap ( máj. 4 - asszem) mindenképpen lesz Ring Con Film tali!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 6 hónapja #118770 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Rabyn: ok, ott taláxunk:)
Az enyém is 9.-én van:/ mmnt a ballagás, ezért lehet, hogy nem took menni Iruékéra, mert az enyém 1kor kezdődik.. aki akar, jöhet, írjon privit aki jönne, és annak elmondom hogy kell jönni, nem terhelem ezzel a topicot:)

A Filmmel kapcs: Rabyn, a neve Gyémánt_Hajnal:) szvsz a közgyűlésen a többség ott lesz, és mivel 10-délutánig tart, biztos lehet majd egy rövid időt szakítani a megbeszélésre.

Telcontar:Én egész biztos hogy később megyek, nem tod kbra elmondani hol lesztek? elég jól ismerem a környéket, talán odatalálok(a 17 óra nagyon késő, mmnt ha akkor taliznuk a nyugatiban, onnan még egy 3/4 óra míg felérünk, és akkor már alig van időnk:( na, majd megdumáljuk mi legyen..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #118765 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodie ott találkozunk-)))
neked miko van a ballagásod?

Iru lehet h benézek!

lenne egy kérésem a talákozokkal kapcs.. Tudom, hogy nagyon butá hangzik de akik a filmet csinálják (gyénámhajnalall? (nem tom a nevét pontosan) szal nem tudunk találkozot összeszervezni ezzel kapcs mert mindig van valami...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #118740 Írta: Telcontar
Beltaine buli

Helye: Látó-hegy
Ideje: április 30. szerda este
Program: a nyár köszöntése tábortűzzel, danolászással, gitározgatással (ha hoztok), szalonnasütéssel, ökörködéssel, beszélgetéssel.
Érdeklődőknek pluszban kelta Wicca rituáléval.
Találkozó: 15.30 Nyugati Pályaudvarral szemben, a forgó óránál
Útvonal: 6-os busszal Kolosy térig, onnan 65-ös busszal Fenyőgyöngyéig (végállomástól végállomásig), majd kb. 10 perc séta gyalog.
Mivel biztosan lesznek későn jövők, szerintem beszéljetek meg egy második találkaidőpontot is (pl. 17.00-ra, de ezt rátok bízom).
Bicskát, tányért, kenyeret, innivalót, sütnivalót és szemeteszacskót hozzatok!
Az utolsó busz 23.00-kor indul lefelé, ezért a buli addig tart.
Kedd felé még nézzétek meg a tali időpontját, mert ha valaki messziről jön, lehet, hogy a vonatához igazítom a találkozót (feltéve, ha előtte egyeztet velem).[/u][/b]

Több
21 éve 6 hónapja #118735 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Ezennel ünnepeélyesen meghívok mindenkit az Óbudai Gimnázium ballagására, 2003 május.9-én, 4 órai kezdettel ahol Minerva és szerény személyem fog elballagni :D :lol: !
A cím: Szentlélek tér 10. az iskola előtt lesz kirakva rengeteg pad, eltéveszthetetlen... 8)
Belépő, meghívó, vagy bármi egyéb nem kell.
Szeretettel várunk mindenkit!

Pápá, Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 6 hónapja #118729 Írta: Cicaful
A múltkori kb 10től 5ig vagy 6ig tartott...szerintem most lesz ennyi idő....

"A kihívás:

Több
21 éve 6 hónapja #118727 Írta: Prérifarkas
FONOS: MEDDIG TART A KÖZGYŰLÉS??? (KB.)

Galadh

Több
21 éve 6 hónapja #118710 Írta: Cicaful
Sil: metróval elmész a Blaha Lujza térig, majd a 4-6os villamossal a Margit-híd irányába mész egy megállót, a Wesselényi utcáig, és ahogy leszállsz és a villamos végéhez közelebbi utcán, (asszem) a Posta bank mellett besétállsz, és az pont oda visz. :wink:

"A kihívás:

Több
21 éve 6 hónapja #118705 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Vidéki lévén kérdezem: hogy lehet eljutni az Almássyba mondjuk a Keletiből (ha jól emlékszem, oda megy be a vonatom)? :?: :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.169 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére