- Köszönetek: 7
Találkozások
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Dodiee Took írta: Rabyn, ott leszek:) egyetlen gondom, hogy a princess-ig hogy kell eljutni, de azt majd megoldom:)
Felszállsz akármelyik metróra, elmész a Deák térig. A Princess pékség a kék metró mozgólépcsőivel van pontosan szemben. Nem lehet eltéveszteni.
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Oisin
- Nem elérhető
túramegbeszélés: Április 25. Péntek 17h Kicsi@Világ
előlegfizetési határidő: Április 29. Kedd 12h akárhol
Aki jön a megbeszéléssre, lsz. hozza az 5000 Ft-ot! Aki nem jön, az lsz. hívjon fel h. megbeszéljük, mikor, hol tudja odaadni a pénzt. Akitől nem kapom meg időben az előleget, annak a jelentkezését sajnos nem tudom elfogadni, ui. a pénzt még húsvét előtt el kell küldenem, hogy Feri tudjon szállást foglalni, stb.)
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Dodiee
- Nem elérhető
Már úgy értem, én tudodm az utat a K@V-ba:)
- Ery
- Nem elérhető
Aj mégse megy
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Rabyn
- Nem elérhető
Valaki aki el tud jutni a K@V-ba az jöjjön létszi 16:30ra a Deák Ferenc térre a Prince akármicsodához és szedjen össze minket akik nem tudjuk hogyan kell odammni!!!!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
Én ma nem took menni sajna, tanulni is kéne a szünetben, eddig nem jött össze..
Viszont vasárnap megyek, de sajna fiúk, nem viszek tojást, nincs itthon egy darab se, meg festék se, meg pénzem se...
Tegnapi tali:
Nekem tetszett a Tolkien Club, főleg a földrajzos rész, az nagyon állat volt, pl. Zsáklak alaprajza, nagyon rulzz!!!
A Mozi: háát....nagyon mély nyomot nem hagyott bennem a film, legfeljebb az a kínzásnak minősülő spotlámpa a fejem felett, meg hogy az enyém volt az egyetlen szar szék a moziban... és kb egyre értem haza, itthon meg sok részeg ember fogadott, ugyhogy nagyon menő volt ám..de télleg jó volt, én legalábbis jól éreztem magam:)
Gyémánt rajzai extrafull rulzok!!
(És végre láttam Min rajzát is, amiről annyit hallottam, és naon szép!!)
- Adelard
- Nem elérhető
Rabyn írta: Tényleg a Deák téren találkozzunk már mi akik nem talának oda és valaki aki odatalál)))))
Ois: kösz)
Lehet h én is csatlakozok! Persze csak ha el tudok menni! Még nem biztos.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nah mind1 ezen még elmélkedek! Gondolkozzatok ti is! Jah + még1 mi van a gólyával és a csecsemővel??? NAh nem kell teeljesen hülyének nézni azért tudok én sok mindent! (Csak ezeket nem!! ) Nah pápá!
Huh ennyi sárga labdacs egy szövegben....
Namarie!
- Rabyn
- Nem elérhető
Ois: kösz)
Melkor: szökjél meg!
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Pedig megbeszéltem volna a többiekkel hogy szódásszifont vigyünk! Hmmm! Nem is lett volna rossz! Nah de ezt most megúszátok szárazon! De annak ellenére ,hogy nem megyek mindenkinek nagyon Boldog és Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!
Sok-sok tojást és minnél cifrább illatú lányokat! Üdv!
Namarie!
- Oisin
- Nem elérhető
Rabyn írta: Valakit nagyon megkérnék szedjen fel engem előbb
Szedjelek fel? Jó, majd kitalálok valami felszedődumát Vasárnapra, csak Neked...
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Galadh írta: Merre van a K@V?
A Deák és a Madách tértől nem messze... Még jó régen Cicafül berakott egy részletes leírást... Kérj meg vkit, hogy találkozzatok a Deákon.
Lehet hogy én is megyek, de igazság szerint szerdától péntekig 3 témazárót fogunk írni, meg itthoni elfoglaltságok is vannak... Majd meglátjuk...
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ryana
- Nem elérhető
Viszont vasárnap lehet rám számítani!
(Tesóstul, sőt, lehet, hogy 2 tesóval! )
Viszont az nagyon nagy baj, ha nem tudok tojást vinni? (Anyum lusta volt beszerezni... Majd adok puszit. )
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Lemaradtam.
Locsolóbuli?
Remélem el tudok menni.
Merre van a K@V?
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként megyek!
Vigyek tojást is? tavalyról maradtak tojások (olyan hungarocell)
én biztosan megyek! CSak valaki szedjen fel hamarabb))
Ma meg nem tudtam menni a Tolkien klubbra mert nem nagyon érdekltek a nyelvek és inkább ithonn vagyok most anyuval mert olyan kevset vagyok itthon meg éhes is voltam)))
De akkor vasárnap találkozunk!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Vasárnap locsolótali a Kicsi@Világban 17:00tól . 9-ig foglaltattunk asztalt. Rayan vár mindenkit szeretettel!
Bocs Telcontar, mi szeretjük a K@V-ot. Ez nem a te hibád...Telcontar írta: Vasárnap locsolkodóbuli - hely és idő még bizonytalan, de ne teaház legyen, könyörgök! Kissé unom már... jó, ez nem a ti hibátok.
Szóval boldog nyuszit mindenkinek, jó kirándulást és jó locsolást! Ja és a Tolkien klub, ami fél óra múlva kezdődik!
Pusszantásom
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Dodiee
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
Gyerekek, ha valaki tudja Gill vagy Szú telefonszámát, kérlek, segítsetek!
Megkért, hogy hívjam fel de rossz számot adott (vagy én írtam rosszat) és még ma kell beszélnem Szúval!
Köszike!
Telcontar
- Supersonica
- Nem elérhető
Arnyelf írta: Super: tudok én mással is célozgatni.. Na jó, RPG-t nem viszek, az túl...drasztikus.
Tűzoltókocsi jó lesz?
Jó lesz az is... de nálunk a szódásszifon is bejött, egész Szentendrén végigkergettek vele minket
- Telcontar
- Nem elérhető
Péntek 17.00 Almássy tér, Tolkien klub. Gyertek, mulassunk, jó lesz.
Szombat 05.30 Keleti Pu. Gerecse50 teljesítménytúra Telcontarral.
vagy
Szombat 14.30 Batthyány tér, pilisi kirándulás Cicafüllel.
Vasárnap locsolkodóbuli - hely és idő még bizonytalan, de ne teaház legyen, könyörgök! Kissé unom már... jó, ez nem a ti hibátok.
Mit szóltok egy kellemes teraszhoz olcsó étterem előtt, egy szép parkban? Mert ha OK, akkor a Gyöngyösi utcai metrómegállót javaslom találkahelynek, valamikor kora ebéd utáni időpontban.
Az elvetemültek utána akár TTT-t is nézhetnek felirattal.
A fiúk meglocsolják a lányokat, ahogy tudják.
Lányok tojással, fiúk locsolóverssel készülnek...
Lórienben jártam
Galadrielt láttam
Tükröt akart nézetni
Szabad-e locsolni?
(Ezt most hirtelen felindulásból követtem el).
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ryana
- Nem elérhető
Csak mielőbb jó volna, ha konkrétumokkal nézhetnék szembe...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Augustíne írta: Vasárnap? Az nem jó... Nem lehet inkább pénteken talizni? (bocs, h ilyen vagyok, ha nektek a vasárnap jó, akkor nyugodtan menjetek, csak nekem jobb lenne a péntek... )
Pénteken Tolkien Klub lesz az Almássy téri Szabadidőközpontban 17 órától. Jó lenne, ha oda is minél többen jönnétek, és utána is lehet akár valamit szervezni.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Arnyelf írta: Oké, kölnit nem viszünka srácokkal, esetleg valami mást.. a viz olyan snassz...
Huh... 8O Beindult a fantáziám...
A locsolkodás jó ötlet, lehet, hogy elkeveredem én is a K@V-ba...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Adelard
- Nem elérhető
Akkor milyen talik lesznek a 7végén? Szombaton túra azt tudom. (Kik jönnek?) Vasárnap esetleg el tudnék menni de csak dél körül. Pénteken is ha lesz vmi? Mondjátok meg lécci, minél előbb!
Közlemény:
aki szeretne még jönni miskolci talira májusban,írjon privit Lilinek vagy nekem!
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Győri elftársaim, hallgatás vagyon???
- Dodiee
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.