Találkozások

Több
21 éve 7 hónapja #115245 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások

Dae-elena/sissee írta: Bocsánat, lehet, hogy off lesz, de lesz 11-én vmilyen tali? [size=9:2q2a6a42]Mert akkor úgy szervezem a visszautat Pestről, hogy beeshessek szomorítani egy kicsit a társaságot... [/size]:oops:

Hmm, igen, ez egy jó kérdés... Dodiee?
Legyen vmi, plííz, nagyon el szeretnék menni! :roll: :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #115241 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Szóval én pénteken és szombaton tuti nem érek rá (vagyis szombaton igen, csak kb. olyan három-négytől), vasárnap még csak-csak, de nem akkorra van betervezve a kósza-talis-évfordulós kirándulás?? Vagy arra nem jönnétek?

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #115218 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok fiatalok!

Szeretnék megkérni mindenkit a magam és Cica nevében, hogy, akinek csak egy pillanatra is megfordult a piciny fejében, hogy jön velünk a biciklitúrára május 1-én, és esetleg még egy Mountain Bike-t is szeretne nyerni, akkor villámgyorsan jelentkezzen nálam priviben hogy tisztázhassuk a részleteket
köszi

Előreláthatólag start a Szentlélek térről lesz, cél pedig Solymár-völgye

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #115209 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
igen a vasárnap az lenne a legjhobb (nekem legal)
s akkor mozi ugye? cskame ugy kell béoszttanom a pénzem.. (még mondjuk jo hogy nem voltam ott szombaton mert nem vittem volna magammal pénzt)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #115183 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát nekem a péntek du Lvileg jó. (bár a bnőmmel talán találkoznánk, úgyhogy jobb lenne a vasárnap) De tényleg mind1! Akkor a szombat nem jó! Vasárnap? Gyertek még többen, plíz! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #115163 Írta: Rabyn
Na akkor most mikor megyünk?
Mert nekem a szombaton kívűl mindennap jónak tűnik, de mehetónk jövöhéten is-) az mán szünet!!!

Több
21 éve 7 hónapja #115129 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocsánat, lehet, hogy off lesz, de lesz 11-én vmilyen tali? [size=9:3t8dxjk2]Mert akkor úgy szervezem a visszautat Pestről, hogy beeshessek szomorítani egy kicsit a társaságot... [/size]:oops:

Több
21 éve 7 hónapja #115123 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Aug én szívesen! Mikor pontosan ha szabad tudni??? Csak úgy a jobb tájokozódásért! :) Még valaki??? Nem kell megilyedni azért mert én jövök! :)
NEM vagyok én olyan ronda!! (vag mégis) :)

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #114974 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
HE? LOVASTÚRA???? MIRŐL MARADOK ÉN ITT LE?!

Ha ezt előbb tudtam volna.... :bawling:
[size=9:2yd0vszp]Halkan megkérdem, már nem lehet jelentkezni? [/size]

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 7 hónapja #114971 Írta: Rabyn
NEKEM!!
PÉNTEK DÉLUTÁN NEM LENNE JÓ??
sombaton ugyanis én a magam részéltő kirándulok egy réig társasággal (UGYE DODE?? te is jösz??)
De szombat este és vasránap és péntek délután ráérek és különben is meg akartam nézni

Több
21 éve 7 hónapja #114966 Írta: Augustíne
Thaur: én még nem tudom, de majd szólok!

MOZIZÁS!!!:

Nincs kedve vk.-nek +nézni a Szellemhajót (Dodiee-ék pl.! :D ) most 7végén??!!! :arrow: KARL URBAN JÁTSZIK BENNE!!! :) (nem akarok mást égetni, mikor Lkezdek nyüszíteni a film közben... :wink: )

Több
21 éve 7 hónapja #114882 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Találkozások
Thaur: én megyek :) )

remilem megijedtél :) )

Több
21 éve 7 hónapja #114835 Írta: Augustíne
Gratula, Kincs?!

Oltári jó volt a szombati tali, és én ?szintén szólva nem bánom, h nem mentünk el... :) (csak 1 kicsit)

A CHIHIRO oltári RULZ volt ( a többit nem írom le.)! Kár, h el kellett mennem, bár nagyon jót dumáltunk Gyémánttal! :D

Pennie: OK!!!!

Több
21 éve 7 hónapja #114830 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
a lovastúrát angie lemondta, 7en maradtunk: én, krisz, cica, árnyelf, loth, yavi, thaur

úgy néz ki hogy meglesz a 7 ló, tehát mindenki jöhet!

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 7 hónapja #114786 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Elanor: szombaton :) ápr 12.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 7 hónapja #114784 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Thaur ez szép és jó, de mondd csak, melyik napon is lenne ez a tali? :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114780 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Szeretném meghirdetni:

esztergomi tali

Aki szeretne jönni, az szóljon nekem privi, mail, SMS útján
szombaton (ápr. 12)
Tali: a Bazilika előtt 13.00-kor (aki nem tudja hol van de szeretne jönni, annak segítünk eljutni :) )
Utána talán városnézés, kávézás (Duna Korzó), beszélgetés, és ha jó idő lesz kimehetünk sétálni az szigetre.

Nos kinek van kedve hozzá?

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 7 hónapja #114707 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziaszok!

Egyre több néznivaló gyűlik össze Craig Parker ügyben 8) És mivel érdeklődő is sok van, találnunk kellene egy helyet, ahol 6-12 (vagy akár több) ember elfér, és megfelelő méretű tévé (+video) van. A Mercy Peak ráadásul sorozat (de ez csak angolul!), pillanatnyilag 20 rész van meg, egyórás részekkel, tehát mindenképpen több alkaloma kellene elosztani.

Javaslatokat várok helyszín(ek)re és időpontokra.

Köszönöm!
Pennie

Több
21 éve 7 hónapja #114687 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
tiszta rossz, hogy nem tudok netre jönni..mert így persze megint lemaradok mindenről. :( ((
de majd pótolok!! ígérem:)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 7 hónapja #114681 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos, én nyilatkozok a kirándulók nevében:
Nagyon khirály, Aragorn és minden pozitív jelzős volt a mi kis túrácskánk! Eru is kegyes volt hozzánk, mert néhány cseppen kívül (azt is az elején) ne esett az eső...a szél "egy kicsit" igaz fújt (emiatt picúrt hideg volt), dehát üsse kavics, ennyi belefért! :D
Kár, hogy végül nem jöttetek! (voltunk össze-vissza 4en + az Igor (my lajka típusú dog :lol: )) Na majd legközelebb!

Ne felejtsétek!
Jövő hét (április 13) Kő-hegy - Dobogókő, majd a fittebbje, meg persze aki akar még felmehet a Rám-szakadékig, de aki akar (szerintem velem) lejöhetnek Dobogókőről egyáltalán nem olyan fárasztó módon!
(pontos időpontot még írok...)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 7 hónapja #114674 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Csatlakozom Dezhez, gartula:))

A mai tali észvesztő volt, bár végül nem mentünk kirándulni, hanem megnéztük a Chiciro-t(biztos nem jól írtam..)ami haláli volt:))

Rulzzok:
:arrow: Igor:)
:arrow: Chiciro Szellemországban:)
:arrow: Ír tánc a DP-ben:)
:arrow: szendvicske és mosolyok:)
:arrow: 12 órás maratoni tali:)
:arrow: "Női beszélgetés" a K@V-ban:)
:arrow: "Tavaszi szél vizet áraszt...."
:arrow: Ana keresztöcsije(haláljófej a srác:) )
:arrow: "szériatartozékok és egybek"
:arrow: És még sok más, ami most nem jut eszembe:)

nem rulzz:
:arrow: A Moszkvai meciben csak reggeli van 10:30-ig:(
:arrow: Fél órát vártunk a többiekre a Moszkván, és nagyon hideg volt..
:arrow: A DP-ben csak mindeg 20 méteren van szemetes...
:arrow: És még sok más, ami nem jut eszembe:(

Nagyon jól éreztem magam veletek, csajok:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #114651 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez nagyon off, de nem érdekel:

GRATULÁLOK NEKTEK, KINCSŐ ÉS KINGA!!! :itscool:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 7 hónapja #114612 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Milyen volt a kirándulás? :wink: Kár, hogy nem tudtam menni...
[size=9:k31sd65s]Cserébe megnyertük a budapesti sakk csapat diákolmipiát Pippin (Kingá)-val és egy oszt.társammal, +tábladíjas is lettem, meg Kinga is (ami azt jelenti, hogy a csapatban a második táblán (illetve ő az elsőn) 5/5 ponttal nyertünk, mindenkit megvertünk)! :hello: :wink: [/size]

Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 7 hónapja #114573 Írta: Rabyn
De kár hogy nem néztem meg hamarabbb. :cry: :cry:

Mindegy.. Szurkoljatok, hgy a hugomnak ne legyen eltörve a keze mert nemsoká indulok vele a dokihoz.. Rájaesett és fáj nekije..
2hét múlva nem megyünk majd megint kirándulni?-))

Több
21 éve 7 hónapja #114541 Írta: Augustíne

kriszana írta: Sztem mehetünk még utána együtt valahova. Lesz Cotton Club Singers koncert a Honvéd Színhpadon, az Andrássí úton. Nemtom szeretitek-e az ilyesmit. De engem érdekelne. Aug? Mit szólsz?

Basszus! most derült ki, h vigyáznom kell a húgomra!!! Úgyhogy nem tudok menni du. :cry: - Sehova! csak este, bár akkor + a nagymamámhoz +yek. :? Amúgy jó 5let, talán majd máskor! :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #114524 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

kriszana írta: Hogy kik jönnek kirándulni?
Nos, akikről én tudok: Brisa, Svin, Dodiee, Sméagol, Cica, Telcontar, Augustine, Fereste, Telu, Rayan +te +én.
+ (remélem) lesz még sok meglepetés ember 8)
Bocsánat mindekitől, aki nem jön, és itt a neve :lol:
Tehát holnap 9kor a Moszkva téren.

Én se jövök... tudom Brisának írtam hogy megyek, de közbeszólt a család :x Grrrr... na mind1... neketek azért jó szórakozást....

Több
21 éve 7 hónapja #114523 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Kriszana kedvesem!
Lenne egy óóóriási kérdésem..
Ha esetleg mennék visszaérek én délután háromra max fél négyre a nyugatiba? mert ott találkoznák pár nagyon régen nem látott barátommal de veletek is szivesen mennék...

Egen, Kedves Rabyn, sztem visszaérünk 3-ra :-)
De Cica már meg is adta a választ. 8)
Ezennel szólnék, hogy a 4 és fél éves keresztfiam bejelentette jövetelét, szóval őt is magammal hozom. Remélem, senkinek nem jelent ez problémát. Bírni fogja az iramot, ne féljetek. Jobban, mint én :lol:

Augustíne írta: És mikorra érnénk vissza? Mit csinálnánk utána? Elmennénk valahova?

Sztem mehetünk még utána együtt valahova. Lesz Cotton Club Singers koncert a Honvéd Színhpadon, az Andrássí úton. Nemtom szeretitek-e az ilyesmit. De engem érdekelne. Aug? Mit szólsz?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #114517 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar azt mondta - és szerintem is -, hogy 3ra kényelmes megjárjuk (nem olyan nagy a János-hegy :lol: ) Utána elméletileg nincs szervezett program...de még kitaláljuk!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 7 hónapja #114514 Írta: Augustíne
És mikorra érnénk vissza? Mit csinálnánk utána? Elmennénk valahova?

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114511 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások

E. Eia Ayna írta: Dae, én beleegyeznénk, mi Ithillel még pluszba gondoltunk 14-e délutánra egy jó idő esetén sétát, rossz időben Mandalát... :D
Győrieim, mi légyen?

Kedves Főfej, akkor ezt értsem úgy, hogy 12-e jó? :)

14-ével az a gond, hogy amennyiben jól számolok és az tényleg egy hétfői nap, akkor Fio és én du. 5-ig zenesuliban vagyunk... Fio nem tudom, hogy ráér-e utána, de nekem tuti haza kell mennem matekozni és rajzolni - szal nekem nem jó. :( (.......)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.201 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére