Találkozások
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
LEGKÖZELEBB IRJATOK RÁM SMST PLS HA ILYEN HIRTELEN TALI VAN! Mert nem tudtam mönni
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszi Oisin! Nem mondom ,hogy imádlak mert még félreértik! Amúgy a nyáron lovastábor Kunbaracson! Az időpont egész nyár! Én a nyáriszünet második hónapját ott töltöm és oktatom a kicsiket és azokat aki még nem tudnak! Ha bárkit érdekel az írjon privit oda leírom a táborral kapcsolatos dolgokat! Én nagyon örülnék ha eljönnétek egy páran! Vannak személyek akiről gondolom is ,hogy érdeklik ezek a dolgok! pl Dodiee! meg még sokan mások! Üdv és további jó napot!
Namarie!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
***** jó volt a szombati tali! Köszi mindenkinek!
Mogyi, ne haragudjál rám, plíz, bocsi, én erőszakoskodtam a leüléssel, mer fájt a hátam. Máskor nem oda megyünk, becsszó. A kutyádat meg imádom o)
SZAL A LÉNYEG.
ÁPRILIS ELSEJE TISZTELETÉRE MA HIRTELEN TALIT SZERVEZÜNK A SZIGETRE, NÉMI FRIZBI ÉS SÉTA EREJÉIG. TALI FÉL ÉS HÁROMNEGYED 5 KÖZT A NYUGATINÁL.
GYERTEK!!! MINÉL SPONTÁNABB A BULI, ANNÁL JOBB
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
zetor írta: Sziasztok! A Juhász Gyula Művelődési Központban (6720 Szeged,Vörösmarty u. 5.)2003. április 8-én 18.30-kor az első emeleti 1-es klubban lesz két Tolkien-támájú előadás: Jankovics Mónika: Középfölde és a keresztény teremtéstörténet párhuzmai valamint Agonás Dóra: Tolkien világa és a Star Wars.
Gyerünk!
- Oisin
- Nem elérhető
április 7-én hétfőn este 7-től a Kicsi@Világban: EURoadshow: Írország (diavetítés, beszélgetés, információk)
utána találkozó Írország-mániás MTT tagok számára, igény szerint ír kocsmázással egybekötve
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ryana
- Nem elérhető
Csakmert... Hát akkor el tudnék menni, és nem szívesen hagynék ki egy alkalmat...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Oisin
- Nem elérhető
Akinek nem jó a májusi időpont, az eljöhet máskor. Egész évben vannak túrák. A max létszám különben is csak 6 fő, szóval úgyse jöhet mindenki egyszerre.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Dodiee Took írta: Május, mindíg május!!! senki sem gondol szegény érettségiző fiatalokra??
Csatlakozom Dodiee-hoz!
Oisin: tök jó lenne!! De ha ez is május, akkor ez is ugrott, nesze neked uccsó éves társadalom...
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
Juniusban nem megyünk akkor boszorkány éccakára?-))
- Dodiee
- Nem elérhető
- Oisin
- Nem elérhető
Cicafül írta: Soproni kirándulás kis létszám miat máskorra tevődik...
(ahogy elnézem a hétvégéket, meg a dátumokat - lesz belőle május is...)
A Leprechaun rúgja meg! Pedig sikerült szabaddá tennem magam. Akkor villámgyors átszervezés, ...
1-2 napos lovastúra Tiszaföldvár környékén érdekelne valakit? Van egy lovász haverom, ha van legalább 4-5 jelentkező, megszervezne egy túrát csak nekünk. Alapfokú lovastudás elég. A lényeg, hogy tudjon mindenki biztonságosan ügetni, ne féljen a terepen, és ne nyafogjon ha a második nap végére feltöri a nyereg az ülepét... Ezt is májusra lehetne összehozni szerintem.
Üdv, Oisin
- Fio
- Nem elérhető
Cica rám számithatsz a a Moszkvatéri kirándulásra.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Cicaful
- Nem elérhető
(ahogy elnézem a hétvégéket, meg a dátumokat - lesz belőle május is...)
Tehát jöhetsz!!!
A cset jelleget meg próbáljuk meg kicsit visszaszorítani, ha lehet...Pusszantás érte!!!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Dodiee
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
mogy írta: Dodienak: ez volt az egyetlen, amit meg tudtunk beszélni...a többit amint láthattad nem nagyon tudtuk öszehangolni
Bevallom, ezt nem értem..
Melkor a Vala írta:
Dodiee Took írta: Nem rulzz, vagy nem annyira..
Melkor mindent átugrott, mindenhova felmászott, ahova én is akartam de nem mertem
Dodiee de utána minden tündét és lényt megszégyenítő ügyességgel és gyorsasággal jöttem is le! (Na persze ,hogy a legmagasabbról)
Én tudom ám, hogy galad kiáltott rád, hogy Daro!
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
- Brisa
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
Kirándulás 1.:
Jövő hét végén, április 5dikén egy laza kirándulást szervezünk "csak úgy" a János-hegyre. Akit érdekel: reggel 9kor találkozunk a Moszkva téren és onnan fogaskerekűvel megyünk fel egészen a végállomásig, majd onnan gyalogszerrel az orrunk után. Könnyed természetélvezés lesz!
(speciel én viszem a kutyámat...)
Évfordulós kirándulás - Kirándulás 2.:
Ahogy azt sokan tudjuk tavaly (2002) április 13dikán volt az első kósza tali. Igaz, a Szövetség már felbomlott, de a kósza "ideológiát megtartva" a találkozók folytatódnak - főleg így a tavasz és a jó idő beálltával.
Így egy Évfordulós (iagzi) kósza talira gondoltunk.
(A Kósza Kommandó - igen csekély (7 fős) létszámban -, a hétvégén Telcontar vezetésével már meghódította a Nagykevélyt...) Kószákhoz illő kirándulásra invitálunk mindenkit, aki szereti a természetet és szeret kirándulni - valamint, aki volt Kőhegyen, annak még nosztalgikus élményei is lehetnek...
Útvonal: Kőhegy - Dobogókő - Rám-szakadék.
Időpont: 2003. április 13. (vasárnap) - a pontos találkozó idejét még kitaláljuk.
(sajnos ide kutyot nem lehet hozni...)
Mindenesetre, aki kedvet érez, az jöjjön!
Üdvözlök Minden egyes Kószatársat!
"A kihívás:
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Dodiee Took írta: Nem rulzz, vagy nem annyira..
Melkor mindent átugrott, mindenhova felmászott, ahova én is akartam de nem mertem
Dodiee de utána minden tündét és lényt megszégyenítő ügyességgel és gyorsasággal jöttem is le! (Na persze ,hogy a legmagasabbról)
Namarie!
- mogy
- Nem elérhető
nekem az egész naon teccett, csak a vége nem...nem akartam még hazamenni...
na mindegy...ellenben ha legközelebb a murákulumba akartok menni, szóljatok, mert nekem nem nagyon tetszett maga a hely...ez van...valahogy a multkor nem éreztem jól magam ott...
és nekem is egy cseppet drága...
amúúgy
ilyen sziget tali lehetne gyakrabban, mondjuk akár nyáron, mert akkor a kutyum is ki tudna mozdulni, mert minden nap itthon gubbaszt szegény...és akkor legalább nem kell a hidegre hivatkozni, mert sokára sötétedik:)))
Dodienak: ez volt az egyetlen, amit meg tudtunk beszélni...a többit amint láthattad nem nagyon tudtuk öszehangolni
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Augustíne
- Nem elérhető
Dodiee Took írta: Aug: ne riogasd itt a jónépet:)) nem is beszéltünk ki senkit rosszidnulatúan(tudom, te se azt írtad, csak nyugtatom a jónépet))
Jaj, dehogyis! Tényleg nem rosszindulatúan beszéltük ki az embereket!
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
beraktam a képet a beszélgetősbe amit igértem!!!
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Szépen óvatosan megyek lefelé erre "ú basszus!" és lennvan... 8O
Émmekcsak nésztem...
+ Enyhén meglepőttem mikor Ring kihúzta alólam a lábamat felfelé menet a Dunapartról
Amúgymeg minden naooon RULZ! :itscool:
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Rabyn
- Nem elérhető
Tehát:
Én marha jol éreztem magam, mondhatni szitne teljesen meggyogyutam!!!
Rullozzzok: Találkozás a HPwsekkel (harrypoooooteeeer)
Sziget minden mennyiségben!!
és minden más amit a többiek már leirtak!
Lenne viszont egy nagyon nagy kérésem! A miákulomot ezentul hanyagoljuk ha lehet, mert nagoyn sokba kerül... (nekem legalábbis!) Helyette menjünk palacsintázni a Battyhányi térre!!
- Dodiee
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.