- Köszönetek: 0
Találkozások
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kezdjuk az elején:
SENKI NE HOZZON ÉLES FEGYVERT!!!! Ijat se ha lehet!!!!
ha valaki hoz én vágok a mancsára
Szoval..ha lesz kedve valakinek, valszeg páran ugyis kimegyünk edzeni egy picit (kajálás és ivászat elott jo egy kis mozgas...meg kell ugye a partira a bemelegites )
Nade....fegyvereket konyorgom ne....nem egy "baleset" volt már a hosi lelkületu vándor-jelöltek túlbuzgóságából
Ha valakinek Bokkenje van..esetleg hozhatja, de mivel lesz pár utofa..igy nem annyira szükséges....meg azt hiszem ott ijjal nem is lehet nagyon lovoldozni
naszóval...zene... ki mit hoz?
Más: Együtt alvásról... lehet hogy a szoba harminc ágyas, de majd eltünik egy ketto (Telcontar, mi megyünk akkor hamarabb? )
Na, Namarie, megy egyéb hülyeségek...
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta: Peredhil: én elég rég jártam arra, de emlékeim szerint ez a szálló tényleg egy jó állapotú várromban van berendezve, egy domb tetején. Alvásra tökéletes, csak lehet, hogy hideg lesz odafönt.
Már alig várom a szombatot!!! :bounce:
Fontos hozzászólás: BIZTOS, hogy hideg lesz, készüljetek meleg cuccal, gyakorlatilag a fűtés nem ér sokat, ami ott van, nagyon vastagok a várrom falai, nehéz átfűteni (legalábbis mi amikor voltunk - bár szilveszter volt, régebben, akkor hajnalban fűtés mellett látszott a lehelettünk a szobában... és 3 éjszaka helyett csak egyet maradtunk, annyira hideg volt).
Most hétvégén is mínusz 4-5 fokokat mondanak éjjelre
Kellemes utazást, jó szórakozást kívánok Nektek!
(mi meg videózunk helyettetek is )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A tábori megbeszélést csúszik egy órácskát! Késők! Most már tuti ott tudtok lenni az elejétől fogva!
A Telcontar még nem tudja, de addig lesz ideje teát főzni nekünk.
A hely: Telcontar irodája
Idő: Márc. 14. 19 óra
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Dínchamion
- Nem elérhető
Ulmo írta: Már alig várom a szombatot!!! :bounce:
Csatlakozom.
De ha megjön az ígért rossz idő, hát én... én... én... grrrrrrrrr! :rmad2:
Azért is írok két CD-t, hátha lehet majd használni valamire. Még nagyon el kell gondolkodnom, hogy mi a fenét vigyek magammal.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Ulmo
- Nem elérhető
Már alig várom a szombatot!!! :bounce:
- @One
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na öcsém!
Egy egész hadsereg!
Húúhh mi fog ebből kisülni!
Kiváncsi vagyok rá.
De egy dolgot nem értek.
Ha jól látom az én két szép szememmel, akkor az van oda írva hogy bemegyünk az erdőbe és ott lesz egy vár.
Jól látom hogy vár van oda írva Telcontar?
Várban fogunk aludni?
Mert most így hirtelenjében csak azt tudom elképzelni hogy egy vár rom tele ágyakkal!
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- mogy
- Nem elérhető
egyetlen kívánságom vanmost: legyen már szombat!
énviszek hálózsákot, meg kispárnát, meg a macimat:)) :biggrin2: :biggrin2:
m,eg ami kell: fényképezőgép, merülőforraló (ha meglesz), bögre, ilynek
most más nem jut eszembe....de sztem marhajó lesz:)
ne szcsókolom
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Telcontar
- Nem elérhető
Elanor kérdésére: azért, mert több ágy van, mint résztvevő, nem tilos az együttalvás. Akár a kicsi a rakás sem...
- Dínchamion
- Nem elérhető
Telcontar írta: Kiharcoltam egy 30 ágyas szobát a kirándulásra.
Hogy az a...
Akkor mégsem lesz lányok közé befészkelődés...? Fenébe...!
Persze igazából örülök neki... De tényleg!
Üdv:
Dín
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Telcontar
- Nem elérhető
Peredhil: persze, hozzál kis lábost, nagy lábost, tíz kiló hagymát. De ha elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy úgysem tusdsz vele mit kezdeni.
Doodie: ha neked a melegvizes kávé jó, ám hozd. nem tudom, hogy a zuhanyzóban lesz-e forró víz, nem kizárt. De egy merülőforraló ezen segíthet. De a büfében tutira adnak kávét....
- @One
- Nem elérhető
Én tudok főzni ha kell!
Hozzak valami hozzávalót?
Vagy egyebet?
Zenét Telcontar tudok hozni, csak nem tudom milyet szeret a társaság!
Mert nékem van Mozart-tól kezdve, a Queen-en át, egészen a Scooter-ig minden! Szóljatok ha kell valami. Mert én mindig négyzetcentire pontosan csomagolok.
- Dodiee
- Nem elérhető
Még valami: másnap sokat gyalogolunk? mert akkor megpróbálom minimalizálni a csomagom méretét.
- Telcontar
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Jézus, de várom már a 7végét!!! 8O
Elanor: gyere!!!!!!!!!!!!! Plíz! (És hozd a kamerát!)
Rabyn: Ok! Majd befonom, ha tudom...
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Mert az jutott eszembe, hogy igy lehetne meleg vacsink ha mindenki hozna mondjuk egy jo kis paprikáskolmppérhoz hozzávalót-)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telcontar
- Nem elérhető
Remek hírek!!!
Kiharcoltam egy 30 ágyas szobát a kirándulásra.
Így még 4!!! jelentkezőnek van hely! (Elanor?) Jelentkezés legkésőbb csütörtök estig, aki hallja, adja át!
Ágynemű lesz, de szerintem egy hálózsák senkinek nem árt, hátha nem lesz elég meleg.
Tehát kirándulás találkozója: szombat 13.30 Keleti pályaudvar pénztár!
- Ryana
- Nem elérhető
(Meg hogy mennyire idevaló... Talán még leginkább ide...)
Ír estek az Újpalotai Közösségi Házban
2003. március 13-án, csütörtökön
április 10-én, csütörtökön
május 10-én, szombaton
19 órától
Ír dallamok, történetek, mesék és táncház
a Bran együttessel
Belépodíj: 400 Ft
Cím: 1157 Zsókavár u. 15.
Tel.: 410-0836, 410-6304
Megközelítheto a belváros felol a 173-as, 73-as buszokkal
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- @One
- Nem elérhető
Mert végre rájöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupííííííííííííííííí!!!!!!!
Ja, Telcontar. Valami harcieszközt mondtál?
A kardon kívül buzogányt vihetek? Meg íjat?
Van egy hadseregem, őket is vihetem?
- Rayan
- Nem elérhető
Árnyelf bácsi, mikor lesznek fönn a pénteki bulee képei?! Ugye soha? >))
Táborozóknak nagyon jó szórakozást kívánok, aztán jót ne halljak felőletek P
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Dátuma: március 15.
Időpont: délután, 2 órától
Helyszín:Supersonicánál
Kérem, hogy ma estig jelentkezzen nálam priviben, aki még nem tette meg, és jönni akar; a megközelítésről és egyéb részletekről is priviben kaptok eligazítást holnap.
- Aralataion
- Nem elérhető
Namindegy. A hangulat jó lesz, mi meg Olyan fáradtak leszünk, hogy az elalvással szerintem nem lesz gond.
Remélem igazi kirándulás is lesz!!!!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Rabyn
- Nem elérhető
De nem alszom középen mert akkor mindketten kék zöd fotokkal ébredtek! gondolj csak a sziveszterre-)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
Én még nem tudom hol alszom, remélem valaki befogad, bár aludtam már padlón, nem volt egy hűdemilyen élmény..
- Elanor
- Nem elérhető
Telcontar írta: Megvan az indulás-érkezés. Lenne olyan is, ahol nem kell egy órát várakozni, csak húsz percet, de az IC lenne (+340 Ft oda is, vissza is).
Tehát:
Találkozó 13.30-kor a Keleti Pályaudvaron a pénztáraknál az aluljáróban!
A menetjegyet mindenki vegye meg saját maga, különösen, aki elképzelhető, hogy nem lesz pontos (az esetleg előre). Tíz percnél többet nem várunk, megyünk a vonatra helyet foglalni, hogy együtt lehessünk.
Info: a jegyet Tatabányáig kell venni, onnan Volánnal megyünk tovább. A buszra is hamar kell sorba állni, hogy jól felférjünk.
Vasárnap este 19.43-ra érünk vissza a Keletibe.
Érdekesnek ígérkezik ez a tábor...kár, hogy én lecsúsztam, pedig elvittem az én kedvenc kis kamerámat akkor aztán semmit nem lehetett volna utólagosan letagadni!
Na, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat, és utána ne fukarkodjatok az élménybeszámolókkal!
I feel complete when I feel sick inside
- @One
- Nem elérhető
Valaki magyarázza el nekem hogy akkor most mi van????
Azt végül is tudom hogy megyek. De most mikor kell találkozni?
És hol? És miért? <-- Na jó ezt ne vegyétek komolyan.
Telcontar: Fel tudnál hívni? Please!!!!! Ja, én viszek kardot!
Csak azért hogy be bizonyitsam olyan khhhhirály vagyok mint Aragorn! :fight:
Előre is köszi! Oh my Jezus hogy én milyen ***ye vagyok!!!!!
Valaki magyarázza el nekem hogy akkor most mi van????
Azt végül is tudom hogy megyek. De most mikor kell találkozni?
És hol? És miért? <-- Na jó ezt ne vegyétek komolyan.
Telcontar: Fel tudnál hívni? Please!!!!! Ja, én viszek kardot!
Csak azért hogy be bizonyitsam olyan khhhhirály vagyok mint Aragorn! :fight:
Előre is köszi!
- Telcontar
- Nem elérhető
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A tábor programját elkezdjük összeállítani, várunk minden kreatív, játékos, segítőtársat!
A hír viszont, hogy a helyszín megváltozott Telcontar nagylelkű felajánlásval élve áttetük az Ő irodájába a megbeszélést!
Cím: VII. ker. Erzsébet krt. 51. Krieger és lánya kapucsengőt keressétek (46-os segítség képpen)
Időpont: 2003. március 14. 18 óra
Köszönöm
Virág
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Dínchamion
- Nem elérhető
Ulmo írta: A gond csak az, hogy kétszer anyi lány van, mint fiú.
Ez neked gond???? :hein:
Oké, oké, abbahagyom...
Üdv:
Dín
- Dínchamion
- Nem elérhető
Én már érzem, hogy jó buli lesz...
Szóval az írt CD teljesen esélytelen? Mert akkor neki se állok összerakni némi válogatásot jól... Pedig olyan zenéim vannak, hogy pfű! Legeslegeslegjobbabb!
Ja! Dohányzási lehetőség? Csak a szabad ég alatt? (Nem mintha zavarna, csak ugye egy cigit elszív az ember orkánban is, egy pipát meg nem... )
Üdv:
Dín
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.