Találkozások

Több
21 éve 8 hónapja #107768 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Találkozások
A márc. 18-ai talira még mindig lehet jelentkezni, ha van vkinek kedve aznap talizni és dumcsizni! Részletek lentebb.

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107759 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaj, én nagyon jól éreztem magam tegnap, csak kár,hogy az elején kettéosztódtunk:(( Mért nem volt nekik nagyobb asztaluk???
Rulzz:
:arrow: Mindenféle kajautalások Orlira :)
:arrow: galad betartja az ígéretét(még lógsz ám egy kiló répával!!)
:arrow: Aragorn tipusú ajtó a Nevadában
:arrow: "Mi Aragorn álma? Hobbitok a Király utcában" :D
:arrow: "Na, akkor mindenki mondjon magáról valamit!" és az egyszavas válaszok :roll:
:arrow: Tel "koktélja" szörnyen hangzik, de télleg finom!!
:arrow: Viccek minden mennyiségben
:arrow: Éneklés a villamoson :) galad:"Na, az ilyeneket szoktam a pokolba kívánni.."és rendületlenül énekel tovább :D

Nem rulzz

:arrow: Tálca a kuka tetején.. hát ezért volt hideg a túróstészta...
:arrow: Dohányos társaság, és a hirtelen eltűnt "Nemdohyányzó helyiség" tábla :evil:
:arrow: Hideg van, és mégse indulunk már el...
:arrow: Korán el kellett jönnünk://

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107746 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok kérdésem: kik jönnek kirándulni?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #107727 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Találkozások
Nagyon jól éreztem magam tegnap!!!!!!!!!!! :D
Még egyszer Boldog Szülinapot és Névnapot minden illetékesnek!

:arrow: de a legjobb akkor is az étlap volt: "Fogas orly módra" :hello:

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
21 éve 8 hónapja #107538 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
:deal: <--- az irat kötelez! :deal: <--- az irat kötelez!

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 8 hónapja #107488 Írta: Rabyn
ulmo ezt nem tudtad volna hamarabb beirni :cry:
Most honann szerzek én ennyi pénzt negyed5ig??
Mindegy valahogy megoldom..

Több
21 éve 8 hónapja #107399 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Fontos!!! :deal:

Akik jönnének március 15-16-án kirándulni Várgesztesre, a szállás árát, 1100 Ft-ot legkés&#337;bb vasárnap estig juttassák el Telcontarhoz. &#336; hétf&#337;n korán reggel megy lefoglalni és kifizetni a szállást. Csak azoknak a jelentkezése lesz elfogadva, akik a megjelölt id&#337;pontig kifizetik a szállásukat.
További információ Telcontarnál mobilon: 06-20-2083367

Jelenleg 14 ember jönne a kirándulásra, kb 22 f&#337; lehet az összlétszám, tehát még lehet jelentkezni.

Több
21 éve 8 hónapja #107377 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Valószín&#369;leg megy a holnapi talira 2 lány, akik ma és 2 hete is ott voltak a noldáson. Megírtam nekik SMS-ben a pontos helyet és id&#337;t, még várom a válaszukat, de szvsz mennek. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #107371 Írta: Rabyn
Gyerkek bocs hogy itt kérdezem DE ki volt Az aki Felhivta Gollamot hajnalban a farsang után??? :x
Valaki engem is hivott (na és az Ki volt?? :? )

Több
21 éve 8 hónapja #107359 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyek holnap. :D

Hát...izé... mivel annyi ünnepelt van, meg minden...próbáljak szerezni egy tortát? :?: (nem biztos, hogy sikerül)

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
21 éve 8 hónapja #107342 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv mindenkinek! :wink:

Márc. 18.-án lenne egy Grímás-koccintós tali (Brad Dourif szülinapja alkalmából).
Az Astoria-i BurgerKingben, hátul, a nagy asztalnál.
Ha vkinek van kedve jönni, az írjon nekem privit (ha nem jön senki, vagy nem tud szólni, én akkor is ott leszek fél ött&#337;l , talit&#337;l függetlenül is. )
Szóval, ha vkinek van kedve, az írjon!

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 8 hónapja #107288 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Arnyelf, ezt a karaktert ne használd, megduplázza az írásodat: <

A másik kacsacs&#337;r rendben van, csak ez csinál ilyet.

:wink: Arnyelf, ezt a karaktert ne használd, megduplázza az írásodat: <

A másik kacsacs&#337;r rendben van, csak ez csinál ilyet.

:wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 8 hónapja #107276 Írta: Rabyn
Ok én holnap ott leszek!
Dodie! megyek 15én is!!!!
Szal ott leszek!!
holnap látjuk 1mást!

Több
21 éve 8 hónapja #107244 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Találkozások
>>>>>Ulmo<<<<<

... akkor most mi van? Úgy látom a buli második részét halasztani kell, mert keresztbeszerveztek.. :( Hivj mar fel ha tudsz valamit, mert én teljesen 0-ft on vagyok.

>>>>Telcontar<<<<<

... ja és akkor rendezhetünk majd egy Live-t is mi? :) Kis hamis :)

>>>>> EGYÉB <<<<<

Mivel Brandir meg még egypár ember szeretne kicsit jobban megismerkedni a keleti hacm&#369;vészetekkel, közelebbr&#337;l az aikijutsuval, iaidoval és kenjutsuval (kard, f&#337;leg)..valamint némi japán filozófiával... ezért ha cicafülnek sikerül termet szereznie március közepét&#337;l-végét&#337;l heti rendszerességgel edzlsek lesznek.

Eddig a jo hir.

Rossz hir: én tartom :) Na jó, meg valszeg jön még egy ember, de &#337; gonoszabb.

Ha érdekel valakit, akkor irjon privit, hivjon fel...akármi, csak lehet&#337;leg gyorsan, hogy tudjuk, hány ember lesz.

És ami még fontos: pénz! Csak a termet kell fizetni, egyéb költség nincs... meglep&#337; ugye? :)

Nos, ha érdekel valakit akkor privire fel! >>>>>Ulmo<<<<<

... akkor most mi van? Úgy látom a buli második részét halasztani kell, mert keresztbeszerveztek.. :( Hivj mar fel ha tudsz valamit, mert én teljesen 0-ft on vagyok.

>>>>Telcontar<<<<<

... ja és akkor rendezhetünk majd egy Live-t is mi? :) Kis hamis :)

>>>>> EGYÉB <<<<<

Mivel Brandir meg még egypár ember szeretne kicsit jobban megismerkedni a keleti hacm&#369;vészetekkel, közelebbr&#337;l az aikijutsuval, iaidoval és kenjutsuval (kard, f&#337;leg)..valamint némi japán filozófiával... ezért ha cicafülnek sikerül termet szereznie március közepét&#337;l-végét&#337;l heti rendszerességgel edzlsek lesznek.

Eddig a jo hir.

Rossz hir: én tartom :) Na jó, meg valszeg jön még egy ember, de &#337; gonoszabb.

Ha érdekel valakit, akkor irjon privit, hivjon fel...akármi, csak lehet&#337;leg gyorsan, hogy tudjuk, hány ember lesz.

És ami még fontos: pénz! Csak a termet kell fizetni, egyéb költség nincs... meglep&#337; ugye? :)

Nos, ha érdekel valakit akkor privire fel!

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #107239 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aki jön a holnapi (márc. 7.) összevont szülinapi-névnapi-stb bulira a Nevada pubba:

Találkozó helye és ideje: fél és háromnegyed 5 között, Batthyány tér, lent a pénztáraknál. Innen a 19-es villamossal megyünk tovább.

Aki esetleg nem ér oda id&#337;ben:
A buli helyszíne mgközelíthet&#337; a 18-as, 19-es, 47-es, 49-es villamossal. A Bertalan Lajos utcai megállónál kell leszállni (Gellért tér után), szinte pontosan a Nevada el&#337;tt.

Mindenkit szeretettel várunk! :hello:

Több
21 éve 8 hónapja #107227 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
küldök neki a nevetekben, hátha nem tudja megnézni a fórumot.

Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 8 hónapja #107210 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Pénteken megyünk valsz. húgommal.

Telcontar: lehet jelentkezni még a kirándulásra? 2en szeretnénk! csak nem tudok smst küldeni...

gillz

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 8 hónapja #107200 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
A visszajelzések alapján eld&#337;lt a Craig Parker videózás végleges dátuma: március 15. Bocs azoktól, akik erre is akartak volna jönni meg a kirándulásra is, de most ez van.

Id&#337;pont: kora délután, 2-3 órai kezdéssel, de ez még alakul.

Program:
:arrow: Xena - To Helicon and Back (angolul)
:arrow: Ifjú Herkules részek (magyarul)
:arrow: + egyéb kisebb dolgok angolul :)
[size=9:3omr0750]Lehet, hogy a másik két Xena részt is sikerül addig megszereznem, szintén magyarul, de az még nem biztos.[/size]
:arrow: &#336;rültködés, beszélgetés fakultatív módon :)

Helyszín:Supersonicánál

Kérem, hogy jöv&#337; szerdáig jelentkezzen nálam priviben, aki biztosan jön, a megközelítésr&#337;l és egyéb részletekr&#337;l is priviben kaptok majd eligazítást.

Minden jót!
Pennie

Több
21 éve 8 hónapja #107178 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Iru: de ugye a péntek az marad? És mondjuk a Batyin nem lehetne talizni....? :?

Telcontar: esetleg majd egy névsort nem tudnál betenni, hogy eddig kik jönnek??

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #107168 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
90%, hogy tudok menni márc. 15-16-án. :hello: Ha még van hely. :roll: Holnap d&#337;l el, de szerintem megyek. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #107157 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
:bounce: Yeah! :bounce:
Sikerült elintéznem, hogy el tudjak menni (bár nem tudom, ti örültök-e ennyire, mint én...)!
Szóval nem leszek ott ötre, mert kb. akkor ér be a vonat, de azért megpróbálok minél elobb beesni.
Úgy nagyjából meddig tart? Bár valszeg 8-9-nél tovább úccse maradhatok... :roll:
Ja és mirol lehet titeket felismerni?
Ha láttok egy tanácstalan emberkét nézelodni egy anyuval (aki eljön "megnézni, hol hagy"), akkor azért rám ordíthattok, hogy hahó, itten vagyunk! :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #107151 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát nagyon sajnálom, hogy ez most így jött ki, de a tábor szervezésével is haladnunk kell! :oops:

Minden érintett! Próbáljuk megcélozni a 18 órát, és megigérem gyorsak leszünk a megbeszélésen, és akkor talán még jut a lelkes táborszervez&#337;knek is hely, kaland, vidámság, stb-re!

Kérlek a tábor topikba írjatok, és lelkendezettek a hozzászólásomhoz. :)

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."

Több
21 éve 8 hónapja #107141 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintem találkozhatnánk valahol... és a legfontosabbb: Mikor találkozunk...mert hogy eddig nekem nem tünt fel hogy az is jelezve lett volna.. :oops:

Több
21 éve 8 hónapja #107140 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Iru: nem lehetne oan helyen találkozni, ahová még Bp-et kevésbé ismer&#337;k is odatalálnak (pl én)? ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 8 hónapja #107135 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Kirándulás!!!!!!!!
Lefoglaltam a helyszínt, egyenlöre 14 f&#337;re (ennyien jelentkeztek), de van még hely, akár 22 is, szóval gyertek.
A helyszín: várgesztes
Ár:1100Ft
Most ennyi, infot majd még adok.

Több
21 éve 8 hónapja #107133 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Iru, én passzolok, tábormegbeszélésre megyek, este 10-re tán odaérek.

Több
21 éve 8 hónapja #107126 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
És akkor most szombaton semmilyen tali nem lesz? Tuti? :(
Pedig reménykedtem, hogy el tudok menni egyre. :roll:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #107124 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Iru: én megyek, valahogy csak odatalálunk:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 8 hónapja #107120 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!( nemtok bazi piros betuket írni, úgyhohgy képzeljétek oda. :D )
A megváltoztathatatlan és tutibiztos helye és ideje a pénteki bulinak :wink: : Délután öt óra, Nevada pub. Ez úgy közelítheto meg, h. a Batthyány téren felszálltok a 19-es villamosra, és leszálltok a Bertalan Lajos utcánál, pont a pub elott tesz le.
Ha esetleg igény van rá, találkozhatunk vhol, h. mindenki odataláljon.
Várom a hozzászólásokat. :wink:
Remélem, minden ünnepelt el tud jönni, de azért mondogassátok nekik surun, h. merre lesz.

Köszi, Iru.
(Ha vmi kérdés van írjatok, v. hívjatok: 06205392048)

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 8 hónapja #107048 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

lethol írta: Vki tudja mikor lesz és hol lesz a szegdi tali ? :cry: Már 1 honapja várok a válaszra de semmi :cry: Aki látogatja ezt a fórumot azt megkérem nézzen utána :oops:

Milyen szegedi tali? A tudományos konferenciára gondolsz? Mert az már volt. Még februárban...

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.160 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére