- Köszönetek: 0
Találkozások
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Telcontar
- Nem elérhető
Megfelelö igény esetén szombaton ismételhetö, persze korábbtól (mondjuk a Frodós tali végétől).
További igény esetén vasárnap reggel ismét kirándulhatunk egy rövidet (nevezzük nagy közös kutyasétáltatásnak).
Ennyit erre a hétre...
Szavazásra bocsátom: háromnapos kirándulás március 7-9 vagy 14-16 legyen? Egy kulcsosház a célpont a Duna-Kanyarban.
A Rám-Szakadék lehet, jobb, ha egy hetet csúszik, 21-én farsang, 22 közgyülés, 23 nem lenne jó egy kirándulás.
Vélemények?
- Brisa
- Nem elérhető
Gyertek minél többen!
Brisa
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Telcontar
- Nem elérhető
"Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom."
- Supersonica
- Nem elérhető
kriszana írta: azt hiszem Pennie nagyon finoman fogalmazott ezzel. S még akkor nem is beszéltünk a majd 700Ft-os kiszolgálási díjról, amit "service" néven csatoltak a számlához... s ezért nem is engedték, hogy külön fizessünk, hisz akkor ki fizeti ki a fennmaradó összeget. Az étlepon pedig nincs megjelölve,hogy service díjat számolnak fel...
Ezért, ne haragudj Brisa de én nem megyek...
A szervízdíj miatt ne a pincérekre haragudjatok, azt tudni kell, hogy minden vendéglátóipari egységben a pincéreket minimálbérre veszik fel, és a szervízdíj, amit kapnak, abból kell megélniük (legtöbbször ennek bizonyos részét még a munkáltató felé le kell adniuk!).
Kulturált ember amúgy a fogyasztás 10%-át amúgy is hozzászámolja szervízdíjként a fizetékor, ellenben erről tudni kell, hogy ez nem kötelező (elvileg), hanem adható. A Tortugában hozzák ki mindig olyan cselesen a számlát, hogy a szervízdíjjal adható összeg van a legvastagabban szedve (múltkor majdnem hozzá is számoltam a szervízdíjas végösszeghez még 10%-ot, de időben észrevettem). De van, ahol eleve hozzáírják a számlához, ami tényleg nem korrekt, és ez ellen a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen lehet szerintem tiltakozni.
Mellesleg, nekünk sosem volt problémánk az egyenként való fizetéssel, de ELŐRE illik szólni, hogy így szeretnétek fizetni, és akkor nem lehet akadálya!
Van egy jó hely tippem, egész baráti árakkal, és jó kis külön résszel: ez pedig a Darshan Café, méghozzá a Ferenciek terénél lévő (Veres Pálné u. - Nyári Pál u. sarok), van egy kis galériás rész, ami szinte mindig üres, (DE VIGYÁZAT, ha foglalni akarjátok, akkor vagy meghatározott összegű fogyasztást kell garantálni, vagy kérnek egy x ezres összeget. Itt kb. 20-30 ember is elfér (mi legalábbis egy szülinapon ennyien voltunk). (A Darshan udvaros mindig tömve van, és állandóan üvölt a zene és gomolyog a bagófüst, azt nem ajánlom).
(Nem magamat reklámozom , ne aggódjatok, én is vendéglátós vagyok, de nem itt dolgozom. Priviben szívesen adok további ötleteket is, ha kívánjátok.)
- Ulmo
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Telcontar
- Nem elérhető
Terveim szerint egy egyszerű Activitys-szórakozós-teázós party lenne, mondjuk nálam az irodában, vagy akárhol. Vagy lehet szó kocsmázásról is, üvöltözve, danolászva, a szegedi hangulat emlékére.
Vagy hócsata valahol, aztán forralt bor (antialkoholistáknak tea) ivása.
Vagy...
A lényeg, hogy "hagyományos" buli a jókedv jegyében, munka, megbeszélés és hasonlók nélkül.
Mondjuk este 7-től...
- Augustíne
- Nem elérhető
Azért poén lehetett, és örültem, hogy talizhattam veletek (még ha csak a Jet ( )-ben is...
ORLANDO 4ever!!!!
- Telumehtar
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
azt hiszem Pennie nagyon finoman fogalmazott ezzel. S még akkor nem is beszéltünk a majd 700Ft-os kiszolgálási díjról, amit "service" néven csatoltak a számlához... s ezért nem is engedték, hogy külön fizessünk, hisz akkor ki fizeti ki a fennmaradó összeget. Az étlepon pedig nincs megjelölve,hogy service díjat számolnak fel...Penngaladiel írta:
[size=9:a8aujr87]Hát, elég furcsa a hozzáállásuk Többször ránkszóltak, hogy hangosak vagyunk - nem tudom, hogy egy szórakozóhelyen, ahol fizetővendég vagyok, ez miért akkora tragédia - , meg a kiszolgálással sem voltunk megelégedve. Hát röviden ennyi.[/size]Brisa írta: [size=9:a8aujr87](Mi történt a Jetben szombaton?)[/size]
Ezért, ne haragudj Brisa de én nem megyek...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa írta: Kedden, 16 órakor rendkívüli noldás tali a Jetben! Mindenkit szeretettel várunk, akinek van valami zseniális ötlete, amellyel a Noldás Programot népszerűsíthetjük.
[size=9:1z91yssr](Mi történt a Jetben szombaton?)[/size]
Aj-jaj... Nem hiszem, hogy összejön... [size=9:1z91yssr](Különben sincs "mentő ötletem"... Plakátokat kiraktam, még megpróbálom személyesen is meggyőzni az osztály GyU-fan tagjait... )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
[size=9:1i5gkc10]Hát, elég furcsa a hozzáállásuk Többször ránkszóltak, hogy hangosak vagyunk - nem tudom, hogy egy szórakozóhelyen, ahol fizetővendég vagyok, ez miért akkora tragédia - , meg a kiszolgálással sem voltunk megelégedve. Hát röviden ennyi.[/size]Brisa írta: [size=9:1i5gkc10](Mi történt a Jetben szombaton?)[/size]
- Brisa
- Nem elérhető
[size=9:64po0hwl](Mi történt a Jetben szombaton?)[/size]
Brisa
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A szombati (8-ai) spontán találkozó tényleg remek lett
Pláne, hogy a Jégkorszak helyett 7. alkalommal is megnéztem a TTT-t
Isten áldja a Duna Plazát. Szeretem azt a mozit
Tegnap Rayannal ráeszméltünk, hogy a DP-ban helyben lehet Hollywood Multiplex kártyát csináltatni
Legközelebb mindenkinek csináltatunk,hogy kevesebb legyen a mozijegy.
A Jet-beli találkozásoknak vége - úgysem bírtam a zenéjüket
Ti pedig édesek voltatok, jó volt veletek!
Érezzétek jól magatokat a 15-ei Frodós talin
Legközelebb mit szólnátok február 22-én a következő feliratos TTT nézéshez? Véleményeket, priviben, sms-ben, v. a "Nézzük meg együtt a filmet topicban". Akinek jobb 5lete van, szóljon.
Pusssz
P.S. Loth emlékszünk rád reméljük, hamarosan újra találkozunk
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Loth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Mikor néztek megint TTT-t??????? :
/én egyébként Taurloth voltam , de mivel egy Taur már van gondoltam maradok csak Loth/
"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Megvettem a filmkönyvet és a trilógia készítését. Egy darab kép nincs benne Haldírról vagy Craigről! :rmad2: Gil-Galadról van egy aprócska kép, de Haldírról még ennyi sincs. Ez azért elég nagy pofátlanság, nem? Na mindegy....
- Dodiee
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Yoo a TTT trailer! Bibiii ! :tongue: Míg Ti csak eccer, mi legalább haccor láttuk hogyan dől bele Frodó a mocsárba! :evil2:
És az emlékezetes lecc számomra mikor fennakad a szeme ( Akkor Ringet mindig le kellett fogni... )
[size=9:10c3a7ic]Vmitmég akartam... hmm... [/size]
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Jet... Khömm, khömm...
Ettől függetlenül cupper volt!
galadék haraguttak... De legalább becílgettem egy naonyoot Oneringgel (Remélem őiss igygondojja... )
Jégkorszak... Hmm... Megglehett nézni ... ( DE NEEM TTT ALATTT!!! 8O )
(Fenébeiss... Legalább jobban fog esni jövőhéten... )
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Vélemény:
Naon jó volt a tali:
köszönet Pennie-nek hogy megvárta szüleimet
Jégkorszakról átlógtunk a TTT-re RULZ
csak a mi kedvünkért adják a TTT trailert
megvettem a filmkönyvet
Haldír és Legolas továbbra is rulz, de naon-naon
*Thaur szépen elolvadt a Helm-szurdok alatt *
stáblista alatti tapsolás
egyetlen dolog ami nem volt jó az, h mien bunkóak voltak a Jetben
De ezenkívül minden naon jó volt
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Telumehtar
- Nem elérhető
Nos a tali naggyon jó volt... a Jet meg menjen a ******* Itt a csillagos részhez képzelje mindenki oda a saját véleményét.... Csak annyit mondtok hogy köszönöm hogy eljöttetek hogy itt voltatok..hogy taliztunk stb.
Alyrnak meg külön köszönöet az SMS-ért
- Dodiee
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dodiee
- Nem elérhető
DE!!! Úgy döntöttünk, moziba megyünk. de mivel néhányunknál nem volt elég pénz a TTT-re, ezért azt beszéltük, beülünk a Jégkorszakra a Duna Plaza-ba. Háromnegyed ötkor kezdődött. Persze fájt a szívünk, mert fél ötkor kezdődött a TTT is... ráadásul a feliratos...szóval bandukolunk a terem felé, és akkor meglátjuk, hogy a szomszédos teremben adják a FILMET!!!! ááá!! benéztünk, de még csak reklám volt... beülünk a Jégkorszakra.. még nem kezdődött el...és akkor hátranézünk, és Minerváék nincsenek sehol!!! kérdem Rayant, te, ezek hova tűntek? aszongya, átmentek a TTT-re.. erre feláll Rayan és Ana is!! mondom nekik, nem hagyhattok így itt minket!!! jöjjetek ti is, mondják.. de hát Telu hétre ígérte magát!! mondon Telunak, nem tudsz elkéredzkedni?? Aztán végül átlopóztunk a TTT-re:)) már csak a második sorban volt hely, de mit zavart az minket??? ráadásul előttünk nem ült senki, ugyhog feltettük a lábunkat és úgy néztük végig:)) nagyon jó volt:)) sajna Galadék nem vették észre hogy átmentünk.. haragudtak is picit Ezúton kérek bocsit, dehát mégse üvölthettük nekik hogy illegálisan átmegyünk:)) Ráadásul nagyon beparáztam, mert a vágefelé bejött két ember, és leültek a szélére.. utánnuk jött egy jegyszedő, és kivezette őket.. gondoltam,ha tőlünk is elkérik a jegyet, elég gáz lesz.. de aztán nem lett baj:))
- Minerva
- Nem elérhető
Rulz:
Evenstar és az én rögtönzött paródiaszinkronunk
Gornipszilon rulz,
Haldír rulz!
Éowynok potyogása az égből
Nézzétek, mit csinál a főnök!
Olvadt csoki :tongue:
Mindenki rám vár 65000 nem fogadott hívás a mobilomon
Nem rulz...
Ilyen nincs
Puszika!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Eia írta: és a két sztárvendégünk :evil3: (ugye mindketten jöttök? )
ööö....ha meg szabad kérdezni ők kik?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.