Találkozások

Több
21 éve 10 hónapja #91875 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Élő szerepjáték?
Aragorn!
Elő a söprűnyelekkel és a vastag szivacsdarabokkal!
Szúrni nem ér!Varázsolni meg úgysem tudsz mint kezdő istár tanitvány.
Ha lehetőségeim engedik megyek!

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91797 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Az élö szerepjáték valahol Buda környékén lesz, egy hegyen. Még át kell dolgozni a jelenlegi Sárkányvadász szabályrendszert Középföldére, de az nem lesz nehéz. Ha elég sokan érdeklödtök, februárban indítunk egy új topicot e témának szentelve és emgbeszélünk minden részletet és szabályt.
Ha valaki kéri, egy Sárkányvadász alapszabályt szívesen elküldök, de csak e-mailben kérve. Tulajdonképpen csak a mágiarendszert kell átdolgozni, a többi a történeten múlik... És fontos: ezt igazából 16 éven felülieknek találtam ki. Ugyanis a harc élesben megy...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91660 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Esticsillag: én nem hiszem. Nincs még jegyem, ráadásul lehet, hogy meccsre megyek...
Estel: rajtad kívül nem akadt más jelentkezo, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, összeüthetünk vmit. Úgyis van szép hó. :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 10 hónapja #91576 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

Ryana írta: Hát akkor esetleg előállnék egy javaslattal:
jövő hétvégén, azaz január 11-én vagy 12-én egy pécsi kószálásra invitálnám a lelkes jelentkezőket!
Továbbiakat még megbeszélhetjük, ha van rá igény. (Akár itt, vagy lehet nekem e-mail-t írni.) :wink:

És ezzel mi lesz? :roll: én mennék! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 10 hónapja #91564 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Jön valaki holnap a Pécs-Plazaba??!!
Én már alig várom, tuti befonom a hajam 8) , és viszek egy csomó zsepit :cry: !

Üdv.

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 10 hónapja #91514 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Hallo, hallo mindenkinek,aki nem rendelkezik pontos információval a ma estéről és benne van a 77főben:

Ma, azaz január 8-án 22:00-kor találkozunk a Duna Plazában a mozi előtt! :hello:

A jegyét mindenki a helyszínen fogja megkapni. Ha vmi gond van, csörögjetek: [size=9:k0dmr9v6]70/510-6698[/size]
Remélem mindenki odatalál :!:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #91276 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar: Holé lezs az az áprilisi találkozó? Engem érdekelne a szerepjáték. Most M.A.G.U.S-ozok, de nagyon szeretném kipróbálni középföldét. :D

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 10 hónapja #91257 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem jövök 13.-án 1 hétköznap :P , 2. másnap írok kémiából tz-t, de lélekben veletek leszek ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 10 hónapja #91231 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Ana: persze hogy tudjuk :wink: ezért van asszem fél 11 körül a tali vagy mi.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #91226 Írta: Dodiee
Telu:hát, nekem negyed négyik dokinál kell leledzenem, de asszem oda tudok menni kitsit előbb. Mondjuk 5? de még nem tuti, ha nem tudok menni,majd írok sömösöt.

Több
21 éve 10 hónapja #91225 Írta: kriszana
hello újra, azt ugye tudjátok a holnapi vetítéssel kapcsolatban (00:01 Duna Plaza TTT), hogy 23:00tól a verkfilmet vetítik és arra ingyen lehet beülni, ugye nem hagyjuk ki?

Több
21 éve 10 hónapja #91211 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
Ott voltam, de szinte csak a vetítésre, utána meg húztunk haza...

Több
21 éve 10 hónapja #91194 Írta: kriszana
yo, nem igérem,hogy megyek... de talán... Teluka, Thaur, Dodiee, Rayan, Aug, ugye ott lesztek?
Penngaladiel: már nagyon szeretnék találkozni veled :wink: ott voltál a LEPen?

Több
21 éve 10 hónapja #91159 Írta: Penngaladiel

Szendi írta: Időpont: 2002. január 13., hétfő, este fél 6
Helyszín: Astoria, Burger King étterem

Szerintem ennyiben maradtunk. Tehát:

Orlando Bloom születésnapja alkalmából tartandó találkozó
Időpont: 2002. január 13., hétfő, este fél 6

Aki elsőnek ér oda, foglalja le a hátsó teremben a nagy asztalt! 8)

Több
21 éve 10 hónapja #91157 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönöm, Sil, de sajnos nem. Kik ők, és hogy érhetők el? Privátban is megírhatod, megköszönném.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #91150 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Háj! Na akkor lehet hogy beugrom én is... de bizti jön ugye valaki elöbb is... Thaur? Rayan? Dodiee?

Több
21 éve 10 hónapja #91149 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

Namarie írta: Szegediek!
Nem szeretnétek ma vagy holnap egy találkozót? Olyan gyönyörű havas idő van, sétálhatnánk, vagy beülhetnénk valahova.
Nekem este9-ig bármikor jó, akár most is. /jan 7.,1 óra van, amikor írom/

Tudom, hogy ez arcátlan beszólás a vizsgaidőszakban, de egy kis kikapcsolódásnak nem rossz.

szóval, ha valakinek jó, írjon privit, itt vagyok, mert szakdolit gépelek .

Más: jön valaki csütörtökön 2-re a Belvárosi Moziba?

Kérdezd meg a Palantír Társaságot, hátha csinálnak egy talit. Ugye ismered őket? Itt ők a szegediek.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #91148 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Találkozások
Jah!És pontos idő meg a hely is kéne!
Jah!És elnézést ha sokat kérdeznék elég új vagyok itt! :oops:
Hoznék én is pár tündét meg egy csapat íjászt..és mégtöbb tündét...asszem...

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 10 hónapja #91145 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
dőpont: 2002. január 13., hétfő, este fél 6

Áll még ez az időpont és hely?
Ha befogadtok egy ezer éves Entet, én is mennék és vinném Csavargót, ha akar jönni egy gyors kocc-ra!

Ai lintulinda Lasselanta

Több
21 éve 10 hónapja #91139 Írta: Sagrat
Sagrat válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Egy lehetséges áprilisi találkozóról: ha lesz elég résztvev? (harminc minimum), szívesen rendezek egy Középföldén játszódó él? szerepjátékot. Remek alkalom lesz többek között arra is, hogy tündének/lidércnek stb. öltözve egy csomó képet készítsünk magunkról, illetve jó apropó lehet jelmezkészítéshez is.

wow! ez REMEK lenne! én benne vagyok! :)
életem nagy hiánya, hogy sosem szerepjátszottam (csak mudoztam, de az nem olyan)... Középfölde világában, jelmezzel pedig egészen remek :) én Gyűrűlidérc leszek, van jelmezem is, majd finomítok rajta, ha lehet. hozok magammal egy tündét is, szerepjátékos múlttal! remélem, összejön a kívánt létszámú társaság ;)

ami a 13.a hétfőt illeti... nemtom. én sem szeretem az efféle helyeket. de majd meglátom. kicsi vagyok még itten, idegen... alig voltam még ezen a fórumon, de megtetszett :)

Több
21 éve 10 hónapja #91125 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Szegediek!
Nem szeretnétek ma vagy holnap egy találkozót? Olyan gyönyörű havas idő van, sétálhatnánk, vagy beülhetnénk valahova.
Nekem este9-ig bármikor jó, akár most is. /jan 7.,1 óra van, amikor írom/

Tudom, hogy ez arcátlan beszólás a vizsgaidőszakban, de egy kis kikapcsolódásnak nem rossz.

szóval, ha valakinek jó, írjon privit, itt vagyok, mert szakdolit gépelek .

Más: jön valaki csütörtökön 2-re a Belvárosi Moziba?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #91120 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát beütött az, amitől tartottam: Sajnos nem tudok menni 13.-án. Le vagyok sújtva. Mindenesetre lélekben veletek és Orlando-val vagyok és nem mulasztom el, hogy az este folyamán valamikor igyak az egészségére. (Mentségemre legyen mondva, hogy a jan. 12-13 nekem születésnap és évforduló. Orlando tehet róla, hogy pont ekkor kellett születnie.)
Érezzétek jól magatokat és mindenképpen írjátok meg itt, hogy mi volt, hogy volt.
Puszi

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #91076 Írta: Irbisz
Irbisz válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv Mindenkinek!
sajna utólért valami téli kórság, nem tudok menni a csütörtöki premiervetítésre :-( (.
akinek kell 1 jegy jelentkezzen gyorsan, csak fel kell majd venni a megbeszélt helyen Rayantól. neki is küldök üzenetett errol.

Irbisz

Több
21 éve 10 hónapja #91061 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Egy lehetséges áprilisi találkozóról: ha lesz elég résztvev? (harminc minimum), szívesen rendezek egy Középföldén játszódó él? szerepjátékot. Remek alkalom lesz többek között arra is, hogy tündének/lidércnek stb. öltözve egy csomó képet készítsünk magunkról, illetve jó apropó lehet jelmezkészítéshez is.

Több
21 éve 10 hónapja #91040 Írta: Penngaladiel
Nemrég voltam a Börgerkingben az Astorián. A hátsó helyiségben nem olyan hangos a zene, és ha sikerül lefoglalni a nagy asztalt, akkor szerintem nem rossz. Ja, és nem tudom, mostanában hogy van, de régebben ki lehetett menni az üzletház fedett átriumába, ahol szintén voltak/vannak asztalok, és ott nem szól zene. Szerintem hétköznap az is működik.
A mekit azért nem ajánlom, mert ott nincs akkora hely, ahol elférnénk, ill. nagyon szétszóródna a társaság.

Több
21 éve 10 hónapja #90901 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
én benne vaok, fél6ra el is kóválygok vhogyan oda, bár nekem sem éppen a kedvenc helyeim ezek a gyorskajáldák, de ez van, ezt kell szeretni, és nem kell finnyáskodni :? egy gyors ünneplésre ez a hely is megfelelő :D

Több
21 éve 10 hónapja #90898 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Találkozások

Alyr Arkhon írta: Hmmm...
Nem mintha menni akarnék erre a talira, de elméleti alapon: a mekdönciben és a börgerkingben néha igen nagy az alapzaj, alig lehet beszélgetni.
De ha van elkülöníthető asztal akkor hajrá!

Ez igaz, de nem nagyon van jobb megoldás. Mert hát ugye könnyen megközelíthető helyen kell tartani és lehet, hogy a Meki és Burger nem a vendéglátóipar csúcsa és nem is legolcsóbb, de legalább tudod, hogy mit kapsz és mennyiért. Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a vendéglátóipari egységekkel kapcsolatban. Akkor már inkább a Meki és a Burgi. Én még mindig kibirtam. De mindig azt mondom: Ha van jobb ötlet, akkor várjuk szeretettel. És téged is Alyr ha mégis arra jársz. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 10 hónapja #90888 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Hmmm...
Nem mintha menni akarnék erre a talira, de elméleti alapon: a mekdönciben és a börgerkingben néha igen nagy az alapzaj, alig lehet beszélgetni.
De ha van elkülöníthető asztal akkor hajrá!

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #90869 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Ööö... hát végül is jó lenne. Bár akkor már inkább a Mekdönci... :? Mind1! Orliért mindent! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90836 Írta: Dodiee
Nekem mindegy, de tényleg találjátok ki, és ha megoldható, valaki írjon egy privit, mert így is egy órámba telt végigolvasni az új bejegyzéseket, és most is tilosban járok(tudjátok, intenzíven Zrínyit tanulok...)...Szóval ha nem kell felelnem kedden(kicsi az eséje :( ), akkor ott leszek!!!!rendületlenül!!
Alyr:lógsz nekem egy füllel, csak nem tudsz róla :wink:
Alteriesse:te nem Zsófi vagy?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.337 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére