Találkozások

Több
21 éve 9 hónapja #96488 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Csatlakozom Teluékhoz!! Iszonyat jó volt a szombati TTT-nézés!
Telu: ő nem Mike volt, hanem Caileass amúgy! :? Tőle még 1x bocsánatot kérek!
Szóval ami RULZ volt:
:arrow: Rayanék lépcsőzése... :wink: (pedig már majdnem azt hittük, hogy lesz helyük!)
:arrow: Boz (Ugye, Telu? :P )
:arrow: És természetesen HALDÍR!!! (Ugye, Telu? :D )
:arrow: Na, meg a végén szégyent hoztam az MTT-re a nazgulokat is fölülmúló sikításommal Orlikám nevénél... :roll: :twisted:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #96247 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Na kedves győri társaim!!

Szeretnétek-e csinálni egy kis győri találkát????? Cseten már beszélgettünk róla de szeretném a véleményeteket kikérni:
Azt beszéltük meg, hogy jövő hét szombaton délelőtt a Mandala teaházba összejövünk. Ki lenne az a bátor győri (rajtam és daen kívűl) aki el tudd jönni. Időpontot még változtathatunk. Sürgős jelzéseket kérnék. Nehogy egyedül legyek a Mandalában. :twisted: :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #95512 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Hehe...akkor már én is írok :)

Nos tegnap én is nagyon jól éreztem magam..de elöszőr is:

Két embertől szeretnék bocsit kérni:
Attól a fiútol akinek nem tudm a nevét: roll: Egyrész nagyon sajnálom hogy nem lett jegyed de Te még az uccsó pillanatban is azt írtad hogy nem jössz :!: Még Alyrral is így számoltuk :) És még 1 bocsi hogy a film után nem hívtunk fel hogy gyere a Jetbe...csak Augnak volt meg a számod és Ő a film után rögtön hazasietett :)
Nerwen!: Huhhh...nem tudom hogy mért nem találtál ránk...egyálltalán ott voltál :?: Még gyűrűt is tettünk a nyakunkba és hangosan kérdezgettük egymástól hogy "Nerwen hol van?" Legközelebb vki majd megadja Neked a számát és akkor ha nem találsz Minket akkor rácsörögsz az illetőre...és nem veszel el ;) Ugye azért hazaértél utána?

Jah...akkor most a további élménybeszámoló:
Elöször is Imádlak Titeket...de tényleg... :mrgreen:
Továbbá örülök hogy Rayan és Fim betudtak ülni...de hogy Galadnak mért nem jutott szék?????? A Jet utána nagyon jó volt... Haldír üzenetrögzitője 8) kártyák, a számok (télleg csak 1 CDjük van :lol: ) az első tündehajó :D Vasudvard :) Usw :) :lol:
Köszönet Rayannak hogy eljött...tök meglepődtem hogy Te is itt voltál... hurráááá :D
Köszönet Thaurnak és Kedves Családjának amiért hazavittek... cupp érte :)
A legnagyobb meglepetés: Ugye rokonokkal mindig találkozik az ember...illetve vimpár : ) = Föleg ha egy tesó és egy anyuval futunk össze ; ) =
Tanulság: Nem tudunk szervezni viszont variálni azt tudunk... ;) Egyébként rossz helyen ültünk ugyanis a szélén kellett volna ülni ;) nem középen :roll:
Aug: :) Majd legközelebb is ;) OK???? ;)

Köszi Mindenkinek aki ott volt ;)

U.i.: Rayan: Most azért nem kérek bocsit mert egyszerűen képtelenség ovlt nem röhögni..eszembe jutott a halott Aryról vmi és azon kezdtem el röhögni :lol: De biztos forrásból tudom hogy Thaurral való eltávozásunk után eggyesek (!!!) nagyon is kritizálták a Drága Haldírt :P Szent a Béke :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #95509 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Baromi jó volt a tegnap este! ^^

Örülök, hogy Fimmel nem kellett átcaplatnunk a másik terembe. Mondjuk kicsit kényelmetlen volt a lépcsőn üldögélni, valahogy a Kisstadionra emlékeztetett. Hehehe
Plusz nagyon király volt (majdnem) végigröhögni a filmet. Sorry, de mikor a ló telibe nyalja Aragorn képét, nem tudtam nem vihogni :) Biztos mérhetetlenül utáltak minket a közelünkben ülők :) Ja, azt is láttuk, hogy a hobbitok mellett továbbra is Legolas a csúcs. Vajon miért izzadt annyira a tenyerem? :oops: :oops: :oops: :oops:

Szóval köszi bogarak, jól elszórakoztunk :lol: (Arwenért mérges vagyok! Szegény lány, olyan gyönyörű, ti meg gátlástalanul kiröhögitek. Cöcöcö.)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #95497 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Élö Szerepjáték: a továbbiakban csak Live néven hívom, így rövidebb.
Egy hét múlva nekifogok a szabályok átrendezésének, hogy Középföldére alkalmas legyen. Esetleg, ha valakinek megvan a szerepjáték könyv, a varázslatok részt átnézném egy délután alatt. A kiránduláson majd tartok némi gyakorlati bemutatót is (ha szeretnétek), hogyan zajlik. Ha nincs még ötlet, én tudok jó helyszíneket, rövidebb és hosszabb túrákhoz is, városiaknak és valódi kósza beállítottságúaknak egyaránt.

Több
21 éve 9 hónapja #95385 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Drága Cica, mindenem a Tiéd (majdnem :D ) ha nem szombaton lesz a tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #95138 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Vawilyaiel: Természetesen!!! :wink: (elméletileg ezért oszlott föl a kószák szövetsége, hogy elkerüljük ezeket a kérdéseket, csakhát én balga ragaszkodtam a kószatali, mert vhogy jobban tetszik, mintha azt mondanánk, hogy 'fórumos találkozó' :? :P - jelen esetben a "kósza" csupán a tolkieni indítattásra utal... :D )
Tehát szeretettel várunk majd - és persze MINDENKIT! Egyelore még nem tudom, hogy kirándulás mikor lesz (február elott biztos nem). De arra készülj(etek), ha a természet lágy ölére megyünk majd, hogy az alkalomhoz illoen öltözzetek... :lol: De ez még a jövo zenéje, és rajtatok is múlik, hogy hova szeretnétek menni.
Meg Telcontarral is szeretnék még értekezni, errol a bizonyos élo-szerepjátékról... Telcontar?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 9 hónapja #95131 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül! Mikor lesz kirándulás? Mehetnek tündék is, vagy csak kószák?
:?: :) :bounce:

Több
21 éve 9 hónapja #95068 Írta: Minerva
Nyugi, nem haragszom. :) Egyébként én annyira nem szeretem Orlit, és csak a tali miatt mentem el :o ) Nem Orli miatt... De marha jó volt veletek! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #95048 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Minerva, tényleg bocsánat, de nem engedte valamiért a gép újraszerkeszteni, ezért írtalak utána. De nemcsak Te jártál így. :wink: Amúgy meg Aragorn ide, Viggo Mortensen oda, :? Orlando Bloom születésnapja volt, és mivel mindenkinek :!: kívántam minden jót, így belefoglaltam a többieket is...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #94796 Írta: Minerva
Namarie: kihagytál??? Micsoda dolog ez?? :nono: :lol: Egyébként sztem jó volt a beszéded, tömör és velős, lényegretörő - ez kell nekünk! :mrgreen: [size=9:3f9q96ya](Főleg a nem annyira legoistáknak... :roll: )[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #94787 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Találkozások
A pécsiek nevében: KÖSSSSSZZZ :wink:
Üdv: ja és aki tud az jöjjön el

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 9 hónapja #94769 Írta: Namarie
Jaj, Telumehtar, pedig gondoltam Rád, Anaban sajnos nem voltam biztos. Mentség: késő volt.. :)

A pécsieknek minden jót!

Több
21 éve 9 hónapja #94741 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Hehe: Namarie: Kifelejtettél Anát és engem :D

Jah...jó szórakozást a Pécsieknek ;)

Több
21 éve 9 hónapja #94718 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Halihó Pécsiek! :hello: Akkor találkozunk 26-án 14:00-kor a ló farkánál? :D De jó! Ott leszek! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 9 hónapja #94716 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

hobbit írta: A dátum akkor legyen 26.a /mert azt szavazták meg a legtöbben 8) /. Ha bármilyen ötletetek van ezzel kapcs. még, írjatok. ja és ha nem jön közbe semmi, mit szólnátokm ahhoz, hogy du2 től akár meddig, és a Széchenyi téren a ló farka alatt találkoznánk?
/de ez csak 1! ötlet/

Szóltam egy Pécs környéki ismerősömnek, ő is menne (meg vinne még pár embert). Arwennek hívják, és nem fórumozik (csak a tv2 txt chaten van). Mondtam neki, hogy 26-a, du 2, Ló Farka. Ha bármi változás van, szóljatok nekem (20/3975267), továbbítom neki. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #94650 Írta: Namarie
Minervát kifelejtettem.

Több
21 éve 9 hónapja #94645 Írta: Namarie
Kedves Mindenki!

Én csak annyit tudnék mondani, hogy akár kis híján 300 km utazást is megér ez a társaság, annyira fel tudtok dobni. Most szerencsére nem kellett országjárást eszközölnöm, de így is nagy élmény volt.
A tósztnál meg elnézést, hogy magamhoz ragadtam a kezdeményezést, de hát ha jól láttam, csak úgy tolongott a sok lelkes vállalkozó...../ha rosszul, úgy sorry, meg azért is, hogy nem voltam képes egy épkézláb mondatot kinyögni/

Aki a részletekre kíváncsi: akik ott voltak /remélem, nem tévedek/: Penngaladiel, Augustine, Supersonica, Dodie, Evenstar, Gillz, Brandir, és végül, de nem utolsósorban, Telcontar. Az eleje úgy indult, ahogy Pennie leírta, utána főleg a filmről beszélgettünk, szegény Evenstar meg is jegyezte, hogy ez már hullatrancsírozás...Voltak, akiknek sajnos korán menniük kellett, ígyhát a Pennie által már említett hely következett /a navigálást és Brandír szíves lépcsőn való segítségét ezúttal is köszönöm /, ahol többek között a tolkieni világhoz való viszonyulás is terítékre került, a finom tej és fahéjas-almás tea mellett. Nagyjából ennyi.

Jaj, és kitárgyaltuk a topicocat.

Több
21 éve 9 hónapja #94620 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó talizást mindenkinek!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #93852 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
NOLDÁS TALI :!:

A paraméterek: jan. 17., péntek 16 órától a Kicsi@Világ-ban (cím: Madách Imre utca 11. - ez a Deák térnél van). Én kábé fél7-7-ig maradok ott, hogy a kábé 6-kor érkező Battival tudjak beszélni. Minden érintettet és érdeklődőt szerettel várunk Finnel.

A program: minden, ami az NP-vel kapcsolatos.

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #93817 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó volt a tali! Veletek mindig jó talizni!! :D Csak az volt a gáz, hogy pont a koccintás után estem be, ,ikor Kriszana, Telu, és Telcontar éppen mentek el. Utána még 6:50-ig tudtam csak maradni... :( De azért jó volt!
[size=9:3oidgdb3]Itthon koccintottam! [/size]

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #93722 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!
Valószínüleg Esticsillagnak is jó. A dátum akkor legyen 26.a /mert azt szavazták meg a legtöbben 8) /. Ha bármilyen ötletetek van ezzel kapcs. még, írjatok. ja és ha nem jön közbe semmi, mit szólnátokm ahhoz, hogy du2 től akár meddig, és a Széchenyi téren a ló farka alatt találkoznánk?
/de ez csak 1! ötlet/
Üdv mindenkinek :wink:

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 9 hónapja #93694 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások

ÉSzAH írta: Hahó, írjátok meg, hogy milyen volt a Legolas-tali!!! Kik voltatok ott? Ami engem illet, én is koccintottam itthon Orlando-ra. :-)

[size=9:3nwqfcom]Szidtuk, aki kitalálta a Burger Kinget, és nem jött el :P [/size]
Nem voltunk sokan, úgy 8-10-en, elnézést, de nem emlékszem mindenkinek a nevére :) Felköszöntöttük Orlit, Namarie mondott tósztot, aztán beszélgettünk kb. fél 7-ig. Akkor a társaság nagyja el, Gillz, Namarie, Brandir és én átmentünk a CD Fűbe folytatni. Hát, kb. ennyi :wink: 8)

Több
21 éve 9 hónapja #93679 Írta: Szilszakáll
Szilszakáll válaszolt a következő témában: Találkozások
A 25-26 jó nekem is értesítést várok!

"Föld-fia entek, kőszál-vének"
Burárum!

Több
21 éve 9 hónapja #93652 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Hobbit: Lerawen nevében is jelentkezek.
Ja, és 26-ra szavazunk! :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 9 hónapja #93623 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Gillz: Hány pénz a belépő?...
8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 9 hónapja #93592 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Találkozások
Hahó, írjátok meg, hogy milyen volt a Legolas-tali!!! Kik voltatok ott? Ami engem illet, én is koccintottam itthon Orlando-ra. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 9 hónapja #93580 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Uff!

Ezennel közhírré tétetik, hogy:

Bran koncert és táncház jan. 25én, szombaton

Ez annyit tesz, h
:arrow: 5 órától ír táncház, tanítással
:arrow: 7től ír mitológia, vetítéssel
:arrow: 8tól Bran koncert, ír zenével

Sztem 1/2 5kor a Moszkván az óra alatt szoktunk találkozni.... és a Jókai klubban van.

Már voltunk néhányan néhányon, én soeciel nagyon élveztem a bulit.

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 9 hónapja #93484 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Hobbit:
JELENTKEZEK!! :D :hello:
Remélem, semmi nem jön közbe! És még beszervezek egy pár embert.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 9 hónapja #93387 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Penngaladiel:

A félóra az innen számítva két és fél, a városi közléekedést nem is számolva

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.292 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére