Gondolatok

Több
17 éve 10 hónapja #309598 Írta: James
James válaszolt a következő témában: Gondolatok
Galadriel14: pontosan. Én itt kifejezetten Tolkienre és a HP-re gondoltam, de egy kis helyesírásért nem kell messzebb menni, mint a legelső gyakorlókönyvig. Hiszen gyakorolni nem szégyen, sőt. Magam sem úgy lettem első egy helyesírási versenyen, hogy odamentem és 20 perc múlva kijöttem. Hanem mert sokat gyakoroltam. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #309596 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Gondolatok

James írta: 3 pontos hibák az érettségin... sza*rban leszel! :? :roll:
(Ez csak építő jellegű kritika, ezen nem kell megsértődni. Mi csak azt szeretnénk, ha egy kicsit igényesebb lennél. Csak a javadat akarjuk. Ismerd fel. Épp ezért: olvasással is javíthatod a helyesírásodat. Olyan könyveket olvass, amik magvas gondolatokat tartalmaznak.

például jókai, Mikszáth, Móra, Móricz... soroljam még?.. de ott van Tolkien :) :):), Verne is. de ha szereted az indiános sztorikat, ott van Cook is.

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #309595 Írta: Trenna
Trenna válaszolt a következő témában: Gondolatok
[size=9:ugaihxyu]Nem lehet, hogy az egészet csak viccből csinálja?[/size]

Több
17 éve 10 hónapja #309594 Írta: James
3 pontos hibák az érettségin... sza*rban leszel! :? :roll:
(Ez csak építő jellegű kritika, ezen nem kell megsértődni. Mi csak azt szeretnénk, ha egy kicsit igényesebb lennél. Csak a javadat akarjuk. Ismerd fel. Épp ezért: olvasással is javíthatod a helyesírásodat. Olyan könyveket olvass, amik magvas gondolatokat tartalmaznak.

Több
17 éve 10 hónapja #309593 Írta: Altaris

Ecthelion írta: OFF

Cunnir: Ajánlom figyelmedbe a Netikett 5. pontját. De hogy ne kelljen lapozgatnod álljék itt egy kis részlet.

5. A fórum nem kocsma
Ez a fórum egy kulturális egyesület moderált kommunikációs csatornája, ahol nemcsak a tartalom, de a stílus is lényeges.

Ergo, ha fórumozni, kommunikálni akarsz, akkor tiszteld meg annyival a többieket, hogy normálisan, érthetően fejezed ki magad. Különben beszélhetsz saját magaddal is, ha neked az szórakoztató, de azt ne itt tedd!

Elnézést az OFF-ért.

köszönjük Ecthelion (!!!)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #309592 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gondolatok

Cunnir írta:

Ecthelion írta: Tanulj meg magyarul irni.

De nem fogok. 8)

na azt hiszem itt a probléma gyökere
tehát én ezennel befejeztem a veled való társalgást
sorry

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #309591 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: Gondolatok

dorwinion írta:

Cunnir írta: Fenn tartom a véleményem:D
Különbözök átlag embertől:D
saját beszéd rendszerem illetve írás rendszerem:D.
Ha tudok alkalmazkodok a magyar nyelvhez. :P

Teljesen igazad van. Mi érteme? Ki vele, vesszen a magyar nyelv és le a helyesírással!
Éljen a Szuper Ego!

Köszönöm Mester! :oops:
James.
Tudod én már csak ilyen műveletlen bárdolatlan ember vagyok:D.
De tudod:) Ez van:D
Szokj hozzá

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309590 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Gondolatok
OFF

Cunnir: Ajánlom figyelmedbe a Netikett 5. pontját. De hogy ne kelljen lapozgatnod álljék itt egy kis részlet.

5. A fórum nem kocsma
Ez a fórum egy kulturális egyesület moderált kommunikációs csatornája, ahol nemcsak a tartalom, de a stílus is lényeges.

Ergo, ha fórumozni, kommunikálni akarsz, akkor tiszteld meg annyival a többieket, hogy normálisan, érthetően fejezed ki magad. Különben beszélhetsz saját magaddal is, ha neked az szórakoztató, de azt ne itt tedd!

Elnézést az OFF-ért.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309589 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Gondolatok

Cunnir írta: Fenn tartom a véleményem:D

Teljesen igazad van. Mi érteme? Ki vele, vesszen a magyar nyelv és le a helyesírással!
Éljen a Szuper Ego! :evil:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 10 hónapja #309588 Írta: Altaris

Cunnir írta: Ehh nekem ezt mondhatod:D.
Én olvasok, nem is keveset túl sokat. Szóval erről lekéstél. Ellenben helyesírásoba beleköthetsz az miota általános oskolába járok elégtelen. Hiába olvasok az az :( Hozzá járul,, hogy kétszeres gyorsasággal beszélek:D. De viszont ha érettségire lelassítom magam akkor nem lesz gondom.

eh.. halyrá, magyartot ragzani nem ojan is nehéz.. :) :evil:

Több
17 éve 10 hónapja #309587 Írta: Cunnir

James írta: Cunnir: "Én tudom mit akarok leírni."

Lehet, hogy tudod, de nem tudodd normálisan kifejezni magad. Olvass többet, akkor talán sikerülni fog. :wink:

James ezt sértésnek és rágalomnak veszem:D

Ehh nekem ezt mondhatod:D.
Én olvasok, nem is keveset túl sokat.
Szóval erről lekéstél.
Ellenben helyesírásoba beleköthetsz az miota általános oskolába járok elégtelen.
Hiába olvasok az az :(
Hozzá járul,, hogy kétszeres gyorsasággal beszélek:D.
De viszont ha érettségire lelassítom magam akkor nem lesz gondom.

Több
17 éve 10 hónapja #309586 Írta: Altaris

Nóli i linantea írta:

Cunnir írta: [
Nóli mondta a fiatalok normális réze:D, mi oda tartozunk:D

Kikérem magamnak hogy normális lennék! :evil:

höhöh... én mint normális ember.. höhöhöh... röhögök, majd lefordulok a székről. engem mindennek mondanak akik ismernek, csak normálisnak nem... mint mondottam volt valamikor elfeledett nép ittmaradója, illetve egy ELVONT ember vagyok :) :):):)

Több
17 éve 10 hónapja #309585 Írta: James
Cunnir: "Én tudom mit akarok leírni."

Lehet, hogy tudod, de nem tudodd normálisan kifejezni magad. Olvass többet, akkor talán sikerülni fog. :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #309584 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Gondolatok
Kikérem magamnak hogy normális lennék! :evil: [/quote]

Ez jo.
Lefogadom, hogy ha azt mondanam, hogy "he kisanyam, szerintem te nem vagy normalis!" akkor tuti megsertodnel.

...

Több
17 éve 10 hónapja #309581 Írta: Cunnir

Nóli i linantea írta:

Bocsánat Hölgyem, nem akartam megbántani önt.
Ön olyan komoly mint Én :D

Több
17 éve 10 hónapja #309580 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Gondolatok

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #309579 Írta: Cunnir
Fenn tartom a véleményem:D

Több
17 éve 10 hónapja #309578 Írta: Altaris

Remzymama/Tünde írta: Cunnir: ki beszélt rólad? :evil:
Missy megkérdezte mi a normális
leírtam, szerintem mi az....
de hagyjuk

eh, nem kell marni egymást, hahóó!!! mi még itt összetartozunk valamilyen szinten. tény hogy lehetnek (és kellenek is ) nézeteltérések (kúltúráltak!!) de legyetek szívesek igényesen, a másiknak nem kioktatva-lehordva-te-úgy-sem-tudod-vagy-érted módon választ írni.

és:minden nézőpont kérdése, hogy mit veszünk normálisnak. általában nem azt vesszük annak, aki azt mondja magáról hogy ő Lajos király vagy Sissi, és úgy is viselkedik. hanem aki megfelel azoknak a morális értékeknek, amiket a világ létrehozott, kifejlesztett.

Több
17 éve 10 hónapja #309577 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Gondolatok
Az rendben van, hogy te érted, de MI nem!!!

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 10 hónapja #309576 Írta: Cunnir

De nem fogok. 8)

Több
17 éve 10 hónapja #309575 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Gondolatok

:mrgreen: (sorry)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #309574 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Gondolatok
Tanulj meg magyarul irni.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309573 Írta: Cunnir

Missy írta: Akkor a vessző a ludas.

Én tudom mit akarok leírni.
Attól ,hogy más nem tudja dekódolni az nem az én hibám, rossz softwere van fenn.
Kompatibilizáld, tölts le frissítést:D
Rakj fel servíz packot.)

Mint mondtam rakj fel servíz packot:) lelehet tölteni.
Rossz a fordító mátrixod, ne engem okolj érte.

Több
17 éve 10 hónapja #309571 Írta: Missy
"mert ha megnézzük szinte minden más ember más a normális"
:arrow:

mert ha megnézzük szinte minden más embernél más a normális

:arrow:

mert ha megnézzük (szinte minden) más ember, más a normális

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
17 éve 10 hónapja #309569 Írta: Missy
Akkor a vessző a ludas.

Több
17 éve 10 hónapja #309566 Írta: Cunnir

Missy írta: Nem értem. nem hagytál ki egy nélt?

szerintem nem.
Miért?

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309565 Írta: Missy
Nem értem. nem hagytál ki egy nélt? Igényesebben légyszíves. Ha mi tudjuk, te is!

Több
17 éve 10 hónapja #309564 Írta: Cunnir

Remzymama/Tünde írta: Cunnir: ki beszélt rólad? :evil:
megkérdezted mi a normális
de hagyjuk

Minden ember egyedi:), szerintem ha ebből kiindulunk nem sok normális ember van, mert ha megnézzük szinte minden más ember más a normális

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #309560 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gondolatok
Cunnir: ki beszélt rólad? :evil:
Missy megkérdezte mi a normális
de hagyjuk

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #309558 Írta: Cunnir

Remzymama/Tünde írta:

Missy írta:

dorwinion írta:

Remzymama/Tünde írta: egyébként itt senki nem normális :P
az öregek sem :wink:

:lol: :lol: :lol:

Személyesen igazolhatom! :lol:

És akkor felvetődik a kérdés. Mi a normális?

ami az átlagostól nem tér el
az elvárásoktól, amit a többség nagyrésze annak fogalmaz meg
de nem is szeretnék normális lenni
mert az középszerű

Feltételezed mi középszerűek vagyunk:D
Hol élsz TE:D drágaság

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.549 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére