BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 9 hónapja #316587 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Galadriel: ha ez névgenerátoros név (és annak tűnik), akkor nem sok köze van a Gy.U. szereplőihez. Frogmorton az Békásfenék, ami a Háromfityinges Kő és a Borbuggyan hídja közt helyezkedik el, a Keleti Fertályban. A név meg egy tipikus hobbitnév, a Honeysuckle pl egy növénynév (konkrétan lonc).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #316581 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek nincs fent moderátor!!!!!!!!!!!!szabad a pálya :) ))))))))) alkosssssatok. :D DDDDDDDDDD

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #316571 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Galadriel14: ne használd ezt a karaktert: < mert beduplázza a szöveget. :wink:
Látod... :P
(kivétel, ha utána írod a párját is, akkor megint szimpla lesz :) ) Galadriel14: ne használd ezt a karaktert: < mert beduplázza a szöveget. :wink:
Látod... :P
(kivétel, ha utána írod a párját is, akkor megint szimpla lesz :) )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #316569 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadriel14 írta: Honeysuckle Sandybanks of Frogmorton

Hát ez meg honnan van??(bocs a kérdésért..)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #316565 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hja, közben én is megértettem (Acho segítségével, aki meg Liliomtól tudta meg :D ) hogy miért volt ez... apropó Babitsnak van egy (több) híres verse: a Jónás imája. hallottátok már "megzenésítve" az After Crying előadásában?

segítséget kérhetek? Honeysuckle Sandybanks of Frogmorton: ez ki a csudám a GyUból, vagy legalább is annak környezetéből?(már könyv és fantasyvilága környezetére gondoltam.. :D )
*nem vágom az angol neveket.. Rozira rájöttem de erre már nem ;(

UI: többször nem vagyok hajlandó átszerkeszteni/törölni/módosítani, elküldi ahogy elküldi!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: hja, közben én is megértettem (Acho segítségével, aki meg Liliomtól tudta meg :D ) hogy miért volt ez... apropó Babitsnak van egy (több) híres verse: a Jónás
imája. hallottátok már "megzenésítve" az After Crying előadásában?

UI2: kösz valakinek a javítást.. *összehúzzamagátmertnemértaprogramozáshoz(biztos ott használják.. a html-nél, nem?)

*Moderátori bejegyzés: szöveg javítva by Ery*

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #316553 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor itt folytatva, mert Tünde kivág mindket a Gondolatokból lassan (hozzátenném, jogosan):

Liliom, így már értem. :) Csak azt nem tudtam, hogy Szent Balázs a szájbetegségek védőszentje is volt, amúgy eszembe jutott, hátha Kosztolányi ínyrákjára gondolsz, de nem volt világos - így már az. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #316516 Írta: Altaris

Thereon írta:

Nessa írta: Ez most nem kapcsolódik a témához, de én látok valamit rosszul, vagy egy robotnak sikerült új topicot nyitni?

Szörnyűek ezek a mai Szarumán bűbájok... meg kellene keresni az illetőt, azt palantírostul lelökni a... aakarom mondani lecsukni.

ezerrel bólogatttt.... bizony. nagyon bosszantóak.. *ggrrrr :evil:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #316508 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

A Mathom-díj szavazása ezennel lezárult, csak Gandalf-díjra lehet szavazni! Részletek a farsang-topicban!

háát,erről lekéstem! :D

jah,és köszi mindenkinek,hogy kiálltatok mellettem a Gondolatok topikban!Liliom elmagyarázta priviben,nagyon aranyosan,amiért meg neki vagy hálás!tehát mindenkinek hannon le!nektek a "védelemért",Liliomnak a tudásért!

Több
17 éve 9 hónapja #316504 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nessa írta: Ez most nem kapcsolódik a témához, de én látok valamit rosszul, vagy egy robotnak sikerült új topicot nyitni?

Szörnyűek ezek a mai Szarumán bűbájok... meg kellene keresni az illetőt, azt palantírostul lelökni a... aakarom mondani lecsukni.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 9 hónapja #316502 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez most nem kapcsolódik a témához, de én látok valamit rosszul, vagy egy robotnak sikerült új topicot nyitni?

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 9 hónapja #316499 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is arra gondoltam (körcsarnok), de nemhiszem hogy az olcsó...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #316490 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem is ott volt, alig pár hónapja. Csúnya, de tágas, valóban, szerintem ideális hely arra, hogy szalagavassatok. :) De ha nem használjátok ki a nagy teret (egy hónapja voltam ilyen szalagavatón ugyanitt), akkor a táncok csúnyák lesznek.
Mi is kis termekben gyakoroltunk, pedig a tornatermünk közel akkora, mint a Körcsarnok belső tere, de sikerült sokat gyakorolni a szalagavató délelőttjén annyit, hogy kihúzzuk a sorokat és állítólag nagyon szép volt.
Nos, hát hajrá. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 9 hónapja #316476 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Irunien írta: Mil: Körcsarnok, szerintem jó hely, nekem ott volt. :D

Tényleg, emlékszem rá :) De a Körcsarnok annyira nem szép hely. Viszont jó nagy :)

Több
17 éve 9 hónapja #316471 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mil: Körcsarnok, szerintem jó hely, nekem ott volt. :D
Pussz.. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
17 éve 9 hónapja #316461 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Mathom-díj szavazása ezennel lezárult, csak Gandalf-díjra lehet szavazni! Részletek a farsang-topicban!

Több
17 éve 9 hónapja #316427 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: lehet,hogy hülye kérdés,de Mathom-, és Gandalf díjra csak MTT-sek szavazhatnak, vagy mi, halandó fórumozók is?

bárki szavazhat ;) de emlékeim szerint indokás is szükséges...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 9 hónapja #316420 Írta: Acho
lehet,hogy hülye kérdés,de Mathom-, és Gandalf díjra csak MTT-sek szavazhatnak, vagy mi, halandó fórumozók is?

Több
17 éve 9 hónapja #316418 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silcucc írta: Sziasztok Hobbitok, Törpök, Tüncök meg minden egyéb létformák!

Tudom, ez nem az ingyenreklám helye, de ettől függetlenül szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagggggyon khirály kis helyet, ami nemrég nyitott a Váci utcában. Két kedves ismerősöm és egy leányzó üzemelteti, a neve Imladris és nagggyon naggggyon jó programok és előadások vannak odalent. Akit érdekelnek az ezoterikus dolgok vagy a keleti vallások meg még sok minden más, annak nagyon tudom ajánlani a helyet. Van jógatanfolyam is például. :twisted:
A honlapjuk címe: www.imladris.hu
Tényleg mindenkinek ajánlani tudom csak.

Cucc

csak hogy az infó mindenkihez eljusson... hátha... köszi

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
17 éve 9 hónapja #316345 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gandalf-díj:

olyan nehéz feladat elé állítjátok a noldát. Szívem szerint minden felsoroltnak kiosztanám. Először azt gondoltam, épp ezért nem jelölök senkit, végül megtettem.

Bárki is legyen a díjazott, abszolúte megérdemli.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #316313 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
sziasztok!

szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki olyan helyet (esetleg neki is volt ott) ahol lehetne szalagavatózni és szép és jó és nem túl drága? mert ötleteket gyűjtök, eddig nálunk mindig a KEK-en volt, de szeretnénk találni valami újat a jövő évi szalagavatómra! légyszi segítsetek!! kösziiii 8)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #316312 Írta: Gelmir
Gelmir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom hogy hová írjam, s nem tudom hogy igazán illik-e :oops: de keresnék valakit, aki szokott fórumozni, és Németh Zitának hívják, ja és Szombathelyen tanul!
Ha olvassa ezt a hozzászólást kérem írjon!

Több
17 éve 9 hónapja #316306 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És megin

Kedves tag- fórum- és elftársak!

Mivel már rögtön itt a tavasz (sőt, ahogy kinézek az ablakon lassan megint ősz van) itt az idő tavaszi találkozót szervezni.

A tavaszi találkozók eddig a legosztatlanabb sikert arató rendezvények között voltak, (ld még " A Várgesztes" vagy "A Csobánka") és ezt a tendenciát most sem szeretnénk megtörni.

Tehát.

A Magyar Tolkien Társaság elnöksége - Élet, Üdv, Egészség - ezennel pályázatot ír ki tavaszi találkozó szervezésére.
A bátor vállakozóknak kérés esetén segítséget adunk, de a következő elvárásaink volnának:

- A találkozó lehetőség szerint legyen áprilisban
- Időtartama 3 nap 2 éjszaka (t. i. péntektől vasárnapig)
- Ne ütközzön a Húsvéttal (mely idén ápr. 9-ére esik)
- Lehetőség szerint tartalmazza az étkeztetést (lehetőség szerint alatt értsd még: erősen javasolt)
- Legyen valamiféle program, nem túl megerőltető, de legyen ötletes, kreatív, közösségben végezhető
- plusz, hogy Ankalimont idézzem: "pályázati szempont a Várgesztes szerű hangulat, de lehet Várgesztes is"

Az info'kukac'tolkien.hu címre küldjétek.
Beküldési határidő feb. 15.
Örülnénk, ha sok-sok pályázat érkezne.
Allah növessze hosszúra szakállatok!

Alyr

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #316268 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek!!

Tessék szavazni az elnökségből, hogy ki érdemli meg szerintetek idén a GANDALF-DÍJAT!!!! :bounce: :bounce: :up:

Az alábbi emberkékre lehet szavazni (ld. bővebben: Farsang topic)

Alyr
Angwen
Ery
Gandalf
Melian

:evil3:

Küldjétek Küldjétek!!!

gandalf_dij2007(kukac)yahoo.com

Cupp, :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #316254 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Segítsetek, kérlek, hogy segíthessek Rabynnak!

Akinek van olyan képe, main rajta vagyok, az legyen szíves, tegye fel valahova, vagy küldje át nekem!

E-mail címet priviben megírom.

Előre is köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #316217 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Tabloügyileg: 40 képet kaptameddig.) Szóval küldjetek még és noszogassatok mindenkit, hogy küldjön:)

Ulmo: megkaphatnám valahogy az összes avatart?

Természetesen. Szólj, hogy mikor kell. Összesen 1100 darab van.

Több
17 éve 9 hónapja #316207 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tabloügyileg: 40 képet kaptameddig.) Szóval küldjetek még és noszogassatok mindenkit, hogy küldjön:)

Ulmo: megkaphatnám valahogy az összes avatart?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #316184 Írta: Acho
Felagund:biztos lekötötte volna a téma, nem?! :wink: :D

Több
17 éve 9 hónapja #316182 Írta: Altaris

Dreamer_KF írta: Ez már ide való. A tábor 2006-topicban indult témára reflektálnék:

Namarie, nincs igazad, engem is több alklaommal moderáltak, és megértam Ana hisztijét. Nem az a baj, h.moderálnak, hanem, h. minden előzetes bejelentés és figyelmeztetsés nélkül. Eddig Kincső volt az egyetlen topicgazdaq, aki írt is, miután/előtt törölt volna. X alkalommal le se tojtak.

hm. Leguanembert kivehetjük. nekem írt mikor "rosszat" írtam, hogy igenis kiszedi a dolgokat amik nem odaillenek. *hm. akkor én jó embert fogtam ki :D

hihi, Monty Python.. :D :D:D:D

Több
17 éve 9 hónapja #316172 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Megható volt az egész: a busmanok jósága, az oroszlánok és az emberek kapcsolat, és az, hogy a busmanok először láttak tengert, és az öreg busman azon gondolkodott, hogy Isten milyen csodálatosan teremtette meg ezt a világot.

Hát ha még az evolúcióról is meséltek volna neki...

Bocsi, muszáj volt, csak így Vallás topic után szabadon :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 9 hónapja #316150 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Most egy kicsit más, de ennek megörültem:

Készül a Monty Python Repülő Cirkuszának magyar szinkronja

:D :D (én sajnos csak tévében láttam eddig, most hátha kapható is lesz 8))

Vess rá egy pillantást

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.738 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére