BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 11 hónapja #278612 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ok,holnap folyatjuk. Namarie!!!!!!!!!! :twisted:

Merielle i evellon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #278611 Írta: Lego Inglorion
Lego Inglorion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Oké. :wink: Namarie!!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #278610 Írta: ZöldSamu
ZöldSamu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor sz'tem most hagyjuk abba...én még körülnézek egy cseppet.Namarie!

Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!

Több
18 éve 11 hónapja #278609 Írta: Kiszhobbit
Ja,amúgy 5 percem van még ... ugyhogy,ha hirtelen eltünök, akkor kiraktak.

Merielle i evellon

Több
18 éve 11 hónapja #278608 Írta: Kiszhobbit
Le hannon! hidd el én is majdnem belesírtam :cry: ... amúgy a búcsúdalnál tényleg nem sikerült visszatartani. Sz'tem túlságosan átéltem. :roll:

Merielle i evellon

Több
18 éve 11 hónapja #278607 Írta: Lego Inglorion
Lego Inglorion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula,Samu. Már azt hittem, nem fog sikerülni. amugy nekem az tetszett a legjobban,amikor Frodo(Kiszhobbit)-előadta azt a szomorú nézését...Majdnem belesírtam... szégyellem,de tényleg... :oops:

Több
18 éve 11 hónapja #278605 Írta: ZöldSamu
ZöldSamu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Detto, Lego+Kiszhobbit! Sikerült felregizni! Sz'al sz'tem is sirály lett a film. :P

Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!

Több
18 éve 11 hónapja #278604 Írta: Kiszhobbit
Naszóval, Lego,jobb ha itt folytatjuk a beszélgetést...

Merielle i evellon

Több
18 éve 11 hónapja #278590 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
December 5. éjfél a kismarosi Téli Találkozó legkésőbbi befizetési határideje!!!

Aki még nem fizette be a kismarosi Téli Találkozó részvételi díját, az sürgősen tegye meg!

Legkésőbb december 5. éjfélig meg kell érkeznie az összegnek a számlára!!!

A pénzt OTP Bankban kell befizetni a Magyar Tolkien Társaság részére az alábbi számlaszámon:

1170 9002 - 2990 2286 - 0000 0000

A közleményben mindenképpen szerepeljen az, hogy "Kismaros"!

A részvételi díjak:
2 éjszaka nem tagoknak: 4500 Ft
1 éjszaka nem tagoknak: 3050 Ft
2 éjszaka tagoknak: 4000 Ft
1 éjszaka tagoknak: 2550 Ft

Aki pedig december 5-ig nem fizet, az a helyszínen 500 Ft pótdijíat fog leszurkolni, valamint "várgesztesi csökkentett kajafejadagot kap"!

Több
18 éve 11 hónapja #278567 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Óóóh... a Kulcs! Laza négy hónapig minden irodalom órán (heti2x) hallgathattuk hogy "a kisfiú lelki világa nagyon megrendült"! Ott éreztem úgy hogy: mostmáraztántéllegsíkítok mikor a tanárnő azt mondta hogy: az író azért írta hogy "egy kisfiú" mert utalni akar a kisfiú a határozotlanságára!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 11 hónapja #278501 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panniii írta: Remzi mama: Köszi, megkaptam. egyszerűen fogalmam sincs miért nem nyitotta meg, de nem fárasztom magam azzal, hogy megértsem a gépemet :D

Valszeg olyan formátumban van, amit a tied nem nyit.
Pont a kulcsot az enyém sem, de ott errort írt ki a gép. Biztos van amit már leszedtek, csak fenn maradt a link.

Telco az oldal nagyon szép, szerintem nagyon jól használható is, reméljük lesz pénzzünk igénybe is venni a nyaralásokat :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 11 hónapja #278487 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Hadd csapjak egy pici ingyenreklámot magamnak: elkészült a Tour Center, egy rendkívül különleges utazási portál sok-sok fotóval és izgalmas leírással. Szeretettel várlak titeket az oldalon és a fórumán!
www.tour-center.com

Több
18 éve 11 hónapja #278477 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remzi mama: Köszi, megkaptam. egyszerűen fogalmam sincs miért nem nyitotta meg, de nem fárasztom magam azzal, hogy megértsem a gépemet :D
Valahogy amikor kéne akkor ritkán tevékeny. De következetes! Kosztolányiból egyet se nyitott meg, de próbaképpen megnéztem mást, és ott volt amit megnyitott. Szóval tényleg nemtom miért pont az nem ment, de hát nem is nagyon értek hozzá.

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
18 éve 11 hónapja #278464 Írta: Tünde
Panniii:mindjárt elküldöm priviben

Több
18 éve 11 hónapja #278463 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta: Ugyanmá csak belegondolni kell nem beleszagolni:)

Látom, bejön Nektek a téma... :roll: :cyclops: :look:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 11 hónapja #278459 Írta: Annis
Egyik sem jeleníthető meg...Pech :cry:

Több
18 éve 11 hónapja #278458 Írta: Tünde

Panniii írta: Szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek elemzése Kosztolányi Dezső Kulcs vagy Fürdés című novellájáról?

Bármelyik jó a kettő közül, mert dolgozatban majd választhatunk. Előre is köszi:)

Itt nézz szét mindig. Én mindent meg szoktam találni.

puska.index.hu/display.pl?kat=519&dir=1

Több
18 éve 11 hónapja #278453 Írta: Tünde
Ahol nagy a népesség, ott sűrűbb, ahol ritkább ott lazább a levegő.
Menjük az őserdőbe - vissza a természethez :P

Több
18 éve 11 hónapja #278451 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igaz, bár végülis ahányszor levegőt veszünk, az ehhez képest sokkal nagyobb szám, úgyhogy egész jól eloszlik, tehát belegondolni azért szörnyűbb. :?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
18 éve 11 hónapja #278449 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel írta: Hát, azok után, hogy belegondolok ennek a kétszázötvenbillió embernek a napi 8, vagyis 50 évvel számolva kb. százötvenezer, összesen tehát mintegy 40,000,000,000,000,000,000 (negyventrillió) szellentésébe, képzelheted...

Ugyanmá csak belegondolni kell nem beleszagolni:)

Több
18 éve 11 hónapja #278447 Írta: Estel Adániel
Attól csak akkor, ha nem tudtuk róla, mire képes... :) ha jobban belegondolok, még mielőtt a számolást adatokkal is végigcsináltam volna, már volt egy olyan sejtésem, hogy messze nem fogja a szívdobbanások száma elérni az univerzum végét centiméterben, ezért is mertem ennyivel felülről becsülni. :tongue: De hogy honnan vettem... ki tudja? :hein:

A Kulcsról mintha lett volna még az elsős gimnáziumi irodalomkönyvünkben pár szó anno... ahogy Karinthy Cirkuszáról, meg Örkény A Költészet hatalmáról is...

Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #278446 Írta: Annis
Szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek elemzése Kosztolányi Dezső Kulcs vagy Fürdés című novellájáról?

Bármelyik jó a kettő közül, mert dolgozatban majd választhatunk. Előre is köszi:)

Több
18 éve 11 hónapja #278445 Írta: Annis

Estel Adániel írta: ... tulajdonképpen az egész számolás csak arról szólt, hogy nem kell annyira megijedni a nagyonnagynak tűnő számoktól sem. ;)

Tulajdonképpen nem is a nagy számoktól fogunk megijedni, hanem az agyműködéünktől :wink:

Több
18 éve 11 hónapja #278441 Írta: Estel Adániel

Finwe írta: Az a kérdés ezek után Te hogy fogsz aludni:)

Hát, azok után, hogy belegondolok ennek a kétszázötvenbillió embernek a napi 8, vagyis 50 évvel számolva kb. százötvenezer, összesen tehát mintegy 40,000,000,000,000,000,000 (negyventrillió) szellentésébe, képzelheted... :roll: :up: ;) :D

Több
18 éve 11 hónapja #278440 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Eldawen írta: Arra ugye emlékeztek, hogy ilyenekért díjakat szoktak adni - mint múltkor a pingvines pasi. :quasi:
Shaman - Nobel díj várományos vagy. :agree: Melián - húzzd ki magad :lol:

Ja, az a bolond Nobel-díj, vagy mi. :D Nekem speciel tetszett, jót nevettem rajta (mármint ezen a gázos dolgon :D ). :lol: :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 11 hónapja #278439 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel írta: Úgyhogy ezek után már én is megértem, hogy rosszul aludtál miatta.

Az a kérdés ezek után Te hogy fogsz aludni:)

Több
18 éve 11 hónapja #278435 Írta: Daeron
Daeron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: Naja, felkerekítettem kissé, mondván, felső becslés (ötven talán még az átlagéletkornak is sok egy picit, a teljes tízmilliós időskálára nézve), no meg itt-ott azért próblátam kiegyensúlyozni a számokat, hogy azért nagyságrendileg ne legyen eltúlozva egyik irányban sem... tulajdonképpen az egész számolás csak arról szólt, hogy nem kell annyira megijedni a nagyonnagynak tűnő számoktól sem. ;)

Én egy kicsit azért megijedtem.... :D

Auta i lóme!

Több
18 éve 11 hónapja #278434 Írta: Estel Adániel
Naja, felkerekítettem kissé, mondván, felső becslés (ötven talán még az átlagéletkornak is sok egy picit, a teljes tízmilliós időskálára nézve), no meg itt-ott azért próblátam kiegyensúlyozni a számokat, hogy azért nagyságrendileg ne legyen eltúlozva egyik irányban sem... tulajdonképpen az egész számolás csak arról szólt, hogy nem kell annyira megijedni a nagyonnagynak tűnő számoktól sem. ;)

Több
18 éve 11 hónapja #278429 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Estel: Hozzátenném, hogy az emberöltőt sokkal inkább 30 évvel kell számolni, mert ennyi jön ki statisztikailag és mer a történászok ezzel szoknak számolni. (mármint a nem-annyira-túlbölcsészek, mert a túlbölcsészek alapból nem tudnak számolni, úgyhogy nekik mindegy)
Így viszont még kevesebb jön ki, de azér a Tejutat be lehet járni kicsit. (szerintem)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 11 hónapja #278428 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy_mama/Eldawen írta: Mi nem vagyunk normálisak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Köztudott, hogy az MTT-ben senki sem normális :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.610 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére