BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 10 hónapja #279578 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem így az esztendő vége felé, karácsony, meg az ünnepek közeledtével jut eszembe, hogy basszuskulcs, megint eltelt egy év... eszembe jut, mi minden történt, jó és rossz (főleg a rossz :D ), és számomra elég lehangoló tud lenni. :roll: Úgy érzem, halad az idő, és mintha nem is csináltam volna semmi érdemit, pedig de. Lassan rohanva elmegy mellettünk az élet. Hm, Márainak van erről egy jó írása a Füveskönyvben, nem emlékszem, mi a címe, azt hiszem, a tettekről van benne szó talán...

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #279567 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én nem emlékszerm pontosan mit kaptam karácsonyra tavaly... Tollat azt tudom (tényleg nem tudja valaki, hogy hol van olyan művészellátó ahol pennába lehet hegyet kapni, meg tintatartót? az enyém elkopott és most muszáj golyóstollal írnom az órákon pedig azt igazán utálom:(( )
ebben az évben se tudom. Legyenek olyan okoak és kreatívak a szüleim, hogy kitalálnak nekem valamit:) Akár egy adag tollehegyet:DD
Amugy én jobban szeretek karácsonykor ajándékot vadászni és csinálni mint kapni.

Hangsúly nem azon volt, hogy ajándékot kaptam, hanem azon, h mit...
És talán nem is az, h mit, hanem h mennyire vártam...

Egyébként sztem a nosztalgia igen jó dolog (na persze ha nem egyfolytában a múlton jár az eszed). Meg aztán csak az alapján tudod eldönteni, h milyen vagy ma, ha kicsit visszanézel arra, h milyen voltál tegnap...
És nem is tudom ki mondta:
"A tegnap hibája, a ma tanulsága, a holnap erénye."

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #279561 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én is szavaztam a gyura^^

[size=9:22vckn6s](a minap jutott eszemben hogy már elmúltam 3 éves a tolkien.hu fórumán o.O azért nem kevés idő ..)[/size]

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
18 éve 10 hónapja #279557 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: (tényleg nem tudja valaki, hogy hol van olyan művészellátó ahol pennába lehet hegyet kapni, meg tintatartót? az enyém elkopott és most muszáj golyóstollal írnom az órákon pedig azt igazán utálom:(( )

KES papír. Legalábbis tavaly még volt.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #279555 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én nem emlékszerm pontosan mit kaptam karácsonyra tavaly... Tollat azt tudom (tényleg nem tudja valaki, hogy hol van olyan művészellátó ahol pennába lehet hegyet kapni, meg tintatartót? az enyém elkopott és most muszáj golyóstollal írnom az órákon pedig azt igazán utálom:(( )
ebben az évben se tudom. Legyenek olyan okoak és kreatívak a szüleim, hogy kitalálnak nekem valamit:) Akár egy adag tollehegyet:DD
Amugy én jobban szeretek karácsonykor ajándékot vadászni és csinálni mint kapni.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 10 hónapja #279545 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hejjj... már a nosztalgia sem a régi...
:D

Alcarcalimo írta: Nosztalgia szép. Nosztalgia jó. Nosztalgia felejthető. A barátok számítanak. Emlékeznek rád? Akár egy hsz erejéig is: Akkor számítasz nekik.
A többi meg kit érdekel...

... mr Cinikust hallották...

Több
18 éve 10 hónapja #279539 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nosztalgia szép. Nosztalgia jó. Nosztalgia felejthető. A barátok számítanak. Emlékeznek rád? Akár egy hsz erejéig is: Akkor számítasz nekik.
A többi meg kit érdekel...

... mr Cinikust hallották...

Több
18 éve 10 hónapja #279537 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudjátok néha eszembe jut, mi is volt tavaly ilyenkor. No persze mindenki máskor vette meg, de én 1 évvel ezelőtt tisztában voltam vele, hogy bővített Király visszatért kapok karácsonyra... És emlékszem, hogy alig bírtam magammal, és a naptárban húzkodtam a napokat, és korábban feküdtem le mert aszittem így gyorsabban telik az idő, meg ilyenek...
Szóval... Mielőtt hülyének néztek csak annyit akarok mondani, hogy hiányzik az az idő, meg az a várakozás, meg úgy az egész fíling...
Nosztalgia percek lezárva...

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
18 éve 10 hónapja #279530 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy régi kedves konzis iskolatársam van az Activityben (A Katalin nevű)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #279512 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

+Earendil+ írta: Ááááá...! Tényleg szépek,és ijesztőek! :itscool:
Az Angliai kritikusok áradoznak a Narnia Krónikáiról! :hello: Ez azért bíztató.
Jaj,de messze van még a hazai bemutató! :cry:

Már abszolút nincsen messze! :)

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
18 éve 10 hónapja #279488 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szavaztam a GyU-ra a szüleim nevében is! Ti is szavazzatok. Aki tud, az smst is küldjön!!!

Brisa

Több
18 éve 10 hónapja #279477 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

+Earendil+ írta: Ááááá...! Tényleg szépek,és ijesztőek! :itscool:

Már én is erősen vásítom a fogamat rá! :itscool:
A látványvilága legalább olyan részletes mint a GyU-nak, a weta csinálta azt is, az írója, mint tudjátok, a Professzor barátja volt...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 10 hónapja #279468 Írta: Tünde
Utolsó lehetőség!!!

Holnap kiderül melyik három regény lett dobogós a Nagy könyv játékban
[05.12.09]
Még egy napi szavazhatnak kedvencükre vigaszágon a rajongók. A legtöbb szavazatot kapott regény csatlakozik a Pál utcai fiúkhoz és az Abigélhez és esélyessé válik a Magyarország kedvenc regénye 2005-ben címre.
A tíz versenyben levő regényre a megszokott módon telefonon, SMS-ben és interneten lehet szavazni egészen december 10-e, azaz szombat délután 16 óráig. Ehhez a fordulóhoz ugyan nem kötődik műsor, de az eredményről tájékozódhatnak a weblapon illetve az esti híradóban is ismertetik majd az eredményt. Addig is lehet voksolni, s ahogy eddig is, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Több
18 éve 10 hónapja #279457 Írta: Flamme
Flamme válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valami ilyesmit mondott magáról Galadriel a filmben. Ha nem pont ugyanezt (pontos szövegre nem emlékszem, de szerepelt benne a "Föööööld fundamentumaaaaaaa").

Ne legyél túl szép, mert üvegkoporsóba fektetnek, mint Hófehérkét, azt meg nem viszi a fénymásoló.

Több
18 éve 10 hónapja #279456 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ááááá...! Tényleg szépek,és ijesztőek! :itscool:

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Több
18 éve 11 hónapja #279452 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

+Earendil+ írta: Szerintem Galadrielben és Jadis-ban(ő a Fehér Boszi v.Jég Királynő) csak az a közös,hogy mindketten viszonylag szép nők. :P :oops:

Ezt gondolom úgy érted hogy mindkettő hasonlóan ijesztően randa. :)

Több
18 éve 11 hónapja #279441 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek!!!

Mindenki, akinek van otthon nélkülözhető befőttes/szószos/Erős Pistás/Édes Annás/anyámkínjás üvege, az kérem szépen, hogy a LEP-ig gyűjtögesse össze, mossa ki, áztassa le róla a papírt, és a LEP előtt a díszítésre, vagy aznap reggel hozza el, és lehetőleg a kézműves-gyerekes-játszós szekció környékén adja le, valaki odatartozónak (nekem)!

Köszönöm!!!!!!!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 11 hónapja #279369 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem Galadrielben és Jadis-ban(ő a Fehér Boszi v.Jég Királynő) csak az a közös,hogy mindketten viszonylag szép nők. :P :oops:
Láttam képeket a Londoni bemutatóról és nagyon díszes volt a vendégsereg...rengeteg világsztárral.

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Több
18 éve 11 hónapja #279366 Írta: Tünde
Édes, kedves szépülni vágyó hölgyemények! - segítsetek!

Manikűr, pedikűr, műköröm tanfolyamra járok. Modelleket keresek jan 4-től szerda és péntek délelőttökre. Aki kisegít a bajból, annak egy párszor még ingyenesen megcsinálom, már csak gyakorlásképpen is :D
Akár fejenként 3x is lehet jönni, mert van lábad, kezed, aztán arra műköröm. Össz 14 alkalomról van szó.
Előre is nagyon köszi :lol: Várom a privik özönét

Több
18 éve 11 hónapja #279317 Írta: Rabyn

Több
18 éve 11 hónapja #279305 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: tele van plakátólva fél Budapest:)) mennyetek fel az origora oszt nyerjetek jegyet

marha nehéz az origon megtalálni bármit is, úgyhogy kérünk szépen linket :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 11 hónapja #279299 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hohó! most néztem meg a rövidfilmet a narnia toszról. jajjaj, abban már azér van minden. az a boszorkány tiszta Galadriel. szentem nem koppintás. mindenesetre én biztos megnézem.

Több
18 éve 11 hónapja #279298 Írta: Rion Pendragon
nem Budapesten lakok. Komárom. ráadásul szlovák komárom.

Több
18 éve 11 hónapja #279297 Írta: Rabyn
tele van plakátólva fél Budapest:)) mennyetek fel az origora oszt nyerjetek jegyet

Több
18 éve 11 hónapja #279295 Írta: Rion Pendragon
lesz Magyarországon a narnia cucc? jaj de jóóóóuu! Németországban láttam a reklámját, és hogyismondjam, eléggé megtetszett. aszongyátok 22-én lesz az első vetités? tuti megnézem.

Több
18 éve 11 hónapja #279288 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Finwe írta:

Meg is látszik, h "gyors" munka

Mert?

Mert korántsem olyan kidolgozott, mint a mi Professzorunk munkái (ugye Gillz, erre gondoltál?)

Persze ettől még szeretjük, én már alig várom a december huszonkettőt 8)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 11 hónapja #279287 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Meg is látszik, h "gyors" munka

Mert?

Több
18 éve 11 hónapja #279267 Írta: Rabyn
az origo filmbkulbba lehet nyerni jegyet

Több
18 éve 11 hónapja #279257 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta: Tolkien Professzor némileg nehezményezte, hogy Lewis – aki jóval később kezdte el kiépíteni másodlagos világát – néhány év alatt „összedobta” a sorozatot (aminek az inspirációját valóban a Professzortól vette), Tolkien pedig egész életén át szöszmötölt mitológiájával.

(...)

(az mondjuk külön aranyos, hogy Tilda Swinton mennyire hasonlít Cate Blanchett-hez :lol: )

Meg is látszik, h "gyors" munka :P

és télleg Galadrieles lett a boszorkány vagy ki :mrgreen:

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 11 hónapja #279241 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

+Earendil+ írta: Érdekes hogy a könyvek egyik szereplőjét (állítólag) Tolkienről
mintázta az író.

Ez így nem egészen pontos. Tolkien és Lewis sokáig nagyon jó barátok voltak, amolyan-szellemi-lelki kapcsolat volt az övék. A barátság megromlása egyrészt éppen a Narnia-sorozatnak köszönhető. Tolkien Professzor némileg nehezményezte, hogy Lewis – aki jóval később kezdte el kiépíteni másodlagos világát – néhány év alatt „összedobta” a sorozatot (aminek az inspirációját valóban a Professzortól vette), Tolkien pedig egész életén át szöszmötölt mitológiájával.
Ráadásul Lewis gyakorta kritizálta – és méghozzá elég csípősen – a Gyűrűk Ura egyes részleteit.
Természetesen a barátság soha nem szakadt meg, ennél komolyabb emberek voltak mindketten (a Gyűrűk Ura teljes, kész kézirata is Lewishoz került először, még fülszöveget is írt hozzá).

(az mondjuk külön aranyos, hogy Tilda Swinton mennyire hasonlít Cate Blanchett-hez :lol: )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.538 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére