BESZÉLGETŐS topic
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(Vagy jobban jártam? )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Arról nem is beszélve, hogy nemigaz, hogy Samu nem változik szolga marad... Olyan feelingem van mint a nagykönyves váci napon... amikor elkezdtük kijavítani a tesztet mert hibás volt:DD
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Rabyn
- Nem elérhető
Másodszor az m1 akad... pixeles:DD És engem nagyon idegesít a suttogás ami végig ment a kisfilm alatt, és így meséli el a sztorit. Meg a folytonos szélzúgás...
Mondjuk szerencsére nem a kisfilmek döntik el melyik könyv nyerjen De ez akkor rémes...
Kár, hogy nem hozzáértőbbeket kértek fel ennek a megcsinálásra.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
- Ecthelion
- Nem elérhető
Más: Ma vezettem a városban (tanulóvezető hehe ) és egymás után két JRR rendszámú kocsit is láttam. 8O Az egyik egy Volvo volt, a másikat nem tudom. Meg is lepődtem, hogy egymás után két kocsi is ugyanazzal a rendszámmal (mármint csak a betűkombináció volt azonos ugyebár ).
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Supersonica
- Nem elérhető
- Ecthelion
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
Ecthelion írta: Egy kérdésem lenne hozzátok!
Egy barátom érdeklődik egy fantasy/sci-fi lap iránt, melynek neve Átjáró. Tud valaki valamit e lapról? Lehet-e még kapni egyáltalán és ha igen akkor hol? Esetleg egy netcím? Köszi előre is
www.sf.hu/ Átjáró Online
Köszi, ezt a címet már ismerem.
Igazából az érdekelne hogy létezik-e még a lap, mert az oldalon nem sok infót találtam róla, persze lehet hogy én vagyok a vaksi
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Ecthelion írta: Egy kérdésem lenne hozzátok!
Egy barátom érdeklődik egy fantasy/sci-fi lap iránt, melynek neve Átjáró. Tud valaki valamit e lapról? Lehet-e még kapni egyáltalán és ha igen akkor hol? Esetleg egy netcím? Köszi előre is
www.sf.hu/ Átjáró Online
- Ecthelion
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta: Ki jön még?
És remélhetőleg én is...
Nem biztos, hogy tudok csatlakozni Hozzátok, de valahol ott fogok tüsténkedni
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- keshu
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta: Ki jön még?
Én is, én is, én is! :bounce:
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- icke
- Nem elérhető
Ó, egész szép banda gyűlik, ahogy elnézem... Ha jól látom, négyen biztosan leszünk
Írom a neveket, aztán, aki közösségileg akar majd jönni/menni, azt majd értesítjük
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Úgy érzem, elég idő eltelt már az utolsó bökdösésem óta - és különben is, lassan határidő van
Szóval aki úgy érzi, hogy érdekelné december 1-én, 19 órakor a Petőfi Csarnokban a Hammerfall és a Stratovatius közös koncertje, az kapkodja magát, mert október 31-ig még kedvezményes áron, 5500 forintért kaphatóak a jegyek - utána már 6000 forint lesz. Bővebb információ, jegyrendelés és egyéb elérhetőségek ezen a honlapon találhatóak.
icke
Én is megyek,jegyvétel folyamatban
Ki jön még?
- Ilweran
- Nem elérhető
Sorry, én voltam hülye....nem néztem körül.
Köszi!!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Melian
- Nem elérhető
Ilweran írta: Öh, lehet hogy én hülye vagyok, de ez az 50. évfordulós rendezvény hol lesz? És nyilvános? Bárki mehet? Van belépő? Ilyen infókat nem találtam a hirdetményben...
Ilweran, kukkants be légy szíves az Magyar Tolkien Társaság/ NagyKönyv-50. évforduló topikba, ott van minden infó
FSzEK/ Központi épület, bárki jöhet, nyilvános
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ilweran
- Nem elérhető
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Ulmo
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Úgy érzem, elég idő eltelt már az utolsó bökdösésem óta - és különben is, lassan határidő van
Szóval aki úgy érzi, hogy érdekelné december 1-én, 19 órakor a Petőfi Csarnokban a Hammerfall és a Stratovatius közös koncertje, az kapkodja magát, mert október 31-ig még kedvezményes áron, 5500 forintért kaphatóak a jegyek - utána már 6000 forint lesz. Bővebb információ, jegyrendelés és egyéb elérhetőségek ezen a honlapon találhatóak.
icke
Plusz két érdeklődő biztosan lesz
- icke
- Nem elérhető
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- InfoCsoport
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
2005. november 26. szombat, 10-16 óra
Rövid program-összefoglaló:
Ismeretterjesztő előadás:
Néhány ismeretterjesztő előadást tervezünk a Kisgalériába. (ahol az Olvasóköröket is tartjuk)
-A Gyűrűk Ura keletkezéséről és történetéről, a könyvek kiadásáról. (Melian)
-A Gyűrűk Ura fordításáról (Göncz Árpád videó). (Leguán)
-Tolkien és a Nyelvészet.
-A Gyűrűk Ura szövegváltozatok
-Göncz Árpád levelének felolvasása (levelet intézi Ankalimon)
Kiállítás:
-Dekoráció
-Könyvek kiállítása
-Fegyverkiállítás
Kézműves foglalkozások:
-Heraldika (Ankalimon)
-Címer-, és zászlófestés
-Tündebáb készítés
-Ékszerkészítés
Felolvasás:
-A Gyűrűk Ura felolvasása a megelőző hét folyamán (Ana)
A könyvtár nyitva tartása alatt 2 órás turnusokban, turnusonként 3-4 ember olvassa föl A Gyűrűk Ura soron következő részletét.
Ez egy nagyobb lélegzetű és egyszeri vállalkozás, ezért ezt külön is szükséges reklámozni!
-Iskolák (magyartanárok) tájékoztatása levélben, plakátozás iskolákban
-A felolvasók emléklapot kapnak
Vetélkedők:
-50. évfordulós ismereti vetélkedő:
Több fordulós, döntő a könyvtárban. (sikereseknek oklevél, döntősöknek diploma, helyezetteknek jutalom) Ez az egyik legnagyobb, és legnagyobb tudást igénylő vetélkedőnk lenne, amit eddig szerveztünk! A kihívás nagy, tessék élni vele!
-Humoros feladatok, feladványok (Alyr)
Játékok:
Gyerekszoba aktivizálja magát ezerrel!
-Óriás-sakk
-Tabu
-Gyűrűk Ura társasjáték
-Kirakó
A tervezett programok némelyike mellett, az adott programpontért felelős személy neve található. Ahol még nincs név, oda szabadon lehet jelentkezni felelős posztra Brandirnál, ahol már van név, ott segítőnek lehet jelentkezni az illetőnél!
e-mail: mtt.infocsoport@gmail.com
Hírblog: mtthirek.blogol.hu/
- Alison West
- Nem elérhető
Ery írta:
Felagund írta: És hány órában mesélted el?
Az óra végéből - úgyis maradt volna - lecsíptem 15 percet.
Nekem egyszer azt mondták, hogyha megkérem Neo-t, hogy mesélje el nekem, akkor nagyon szívesen elmeséli. De nem mesélte el, pedig nagyon szépen kértem. Utána mondták mások, hogy jobban jártam így, de Én akkor is kíváncsi vagyok arra a hülyeségre
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Léli
- Nem elérhető
Ery írta: A 11/a ma kikövetlte, hogy meséljem el a Fehér bohócot.
Megtettem.
Még élek.
Az egy dolog, hogy az a-sok mindig is különcök abban a suliban, de hogy ennnnnnnnyire......... mazoista kölykök
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Toma gazda
- Nem elérhető
látom jóra neveled az ifjúságot
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Ery
- Nem elérhető
Felagund írta: És hány órában mesélted el?
Az óra végéből - úgyis maradt volna - lecsíptem 15 percet.
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ery írta: A 11/a ma kikövetlte, hogy meséljem el a Fehér bohócot.
Megtettem.
Még élek.
És hány órában mesélted el?
Our knees do not bend easily
- Ery
- Nem elérhető
Megtettem.
Még élek.
Καναπή!
- Gandalf
- Nem elérhető
Ulmo írta: FONTOS!
Sikerült beszélnem Svinnel, megadta a levelezőszerver új címét:
www.onlinemail.hu/src/login.php
Terjesszétek!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Tudtok olyan helyet, ahol olcsón és nagytételben lehet pólónyomást csináltatni? (Bp, lehetőleg)
Az iskolai DÖK 24órás focit szervez, és a mi osztályunk kapta a pólónyomtatás megszervezésének feladatát. Kb. 110 db pólóról lenne szó (azt hiszem kék és piros színben).
A rendezvény pedig okt. 28-án lesz, tehát addig kellene kész legyenek.
Ha van ismerősötök, vagy intéztetek már ilyesmit, légyszi osszátok meg!
(privi, mail, telefon 06/30 520 6447 [size=9:gj3yxrr7]- egyszer megszámolom hányszor tettem már be a fórumba a telszámom [/size])
- Namarie
- Nem elérhető
Egy kedves ismerősömnek szüksége lenne olyasvalakire, aki le tudna fordítni faipari cégekről szóló általános leírást franciára, ill. franciából magyarra. (Természetesen díjazás ellenében)
Nem túl eszement szövegek, a kérés mindössze az, hogy legyen internetelérhetőség, és ha megoldható, akkor a szöveg kézhezvételétől két-három napon belül kész legyen a fordítás.
ha valaki tud segíteni, kérem, írjon egy privit, a polgári nevével, telefonos és e- mail elérhetőségeivel együtt!
Nagyon sürgős!!
ismerősöm nevében is köszönöm!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.