BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 6 hónapja #252224 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jesszus, most nézem, hogy "Tündebarát" lettem. Ez diszkrimináció, kérlek alássan. Már a hobbitokat is jelzőkkel zaklatják.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252219 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Szvsz ha hasonlít is, nem lehet ő, mert ha Megasztár szombaton van, és Ankalimon szombaton Szegeden volt, akkor egy időben két helyen nem lehet...ha csak nem képes ilyen fokú bilokációra...

Nem azt mondtuk, hogy Ő az, csak hogy hasonlít... Szerintem tényleg nagyon hasonlított rá :D

Phaedra/Namarie írta: Rátok mondták már, hogy láttak valahol, amikor tutira tudtátok, hogy ott és akkor nem lehetettek?

Igen, ez ismerős helyzet :D Az a legrosszabb, amikor nem tudjukj bizonyítani, hogy máshol voltunk :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252218 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Rátok mondták már, hogy láttak valahol, amikor tutira tudtátok, hogy ott és akkor nem lehetettek?

Hmm, eddig csak olyan fordult elő, hogy láttam egy ismerősömet leszállni a villamosról, csak nem tudtam neki odaköszönni, de aznap este mondtam neki, hogy láttam. Mire közölte, hogy akkor épp kollégiumban volt, és lehetetlen, hogy láttam. Pedig a frizurája, szemüvege, orra, kabátja, minden cucc ami volt rajta, ugyanolyan volt, mint az övéi. Azóta se tudom, miféle elvesztett ikertestvérét fedeztem fel szegénynek :D

"Well, I'm back."

Több
19 éve 6 hónapja #252212 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hátőő igen

Engem Harry Potternek hívnak és nem emlékszem hogy seprűvel repültem volna :roll:

vagy csak amnézia?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 6 hónapja #252211 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta:

Rabyn írta: Tudom tudom off meg minden de a megasztárba az egyik gitáros hasonlit Ankalimonra:DDD csak hosszabb a haja:DD

ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D ne máááár.... nekem is ez volt az első gondolatom amikor megláttam :D :D:D

Szvsz ha hasonlít is, nem lehet ő, mert ha Megasztár szombaton van, és Ankalimon szombaton Szegeden volt, akkor egy időben két helyen nem lehet...ha csak nem képes ilyen fokú bilokációra...

Rátok mondták már, hogy láttak valahol, amikor tutira tudtátok, hogy ott és akkor nem lehetettek?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 6 hónapja #252207 Írta: Toma gazda
És honnan tudjátok hogy csak hasonlít? :pimp:

Több
19 éve 6 hónapja #252158 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Tudom tudom off meg minden de a megasztárba az egyik gitáros hasonlit Ankalimonra:DDD csak hosszabb a haja:DD

ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D ne máááár.... nekem is ez volt az első gondolatom amikor megláttam :D :D:D

Több
19 éve 6 hónapja #252141 Írta: Toma gazda
:smokin:

Több
19 éve 6 hónapja #252140 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom tudom off meg minden de a megasztárba az egyik gitáros hasonlit Ankalimonra:DDD csak hosszabb a haja:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 6 hónapja #252124 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát ha valaki lúzer, akkor én igen... Megjöttek a németek, mindenkinek megjött a párja, csak nekem nem... :lol: Visszafordították a határon... :lol: :? Nem tetszett nekik az igazolványa... :lol:
Azért köszi, Newra! :)

Több
19 éve 6 hónapja #252123 Írta: Rabyn
Már rájöttem mi a hiba... rossz helyre tettük fel.. :D D (nem is énlennék:D)
szal most uuujra!!

A Gyűrű Átkában játszik az a srác aki majd Cedriket játsza a hp4ben

Most hallottam az időjárás nénitől:
"Az eső ott esik ahol a földre ér, nem ott ahol a felhő van"
MILYEN IGAZ!!D:DDD

és mégvalami: A zene jól szervezett zajok összessége

Több
19 éve 6 hónapja #252122 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az aaudiofind.ru-n láttam, hogy a nemrég tévében levetített A Gyűrű Átka c. film zenéjét több együttes szerezte, pl. Therion Nightwish. :) Tökjó. :D

audiofind.ru/artist.phtml?id=2953&album=16931#1

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 6 hónapja #252121 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Silima: Én szurkolok! :D :bounce:

Rabyn: Minden más jó a kep.tar oldalon csak a képek tüntek el? Elvileg, ha azt írja, hogy fent vannak, akkor próbáld meg az alsó gombot az oldalon, hogy áthelyezés egy galériába és utánna hátha ott megjelennek. Ha nem működik akkor lövésem sincs. A gyakran ismételt kérdésekben nem találtam erre vonatkozó adatot...
Írj egy levelet az info@tar.hu -ra, ott biztos tudnak segíteni.

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
19 éve 6 hónapja #252104 Írta: Rabyn
:) ))

Segítségetkere lenne szükségem!
Felteöltötem ftpvel a tar.hu ra 40 képet. namármost azok valahova eltűntek a süllyesztőbe.. mert hiába töltöttem fel és hiába jelent meg nekem,hogy fentvan nemtalálom őket és nem tudom betenni a galériába ahova kéne.. azt írja, hogy a feltötött képeknél nincsen semmi..
pedig jó lenne mert elő akarom hivatattni azt a 40 képet azért tettemf el a tar.hu ra..

Több
19 éve 6 hónapja #252095 Írta: Silima

Rabyn írta: Kézzel lábbal, rajzzal. )
A Pöttyös Panni cimű mesesorozatban (könyv) volt az, hogy a Panni az orosz kislánnyal rajzokban kommunikált:) és a végén megtanulták egymás nyelvét.

Köszi az ötletet! :) :P
A Pöttyös Pannit én is nagyon szerettem, de nem nagyon emlékszem már rá... :( Arra igen, hogy teleette magát sárgabarackkal, aztán belebetegedett. Meg hogy Smirgli volt a kutya neve... :lol:

Több
19 éve 6 hónapja #252094 Írta: Rabyn
Kézzel lábbal, rajzzal. )
A Pöttyös Panni cimű mesesorozatban (könyv) volt az, hogy a Panni az orosz kislánnyal rajzokban kommunikált:) és a végén megtanulták egymás nyelvét.

Több
19 éve 6 hónapja #252092 Írta: Silima
Emberek, kérlek titeket, szurkoljatok nekem jövő péntekig, ha időtök engedi! Ma délután jön egy ingolstadti lány egyhetes csereakármire - csakhogy én nem tudok németül!! 8O 8O (Jó, ő meg magyarul... :P ) Nem tudom, hogy fogok kommunikálni... 8O

Több
19 éve 6 hónapja #252089 Írta: Toma gazda
ez tökjó mert így koncert után nem betegszem le annyira mint szokásom :D

és ez tökjó :D

Több
19 éve 6 hónapja #252087 Írta: Rabyn
:D DD

Akkor őő beszéljünk mondjuk arról, hogy mit szoltok ahhoz, hogy hogy évek óta előszőr van rendes tavaszunk?:)

Több
19 éve 6 hónapja #252086 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Bár ott annyi volt a különbség, hogy a patkányt egy ketrecbe tették, ami pontosan illeszkedett szegény Winston arcára. Majd lassan elkezdték felemelni a rácsot az arc előtt...

No igen. A patkányok motivációja pedig pusztán az éhség volt... Amúgy támogatom a témaváltás ötletét... 8O :roll:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 6 hónapja #252084 Írta: Silima
Nemere Istvánnak van egy könyve, a Kivégzések története. Abban olvashat minden kedves érdeklődő a karóbahúzástól kezdve a lefejezésen és a kerékbetörésen át a gázkamráig és a villamosszékig... :?

Több
19 éve 6 hónapja #252080 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
JAjjmár...hagyjuk ezt :P . Amúgymeg valószínűleg mindenkinek más a legkegyetlenebb kínzási mód...egyeseket pókokkal lehet a legjobban kínozni, míg valakit valami teljesen mással...szal nincs értelme találgatni sztem :) .

Több
19 éve 6 hónapja #252078 Írta: Rabyn
Micike: Balázs egy nagyon jó barátom és rettentően jó mesélő volt ha gyilkosost játszottunk, olyan halálozási módokat taált ki, hogy nagyon:D Volt egy olyan, hogy
"Tudod ha egy hajszál a tüdődbe kerül akkor megfulladsz.. Hát még ha az egész skalpodat lenyomják a torkodon"
Persze ennek, már több éve:)

Én a mai napig nem tudom pontosan milyen volt a karóbahuzás.. mondjuk szerintem a legkegyetlenebb az élve eltemetés lehetett.

Több
19 éve 6 hónapja #252035 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Íródott egy kedves kis könyv ebben a témában.. Kinzások a címe, vagy valami hasonló. Egy darabig olvastam, de aztán hányingerem lett, és abbahagytam. Szerencsére nem sok mindenre emlékszem belöle.... pedig abban vannak váligatott kínzások.

De egyre emlékszem: leborotválják a delikvens haját, aztán lekötözik egy székre, kitámasztják a fejét, és fölé helyeznek valamit amiböl szépen lassan csepeg a víz a fejére. Csak lassan....a fickó pár napon belül megőrül...

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
19 éve 6 hónapja #252013 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Oh hát tudod, ha az ember Balázzsal játszik gyilkosos játékot:)) Főleg ha ő a mesélő:) Szal..

Na de Rabyn... ilyen témák... :roll:

Egyébként a patkányos-vödrös dolog azt hiszem a középkorban is megvolt. Csak a vödörö helyett mást használtak. Hogy mit, azt most nem tudom pontosan. Sztem a karóba húzás rosszabb. Vagy a kerékbetörés. Keresztrefeszítés...

Ki az a Balázs??? :roll:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 6 hónapja #252007 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, főleg pécsiek!!! :)

Júniusban osztállyal megyünk Pécsre és három haverommal elhatároztuk, hogy lemegyünk valami jó kis rockkocsmába. De nem tudjuk, hogy hol vannak ilyen "mulatós" helyek.

Tudtok valami ilyen helyett ajánlani Pécsett? Megköszönném.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 6 hónapja #251994 Írta: Rabyn
Oh hát tudod, ha az ember Balázzsal játszik gyilkosos játékot:)) Főleg ha ő a mesélő:) Szal..

Több
19 éve 6 hónapja #251993 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
milyen kreatívak egyesek...öhm...más téma ?

Több
19 éve 6 hónapja #251988 Írta: Rabyn
vanegymásik mod is. )egy papírlapot kell a szem előtt huzogatni egyre közelebb tenni a szemhez és közelebb és közelebb...
szar dolog ha egy papírdarabbal elvágják a szemed

Több
19 éve 6 hónapja #251974 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta:

Alison West írta:

Felagund írta:

Rabyn írta: Tudok egy jóó szenvedős gyilkossági módot :twisted:
Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni...

A papírdoboz nem jó, olyan kell, amit a patkány nem tud átrágni...
(ez amúgy tényleg igaz: állítólag a KGB kínzott így embereket (bár kicsit más volt a patkány elhelyezkedése):dead:)

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen:

Hát, tudtommal az 1984-ből csináltak filmet, úgyhogy de...

Bár ott annyi volt a különbség, hogy a patkányt egy ketrecbe tették, ami pontosan illeszkedett szegény Winston arcára. Majd lassan elkezdték felemelni a rácsot az arc előtt...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.354 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére