BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 8 hónapja #251970 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Felagund: más volt az elhelyezkedése? :)

Nem a hasára tették a vödröt, hanem ráültették... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #251962 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Felagund írta:

Rabyn írta: Tudok egy jóó szenvedős gyilkossági módot :twisted:
Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni...

A papírdoboz nem jó, olyan kell, amit a patkány nem tud átrágni...
(ez amúgy tényleg igaz: állítólag a KGB kínzott így embereket (bár kicsit más volt a patkány elhelyezkedése):dead:)

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen: Amúgy meg nem papírdoboz kell, hanem fém vödör, és azt kell felhevíteni.

Halálosabb iramban :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #251956 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni..

Atyaég, ez durva... :dead: :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 8 hónapja #251954 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alison West írta:

Felagund írta:

Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni...

(ez amúgy tényleg igaz: állítólag a KGB kínzott így embereket (bár kicsit más volt a patkány elhelyezkedése):dead:)

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen:

Hát, tudtommal az 1984-ből csináltak filmet, úgyhogy de...

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 8 hónapja #251946 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm Gilgolwen!

Bár sokat nemlehetek fenn, de azért igyekszem olvasni, és jól érezni magam itt:)

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
19 éve 8 hónapja #251943 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: Narmo: Neeem, nálunk nem voltak hangyák :P Bár meleg víz nem sok volt... minek aaaz, jó a hideg is :D

Felagund: más volt az elhelyezkedése? :)

Hihi.. a melegvíz az olyan alap, hogy nincs.. Meg a zuhanyzóban egy orkán tombolt, szal majd megfagytunk, de ezek ilyen apróságok :)

Több
19 éve 8 hónapja #251940 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sirgon: huu nemtudom mikor jelent meg.. Valamikor a 80as években. (netudom hova tettem most a könyvet) de a papírból és a könyv nyomtatásának minőségéből erre tippelek. Azóta nem jelent meg többször.. szóval antikváriumokat nézd meg.. Én is csak véletlenül találtam rá itthon.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 8 hónapja #251931 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Hát. engem Michael Ende tükör a tükörben c könyve jobban megfogott. (de mivel ez nem volt a listán ezért aMomot jelöltemm eg)

Ende? Akkor részemről meg vagyon bocsájtva! Mikor jelent meg ez a Tükör a tükörben c. könyv, hol tudnám megszerezni?

Több
19 éve 8 hónapja #251928 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem kell ezt túlkombinálni. Az is elég, ha a patkánynak leptospirosisa van (elég gyakori...) - akkor egy kis harapás is tüdőgyulladás-szerű tünetekhez, és végül halálhoz vezet. :D

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
19 éve 8 hónapja #251926 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Ez nem egy filmben volt? :mrgreen: Amúgy meg nem papírdoboz kell, hanem fém vödör, és azt kell felhevíteni.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 8 hónapja #251925 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Narmo: Neeem, nálunk nem voltak hangyák :P Bár meleg víz nem sok volt... minek aaaz, jó a hideg is :D

Felagund: más volt az elhelyezkedése? :)

Több
19 éve 8 hónapja #251917 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 8 hónapja #251916 Írta: Rabyn
Hát. engem Michael Ende tükör a tükörben c könyve jobban megfogott. (de mivel ez nem volt a listán ezért aMomot jelöltemm eg)

Több
19 éve 8 hónapja #251914 Írta: Olorin.papa

Rabyn írta:
Egyébként én nem a Gyu-t jelöltem legjobb külfödinek.

:evil: Áruló! :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

/me igen, mert tényleg az volt... :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #251913 Írta: Rabyn
Tudok egy jóó szenvedős gyilkossági módot :twisted:
Fogsz egy patkány meg egy papírdobozt, beleteszed a patkányt a dobozba ás ráhelyezed a gyilkolandó hasára.. aztán fentről meggyujtod a dobozot... a patkány pedig elkezdimagát lefelé kiásni..

Egyébként én nem a Gyu-t jelöltem legjobb külfödinek.

Több
19 éve 8 hónapja #251911 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csináld kanállal, tovább tart, és jobban kínlódik...

Több
19 éve 8 hónapja #251901 Írta: Olorin.papa

Snuffles írta:

@Papsajt írta: Milyen kevesen jöttek ma a söntésbe, s milyen csönd van! Csak nem rémült meg mindenki a Fekete Emberektől?

na ide azzal a kalasnyikovval...

:lol: :lol: :lol: De Snuff! Hol az megértés? :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 8 hónapja #251886 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

@Papsajt írta: Milyen kevesen jöttek ma a söntésbe, s milyen csönd van! Csak nem rémült meg mindenki a Fekete Emberektől?

na ide azzal a kalasnyikovval...

"Well, I'm back."

Több
19 éve 8 hónapja #251885 Írta: @Papsajt
@Papsajt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Milyen kevesen jöttek ma a söntésbe, s milyen csönd van! Csak nem rémült meg mindenki a Fekete Emberektől?

Több
19 éve 8 hónapja #251873 Írta: normal
normal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv.

Mindent játszottam.
Mesélnék nektek.
Olyan világok közt sétálós, misztikus örökségeset
írj vissza! :D

Te mire vagy kíváncsi?

Több
19 éve 8 hónapja #251871 Írta: Narmo

Gilgolwen Nimrandir írta: Még általános suliban, én is jártam itt az egyik osztálykirándulás alkalmával :)

Titeket is megtámadtak a hangyák éjszaka? Minket nagyonnagyon... :oops:

Több
19 éve 8 hónapja #251843 Írta: Olorin.papa

Kincső (Thilanna) írta: KÉRÉS!!!

Minden fórumlakóhoz! A táncos tüncök kérését tolmácsolom: kérlek gyűjtsétek minden pléhdobozos üditőről vagy sörrel a doboz nyitóját , csörgő készítés céljából, június 25-ig!

Nagyon köszi a segítséget! :wink:

Én is gyűjtögetem, de hogy adom oda...? :roll:

Több
19 éve 8 hónapja #251842 Írta: Gilg (Gwindorn)
Még általános suliban, én is jártam itt az egyik osztálykirándulás alkalmával :)

Több
19 éve 8 hónapja #251836 Írta: Narmo
Először is: bocs hogy kotorásztam Toma tényleg csak véletlenül ráakadtam ezekre a képekre :oops:

kep.tar.hu/toma_gazda/50035338/11451783#2
kep.tar.hu/toma_gazda/50035338/11451506#2

Huh.. háát, ha Nimrocco meglátja ezeket a képeket, elnosztalgiázik rajtuk, ugyanis voltunk itt táborban :D A hangyákat imádjuk, a testvéreink, megosztjuk velük az ágyunk, természetesen.. :D

(Nem ebben a szobában voltunk? Olyan ismerős az ágy korlátja.. :P

kep.tar.hu/toma_gazda/50035338/11451419#2 )

Több
19 éve 8 hónapja #251832 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

cortez71 írta: Már beraktam egy topicba, de több ember látja itt :)
"Ez most nagyon OFF, de nincs ötletem, h hova írjam!
Valószínűleg hallottatok a Nagy Könyv programról, amely az olvasás népszerűsítéséért jött létre. Egy játék során lehet regisztrálni kedvenc magyar- és külföldi regényedet.... A jelöltek közt ott van Tolkien is... NE HAGYJUK, HOGY HARRY POTTER LEDÖNTSE A GYŰRŰK URÁT A TRÓNRÓL!
Egyszóval: www.nagykonyv.hu -> regosztráció -> szavazás :) "

Nem csak 2 könyv létezik a világon, és nem csak ez a kettő JÓ könyv!!

Én már szavaztam 2 hete, természetesen a GyU-ra külföldi könyvként.

Jó lenne, ha nyerne!! :cheers:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 8 hónapja #251827 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: KÉRÉS!!!

Minden fórumlakóhoz! A táncos tüncök kérését tolmácsolom: kérlek gyűjtsétek minden pléhdobozos üditőről vagy sörrel a doboz nyitóját , csörgő készítés céljából, június 25-ig!

a pléhbánosról mi kell?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 8 hónapja #251810 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsik és Nagyok,

nagy örömmel jelentem be, hogy a tavaszi, tisztújító közgyűlés időpontja

MÁJUS 21. !

Részletek később.

Addig pirossal karikázzátok be a kalendáriumotokban ezt a napot, mert a piros jó szín, a közgyűlés pedig fontos.

Minden jót!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
19 éve 8 hónapja #251775 Írta: Gilg (Gwindorn)

Andoron írta: Sziasztok!

NEmrégen regisztráltam, igy gondolom nem árt legalább ide beköszönni. Annyi mindent hallottam már a csapatról, hogy rávettem magam egy kapcsolódásra... már csak pár dolog van, aminek utána kell olvasnom :)

Üdvözlettel:
Andoron

Légy üdvözölve köztünk! :)

Több
19 éve 8 hónapja #251773 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
KÉRÉS!!!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 8 hónapja #251758 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

NEmrégen regisztráltam, igy gondolom nem árt legalább ide beköszönni. Annyi mindent hallottam már a csapatról, hogy rávettem magam egy kapcsolódásra... már csak pár dolog van, aminek utána kell olvasnom :)

Üdvözlettel:
Andoron

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.481 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére