BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 7 hónapja #250527 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Rabyn írta: Ez megint olyan mint annak idején a permi akcio... szánalmas..

Permí, meg VagyNem, meg VagyDe, meg még egy páran...

tényleg még mindig itt tart valaki, vagy csak én értek félre valamit? Ugye, ez az utóbbi? (Reménykedőtekintet-emotikon)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250525 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Ez megint olyan mint annak idején a permi akcio... szánalmas..

Permí, meg VagyNem, meg VagyDe, meg még egy páran...

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250523 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez megint olyan mint annak idején a permi akcio... szánalmas..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #250521 Írta: @Papsajt
@Papsajt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minek nektek az óra? Én reggeltől estig rohangálok miattatok, ki sem látszom a sok munkából! :evil: Noba! Hozz egy adag pipafüvet!

Több
19 éve 7 hónapja #250505 Írta: Snufi

Estel Adániel írta: Sose volt... :) ha zavar, állítsd át az időzónát a profilodban... ;)

Úristen, mire megtalálom, állíthatnám is vissza ;) ))

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #250465 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sose volt... :) ha zavar, állítsd át az időzónát a profilodban... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 7 hónapja #250444 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Észre vettem valamit... Szerintem a tolkien.hu órája nincs átállítva... :roll: :D

Több
19 éve 7 hónapja #250384 Írta: Snufi
Ischnura elegans - kék légivadász

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #250369 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nelossel írta:

Estelio írta: Valaki nem tudja véletlenül a tiszavirág és kék légivadász latin nevét? Sürgős. Segítsetek.

Ez nem biztos, de...

Tiszavirág - Palingenia longicauda

A kék légivadászról viszont gőzöm sincs. :shake:

Köszönöm. Hálám örökké üldözni fog. :)

Több
19 éve 7 hónapja #250364 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estelio írta: Valaki nem tudja véletlenül a tiszavirág és kék légivadász latin nevét? Sürgős. Segítsetek.

Ez nem biztos, de...

Tiszavirág - Palingenia longicauda

A kék légivadászról viszont gőzöm sincs. :shake:

Több
19 éve 7 hónapja #250356 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valaki nem tudja véletlenül a tiszavirág és kék légivadász latin nevét? Sürgős. Segítsetek.

Több
19 éve 7 hónapja #250329 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Alyr Arkhon írta: Nos kedveseim, segítséget szeretnék kérni, ugyanis:

Egy személyes okból adódóan pénzre volna szükségem, méghozzá nem is kevésre, ráadásul gyorsan.
Anno felajánlották egyesek, hogy befizetnek VGre meg ilyesmi, és egy hasonló pénz-összedobásra volna szükségem.

Azzal a kitétellel, hogy 3-4 hónapon belül az egészet visszafizetem, az utolsó fillérig.

Úgyhogy ezzel útjára indítanám az E-terv mintájára az A-tervet, és nagyon számítok rátok.
(adakozni tkp bármilyen összeget lehet, eléggé nagyonsok pénzre van szükségem, úgyhogy minden jól jön)

UI: Sajnos éppen emiatt a csokiosztás 3-4 hónapig szünetel.

Mikorra?
Mennyire?

Minél előbbre.
És több tízezer pénzre.
de mindenképpen visszaadom mindenkinek bármennyit áldoz fel értem.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #250323 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Nos kedveseim, segítséget szeretnék kérni, ugyanis:

Egy személyes okból adódóan pénzre volna szükségem, méghozzá nem is kevésre, ráadásul gyorsan.
Anno felajánlották egyesek, hogy befizetnek VGre meg ilyesmi, és egy hasonló pénz-összedobásra volna szükségem.

Azzal a kitétellel, hogy 3-4 hónapon belül az egészet visszafizetem, az utolsó fillérig.

Úgyhogy ezzel útjára indítanám az E-terv mintájára az A-tervet, és nagyon számítok rátok.
(adakozni tkp bármilyen összeget lehet, eléggé nagyonsok pénzre van szükségem, úgyhogy minden jól jön)

Mikorra?
Mennyire?

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #250297 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, hazaértem. :) Már tegnap, de gondoltam, csak akkor írok ide, ha a képek is fent vannak, ergo megtekinthetitek őket itt:
kep.tar.hu/benkenobi

;)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 7 hónapja #250264 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos kedveseim, segítséget szeretnék kérni, ugyanis:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #250145 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csetelést légyszi offoljátok be ;)

Több
19 éve 7 hónapja #250135 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi iis!!!! !kérek füvet énis... A pipádat meg tartsd meg.... :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #250133 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
füveziik füveziik :mrgreen: :mrgreen: Aaanc :D

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 7 hónapja #250129 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
háát cucc papifű :D de miótais?

...

Több
19 éve 7 hónapja #250125 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cala írta: Papi: kinyírlak :D Fió mióta füvezik? ja az csak pipa :D

Pipafű, drágaságom, pipafű. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 7 hónapja #250121 Írta: A Gyűrűk Ura
A Gyűrűk Ura válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Papi beszívtál! :twisted:

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250119 Írta: Cala
Papi: kinyírlak :D Fió mióta füvezik? ja az csak pipa :D

...

Több
19 éve 7 hónapja #250117 Írta: @Papsajt
Boba! Hozz egy athelas-t cala anyukájának, nehogy megfulladjon a sok pipafűtől!

Több
19 éve 7 hónapja #250115 Írta: Cala
hihi anyám! :D

...

Több
19 éve 7 hónapja #250114 Írta: A Gyűrűk Ura
Ja értem már! ugy kellett neki :twisted:

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250113 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

A Gyűrűk Ura írta: kit égettek el?

Ha jól sejtem, akkor a tábori Papsajt égetésről van szó... :P A táborban elégettük Papsajtot, mert nagy volt a szája :twisted:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 7 hónapja #250106 Írta: A Gyűrűk Ura
kit égettek el? miből legyen elég? bocs de én nem értem miről van szó.mon el kérlek szépen! :P

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250102 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elégettek??
ELÉG!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #250092 Írta: A Gyűrűk Ura
Papi most nagyon megnevetettél! :mrgreen: :mrgreen:

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250090 Írta: @Papsajt
Noba! Hol vagy te lustaság? Ellenőrizd a számlákat! Senkit sem szolgálunk ki, amíg a számlákat nem rendeztétek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.725 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére