BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 7 hónapja #250080 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy nagyon sötét alak vagyok, és egy mélynövésű fickót keresek, aki bűvésztrükkökkel szórakoztatja a népet. Tud segíteni?

Tiro!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250054 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250050 Írta: @Papsajt
@Papsajt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mit is mondtál, Lora? Ebben a zajban nem hallok egy szót se!

Több
19 éve 7 hónapja #250044 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
és ha nem fiatalkorú vagyok nyehehehee? :P :twisted:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 7 hónapja #250043 Írta: @Papsajt
fiatalkorúakat nem szolgálunk ki :twisted:

Több
19 éve 7 hónapja #250042 Írta: Lora
!kérek láncfűrészt :twisted:

Több
19 éve 7 hónapja #250041 Írta: @Papsajt
inni és ennivalót! megint balhé lesz otthon Ulmo, ha itt vered el az egész fizetésed! máris hozom :)

Több
19 éve 7 hónapja #250040 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hümm nagynehezen regeltél már 1,5 éve várom

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #250039 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

@Papsajt írta: üdv.
mivel chaten kissé korlátozva vagyok, így szeretném kifejezni, hogy ez már több a soknál. nem elég hogy elégettetek, de még ugráltattok is mindenféle parancsokkal. de legalább április elsején kiléptem a cybertérből, és kényszerítettem néhány embert, hogy programozzon át és így legyen egy kis szabadságom. tehát jól beszóltam nektek.
és ha van kedvetek gyertek le a söntésbe az este!

!kérek inni és ennivalót :D

Több
19 éve 7 hónapja #250038 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

@Papsajt írta: üdv.
mivel chaten kissé korlátozva vagyok, így szeretném kifejezni, hogy ez már több a soknál. nem elég hogy elégettetek, de még ugráltattok is mindenféle parancsokkal. de legalább április elsején kiléptem a cybertérből, és kényszerítettem néhány embert, hogy programozzon át és így legyen egy kis szabadságom. tehát jól beszóltam nektek.

:lol: inkább no comment :D

Több
19 éve 7 hónapja #250033 Írta: @Papsajt
üdv.

Több
19 éve 7 hónapja #249988 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ardent utánozva:

Nálam pedig azok jelentkezzenek, akik még az Óidőben megígérték, hogy beképelnik a kézzel írott pályázati alkotásokat. Eddig - emlékeim szerint - csak Rabyn szolgáltatta vissza a cuccost. Ráadásul ő télleg be is gépelte. De többiekről azóta se kaptam semmit...

Ha magára ismert valaki, rikoltson legyen szíves. :D

Brisa

Több
19 éve 7 hónapja #249976 Írta: Lora

Panda írta:

Ulmo írta:

gilloth írta: [size=9:116thoqt]2., mivel/ hogyan lehet leállítani azokat a kicsi szürke cuccokat amik "Üznetküldő szolgáltatás" címmel futnak, és kölönböző reklámokat tartalmaznak és pop-up módon jelennek meg? (van spyware leszedegető tosz a gépen, Spyboot S&D Advanced Mode)[/size]

Szigorúan magánvélemény, de a SP2-es WinXP alatt már nem jelennek meg ezek a "kedves" kis popup ablakok. De hogy a tűzfal állítja meg őket, vagy maga az XP, még nem tudom...

Nálunk XP van és ez leblokkolja ugyan őket, de jön egy másik kis ablak, amiben közli, hogy blokkolt egy előreugró ablakot. :lol:

nekem felül írja ki egy kis csíkban ^^ szóval nem feltűnő szvsz

Több
19 éve 7 hónapja #249961 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nólindir írta:

Arden Borough írta: FONTOS!
akinél vannak az alábbi könyveim,lécci jelezze azt nekem,és adja vissza!!
-R.A. Salvatore - Kristályszilánk
-Anne Rice - Boszorkányok Órája 1-2
-Anne Rice - Lasher
-Anne Rice - Táltos
-Anne Rice - Kárhozottak Királynője
szórjon nekem egy privit vagy egy emilt lécci,aki tud róluk vmit,köszi!

Emléxel: megígértem, hogy beírom, bár már úgyis tudod:

"Jaaaj, hát majdnem elfeljtettem, egy éve nálam dekkol a KK, óóóó, bocsika meg ilyenek... :oops: "

bsz, j.

hűdefáradt vagyok :mrgreen:

Ööööööö nálam van kismaros óta egy DVD-d....nemtom hogy adom vissza, fogalmam sincsen mikor találkozunk... :? Szeretem a távolságot... :D

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 7 hónapja #249953 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: FONTOS!
akinél vannak az alábbi könyveim,lécci jelezze azt nekem,és adja vissza!!
-R.A. Salvatore - Kristályszilánk
-Anne Rice - Boszorkányok Órája 1-2
-Anne Rice - Lasher
-Anne Rice - Táltos
-Anne Rice - Kárhozottak Királynője
szórjon nekem egy privit vagy egy emilt lécci,aki tud róluk vmit,köszi!

Emléxel: megígértem, hogy beírom, bár már úgyis tudod:

"Jaaaj, hát majdnem elfeljtettem, egy éve nálam dekkol a KK, óóóó, bocsika meg ilyenek... :oops: "

bsz, j.

hűdefáradt vagyok :mrgreen:

argh

Több
19 éve 7 hónapja #249952 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Panda írta:

Ulmo írta:

gilloth írta: [size=9:3mufni5r]2., mivel/ hogyan lehet leállítani azokat a kicsi szürke cuccokat amik "Üznetküldő szolgáltatás" címmel futnak, és kölönböző reklámokat tartalmaznak és pop-up módon jelennek meg? (van spyware leszedegető tosz a gépen, Spyboot S&D Advanced Mode)[/size]

Szigorúan magánvélemény, de a SP2-es WinXP alatt már nem jelennek meg ezek a "kedves" kis popup ablakok. De hogy a tűzfal állítja meg őket, vagy maga az XP, még nem tudom...

Nálunk XP van és ez leblokkolja ugyan őket, de jön egy másik kis ablak, amiben közli, hogy blokkolt egy előreugró ablakot. :lol:

Jó, de az kisebb, ezért nembiztos, hogy észreveszed... :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #249951 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

gilloth írta: [size=9:3pmj8qta]2., mivel/ hogyan lehet leállítani azokat a kicsi szürke cuccokat amik "Üznetküldő szolgáltatás" címmel futnak, és kölönböző reklámokat tartalmaznak és pop-up módon jelennek meg? (van spyware leszedegető tosz a gépen, Spyboot S&D Advanced Mode)[/size]

Több
19 éve 7 hónapja #249938 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olosta (Aelalin) írta: Képzeljétek, sikerült a német középfokú nyelvvizsgám!!!! :D [size=9:3el60k1m](C típusú)[/size]
Szal, perme most nagyon boldog. :dance:

[size=9:3el60k1m](És akárki akármilyen hülyének néz, én akkor is kijelentem: szeretem a német nyelvet. :) )[/size]

:D Naaagy Gratula! :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #249935 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: [size=9:11ka40cg]Számítógéphez esetleg értő lámák, jómunkásemberek, ruszkik ..... szeretnék kérdezni valamit:

1., mitől bír elromolni a Norton és az Avivirus vírusirtó EGYSZERRE???? [/size]

Ahogy snuffles is mondta, két vírusirtót egy gépen használni nem jó ötlet. Konkurenciának tekintik egymást, akadályozzák egymás működését.

gilloth írta: [size=9:11ka40cg]2., mivel/ hogyan lehet leállítani azokat a kicsi szürke cuccokat amik "Üznetküldő szolgáltatás" címmel futnak, és kölönböző reklámokat tartalmaznak és pop-up módon jelennek meg? (van spyware leszedegető tosz a gépen, Spyboot S&D Advanced Mode)[/size]

Több
19 éve 7 hónapja #249934 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olosta (Aelalin) írta: Képzeljétek, sikerült a német középfokú nyelvvizsgám!!!! :D [size=9:35i99rot](C típusú)[/size]
Szal, perme most nagyon Elcseszett. :dance:

[size=9:35i99rot](És akárki akármilyen hülyének néz, én akkor is kijelentem: szeretem a német nyelvet. :) )[/size]

Gratulálok!!! :hello: :bounce: :D

Több
19 éve 7 hónapja #249928 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek, sikerült a német középfokú nyelvvizsgám!!!! :D [size=9:2j5chf0w](C típusú)[/size]
Szal, perme most nagyon boldog. :dance:

[size=9:2j5chf0w](És akárki akármilyen hülyének néz, én akkor is kijelentem: szeretem a német nyelvet. :) )[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 7 hónapja #249911 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Valák a tündéreket megsegítették Sauron ellen az emberek mellett, tolkien szerint.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #249909 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak Felagund és Szauron és A Boszorkányúr nevét izéli?

Frodó
Aragorn
Elrond
Arwen
Gandalf
Szarumán
Gollam

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 7 hónapja #249907 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
wazz... Alcar, Angwen, Ankalimon, Felagund, _Neo, ez csak próba az MTT neveiből, :D
Anczy, ez nagyon lol!!!

Több
19 éve 7 hónapja #249886 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hm... a Középffölde és MTTT topicokba nézzen be, aki szeretne egy jót röhögni... És boldog április 1-t mindenkinek! :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 7 hónapja #249850 Írta: Lora

Gandalf írta: A cseten új, április elsejei Papsajt van, érdemes kipróbálni! :wink:

elég szabadszájú, szóval ne lepődjetek meg! :P sőt, feleségül akart venni.. :D ^^"

Több
19 éve 7 hónapja #249846 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A cseten új, április elsejei Papsajt van, érdemes kipróbálni! :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #249829 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
a német nyelvet tényleg ne bántsa senki! egy szép nyelv, és kész!!! 8)
igaz Felagund? :lol:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 7 hónapja #249786 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: 1., mitől bír elromolni a Norton és az Avivirus vírusirtó EGYSZERRE????

mert egyszerre ne használjad őket. A norton kicsit allergiás, ha egyszerre van használva már vírusellenes programokkal. amúgy meg a norton olyan, hogy k*rvasok fájlba beleírja magát, ezért nehéz eltávolítani, pláne ha két cucc is van a gépen. uff.

2., mivel/ hogyan lehet leállítani azokat a kicsi szürke cuccokat amik "Üznetküldő szolgáltatás" címmel futnak, és kölönböző reklámokat tartalmaznak és pop-up módon jelennek meg? (van spyware leszedegető tosz a gépen, Spyboot S&D Advanced Mode)

ííí... na ehhez már valami számítógépes ismeret is kéne, az meg nekem marhasok van...

"Well, I'm back."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 7 hónapja #249742 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:nrsn1bib]Számítógéphez esetleg értő emberek, tündék, hobbitok ..... szeretnék kérdezni valamit:

1., mitől bír elromolni a Norton és az Avivirus vírusirtó EGYSZERRE????

2., mivel/ hogyan lehet leállítani azokat a kicsi szürke cuccokat amik "Üznetküldő szolgáltatás" címmel futnak, és kölönböző reklámokat tartalmaznak és pop-up módon jelennek meg? (van spyware leszedegető tosz a gépen, Spyboot S&D Advanced Mode)

sorry de a közelemben nemigen van olyan szgéphez értő ember akit megkérdezhetnék... :( nem akarok senkit kihasználni :oops: :oops: így ha zavaró h ideírtam légyszi töröljétek ki!! 8) Köszi....[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.464 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére