BESZÉLGETŐS topic

Több
15 éve 11 hónapja #374468 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát... egy könyvelő-könyvvizsgáló-adótanácsadó kft mint szolgáltató nemtom mennyire játszik Neked... (Rózsa/anyu cége) ha mégis, akkor megkérdezem szívesen ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 11 hónapja #374452 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attól függ, hogy kis vagy nagy=)

Azért egy kis élelmiszerboltnak a vizsgálata ilyen szemszögből vicces lenne. :D

De természertesen a kereskedelem területén is ugyanúgy meg lehet határozni a fejlesztési irányokat(talán mondjuk a termék innováció kivételével)

=)

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 11 hónapja #374448 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Hüm, a 2012 dec 25. mint a világvége aktuális időpontja a maja naptárakból ered, nem Dänikentől.

Dehogyisnem, Däniken írta a maja naptárakba is.

Éowyn: kereskedelem is játszik?

Több
15 éve 11 hónapja #374447 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
Egy termékfejlesztéses stratégia elemzős dolgozatot kell készítsék! És szükségem lenne egy cégre(termelő v szolgáltató-tök mindegy). Szóval ha valakinek van ismerőse, aki tudna nekem segíteni (értsd: marketinges, vagy egyéb olyan munkakörben dolgozik, hogy tisztában van a cége piaci helyzetével, termékszerkezetével, és hajlandó lenne ezeket az információkat velem is megosztani egy konzultáció keretében), akkor légyszíves szóljon nekem. Cserébe a cég megkapja a dolgozatomat, mindenféle fejlesztési tanáccsal és tervezettel egyetemben.

Előre is köszönöm a segítséget!

Keshu/Éowyn

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
15 éve 11 hónapja #374438 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Én emlékeim szerint valamelyik egyetemi órámra olvastam könyvet amiben effélét írtak - mintegy mellékesen - és aligha használják Dänikent forrásnak.
Majd megpróbálok utánanézni.

Ok. :) Én eddig csak Däniken kapcsán hallottam a dologról, de igazság szerint ez régen volt és nem mélyedtem bele annyira.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
15 éve 11 hónapja #374436 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Alyr Arkhon írta: Hüm, a 2012 dec 25. mint a világvége aktuális időpontja a maja naptárakból ered, nem Dänikentől.

Tudom, de Däniken számolta ki asszem; mondjuk ettől még lehet hogy jól számolta át, csak ezt merőben történetietlen módon nyomatja, ha jól tudom. (Keress rá google-n h "2012"+"Däniken".) Aztán lehet h tévedek.

Én emlékeim szerint valamelyik egyetemi órámra olvastam könyvet amiben effélét írtak - mintegy mellékesen - és aligha használják Dänikent forrásnak.
Majd megpróbálok utánanézni.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 11 hónapja #374433 Írta: Ben

Tudom, de Däniken számolta ki asszem; mondjuk ettől még lehet hogy jól számolta át, csak ezt merőben történetietlen módon nyomatja, ha jól tudom. (Keress rá google-n h "2012"+"Däniken".) Aztán lehet h tévedek.

Több
15 éve 11 hónapja #374430 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Majd megtanulunk víz alatt lélegezni:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
15 éve 11 hónapja #374429 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Hát, szerintem meg eléggé hatásvadász sz.r, már bocsánat. :P Mellesleg ez az egész "2012-ben világvége"-dolog Erich von Dänikentől ered, nálam itt hitelét is vesztette a dolog... Tényleg, ufók hogyhogy nincsenek benne?

Persze nyilván jó üzlet az ilyenből egy n+1-edik katasztrófafilmet csinálni, kíváncsi leszek, mekkora felhajtás lesz majd ekörül. Eddig is sokan bekajálták, hát még ezután...

Hüm, a 2012 dec 25. mint a világvége aktuális időpontja a maja naptárakból ered, nem Dänikentől.

Bár ha világvége filmből én inkább A nap amikor a Föld elhallgatott-at javasolnám, már csak a címe miatt is.
Bár ez meg n+1 edik ufós, ráadásul remake.

www.apple.com/trailers/fox/theda ... toodstill/

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 11 hónapja #374428 Írta: Ben

Snuffles írta:

Gandalf írta: Ez a trailer DURVA:

www.moviefone.com/movie/2012/30165/main

Ettől még a film lehet ***, de ez a pár perces videó elég ütős. 8)

Hm, könyvtárból netezőknek:

(Nekem ugyanis kodeket kért, azt nem tudok telepíteni, mert le van tiltva, és hang sem volt alatta, szal jutúb a nyerő :P )
De a filmet megnézném, akármilyen is :)

Hát, szerintem meg eléggé hatásvadász sz.r, már bocsánat. :P Mellesleg ez az egész "2012-ben világvége"-dolog Erich von Dänikentől ered, nálam itt hitelét is vesztette a dolog... Tényleg, ufók hogyhogy nincsenek benne?

Persze nyilván jó üzlet az ilyenből egy n+1-edik katasztrófafilmet csinálni, kíváncsi leszek, mekkora felhajtás lesz majd ekörül. Eddig is sokan bekajálták, hát még ezután...

Több
15 éve 11 hónapja #374426 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Youtubosok nézzétek meg a többi videót is a témával kapcsolatban, és a tudományos ismeretterjesztő filmet... Nos, az a véleméynem, hogy nincs véleményem. Ilyenről nem kéne filmet csinálni.

Több
15 éve 11 hónapja #374422 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Attila írta: Nekem most csak az jut az eszembe, (bútorvásárlásaim közepette), hogy ebbe milyen vicces lehet szekrényt venni. :mrgreen:

Háát nem vagyok benne biztos, hogy akinek rögzítenie kell, az is így gondolja :D

Bár, ahogy elnéztem a képeket, megoldották. :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
15 éve 11 hónapja #374420 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Ez a trailer DURVA:

www.moviefone.com/movie/2012/30165/main

Ettől még a film lehet ***, de ez a pár perces videó elég ütős. 8)

Hm, könyvtárból netezőknek:

(Nekem ugyanis kodeket kért, azt nem tudok telepíteni, mert le van tiltva, és hang sem volt alatta, szal jutúb a nyerő :P )
De a filmet megnézném, akármilyen is :)

"Well, I'm back."

Több
15 éve 11 hónapja #374417 Írta: Gandalf

Több
15 éve 11 hónapja #374416 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta: Nekem most csak az jut az eszembe, (bútorvásárlásaim közepette), hogy ebbe milyen vicces lehet szekrényt venni. :mrgreen:

Háát nem vagyok benne biztos, hogy akinek rögzítenie kell, az is így gondolja :D

"Well, I'm back."

Több
15 éve 11 hónapja #374415 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem most csak az jut az eszembe, (bútorvásárlásaim közepette), hogy ebbe milyen vicces lehet szekrényt venni. :mrgreen:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
15 éve 11 hónapja #374394 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Az hagyján, de ezt leparkettázni... :mrgreen:

Hehe, nekem menne, amilyen rutinom lesz lassan lakásfelújítás terén... :P :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
15 éve 11 hónapja #374384 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta:

Tünde írta:

dorwinion írta:

Tünde írta: miért nem arról beszéltek, hogy mennyire egyedi, és lakályos és kényelmes és szép? :lol:
miért a parketta, csempe, stb? :P nem vagytok kicsit lakásfejújításban?

Azért nem arról beszélünk, mert az egyértelmű. :D
A többi meg az érett szemű, bölcsen kekec emberek sasszemű észrevétele, amit most ingyé' megosztottunk a zsengébb korosztállyal. :D

akkor ezentúl csókolommal köszönök neked te érett asszonyság, ugyanis nekm ezek eszembe sem jutottak róla :lol: :lol: :lol:

csókolom :P

Najazér'! :lol:

tegezhetlek még, vagy ezentúl magáznom is kell? :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
15 éve 11 hónapja #374374 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta:

dorwinion írta:

Tünde írta: miért nem arról beszéltek, hogy mennyire egyedi, és lakályos és kényelmes és szép? :lol:

A többi meg az érett szemű, bölcsen kekec emberek sasszemű észrevétele, amit most ingyé' megosztottunk a zsengébb korosztállyal. :D

akkor ezentúl csókolommal köszönök neked te érett asszonyság, ugyanis nekm ezek eszembe sem jutottak róla :lol: :lol: :lol:

Najazér'! :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
15 éve 11 hónapja #374365 Írta: Tünde

dorwinion írta:

Több
15 éve 11 hónapja #374363 Írta: dorwinion

Több
15 éve 11 hónapja #374359 Írta: Tünde
miért nem arról beszéltek, hogy mennyire egyedi, és lakályos és kényelmes és szép? :lol:

Több
15 éve 11 hónapja #374355 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: hobbitházikó modern korban :)

Tök jó! Szerintem olyan, mint egy óriási csigaház belülről. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
15 éve 11 hónapja #374354 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

dorwinion írta:

Ezt de gáz lehet porszívózni... :D

Az hagyján, de ezt leparkettázni... :mrgreen:

A csempézésről már ne is beszéljünk :D :D :D

Több
15 éve 11 hónapja #374352 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta:

Az hagyján, de ezt leparkettázni... :mrgreen:

Több
15 éve 11 hónapja #374345 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
valaki megtudná nekem mondani hogy az ELTE-re hogyan zajlik a felvételi(BTK-ra)? Az oldalon olvasgattam,de egy szót sem értek belőle! :roll:

köszönöm szépen!!

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
15 éve 11 hónapja #374313 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta:

És ez jut eszébe először... :eek4:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
15 éve 11 hónapja #374311 Írta: Tünde

dorwinion írta:

háziasszonyok gyöngye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Több
15 éve 11 hónapja #374299 Írta: dorwinion

Több
15 éve 11 hónapja #374295 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Hát remélem az én tulajdonságaim jó része nem jelenik meg az utódaimban:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 5.361 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére