BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 1 hónapja #373947 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Keresünk egy bátor jelentkezőt, aki levezényelné a Közgyűlés utáni szabad filmnézést.
Technikát az MTT biztosít, a tervek szerint MTT videók kerülnek vetítésre.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 hónapja #373935 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: LOL. Ezzel az erővel a Firefox logója meg tök cuki. :P

Ezzel egy pillanatig nem vitatkozom, nekem is nagyon tetszik! :)

A kurzoros cuccnak utánanézek, mert ezek szerint lehet, hogy valami más dolog van a háttérben. Első látásra a hivatkozott oldal is a szabványos CSS2 megadást használja, de valamiért nem működik nálam. (Amúgy ne a KEMET bármely részéből indulj ki, azon kezdtem el tanulni a HTML-t, és a mai eszemmel a hajamat tépem, hogy csinálhattam ilyen gány kódot. De a legutóbbi téma rajta már korrekt és valid CSS-sel [és HTML-lel] készült. Egyszer már nekiálltam az egész átültetésének, de aztán számoltam egy kicsit: több ezer fájlt kellene átvariálni... Egyszer talán, ha sok-sok időm lesz, át kéne tennem valami jól használható CMS-re az egészet, de a sok idő veszélye nem fenyeget. A KEMET gyermekbetegségeire vonatokzó megjegyzés a táblázatok használatára vonatkozó észrevételedre is szól. A CSS hossza vs. forrás hossza témában: pontosítom a kifakadásomat: ne legyen már a CSS hosszabb, mint a tartalom.)

Scrollbar: A böngészőfelület meg kotródjon abból a négyszögből, ahol az én honlapom jelenik meg. Főleg úgy, ha alkalmasint DIV-ekben is ott feszít és rombolja az összképet. (Bár az se normális, aki olyan DIV-et ír, amibe görgetősáv kell - a helyzet elég zavaró.)

A böngésző sebességeket meg csak arra mondtam, hogy a Safarisok elég mindszentek módra mérnek. (Tudod, kézhajlás, stb.)

A FF használható voltáról meg elég nehéz lesz meggyőznöd, amíg nem stabil a gépemen, és ráadásul rondának is találom. :) De ez tényleg nem az FF hibája. Valszeg hardver lehet, mert az OpenSUSE alatt ugyanazokat a hibákat produkálta, mint az XP alatt. Gőzöm sincs, hogy mi az igazi oka.

Szerintem itt hagyjuk abba a böngészős témát, mert pillanatok alatt kikergetnek minket :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 hónapja #373924 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Főoldalon tessék olvasni filmes híreket.

Michael Crichton :(

"Well, I'm back."

Több
16 éve 1 hónapja #373923 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: www.origo.hu/filmklub/blog/halal/2008110...ichael-crichton.html

...

reggel olvastam :cry:

R.I.P.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
Több
16 éve 1 hónapja #373918 Írta: Snufi
Úristen, hogy lehet ennyit káromkodni a böngészőkről... :antitálentum:

"Well, I'm back."

Több
16 éve 1 hónapja #373908 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Ja, és még két nagyon fontos szempont az Opera mellett, a többi böngésző ellenében: az Opera európai termék, és annak a logója hasonlít a legjobban az avataromhoz ;)
(Ha lenne használható, magyar fejlesztésű böngésző, azt preferálnám. Mondom használható! :D :D :D )

LOL. Ezzel az erővel a Firefox logója meg tök cuki. :P (Hogy a névadó vörös pandáról ne is beszéljünk.)
A Firefox lehet, hogy nem európai termék, viszont nyílt forrású lévén teljesen nemzetközi: magyar programozók munkája is simán belekerülhet.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 1 hónapja #373906 Írta: Sil

Sötét Úr írta: Amúgy meg a WML durva általánosítással az XML egyik ága, és az Operában sem natív módon van, hanem az XML-kezelése révén. Csak ennyit arról, hogy mennyire van köze hozzá...

De az Opera egyik fő piaca a mobiltelefonok, persze, hogy támogatja.

Sötét Úr írta: Az IE mellett a felhasználói webfelület egyes szolgáltatásainak állíthatóságai szólnak, például azt, hogy a kurzor miként jelenjen meg, más böngészőben nem tudod úgy befolyásolni. Lehet, hogy ez neked nem szempont, de nekem a KEMET-en igen, ugyanis négyféle linktípust kellene valahogy megkülönböztethetővé tennem, és mivel jelenleg az IE-n kívül minden más böngésző csak az alap kurzortípusokat engedi használni,

Az alap kurzortípusokból van 4-nél több féle, és lehet használni képeket is. Nézd meg ezt meg ezt .

Sötét Úr írta: Másrészt, nekem egy böngésző ne rondítson bele a kialakított összképembe mindenféle csiricsáré görgetősávokkal, vagy, ha már ragaszkodik hozzá, akkor hadd szabjam át a színeit úgy, hogy az illeszkedjen a honlaphoz. Erre persze azt szokták mondani, hogy a görgetősávhoz semmi közöm, mert az a böngésző felülete - de akkor meg ne türemkedjen bele a honlapomba, jóva?[/url]
A gördítősávhoz az oldalnak az égvilágon semmi köze, az a böngésző felületének része. Ne akarja senki átszínezgetni nekem. ;)

Sötét Úr írta: És akkor még nem is beszéltem az IE táblázatkezeléséről, ami sokkal szimpatikusabb nekem, mint a több böngészőé (incl. Opera) - főleg, hogy a CSS táblázatkezelése meglehetősen bonyolult és szószátyár. Utálom, ha egy stíluslap hosszabb, mint a megjelenítendő oldal forráskódja...

Ezt kifejtenéd, mi a szimpatikusabb benne? Még egy nyamvadt border-spacing-et sem tud, meg a bordereket is valahogy furán kezeli. Mondjuk annyira nem lényeg, a táblázatokat úgyis csak táblázatos adatok megjelenítésére használjuk, nem az oldal szerkezetének kialakítására. ;) Amúgy meg teljesen normális, ha egy stíluslap hosszabb, mint maga az oldal forrása, hiszen a stíluslap tartalmazza az összes formázást, az oldal forrásában nem kifejezetten illene ilyeneknek lennie, csak pusztán a tartalomnak.

Sötét Úr írta: ami azért is furcsa, mert a szintén Webkites Chrome lényegesen gyorsabb mindkettőnél... Hm...

A Chrome a V8 nevű javascript motort használja, míg a Safari a sajátját (ezt SquirrelFishnek hívják).

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373900 Írta: Sötét Úr
Ja, és még két nagyon fontos szempont az Opera mellett, a többi böngésző ellenében: az Opera európai termék, és annak a logója hasonlít a legjobban az avataromhoz ;)
(Ha lenne használható, magyar fejlesztésű böngésző, azt preferálnám. Mondom használható! :D :D :D )

Több
16 éve 1 hónapja #373897 Írta: Sötét Úr
Sil, a WML valóban a WAP-ra meg a mobilokra való, de ha abban fejlesztesz, hogyan teszteled? ;) (Szégyen és gyalázat, de nem találtam normálisan használható desktop wap böngészőt, főleg nem ingyé' - márpedig nincs rá még 20€-m sem, hogy vegyek egyet, mert nem.) Amúgy meg a WML durva általánosítással az XML egyik ága, és az Operában sem natív módon van, hanem az XML-kezelése révén. Csak ennyit arról, hogy mennyire van köze hozzá...

Az IE mellett a felhasználói webfelület egyes szolgáltatásainak állíthatóságai szólnak, például azt, hogy a kurzor miként jelenjen meg, más böngészőben nem tudod úgy befolyásolni. Lehet, hogy ez neked nem szempont, de nekem a KEMET-en igen, ugyanis négyféle linktípust kellene valahogy megkülönböztethetővé tennem, és mivel jelenleg az IE-n kívül minden más böngésző csak az alap kurzortípusokat engedi használni, kénytelen vagyok CSS-class-okkal megoldani, ami viszont a folyószöveget baromi rondává teszi. (Tarka, mint a pávián ülőlapja...) Másrészt, nekem egy böngésző ne rondítson bele a kialakított összképembe mindenféle csiricsáré görgetősávokkal, vagy, ha már ragaszkodik hozzá, akkor hadd szabjam át a színeit úgy, hogy az illeszkedjen a honlaphoz. Erre persze azt szokták mondani, hogy a görgetősávhoz semmi közöm, mert az a böngésző felülete - de akkor meg ne türemkedjen bele a honlapomba, jóva?
És akkor még nem is beszéltem az IE táblázatkezeléséről, ami sokkal szimpatikusabb nekem, mint a több böngészőé (incl. Opera) - főleg, hogy a CSS táblázatkezelése meglehetősen bonyolult és szószátyár. Utálom, ha egy stíluslap hosszabb, mint a megjelenítendő oldal forráskódja...

A JavaScript sebességgel kapcsolatban igazad van, az IE nagyon lemarad mindentől (meg úgy általában sebességben is), de nagyon meggondolnám, hogy milyen sebességtesztnek higyjek. Rettenetesen részrehajló és előrehangolt sebességteszteket láttam már, bár a Safari honlapját nehéz túlblöffölni. (Lazán az Operát hozza ki a leglassabb böngészőnek, a tapasztalatom azonban az, hogy azonos, jól megírt kódon a Safari lassabb egy kicsit - ami azért is furcsa, mert a szintén Webkites Chrome lényegesen gyorsabb mindkettőnél... Hm...)

Több
16 éve 1 hónapja #373879 Írta: Sil

Snuffles írta: Avantos is van? Otthon azt használok mindig, pedig a FF sokkal jobb, de az avant régi szerelmem és nem merem megcsalni, csak ha a könyvtárban vagyok. Pedig IE alapú szegénykém.

Olyannal még nem találkoztam, csak FF, Opera, IE meg Safari verzióval.

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373875 Írta: Snufi

Sil írta:

Attila írta: Olyan nincs, amiben az arcocska az IE-t ölelgeti? Bár nekem is FF-om van :D

Mondtam, hogy a zöldek közt olyan is van, csak azt nem fogom berakni. Az IE-t nem szokás ölelgetni, nincs miért.

Avantos is van? Otthon azt használok mindig, pedig a FF sokkal jobb, de az avant régi szerelmem és nem merem megcsalni, csak ha a könyvtárban vagyok. Pedig IE alapú szegénykém.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 1 hónapja #373872 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Mondtam, hogy a zöldek közt olyan is van, csak azt nem fogom berakni. Az IE-t nem szokás ölelgetni, nincs miért.

Túl véres? Emberecskéstől lapítják szét kalapáccsal a gonosz tűzrókák és oprahk?

Kar'sa írta: HILFE, HILFE! :D

Kar'sa a Terry Pratchett topicban írta írta: Ellenben a Going Postal is megfilmesítésre kerül, MÉGHOZZÁ MAGYARORSZÁGON!!!
(...)
Tudja valaki, hogy tudnék statisztának jelentkezni? Semmi tapasztalatom nincs, de ebben nagyon szívesen résztvennék... :roll:

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 1 hónapja #373863 Írta: Sil

Attila írta: Olyan nincs, amiben az arcocska az IE-t ölelgeti? Bár nekem is FF-om van :D

Mondtam, hogy a zöldek közt olyan is van, csak azt nem fogom berakni. Az IE-t nem szokás ölelgetni, nincs miért.

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373860 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olyan nincs, amiben az arcocska az IE-t ölelgeti? Bár nekem is FF-om van :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 1 hónapja #373854 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta:

Idhren írta: Sorry, szervezői SPAM következik :)

Látom, újabb fogalmat sikerült alkotnom. :D

Jaja :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 1 hónapja #373840 Írta: Sötét Úr

Idhren írta: Sorry, szervezői SPAM következik :)

Látom, újabb fogalmat sikerült alkotnom. :D

Több
16 éve 1 hónapja #373795 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sorry, szervezői SPAM következik :)

Kedves kreatív, művészettel átitatott barátaim! :mrgreen:

Mint tudjátok ezúttal az eddig minden évben megvalósult Tolkien Szülinap kissé más formában kerül idén megrendezésre, mivel nem akadt elég vállakozó ember a nagyrendezvény megszervezésére.

De azért nem maradtunk programok nélkül, és a délelőtti családi ismeretterjesztő rendezvények mellett lehetőségünk nyílt egy gyakorlatilag önálló Színházi Est megszervezésére is, ami olyan színvonalú kell legyen, hogy önmagában is megállja a helyét, mint Tolkien világához kötődő Művészeti est! :P 8)

Sztem ez egy remek alkalom, hogy mindenki megmutassa, mit tud! ;)

Ezennel hivatalosan is felkérek minden lelkes alkotót, hogy ha érez magában affinitást, tehetséget, rendelkezik a kellő idővel, és energiával egy a színpadi esten bemutatható produkció összehozására (esetleg többre ;) ), akkor ne habozzon velem közölni azt, és
jelentkezzen a január 3-án tartott Tolkien Születésnapi Kisrendezvények Színpadi Estjére, mint fellépő!

Természetesen lesz meghallgatás, ahol a bemutatandó produkciókat lemeózzuk, de ez ne rettentsen el senkit, hanem csak sarkalljon titeket minél magasabb színvonalra! :)

Jelentkezni lehet nálam priviben, msnen, de legjobb lenne az idhren ponty amlug kuckac gmail ponty com emailcímen.

A jelentkezésdömping reményében maradok tisztelettel:

Idhren, az Est főszervezője 8)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 1 hónapja #373789 Írta: Sil

fqqdk írta: És az ie, annak ellenére, hogy egy rakás fécesz, például a szülőatyja az AJAXnak.

Viszont sajnos az ActiveX-é is. Többek közt.

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373784 Írta: Sil

Sötét Úr írta: Fo'give meee, de az, hogy az IE "mélyen alatta van a többi böngészőnek", ilyen formában azért nem egészen igaz.

Pedig még mindig. Nagyon rányomja a bélyegét, hogy az IE6-hoz kb 5 évig a biztonsági rések toldozgatás-foldozgatásán kívül nem nyúltak. Még az IE8 sem hoz igazi újdonságot, az is csak követi a böngészőpiac utóbbi pár évének fejlesztéseit. Szabványkövetés terén szintén jócskán le van maradva. És láttál mostanában pl javascript sebesség-teszteket? Sehol nincs.

Sötét Úr írta: Az IE-ben van egy-két jó dolog, amit gyanítom, hogy elsősorban azért nem implementáltak a többi böngészőben, mert hogy IE-fejlesztés.

Pl?

Sötét Úr írta: Amúgy, ha azt nézzük, hogy W3C-konformitásban mi hol van, akkor a FF sincs már annyira rendben. (Többek között ezért kedvelem az Operát.)

Teljesen rendben van, a 3-as már az Acid2-t teljesíti (itt volt némi időbeli csúszás, de csak a böngészőmotor fejlesztési ciklusából adódóan), és az Acid3-on is egész jól szerepel (a 3.1 tesztverziói meg pláne). Vannak olyan területek, amiken a Firefox teljesít jobban, vannak, ahol az Opera. De ha hozzáteszed az IE-t, az sehol sincs ezekhez képest, még mindig.
www.webdevout.net/browser-support
en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_browsers

Sötét Úr írta: (Megjegyzem még, hogy az Opera az egyetlen olyan PC-s böngésző tudtommal, ami WML-oldalakat is megemészt és megjelenít, ami valahol az XML-kezelést minősíti. Pedig ha tényleg az XML-é a jövő, meg az XHTML-é, akkor ezen a téren igencsak neki kellene állni a fejlesztésnek...)

Valahol biztos minősíti, de mobiltelefonokon kívül nem kifejezetten használnak WML-t, ez eléggé a WAP-hoz kötődik tudtommal. Az XML- és XSLT-támogatáshoz ennek annyira szorosan nincs köze. Egyébként a Firefox is tud WML oldalakat kezelni, a wmlbrowser nevű kiterjesztéssel.

Sötét Úr írta: Az IE saját motort használ, amit átvett jónéhány kis böngésző is, amelyek rendszerint valahol a névtelenség homályában tengetik mindennapjaikat - pl. a SlimBrowser.

Megjegyzés: az IE saját motorját Tridentnek hívják.

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373781 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem az xhtml-é a jövő. Az xhtml zsákutca.
És az ie, annak ellenére, hogy egy rakás fécesz, például a szülőatyja az AJAXnak.

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 1 hónapja #373774 Írta: Sötét Úr
Fo'give meee, de az, hogy az IE "mélyen alatta van a többi böngészőnek", ilyen formában azért nem egészen igaz. Az IE-ben van egy-két jó dolog, amit gyanítom, hogy elsősorban azért nem implementáltak a többi böngészőben, mert hogy IE-fejlesztés. Amúgy, ha azt nézzük, hogy W3C-konformitásban mi hol van, akkor a FF sincs már annyira rendben. (Többek között ezért kedvelem az Operát.)
Amúgy a webkit motoros böngészőkkel sem vagyok kibékülve (Presto for prezident!) (na jó, annyira nem), de leginkább azzal, hogy a W3C ajánlások olyanok, hogy egyik böngészőmotor sem tudja őket 100%-osan implementálni.
(Megjegyzem még, hogy az Opera az egyetlen olyan PC-s böngésző tudtommal, ami WML-oldalakat is megemészt és megjelenít, ami valahol az XML-kezelést minősíti. Pedig ha tényleg az XML-é a jövő, meg az XHTML-é, akkor ezen a téren igencsak neki kellene állni a fejlesztésnek...) Igazából egy (Presto + Gecko + Webkit) : 3 böngészőmotor lenne a jó - akkor már mehetne tényleg sutba az IE. Illetve azért nem, mert az MS úgyis kitalálna valamit, amit a tartalomszerzők a látogatottsági statisztikákra hivatkozva szabvány ellenében is követnének...

[size=9:1gq137mh](Hogy mit hablatyolok itt össze? Az egyes böngészők különféle megjelenítő programmagokra, azaz böngészőmotorokra épülnek, és a szolgáltatásaikban térnek el.
Az IE saját motort használ, amit átvett jónéhány kis böngésző is, amelyek rendszerint valahol a névtelenség homályában tengetik mindennapjaikat - pl. a SlimBrowser.
A Gecko motor hajtja a Mozillát, Firefoxot, és a néhai Netscape is azzal működött (meg az IE-motorral...).
A Presto motor az Opera saját fejlesztése, tudtommal nincs más böngésző ezzel a motorral.
A Webkit motort használja a Linuxos Konqueror, a Mac-es és Windows-os Safari, és a Google Chrome, és néhány más "kisböngésző". Mondanom sem kell, hogy más dolgok vannak benne rosszul megvalósítva, mint a Prestoban, szóval ha a kettőt össze lehetne gyúrni, valószínűleg meglenne a 100%-ig szabványkövető böngésző...)[/size]

Chrome-os emotikon még nincs? :D

Több
16 éve 1 hónapja #373768 Írta: Bounce
Bounce válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Ja, meg még egy, ez valamivel újabb:

Ez mindegyiket lepipálja ^^

Több
16 éve 1 hónapja #373765 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Istenem de édesek!!!!
(és a legtöbbel egyet is értek)

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 1 hónapja #373758 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsit se vagy elfogult? :D
Egyébként vicces, hogy most figyel fel erre mindenki, használod már egy ideje ezt az emotikont, nem?

Több
16 éve 1 hónapja #373757 Írta: Sil

Orsie írta:

Felagund írta:

Sil írta:

Vááá, ez mekkora ikon már :mrgreen:

ez tényleg qrva jó :up:

Ugye? :mrgreen: Ilyenem is van egyébként: (Ezek voltak a legrégebbi ilyen emotikonok, több mint 3 éve.) Ja, meg még egy, ez valamivel újabb:

Operás verziók:

Van ilyen is, de ez etikailag eléggé megkérdőjelezhető [size=9:zy11yons](ezt a fajtát nem szeretem: az IE mélyen alatta áll az összes többi böngészőnek, azt le lehet nézni, de a többit - akár a Firefoxot, akár az Operát - nem kéne)[/size]:

És zöldben is van mindenféle kombináció (pl Safaris, sőt, még IE-párti is, de olyat nem fogok berakni):

És a kevésbé korrekt verzió :roll: :

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373730 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Sil írta:

ez tényleg qrva jó :up:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 1 hónapja #373729 Írta: Sil

Sötét Úr írta:

Felagund írta: Vááá, ez mekkora ikon már :mrgreen:

Operás nincs? Miért nincs? Operááát akaróóók! ;)

De, van belőle, elég hamar lemásolták az Operások anno. Majd kikeresem.

Tears unnumbered

Több
16 éve 1 hónapja #373727 Írta: Sötét Úr

Felagund írta: Vááá, ez mekkora ikon már :mrgreen:

Operás nincs? Miért nincs? Operááát akaróóók! ;)

Több
16 éve 1 hónapja #373724 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.326 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére