- Köszönetek: 2
BESZÉLGETŐS topic
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Yeah, and proud of it!_Neo írta: Optimista vagy ß)
[size=9:10xr291v](szó szerint Post Scriptum, h ne kelljen új hozzászólást írni: Cicafül, még egy szavazat ment, ezúttal másik címről, és másik IP-ről... Lovi rúlz... )[/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hétfőn hét óra, németeseknek +1 FPI-s óra (=a Fővárosi Pedagógiai Intézet fizeti a tanárt). Kedd szintén 7 óra, németeseknek 0. óra FPI (nem mintha örülnék, ha lenne 0. órám, de azért lehetne olasz FPI is, dehát "a 12.-eseknek nagyobb szükségük van rá"). Szerda az egyetlen, amikor 6 óránk van. Csütörtökön megint 7, abból az utolsó 2 angol FPI de az tulképp kötelező mert ha nem járna valaki lemaradna a csoporttól. Ja a másik angolcsoportnak kéthetente szerdán 7-8. az angol FPI, így nekik csak 5 órájuk van csütörtökön. Pénteken 6óra + a 7. tanulásmódszertan. Azaz FPI-kkel együtt 34 ill. a németeseknek 36 órája van.
Plusz a szakkörök, tegnap az orosz szakkör még 8-9. órában lett volna, de az igazgató tartja és vezetőségi értekezlet volt, így a szakkör is elhúzódott és kb. 17:10-ig ott voltunk (t.i. nem néztük az órát). Szerdán nekem még 14:30-16:00-ig drámaszakkör, csütörtökön elvileg 14:00-tól, de mivel nekem van 7. órám csak 14:30-tól 15:30-ig újságírószakkör, hazarohanok, alig lesz időm valamit tanulni és rohanok ír táncra. És még ki tudja mi lesz év közben... [/size]
u.i.: Cicafül, én is szavaztam.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gilloth
- Látogató
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Köszi.
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Rogue
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Aralataion írta: Rogue. Szerintem tök egyértelmű lehetett, az amúgy (csuda klassznak szánt) hozzászólásomból, hogy megvan a Placebo album.
Black Market Music
Sleeping with ghosts
Without You I'm nothing
Placebo
Covers
Budapest koncert (elég gyér)
No meg négy mix...
Jól van na, nem volt rossz
Juj nekem jelenleg csak a Sleeping with ghosts van meg (sikerült elhagynom a cd-tokomat benne az összes jó cdmmel...), szal jöhetne a Black market, a Without you i'm nothing meg a covers. Köszi. Nagyon.. már hiányzik mint állat.
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Aralataion
- Nem elérhető
Black Market Music
Sleeping with ghosts
Without You I'm nothing
Placebo
Covers
Budapest koncert (elég gyér)
No meg négy mix...
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Zizzo
- Nem elérhető
Előre szólók, hogy marha nagyok, szal még csak egy részük van fenn, mert így lassan megy, de igyekszem befejezni a töltögetést.
Itélet csere van írva a vényre...
- Brisa
- Nem elérhető
Az egyetemistákat külön kérném, hogy az egyetemükön rakjanak ki pályázati kiírásokat.
Priviben jelentkezzen nálam az, aki esetleg tud olyan újságról, honlapról, ahol kiraknák a pályázati kiírást!
Brisa
- Zizzo
- Nem elérhető
Most meg fősuli... azé egy olyan nap, amikor 9:40-től 16:10-ig benn kell lenni iszonyat fárasztó előadásokon, az azé gáz...
Aranymag, Daro: pénteken hazafelé láttalak titeket menni az Örs felé a Metróban, de nem vettetek észre
Itélet csere van írva a vényre...
- Lyra
- Nem elérhető
Rabyn írta: EZT A KISZÚRÁST!!
Hétfői órarendem:
1. nincsen
2. pszihologia
3. magyar
4. matek
5. német
6. töri
7. info
8. info
NYOOOLC ÓRRA!!
És bent vagyok 15:10.ig eh..
kicsit lemaradva.... mondok még jobbat: kedden nekem kilenc órám van, utsó kettő latin, és fél 5ig benn kell lennem, szóval utálom azt, aki az órarendet csinálta
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Húúú, na ezt olvasd ki )))Olosta írta: [size=9:k7834cj4](minden esetre bocsánatot kérek a félreérthető fogalmazásaimért - engem mindig mindenki félreért...)[/size]
- Rogue
- Nem elérhető
Aralataion írta: Gillz. Kitől kaphattál te Placebot? Nem is értem... (most meg osztogassa)
Rogue. Van egy nagyon jó albumuk. Feldolgozások, meg régi számaik, Cover-néven fut. Na azt kellene hallanod....
hmmm arra célzol hogy neked megvan?
Gillz 69eyest tudsz írni nekem?
- Olosta
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Olosta írta:
Hétfői órarendem:
1. nincsen
2. pszihologia
3. magyar
4. matek
5. német
6. töri
7. info
8. info
NYOOOLC ÓRRA!!
Rabyn: gondolj arra, hogy van, akinek KÖZÉPISKOLÁBAN sokkal több órája van.
Tudtommal Rabyn is középiskolás.
Igen, de ha megnézed az előző hozzászólásokat, ott sok egyetemista is péládózott, hogy nekik is bent kell maradni napi 10, meg isten tudja mennyi órákat. [size=9:3o958zzj](minden esetre bocsánatot kérek a félreérthető fogalmazásaimért - engem mindig mindenki félreért...)[/size]
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Aralataion
- Nem elérhető
Rogue. Van egy nagyon jó albumuk. Feldolgozások, meg régi számaik, Cover-néven fut. Na azt kellene hallanod....
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Celebriel írta: Sziasztok!
Még soha nem léptem léptem be egy Gyűrűk Ura beszélgetésbe... Tudatlan voltam, vagy csupán a társaság hibádzott...
Akkor még várnod kell egy kicsit, mert EZ nem egy Gyűrűk Ura beszélgetés
De az is van errefelé
Már amikor.... különösen a chaten.. Celebriel, ha gondolod, oda is sok szeretettel várunk.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Estel Adániel írta:
Ugyan, csak nem képzeled, hogy kiállok ellened olyan bokennel, amit nem egy terméktervező tervezett 4-6 évesek készségfejlesztésére, fa gyerekjátéknak? Még kárt tennénk egymásban!_Neo írta: Elod nelkul is lehet ß)
Optimista vagy ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Celebriel
- Nem elérhető
Egyébként bocsánat a fáziskésésért, de egyébként iskolában vagyok, most volt szerencsém egy közgáz-dolgozathoz... De félre a mocskos földi dolgokkal!
Tetszik ez a fórum! :dance:
Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Ugyan, csak nem képzeled, hogy kiállok ellened olyan bokennel, amit nem egy terméktervező tervezett 4-6 évesek készségfejlesztésére, fa gyerekjátéknak? Még kárt tennénk egymásban!_Neo írta: Elod nelkul is lehet ß)
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
gillz írta:
Rogue írta: Emberek (továbbá cicákok, stb...)!
Nagyon boldoggá tenne engem az a valaki, aki át tudná nekem írni a Placebo Without you I'm nothing c. albumát. Ezenkívül 69eyes-ra is pályázom, de a Placebo nagyon kéne. Köszi
van mindkettő asszem
akkor beszelgessunk, Gillz! Nekem csak a Blessed Be van meg, de kene a tobbi is...
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:uwjjcscb]Amúgy szeretettel várlak az Elrond-topicon A Film-topicban! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Celebriel
- Nem elérhető
Nagyon-nagyon ritkán jutok net közelbe (Imladrisban Elrond hallani sem akar róla...), és most szenvedek a fórumok között, társaságot keresve...
- Artemisz
- Nem elérhető
Celebriel írta:
Oké, lehet cikizni... Megérdemlem, nem tagadom!Felagund írta:
Még soha nem léptem léptem be egy Gyűrűk Ura beszélgetésbe... Tudatlan voltam, vagy csupán a társaság hibádzott...
De az is van errefelé
Nehogy a szívedre vedd!
Felagund egy vicces kedvű ifjú, akihez néha értelmező szótár szükségeltetik, valamint sok-sok türelem és feketülő humorérzék!
Mi már hozzászoktunk!
Üdv köztünk!!! :hello:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Celebriel
- Nem elérhető
Oké, lehet cikizni... Megérdemlem, nem tagadom!Felagund írta:
De az is van errefelé
- Artemisz
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Simándy az isssssten
([size=9:1c2e22cy]Hű, de kikaptam egyszer énekórán, amikor Réti József-rajongó tanárommal pofátlanul közöltem, hogy szvsz Réti labdába sem rúghat Simándy mellett.... [/size] )
Áhh, Sisscucc, mindig tudtam, hogy mi rokon lelkek vagyuk!
Ez szép volt! Én is ezt tettem volna!
Nem kéne átnyergelnünk az Ajánló-topicra?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Olosta írta:
Hétfői órarendem:
1. nincsen
2. pszihologia
3. magyar
4. matek
5. német
6. töri
7. info
8. info
NYOOOLC ÓRRA!!
Rabyn: gondolj arra, hogy van, akinek KÖZÉPISKOLÁBAN sokkal több órája van.
Tudtommal Rabyn is középiskolás.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
Rogue írta: Emberek (továbbá cicákok, stb...)!
Nagyon boldoggá tenne engem az a valaki, aki át tudná nekem írni a Placebo Without you I'm nothing c. albumát. Ezenkívül 69eyes-ra is pályázom, de a Placebo nagyon kéne. Köszi
van mindkettő asszem
need more brainz. yourz. now.
- Felagund
- Nem elérhető
De az is van errefelé
Our knees do not bend easily
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.