BESZÉLGETŐS topic
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Alcarcalimo írta: főleg miután volt az a bilincses sztori Veled, velem, meg az ággyal
Izé... Muszáj mindent kiteregetni?
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Akármibe fogadok, hogy Alcar intézte el, nagyon a bögyében van szegény Papi...
Na de Din, hova gondolsz:DDD
miből gondolod, hogy tudnék ártani annak az áááálllaaatnak....
főleg miután volt az a bilincses sztori Veled, velem, meg az ággyal, ugye, te perverz öszvéreledel...
(ez utóbbi papinak szólt)
Na, örülök, hogy megy a c6!!!
Alcar
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Nodlee írta: Nem mehetek konfra, mert büntben vagyok:PPPP De bővítetthez hány cd kell? Jajjdejóóó, perme örül a fejének, köszönöm szépen
Egy CD elég.
Büntiben, büntiben -- mondd meg, hogy ez egy tudományos konferencia lesz, nehogy már ne engedjnek el -- jön amerikai vendégelőadó, meg az ország kutatóinak színe-java (meg én, de ezt nem kell megemlíteni )
Nodlee írta: MEGY A CHAT! Bár Papi nélkül
Akármibe fogadok, hogy Alcar intézte el, nagyon a bögyében van szegény Papi...
Dín
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
de legalább Papi nélkül nem megy... :itscool:
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Rabyn
- Nem elérhető
Hetty Wainthropp nyomoz ez a cime.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- brokkoli
- Nem elérhető
Galadh írta: Halihó kedvesek!
nah, akkor én búcsúzom, legyetek jók, két hét múlva majd találkozunk, vagy nemtudom.
nem hiszem, hogy lesz net, sőt tutinem, nemtom hogy fogom bírni nélkületek...
SZERETLEK TITEKET, MINDENKIT EGYENKÉNT NAGYONNAGYON!!!
Galadh
Ó, ezt csak most vettem észre...
Mi is nagyon szeretünk téged, Galadh, és neaggódj, két hét múlva is ugyanúgy fogunk szeretni! Hiányozni fogsz (sőt, már most hiányzol) és vigyázz magadra! aztán élményekkel megpakolva gyere haza!
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Julcsi_
- Nem elérhető
Hogy te mennyien vagy... [size=9:2m7vwb4j](már egy is sok!)[/size]Laurelen írta:
én is nagyon grat, csakúgy mint az előttem szóló!Nólindir írta: Mindenek előtt én (mint új MTT-tag - jessz! ) is gratulálok az új elnökségi és FB tagoknak, Brisának , Brandirnak - rövid i-vel! - és Telcontarnak
Öhm... részemről szívesen záratok be valakit... ha van rá igény, vagy ilyesmi... :biggrin2: Továbbit priviben nálam...Léli írta: Elméleti alapokon nagyon jó ilyeneket eljátszani... Akár egy forradalmat, egy bírósági tárgyalást (pl. hogyan tudnánk bezáratni valakit), vagy valakiről bebizonyítani, hogy kém...
Amúgy meg: Underground Forradalom RÚLZ!!!
argh
- brokkoli
- Nem elérhető
Amúgymeg:
MEGY A CHAT! Bár Papi nélkül
- Dínchamion
- Nem elérhető
Nodlee írta: Dín, a Leon a kedvenc filmem. A legkedvencebb kedvenc. Mmint sok kedvenc filmem van, mint ahogy zenében is sok kedvencem van, de mindkettőben van egy állandó kedvenc, zenében Iron Maiden: Fear of the Dark, filmben pedig a Leon, a profi...
Ha adok cd-t, nem akarod nekem átírni a zenéjét?
*perme léci, lécci, lécci fejet vág*
Már hogyne. De nemcsak a zenéjét tudom átírni, de megvan a bővített változat (24 perccel több! :dance: ) eredeti nyelven, és mondhatom, iszonyatosat üt!!
Gyere konfra, és akkor helyben meg tudom csinálni neked valamelyik este/éjjel
Dín
- Léli
- Nem elérhető
:bounce: :hello: :deal: :cross: Éljen a Forradalom!! Reméltem is, hogy tovább él. Elvégre nem hiába alakult meg végre. És annak a bizonyos forradalmi topicnak is örülnék Jó levezető De komolyan. Elméleti alapokon nagyon jó ilyeneket eljátszani... Akár egy forradalmat, egy bírósági tárgyalást (pl. hogyan tudnánk bezáratni valakit), vagy valakiről bebizonyítani, hogy kém... Az ilyenek eszméletlenül jók lehetnének. Legalábbis én nagyon élvezném [size=9:3aaqkjvr]Ne nézzetek nagyon hülyének, csak kissé ( ) flúgos vagyok, és ha már soha nem lehetek jogász, legalább poénból jó lenne ilyen dolgokkal foglalkozni...[/size]Dínchamion írta: Erre akartam írni egy (egyetlen egy!) szmájlit, de közben eszembe jutott, hogy a forradalom underground módban működik tovább egyenlőre, tehát nem akarom leleplezni az ellenállási mozgalmat.
Brisa, Khirályom, Tel: Gratulálok új tisztségeitekhez
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- brokkoli
- Nem elérhető
Ha adok cd-t, nem akarod nekem átírni a zenéjét?
*perme léci, lécci, lécci fejet vág*
- Jocii
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Szürke írta:
Nem én voltam, de ha örültél neki akkor veheted úgy mintha tőlem lenne...!Dínchamion írta: Emberek!
Aki ma (tegnap, mindegy, szombaton) este igen vidám hangulatú sms-t küldött, annak nagyon köszönöm, de legyen szíves küldeni a nevét is, mert nem tudom beazonosítani...
Thx!
Erre akartam írni egy (egyetlen egy!) szmájlit, de közben eszembe jutott, hogy a forradalom underground módban működik tovább egyenlőre, tehát nem akarom leleplezni az ellenállási mozgalmat.
Amúgy pedig:
/me egyébként a Leon soundtrackjét hallgatja, és zseniális! Hallgassatok Eric Serrát!
Dín
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nem én voltam, de ha örültél neki akkor veheted úgy mintha tőlem lenne...!Dínchamion írta: Emberek!
Aki ma (tegnap, mindegy, szombaton) este igen vidám hangulatú sms-t küldött, annak nagyon köszönöm, de legyen szíves küldeni a nevét is, mert nem tudom beazonosítani...
Thx!
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Thx!
Dín
- Ben
- Nem elérhető
A Pajkos Póni Chat nem működik egy ideig, ezért áttelepültünk a trefort.net -re. Keressétek a tolkien-hu szobát! Aki látja ezt, adja tovább!
KÖZLEMÉNY VÉGE
(csak ha valaki nem hallotta volna )
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
nah, akkor én búcsúzom, legyetek jók, két hét múlva majd találkozunk, vagy nemtudom.
nem hiszem, hogy lesz net, sőt tutinem, nemtom hogy fogom bírni nélkületek...
SZERETLEK TITEKET, MINDENKIT EGYENKÉNT NAGYONNAGYON!!!
Galadh
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Angwen
- Nem elérhető
Kincső írta:
Telcontar az Élménybeszámolók topicban írta: Peredhil megcsinálta.
11 óra alatt a teljesíthetetlen terepen megjárta az 50 kilométert.
Gratulálok!
8O
Gratula! :cheers: :itscool:
És gratula Brisa (új vezetőségi tag), Brandir és Telcontar (új FB-tagok)! :bounce: :cheers:
Ááááááááááá! És én nem voltam ott!!!
Bocsánat, /me jelenleg bosszankodik, de azért tiszta szívből örül Peredhil teljesítményén. Csak elképesztő módon dühít, hogy pont most kellett a lábamnak bemondania az unalmast.
Gratu, Peredhil!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Laurelen
- Nem elérhető
én is nagyon grat, csakúgy mint az előttem szóló!Nólindir írta: Mindenek előtt én (mint új MTT-tag - jessz! ) is gratulálok az új elnökségi és FB tagoknak, Brisának , Brandirnak - rövid i-vel! - és Telcontarnak
Telcontar írta: Peredhil megcsinálta.
Gratulálok!
ok és dín lenne a moderátor.Elodyke írta: mit szólnátok eg ydühöngő topichoz.. ahova akrmit lehetne irni.. nem lenne moderátora.. vagyis mégis kéne neki.. az ertelmes hozzászólásokat kell onnan kiiktatni..
NA?
tg zászlóaljparancsnok írta: Ja, és azt elfelejtettem, hogy gratulálok kedves Tünc Commando társaimnak a sikeres ellenakcióért!
...mint mindig...
captain Lau
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- elodyke
- Nem elérhető
akik ugyelik a felt , hogy a vezetoseg ne kovessen el semmi bakit sikkasztast satobbi
itt van egy kis hogyimondjam bibi
mert hogy Batti aki ugyebar elnok
ö ugyeli fel a FBt
nadehát vanijen..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
Ryana írta: Nagyon műveletlen vagyok, tudom, de mi az az FB?
Felügyelő Bizottság
[size=9:2971o19x](megjegyzem először elgépeltem és azt írtam: Elühyelő... )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ryana
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
Tünc Zászlóaljparancsnok
argh
- Julcsi_
- Nem elérhető
A forradalmas témához pedig még ennyit:
Szvsz méltó befejezése lenne dicső mozgalmunknak! Kéretik elintézni, hogy legyen...elodyke írta: mit szólnátok eg ydühöngő topichoz.. ahova akrmit lehetne irni.. nem lenne moderátora.. vagyis mégis kéne neki.. az ertelmes hozzászólásokat kell onnan kiiktatni..
NA?
Tégészettan RULZ! Díszvendég gyanánt magam is szívesen vállalok előadást és személyes élménybeszámolót!Laurelen írta: a budapesti tünctudományi és tégészettani egyetem szemináriumot hirdet a beszélgetős topic offjai filozófiai és tudományos megközelítésben címmel. előadó: tg lau phd.
díszvendégként meghívnánk a nemrég lecsengett forradalom vezetőit /és mártírjait.
argh
- Kincső
- Nem elérhető
Telcontar az Élménybeszámolók topicban írta: Peredhil megcsinálta.
Gratulálok!
8O
Gratula! :cheers: :itscool:
És gratula Brisa (új vezetőségi tag), Brandir és Telcontar (új FB-tagok)! :bounce: :cheers:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ryana
- Nem elérhető
Kedvesek vagytok nagyon, igazából az a legnagyobb fájdalom benne, h itt volt a lehetőség az orrunk előtt.. És még csak rajtunk is múlt... Mert mi voltunk bénák, nem a másik túljó...
No de mostmár abbafejezem itten a cuccost, mert mint mondtam, még miénk lehet a bronz.
- elodyke
- Nem elérhető
az uj elnokségi tagnak Brisanak.. .. sztem nagyon megerdemelten lettel az..
es az FB tagoknak is Brnadirnak.. (jol alt rajtad a póló :kunc:)
es Telconarnak, akinek biztos bokros teendoi akadtak ..sajnalhatod.. en perpill elveztem ott lenni sok jo arc..
a KGYről.... sztem egesz sikeres volt. sokmindenben hatarozathozások ésatobbi etc etc
jo volt..
pááp elod
nemtom ezt ide vagy az elmenbe kellett volna irni mind1 itt van kesz olvashatjátok..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.