- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a fagylaltosnak, a gofrisütőnek és a kocsi után loholó valamenyyi kutyának. A kora hajnalai kung-fus videónak és persze Murphynak, a törvényéért. Azért, hogy lehet ingyelélni, és lehet variálni. Köszönet az útért és az út végéért. A sofőrnek és a pizzafutárnak. köszönet azért, amit tudunk és azért, amit nem, és köszönet mindenkinek, aki megkérdezte, miért.Kösz az érveket és az ellenérveket,az apályt és a dagályt és a vizes fű szagt.A hópelyhet és a zabpelyhet,a könnyűsúlyt, a nehézsúlyt,a végleteket, és mindazt, ami mindig a kettőp között van. köszönet az indulatért, a magatartászavarért és a három kívánságért. Köszönet Darwinnak, Einsteinnek, és köszönte azért, hogy van cipőfűző, amit be tudunk kötni. mert vagyunk, akik vagyunk, mások meg nem vagyunk. köszönet annak, aki felatlálta a filmfeliratozást, a csiperkegombát, az aranyfogat, a nindzsákat, a múzeumokat és a múzeumkerteket. Köszönet a valamiért és a semmiért, mindenért, ami a mienk és ami nem a mienk, azért, ha pont csak egy kicsit késtünk el. Noéé s a bárkáért. Az éjjel-nappali videókölcsönzőért, azokért, akik soha nem félnek beszélni róla, és a szerencsepatkóért. Azokért, akik mernek ilyen vadul élni, köszönet a soháért és a valaháért. Köszönet az eggyüttért és a különért, a távirányítóért, a hogyanért és a mikorért. A reggeli lánynak a buszon a pillantásáért,a tekintetéért, a nézéséért. Az erőfeszítésért, a nemtörődöm tőrődésért. a legjobbért és a legrosszabbért. köszönet egyes állatokért, akik egynelőbbek. Köszönet a kerék, a kocka, a vonó, az ütő és a pengető feltalálójnak. Köszönet a lustáknak, a futónak, a lábnak és a helynek, és annak, aki utánunk futott. Az ismerős valóságnak, az igazságnak, ami lehet, a kanyarnak és az egynesnek. köszönet a zuhogó esőért, a békákért és azért, hogy álmainkban repülni tudunk. köszönet annak, kai a szabályokat meghozta, és annak, kai megszegte, és mindenkinek, aki valaha is ihletőnk volt, a múzsának a csókjáért."
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
nélunk sajna csak pár centi van , de remélem éjjel ujraindul a "fehérités"
ui:láttátok hogy a mai metroba van egy beszélgetés a képzömüv. pályázatunk egyik nyertesével?
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aldarion
- Nem elérhető
Csak elkésett. Nem volt fehér karácsonyNimashilin írta: Mindenkinek boldog havat kívánok!
Végre egy kis original, hamisítatlan tél!
Más lett a világ
- Nimashilin
- Nem elérhető
Végre egy kis original, hamisítatlan tél!
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Iowa
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
ha a LEP-en még nem dolgoztunk eleget, lenne egy ajánlatom...
...ami egyébként teljesen komoly...
A cég, ahol dolgozom, munkatársat keres - mellém (ti. én vagyok a titkárságvezető )
Tehát: a vezérigazgatói titkárságra, titkárnő munkakörbe keresünk egy kedves hölgyet, ilyesmiket kérünk, hogy jó kommunikációs készség, felhasználói szintű Word-, Excel, Outlook- és Internet-ismeretek, érettségi, angol (meg esetleg német) kommunikációképesség, türelem, precizitás, a figyelem megosztásának képessége.
Én magam lassan 12 éve itt dolgozom - tehát: kitartó típusok előnyben!!!
Ha bármelyikőtöket (vagy megbízható, leinformálható!!! ismerőst) érdekel, most kivételesen a céges mailcímemre kérem az ezzel kapcsolatos levélkéket (önéletrajz): zskaszab@systrend.hu
Egyébként a cég számítástechnikai rendszerház (nagy számítógéprendszerek kereskedelmével foglalkozunk), régóta megbízhatóan működik.
Köszönöm és sziasztok, és a legfontosabb, míg el nem feledem:
CSODÁS VOLT A LEP, KÖSZÖNET ÉRTE MINDANNYIUNKNAK!!! (csak azt sajnálom, hogy jómagam egyetlen előadást sem tudtam végighallgatni, kivéve persze a sziporkázó esti blokkot... de ezzel - gondolom - nem voltam egyedül...)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Jocii
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Any
- Rabyn
- Nem elérhető
REKORD!!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Hát igen,nekünk örökké élsz
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Ringbearer
- Nem elérhető
háát mégis foglaltad a gépet a soksok érdeklödő elől?...Alyr Arkhon írta: Üdvözlet a LEPről...
Utólag is Boldog Szülinapot Tolkien!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Léli
- Nem elérhető
Csak gondoltam, eccerűbb, ha itt bejelentem, mint mindenhol leírni... szóval én mostantól szépen lassan Ancyra Tomikaként fogok hivatkozni. Szóval ha valakinek olyan írok, hogy pl. Ezt beszéld meg Tomikával, akkor Ancyt értem ezalatt
Léli
[size=9:1rhbyhe9]Megj.: Tomika külön kérésére már csak Tomi-ként fogom emlegetni... többnyire [/size]
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Nem igaz!!! Idén is elfelejtettem gyertyát gyújtani!
Pedig még lehet, hogy maradt szederillatú...
DE AZÉRT BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TOLKIEN!!!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Köszönöm!E. Eia Ayna írta: Béessz Telkám és Böszkém!
:hello: Csatlakozom az ünneplőkhöz. :hello:E. Eia Ayna írta:
Boldog szülinapot Tolkien
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Millió puszi mindenkinek!!!
Boldog Születésnapot J. R. R. Tolkien!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rabyn
- Nem elérhető
Köszönöm, hogy befogadtatok!
- elodyke
- Nem elérhető
ez nagyon finom volt..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Boldog szülinapot Tolkien [size=9:3gwfzw2c]*kocc, korty* A Professzorra és Rájuk*[/size]
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.