BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 10 hónapja #163040 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még régebben találtam, kicsit kesze- kusza, eredetileg reklámszöveg, de azt hiszem, a mostani hangulathoz nagyon illik.

"Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a fagylaltosnak, a gofrisütőnek és a kocsi után loholó valamenyyi kutyának. A kora hajnalai kung-fus videónak és persze Murphynak, a törvényéért. Azért, hogy lehet ingyelélni, és lehet variálni. Köszönet az útért és az út végéért. A sofőrnek és a pizzafutárnak. köszönet azért, amit tudunk és azért, amit nem, és köszönet mindenkinek, aki megkérdezte, miért.Kösz az érveket és az ellenérveket,az apályt és a dagályt és a vizes fű szagt.A hópelyhet és a zabpelyhet,a könnyűsúlyt, a nehézsúlyt,a végleteket, és mindazt, ami mindig a kettőp között van. köszönet az indulatért, a magatartászavarért és a három kívánságért. Köszönet Darwinnak, Einsteinnek, és köszönte azért, hogy van cipőfűző, amit be tudunk kötni. mert vagyunk, akik vagyunk, mások meg nem vagyunk. köszönet annak, aki felatlálta a filmfeliratozást, a csiperkegombát, az aranyfogat, a nindzsákat, a múzeumokat és a múzeumkerteket. Köszönet a valamiért és a semmiért, mindenért, ami a mienk és ami nem a mienk, azért, ha pont csak egy kicsit késtünk el. Noéé s a bárkáért. Az éjjel-nappali videókölcsönzőért, azokért, akik soha nem félnek beszélni róla, és a szerencsepatkóért. Azokért, akik mernek ilyen vadul élni, köszönet a soháért és a valaháért. Köszönet az eggyüttért és a különért, a távirányítóért, a hogyanért és a mikorért. A reggeli lánynak a buszon a pillantásáért,a tekintetéért, a nézéséért. Az erőfeszítésért, a nemtörődöm tőrődésért. a legjobbért és a legrosszabbért. köszönet egyes állatokért, akik egynelőbbek. Köszönet a kerék, a kocka, a vonó, az ütő és a pengető feltalálójnak. Köszönet a lustáknak, a futónak, a lábnak és a helynek, és annak, aki utánunk futott. Az ismerős valóságnak, az igazságnak, ami lehet, a kanyarnak és az egynesnek. köszönet a zuhogó esőért, a békákért és azért, hogy álmainkban repülni tudunk. köszönet annak, kai a szabályokat meghozta, és annak, kai megszegte, és mindenkinek, aki valaha is ihletőnk volt, a múzsának a csókjáért."

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #163007 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
De mág mindig jobb,mintha egyáltalán nem jött volna el
nélunk sajna csak pár centi van :? , de remélem éjjel ujraindul a "fehérités" 8) :lol:

ui:láttátok hogy a mai metroba van egy beszélgetés a képzömüv. pályázatunk egyik nyertesével?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162990 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimashilin írta: Mindenkinek boldog havat kívánok!

Végre egy kis original, hamisítatlan tél!

Csak elkésett. Nem volt fehér karácsony :evil: :(

Más lett a világ

Több
20 éve 10 hónapja #162942 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek boldog havat kívánok!

Végre egy kis original, hamisítatlan tél!

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
20 éve 10 hónapja #162940 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szeretnék kérdezni valamit: van olyan aki felvette ezt a szinkronos 2 órát, és esetleg át is tudná venni, ha adok kazettát?(Vagy bármi másra.) :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #162918 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedveseim,

ha a LEP-en még nem dolgoztunk eleget, lenne egy ajánlatom... :wink:

...ami egyébként teljesen :!: komoly...

A cég, ahol dolgozom, munkatársat keres - mellém (ti. én vagyok a titkárságvezető :roll: )
Tehát: a vezérigazgatói titkárságra, titkárnő munkakörbe keresünk egy kedves hölgyet, ilyesmiket kérünk, hogy jó kommunikációs készség, felhasználói szintű Word-, Excel, Outlook- és Internet-ismeretek, érettségi, angol (meg esetleg német) kommunikációképesség, türelem, precizitás, a figyelem megosztásának képessége.

Én magam lassan 12 éve itt dolgozom - tehát: kitartó típusok előnyben!!!

Ha bármelyikőtöket (vagy megbízható, leinformálható!!! ismerőst) érdekel, most kivételesen a céges mailcímemre kérem az ezzel kapcsolatos levélkéket (önéletrajz): zskaszab@systrend.hu

Egyébként a cég számítástechnikai rendszerház (nagy számítógéprendszerek kereskedelmével foglalkozunk), régóta megbízhatóan működik.

Köszönöm és sziasztok, és a legfontosabb, míg el nem feledem:

CSODÁS VOLT A LEP, KÖSZÖNET ÉRTE MINDANNYIUNKNAK!!! (csak azt sajnálom, hogy jómagam egyetlen előadást sem tudtam végighallgatni, kivéve persze a sziporkázó esti blokkot... de ezzel - gondolom - nem voltam egyedül...)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
20 éve 10 hónapja #162907 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nya végre megjött az első normális hó :)

Több
20 éve 10 hónapja #162876 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Benne vagyunk a népszabiban és itt vannak képek
musicen.freeweb.hu/

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 10 hónapja #162863 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Feltűnt valakinek, hogy a kalendáriumban egyáltalán nem volt benne a LEP? 8O 8O 8O

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 10 hónapja #162804 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olyan rossz, hogy Tolkien már nem él.. És nem tud több történetet írni nekünk :(

Any

Több
20 éve 10 hónapja #162782 Írta: Rabyn
emberek a cseten már most 31en vagyunk!!!

REKORD!!

Több
20 éve 10 hónapja #162769 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog születésnapot Tolkien!
Hát igen,nekünk örökké élsz :D

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 10 hónapja #162767 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is boldog születésnapot kívánok Tolkien Mester! [size=9:1tlni347](utólag is)[/size]

I make my own luck.

Több
20 éve 10 hónapja #162754 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Üdvözlet a LEPről... :D

háát mégis foglaltad a gépet a soksok érdeklödő elől?... :D

Utólag is Boldog Szülinapot Tolkien!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #162744 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tömeg és Nép figyelem!

Csak gondoltam, eccerűbb, ha itt bejelentem, mint mindenhol leírni... szóval én mostantól szépen lassan Ancyra Tomikaként fogok hivatkozni. Szóval ha valakinek olyan írok, hogy pl. Ezt beszéld meg Tomikával, akkor Ancyt értem ezalatt :)

Léli

[size=9:1rhbyhe9]Megj.: Tomika külön kérésére már csak Tomi-ként fogom emlegetni... többnyire :twisted: [/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #162739 Írta: Rabyn
ÉS ÚJABB REKORD!! (56)

Több
20 éve 10 hónapja #162737 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
REKOOORD :)

Több
20 éve 10 hónapja #162735 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jajj... Születésnap... !
Nem igaz!!! Idén is elfelejtettem gyertyát gyújtani! :cry:
Pedig még lehet, hogy maradt szederillatú... :D

DE AZÉRT BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TOLKIEN!!!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
20 éve 10 hónapja #162716 Írta: Rabyn
No gyerekeim, legujabb felhsználónk lábszag!

Több
20 éve 10 hónapja #162708 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Béessz Telkám és Böszkém!

:oops: Köszönöm! :oops:

E. Eia Ayna írta:
Boldog szülinapot Tolkien :D

:hello: Csatlakozom az ünneplőkhöz. :hello:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
20 éve 10 hónapja #162641 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, és ez a 400-dik hozzászólásom!!!!

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 10 hónapja #162638 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Születésnapot, Tolkien!!! És köszönet mindenkinek az elmúlt egy évért... Ninziendi Mbenna Nyámi!!!

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 10 hónapja #162597 Írta: Rabyn
Jöjjön mindenki cseteleni!!!!( ÚGY HIÁNYOZOTOOOK!!!!)

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #162595 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozok Rabynhoz... én is 2003 január harmadikán csatlakoztam, és az elmúlt egy évben olyan élményekben volt részem, amilyenekben még talán soha. Nagyon köszönöm, hogy köztetek lehetek!

Millió puszi mindenkinek!!!

Boldog Születésnapot J. R. R. Tolkien!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #162591 Írta: Rabyn
Tegnap volt egy éve, hogy közétek érkeztem!!
Köszönöm, hogy befogadtatok!

Több
20 éve 10 hónapja #162560 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az inyencek csak a jot szeretik...

ez nagyon finom volt..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 10 hónapja #162558 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja és mellesleg örülök a fejemnek, mert ez a 200. hozzászólás, és jól sikerültek a darabok! Gratula mindenkinek, csodálatos volt ez a mai nap!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 10 hónapja #162557 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bsz Tolkien!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 10 hónapja #162552 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Béessz Telkám és Böszkém!

Boldog szülinapot Tolkien :D
[size=9:3gwfzw2c]*kocc, korty* A Professzorra és Rájuk*[/size]

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #162551 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remélem, méltó megemlékezés volt a mai nap... Boldog születésnapot J. R. R. Tolkien! A Professzorra!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.016 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére