BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 1 hónapja #141321 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozom az estare-istákhoz és a nostare-istákhoz :)
Fio: részvétem :( De ne add fel! :)
Iru: Igazad van, az vagyok! :bounce: :dance:
Pussz mkinek! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141297 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Visszatértem!!
Szerelem témához:tényleg nagyon gyönyörű dolog lehet,ha viszonozzák.Én viszont még csak szenvedő fél voltam.Mindig rossz embert szúrok ki.(ez van)És ilyenkor nem olyan jó szerelmesnek lenni... :cry:

1ébként boldog névnapot a Zsófiknak! :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141264 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fio: jó keresést-))

MINDEN ZSÓÓÓFINAK BODOG NÉÉVNAPOT!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #141260 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, Mau, Szofi, Nóli, Niph!!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hónapja #141248 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFIÁK!!!!

A lelki problemba: én most csalódtam egy nagyon nagyot abba a fiuba aki tetszett nekem. Csak addig tartott, amig tettem nekiegy szivességet. Ugyhogy most én se vagyok vmi nagy hangulatban. De rá is jöttem hogy ő nem hozzám való. Még keresgélek. :) De ennek ellenére mosolygok.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hónapja #141243 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, IGEN! :oops:
Valin Estare Zsófik, Zsófiák, Szofik, és egyéb bölcsnevűek! ;) :hello:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #141239 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hadd szálljak be a lelkibánatosokhoz én is. ;)
Szép a szerelem, de az már nem, ha valami keresztbetesz neki. :( [size=9:hgn62zt1]pláne ha az a valami te magad vagy...[/size]

Egyébként pedig BOLDOG NÉVNAPOT Szofi, Mau és Niph, és a többi Zsófiának, akiről nem tudom, hogy Zsófia... ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 1 hónapja #141230 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: szerelem igenis létezik és én néha azt hittem hogy találkoztam veloe de aztán rájöttem hogy még nem...

Jobb is még várni vele...
Abban is van szép ha az ember szabad. Mindennek megvan a maga ideje :wink: Ezt nem úgy értem, hogyha vlki szerelmes valakibe és az viszonozza akkor hunyjanak szemet a dolog fölött, és ne csináljanak semmit, [size=9:zyzc5215]mert ez hülyeség lenne[/size] De külön fejfájást okozni magadnak azzal, hogy a szerelem szép és én is szerelmes akarok lenni, az már sok :x
Egyébként egyetértek abban, hogy a szerelem akkor jön amikor a legkevésbbé várja az ember......
Vagy olyanba szeret bele akit előtte nem tartott túl sokra :)
[size=9:zyzc5215]Az biztos, hogy nekem egy időre túl sok volt belőle...[/size]

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #141214 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Húú emberek nyugalom!!! Ha ez valakit megnyugtat nekem sincsen senkim! És túlélem! Tudok mosolyogni így is! Főleg most, hogy kiderült az ami miatt már három hete nem volt mindig jókedvem egy tévedésen alapult.. Mert a hülye freemail nem képes rendesen kézbesíteni a leveleket!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #141209 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melawar írta: Azt mondják a szerelem onnan jön ahonan nem is várja az ember soha , ahonan nem si számit rá.

Így van. Barátnőm mesélte egyszer, hogy elment néptáncolni, és épp rémes állapotban volt, majdnem megbukott félévkor, depresszióban szenvedett, két hete nem mosott hajat stb. :lol: , mikor találkozott az első pasijával, aki viszonylag rövid ideig volt mellette, de a napnál világosabb volt, hogy hót szerelmesek egymásba.

"Szerelem
ha egyik a másikát
repülni hagyja
de ha zuhan
fél szárnyát kölcsönadja"
(Szabó Éva)
:dance: :pimp: :hello:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 1 hónapja #141183 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
egy kis oldal a Tesco Szerelmeseinek :)

tescogazdasagos.uw.hu/

Több
21 éve 1 hónapja #141173 Írta: Estel Adániel
No, a sok szerelgetés után :roll: most jöjjön egy jókívánság:
Valin Nostare Agoura! :hello: Boldog Szülinapot! :cheers:
(Ha érdekel, honnan tudom hogy ma van, a válasz: a bemutatkozásodból ;) )

Több
21 éve 1 hónapja #141157 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azt mondják a szerelem onnan jön ahonan nem is várja az ember soha , ahonan nem si számit rá.
Szoval szerintem türelem.
És megéri várni , mert nagyon szép dolog a kölcsönös szerelem :)

Több
21 éve 1 hónapja #141155 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimdorc írta: Holnap tartok először matek szakkört... [size=9:ssuivsao](Tessék drukkolni...)[/size]

Puszi mindenkinek, Nimdorci, aki két hete idegbeteg (az imént említett okból)

Hajrá Nimdorc!!! :itscool:

[size=9:ssuivsao]Én is tartottam már bioszórát, nem olyan rémes...[/size]

Navaer!
Felagund

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #141153 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: szerelem igenis létezik

Ki állította hogy nem???

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #141146 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudjátok, a remény hal meg utoljára... Szeretünk, amíg szerethetünk, amíg van kit...

Ez a ehér bohóc pedig tényleg fájdalmasan...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 1 hónapja #141127 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo! komolyan mondom, Min fantasztikusan boldog lehet. Gratulálok mindkettőtöknek!
A szerelemről csak annyit, hogy tényleg csodálatos dolog, és létezik is, csak meg kell találni az igazi szerelmet, amire azt mondod, ez tényleg valami. Remélem, sikerül. (de hát erről a Gondolatokban kéne beszélgetni, legalább lenne vmi értelmes téma is, bár már rég nem jártam ott, lehet, h van)
Egyébként hiányoztok, de hát Piliscsaba az Piliscsaba....
Pápá,Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 1 hónapja #141120 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Osztom Aranymag véleményét! És hosszabb távon is szuper! Nekem a párom a legszebb ajándék az élettől :oops:

Több
21 éve 1 hónapja #141116 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szerelem igenis létezik és én néha azt hittem hogy találkoztam veloe de aztán rájöttem hogy még nem...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #141104 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Anyám mindig ezekre a dlgokra azt szokta mondani, hogy addig örülj amig nincs!! :D Igaz én ezt nem tartom be, dehát....

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hónapja #141102 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ne pofozzatok ki, de a szerlem igenis létezik! És szuper!!!! :itscool: :look: :mrgreen:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 1 hónapja #141099 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak ne adjátok fel a reményt! :) ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 1 hónapja #141097 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozom a szomorkodó társasághoz. :(

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
21 éve 1 hónapja #141094 Írta: Estel Adániel
Hmm... Akartok beszél(get)ni róla? :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #141093 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És én is sirock veletek.....

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 1 hónapja #141075 Írta: Prérifarkas

Nimrodel Melian írta:

Galadh írta: Szerelem létezik.... de sajnos én nem ugrálok tőle :shake:

Ezzel egyelőre én is így vagyok. :?

sírjunk együtt!!! :bawling:

Galadh

Több
21 éve 1 hónapja #141071 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadh írta: Szerelem létezik.... de sajnos én nem ugrálok tőle :shake:

Ezzel egyelőre én is így vagyok. :?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #141066 Írta: Prérifarkas

Ringil írta:

Arden Borough írta: Ringil: mi történt veled?

..talán mégis létezik az a bizonyos "szerelem"...

Szerelem létezik.... de sajnos én nem ugrálok tőle :shake:

Galadh

Több
21 éve 1 hónapja #141058 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ringil írta:

Arden Borough írta: Ringil: mi történt veled?

..talán mégis létezik az a bizonyos "szerelem"...

:dance: Minő szerencse :wink:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #141054 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta:

Galadh írta: ÉÉÉÉs, íme, a (várva várt?) Fehér Bohóóóc!

Hát, Nóli, ha tényleg tudni akarod, itt van a vicc, a topicon belül, jó pár oldallal korábban. Kattints a hozzászólás előzményénél megadott linkre. :roll: És utána vess magadra... :twisted:

Vetek.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.500 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére