BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 1 hónapja #141036 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadh írta: ÉÉÉÉs, íme, a (várva várt?) Fehér Bohóóóc!

Hát, Nóli, ha tényleg tudni akarod, itt van a vicc, a topicon belül, jó pár oldallal korábban. Kattints a hozzászólás előzményénél megadott linkre. :roll: És utána vess magadra... :twisted:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141031 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ringil: Veled örülünk!
Nimdorc: Drukkolok, még a de. folyamán ki foglak készíteni, hogy eddzelek a szakkörig... :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141030 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Aeglos írta:

E. Eia Ayna írta:

Ryana írta:

Arden Borough írta: Képzeljétek néhány ismerősömnek elmondtam A fehér bohócot...hát volt aki meg akart ütni... :D

Nálam csak kimentek a teremből... ;) Bár aki bennmaradt, az elég hevesen reagált. :D

...és azóta is menekülök a padtársam elől, aki mihelyt meghallja azt a szót, hogy "Pistike", már ugrik... :evil3:

Én is elmondtam néhány embernek, akik azt mesélték, h életükben ilyen jót nem nevettek... 8O 8O
Mondhatom, meg voltam lepve... 8)

Én ebből kimaradtam... Leírná nekem valaki?
Mondjuk esetleg priviben, mert a hozzászólásokból arra következtettem, hogy sokat nem szívesen látnák itt... :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 1 hónapja #141028 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Holnap tartok először matek szakkört... [size=9:pr9vei43](Tessék drukkolni...)[/size]

Puszi mindenkinek, Nimdorci, aki két hete idegbeteg (az imént említett okból)

Több
21 éve 1 hónapja #141027 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:wink: :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #141001 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: Ringil: mi történt veled?

..talán mégis létezik az a bizonyos "szerelem"...

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 1 hónapja #140928 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fehér bohocot én még eddig nem mondtam el, de az Ali Babásat már igen. Az is nagyon fárasztó... :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hónapja #140910 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ringil: mi történt veled?
hát a csíkosok se gyengék az biztos... :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #140902 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Aeglos írta:

E. Eia Ayna írta:

Ryana írta:

Arden Borough írta: Képzeljétek néhány ismerősömnek elmondtam A fehér bohócot...hát volt aki meg akart ütni... :D

Nálam csak kimentek a teremből... ;) Bár aki bennmaradt, az elég hevesen reagált. :D

...és azóta is menekülök a padtársam elől, aki mihelyt meghallja azt a szót, hogy "Pistike", már ugrik... :evil3:

Én is elmondtam néhány embernek, akik azt mesélték, h életükben ilyen jót nem nevettek... 8O 8O

Rám csak megsemmisítően néztek... dehát az elölcsíkos-oldaltcsíkos-hátulcsíkos se semmi, ugye, Arden? :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hónapja #140896 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Embörök nekem is lenne egy kérdésem! Nincsen meg valakinek a Casper c. mesefilm (tudjátok a kicsi szellem meg a Christina Ricci) zenéje? Egyetlen számot sikerült letölteni a netről.. most azt hallgatom orba szájba.. Ha valakinek meglenne nagyon boldog lennék ha átírná nekem!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #140890 Írta: Celebrían
Celebrían válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
üdv!Rég jártam erre,csak beköszönök és hamarosan újra visszatérek!-ezt most jól odamondtam :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #140887 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Drágaszágok!Fantasztikus dolog történt velem az előbb,ezért mindenkinek küldök egy virtuális puszit!!! :D

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 1 hónapja #140860 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta:

Ryana írta:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #140849 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv néktek!

Nincs meg valakinek AJ Toynbee: Válogatott tanulmányok c könyve?

Borzalmatos sürgősséggel kellene, holnap délre el kell olvasnom belőle 40 oldalt, a könyvtárból meg ellopták...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #140839 Írta: Ringbearer
szegény cica! :(

Én szeretnék venni egy olyan lórieni levelet, mint
amilyen a szövetségnek van.
Nézelődtem a neten, és ezt találtam:
www.tolkientown.com/shop/product_info.php?products_id=1324
műanyag :arrow: 1300 Ft.
De a szállítási költség, majdhogynem a 2x-ese, ezért gondoltam
megkérdezlek titeket, hogy nem szeretne e valaki venni.
Aki igen, az hétfőig válaszoljon!!!
Üdv,
Ringbearer

Több
21 éve 1 hónapja #140830 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Huhh, valami ilyesmire számítottam én is... :? Szegény cicc! (Már az Állatbarátok-topicban is megemlékeztem róla...)
Reméljük, pár hét múlva újra vidáman szaladgál majd - méghozzá a belső udvaron, jó messze a forgalomtól! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #140828 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves macska-mentők,

Tündérborsót bevittük tegnap a kórházba, ahol kapott infúziót és megállapították, hogy eltört az állkapcsa. Ma fogják műteni és még valószínüleg 10 napig infúziót kap majd, mert nem fog tudni még enni.
nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget! :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 1 hónapja #140779 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves Sil!

Köszönöm a segítségedet, letöltöttem volna rég, ha ismerem azt a címet. Az esszét és a Mythopoeiát olvastam, nagyon tetszettek.

Minden jót!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 1 hónapja #140776 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namarie: Miért nem töltöd le a Leveleket? :arrow: tolkien.ru/texts/eng (angolul)
Amúgy ezzel a témával (szubkreáció) inkább a Tündérmesékről c. esszé meg a Mythopoeia foglalkozik szvsz, azok meg benne vannak a Gyűrű nyomán - Fa és levél-ben.
Meg mondjuk a 131., 153., 181., 211-212. levelekben van elég sok erről...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #140774 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A segítségeteket szeretném kérni: ha valaki tud a levelekben olyan idézetet, ami a teremtésre, legyen az az isteni teremtésre, vagy a szubkreációra vonatkozik, legyen olyan jó, és küldje el nekem priviben, a levél számával, és a könyv címével, kiadójával, évszámmal hellyel együtt. /Angolul is lehet/

Előre is köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 1 hónapja #140755 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 1 hónapja #140752 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 1 hónapja #140743 Írta: Ringbearer
Én szeretnék venni egy olyan lórieni levelet, mint
amilyen a szövetségnek van.
Nézelődtem a neten, és ezt találtam:
www.tolkientown.com/shop/product_info.php?products_id=1324
műanyag :arrow: 1300 Ft.
De a szállítási költség, majdhogynem a 2x-ese, ezért gondoltam
megkérdezlek titeket, hogy nem szeretne e valaki venni.
Aki igen, az hétfőig válaszoljon!!!
Üdv,
Ringbearer

Több
21 éve 1 hónapja #140662 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aki esetleg be tudja szerezni (kisebb tesó, vagy ilyesmi), a Junior újságban van egy kicsi Gyűrűk Ura. A DVD reklámja.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #140618 Írta: Sil
Nem emlékszem, kivel beszélgettem a tábori talin egy bizonyos fiatal vulkániról a Voyagerből, de hoztam róla a kért infókat:

Vorik-nak hívják, és Alexander Enberg játssza:
us.imdb.com/name/nm0256717/

Összesen 8 részben szerepel:
3. szezon:
Fair Trade
Alter Ego
Blood Fever :itscool:
4. szezon:
Day of Honor
Demon
5. szezon:
Extreme Risk
Counterpoint 8)
7. szezon:
Renaissance Man

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #140616 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek néhány ismerősömnek elmondtam A fehér bohócot...hát volt aki meg akart ütni... :D
valszeg elengedtek Dimmu-ra! :lol:
amugy 200...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #140606 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igaz bár lekéstem szülinapotokat mert most érkezem

úgyhogy a hulla király Boldog születésnapot kíván Silnek és Minervának

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
21 éve 1 hónapja #140556 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez nagyon szép, ki mondta? Vagy ez is csak egy reklámfogás? ;) Mint a TV reklámokban, amikor minden szépet és jót elmondanak a filmről... :lol: :evil3:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 1 hónapja #140552 Írta: Sil
Kb. "Más írók regényeket hagynak hátra maguk után, Tolkien egy világot."

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #140551 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Épp most vagyok a CB fórumon :mrgreen:
Esetleg lefordítanád? Én nem tudok ám németül 8)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.444 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére