BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 2 hónapja #139217 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ringbearer írta: Gondolok este rátok, és Tolkienre.

Én is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139214 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gondolok este rátok, és Tolkienre.

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139205 Írta: nido

Rabyn írta: Jaj de aranyosak-))

Ne is emlegessétek a sulit.. Az ofőm a régi.. 20lány egy osztályba.. fuj..

Az a legkisebb baj... Miért ezek az oszt. társaim (tisztelet a kivételnek)??? :cry: :evil:

Deee... 23 fiú, 9 lány. Ellenben a minőség számít. Szóval Nimdorc szenved és elege van.

Ryana: az én 6 és fél éves öcsém tündenyelven köszön!

Több
21 éve 2 hónapja #139204 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gáz. Új gimibe vagyok, de az egész sz@r.
Elegem van.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja #139193 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Melyanna írta: Hiro hyn hídh ab 'wanath.

Ezt most nem értem, kicsodák? 8O [size=9:2zuz6r3o](Vagy Tolkienre gondolsz? De akkor egyes számban kéne: hiro hon...)[/size]

Hajnali 8-kor eszembe sem jutott ragozni... :cry: Egyébként igazad van.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 2 hónapja #139190 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta: Hiro hyn hídh ab 'wanath.

Ezt most nem értem, kicsodák? 8O [size=9:1lvdx5db](Vagy Tolkienre gondolsz? De akkor egyes számban kéne: hiro hon...)[/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #139179 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hiro hyn hídh ab 'wanath.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 2 hónapja #139155 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj de aranyosak-))

Ne is emlegessétek a sulit.. Az ofőm a régi.. 20lány egy osztályba.. fuj..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 2 hónapja #139152 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Érdekes dologgal találkoztam ma. Csendben üldögélek a szobámban, és behallatszanak a játszótérről a hangok. Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy valaki azt mondja: én leszek Legolas, te pedig Frodó. Na, mondom, ez meg mi? Kinézek az ablakon, 3 és 8 év közötti gyerekek ácsorognak egy lépcső közelében, egyikük kezében nagyobb, szerteágazó faág, másikuknál egy kisebb, a 2 másik pedig kicsit távolabbról figyeli. Valamit beszéltek, azt nem értettem, de utána a kisebbik botot szorongató gyerkőc legurult a lépcsőn. Kisvártatva a 2 várakozóból az egyik a guruló felé futott, miközben azt kiáltotta, hogy NEEEEE! , a másik pedig visszahúzta egy Frodó! felkiáltással.
Utána sajnos nem láthattam további jeleneteket. :( Lehet, hogy csak ezt tudják, talán egyszer lemegyek és tanítok nekik valamit. :D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 2 hónapja #139125 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, bocsánat, Morgana néni :)
Legközelebb megpróbálom nem eltéveszteni :)

Mindenki másnak:

És végül mégis eljövend szeptember elseje, ama nap, melyen társadalmunk ifjai rádöbbennek, hogy a rossz idő miatt sokkal kevesebb idejük van...

És mi ennek a lényege: Hogy már most nagyon hiányoztok mindnyájan... :cry:

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 2 hónapja #139124 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Léli néni: A nevem Morgana. A többiért köszi... 8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 2 hónapja #139123 Írta: Léli
Morgi néni: Éljen! :D Én, vidéki üdvözöllek ronda fővárosunkban! Remélem, ezután már több talin fogunk visznt látni ;)

Léli

Több
21 éve 2 hónapja #139122 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Közhírré tétetik!

A mai nap felköltöztem az bűnös városba, mely nevezetik Budapestnek!

Nagy öröm és vígság lakozék azért az én szívemben!

:twisted: 8)

Induljon a banzáj!...
:twisted:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 2 hónapja #139030 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma a nyári szünet elbúcsúztatására újra megnéztem A Gyűrű Szövetségét (sajnos csak otthon és sajnos csak a normál DVD-t és sajnos csak az első részt)! És rá kellett jönnöm, hogy még ennyi megnézés után is teljesen a hatása alá kerülök - és ez olyan jó érzés!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 2 hónapja #138929 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:cheers: :bounce: :dance: Boldog Névnapot Lyana!! :!: :dance: :bounce: :cheers:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #138874 Írta: Coralie
www.im-net.hu/index.php?p=video
Aki gondolhja, szavazzon a legjobb Gyűrűk Urás pasira
(Hát nem mondanám, hogy el vagyok ragadtatva az ilyen dolgoktól :? , de azért ezt beraktam. Azért az eredmény érdekel.)

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138845 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok:-)

Szeretettel meghívnék mindenkit jövő szerdára, január 3-ra a Nyárbúcsúztató koncertünkre.
Könnyed szerenád est lesz, semmi több. Nyár-végi kikapcsolódás.
Szeptember 3. Klarissza Udvar, Szerb u. 21-23. (Az ELTE egyik épületének udvara) 1/2 8-tól. De érdemes 7-re odajönni, ha ülni szerenétek.
Belépő nincs.
Remélem, néhányótokkal találkozom ott.
Üdvözlettel:

Kriszana

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 2 hónapja #138840 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek el hogy nézem a Szuperkupa döntőt (milan-porto) és hol eddig a bl himnusz szokott lenni ott most LotR zene ment! :D összevágva ment a zene a flmből...tök fura volt hallani egy focimeccsen ezt...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #138838 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem meg nincs DVD-lejátszóm. :cry: A szülinapi ajándékom meg az lesz, hogy mégis el tudok menni a holnapi táboros talira. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #138804 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog NÉvnapot

Layla-k gyöngye :)

:cheers: :dance:

Több
21 éve 2 hónapja #138747 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem nem ígértek semmit, de a 4 lemezes véltozatot szeretném. :wink:

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #138727 Írta: Léli
Nimrodel: nekem apu azt ígérte, hogy a 4 lemezest fogom megkapni utólag (mivelhogy nemrég volt szülinapom) :D

Több
21 éve 2 hónapja #138724 Írta: Coralie
Képzeljétek, a szüleim megígérték, hogy szülinapomra megkapom a 2 lemezes DVD-t! :P És ma reggel közölték is, hogy már megvették, és most ezzel kínoznak, hogy ott van a szekrényben becsomagolva, és én meg nem nézhetem meg! Gonoszok! :twisted:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138691 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
2003. szeptember 2. kedd
Tolkien professzor halálának 30. évfordulója alkalmából a Magyar Tolkien Társaság csendes megemlékezést tart a Margit szigeten.
Gyülekező 19.00-kor a Margit híd felőli bejáratnál, a szökőkútnál.
Program: elsétálunk a nagyrétig, ahol gyertyát gyújtunk és a vállalkozó kedvűek elmondanak vagy felolvasnak részleteket a professzor műveiből, magyarul vagy angolul.
A program kb. 21.00-ig tart, vagy ahogy jön. Gyertyafénynél tudunk majd olvasni sötétedéskor is.
A találkozó nem buli lesz, hanem csendes megemlékezés, így készüljetek.
Amit hozzatok: gyertyát és könyveket, amiből fel szeretnétek olvasni.

Több
21 éve 2 hónapja #138665 Írta: nido
Rabyn, Galadh: koszi!
Utobbinak meg gratula is.

Több
21 éve 2 hónapja #138539 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nim ok remélem nem felejtem el!

MA VAN BILLY BOYD SZÜLETÉSNAPJA

:pippin8: :pippin7: :pippin5: :pippin6: :pippin2: :pippin1: :hello: :cheers:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 2 hónapja #138457 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nimdorc, én is szívesen átvenném neked!
Ja, és 700! 8)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 2 hónapja #138410 Írta: nido

Rabyn írta: KEtőtt és könnyebbet-)) apa szerezte.

Nekem sajno pont a ma éjjel nem jo.. (DVD-t nézni)
De mi lenne ha a táboros talira (ha jösz) elhoznád? :lol: és akkor az extrákat megtudnánk talán nézn (engemet ugy is csak az érdekel)

Lemasolnad a TTT-s CD-idet a taboros talira? Lecci!

Több
21 éve 2 hónapja #138395 Írta: Coralie
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy filmet nálunk mikor kezdenek el játszani? (Az Underworld-ről és a The League-ról lenne szó egyébként.)

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138330 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ÁÁÁÁ, bejött a kergemarha!!!!!!
MÚÚÚ! MÚÚÚ!
Nekem mondjuk jobban teccett Döncidudus előadásában, de így se semmi!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.608 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére