BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 9 hónapja #96587 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jah, ok! Mind1! Csak kérdeztem. :? :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #96584 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem nagyon hinném. fórum talikon még nem voltam, csak a Corvinban, ott sem szervezőként.
[size=9:1amauq4f]Menjünk át privibe![/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #96574 Írta: Augustíne
Elrond: nem tudom. Akárhol. Fórumtali, Tolkien-nap. premier... Csak olyan ismerős volt a neved. :wink:
Olyan pólót én is akarok! Anniyra jó! :D

Több
21 éve 9 hónapja #96573 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jahhahhajjjjjjjj, hogy azon a pólón mekkorát röhögtem!!!!!!! :lol:

Vívás? Nem olyan nehéz megtanulni, legalábbis nekem nem volt az. Csak amilyen "nyuszi" vagyok (ahogy az edző mondta volt :roll: ), az nem az én műfajom. Pedig szerettem járni. Két éve hagytam abba.

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #96557 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Demon Hunter: gyere a gondolatok topicban és vesd fel ott a kérdést, kitárgyaljuk alaposan. :)
Nem lesz Telcontar-féle kiképzötábor, csak gondoltam, Tokajban nepkeltét nézünk és ahhoz korán kell kelni. De az áprilisi élö szerepjáték elött pár szombatot eltölthetünk egy laza (10-15 km-es) sétával a természetben, miközben kicsit vívunk is... Nektek sem árt, ha valamennyire ismeritek majd a terepet.
Persze ha ötvenen hözöngtök, hogy kemény kiképzésbe akartok belehalni és a túlélök kapnak egy eredeti "I Survived Helm's Deep" pólót, akkor meggondolom...

Több
21 éve 9 hónapja #96534 Írta: Elrond

Augustíne írta: Off: Elrond! veled már találkoztam? :wink:

Hol?
[size=9:pqxignul]Amúgy minden lehetséges...[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #96532 Írta: Augustíne
Off: Elrond! veled már találkoztam? :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #96529 Írta: Demon Hunter
Demon Hunter válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Moncc valamit Rabyn...
Tetszett az utolsó mondatod.
Csak az a kérdés érdemes -e szeretni.
Ti hogy vagytok ezzel?

Több
21 éve 9 hónapja #96528 Írta: Elrond

Namarie írta: Mit nézel meg, Elrond?

La Mancha lovagjai. Magyar színház.
Rohadt jó volt!

Több
21 éve 9 hónapja #96526 Írta: Elrond
Túlélő tábor??? Jeeee... :twisted:
Itt az idő, el kell kezdenem gyúrni...
A haveromon nem lehet leállítani. Őt is hívom lehet...
[size=9:c08k2auo]Húsz-huszonöt egykezest nyom le egyszerre, mindenkit földhöz vág. Ja és ő mondta nekem ezt az oldalt...[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #96492 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
milyen tali hol és mikor???
Tudom megint marhasgot kérdezek de ha lesz megint tábor akkor mikorlesz és mibe fog kerülni?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #96489 Írta: Augustíne
Min: gratulálok! :D :wink:
Én is megyek, akármi lesz is az, csak mondjátok el, hogy hol, mikor, és kikkel (igaz ha ti jöttök, akkor az már rossz nem lehet!) :)

Több
21 éve 9 hónapja #96415 Írta: birefi
birefi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telcontar kósza ötletei :) érdekesen hangzanak!
Régebben én is túráztam, bár ma már nem biztos, hogy bírnám az 50 kilcsit. Eltunyultam, na! :oops:
Ez a vívás is jól hangzik, meg a menük is, bár én ebéd híján éhen halok. :)
Mondjuk, mikor túrázom, általában nem állok meg enni. Soxxor inkább csak kicsit lassítunk a tempón, és menet közbe falatozunk. Ha megáll az ember nehéz újra elindulni.
Tokaj meg vmi remek ötlet!!!! :P

Több
21 éve 9 hónapja #96374 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Minerva írta:

Brisa írta: Szóval asszem sok pizsamás ember lesz azon a hegytetőn... :wink:

Én pizsamában is megyek, feltéve, ha visztek... :evil3:

Nem garantálom, hogy hegyen-völgyön cipellek, de egy darabon elviszlek :)

Ölben? :twisted:

Amúgy ha nem esik egybe a Telcontar-féle szadizós tábor a felvételimmel, szívesen mennék. Imádok túrázni (ellenben a Kő-hegyen -mint Brisa is írta- valahogy elkényelmesedtünk. Mondjuk egy kőkemény 7 napos Magas-Tátra túra előtt jólesett a lazítás :) )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #96372 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Telcontar:Nem félek én tőled! Ahhoz több kell ennél! :wink: Sőt így elsőre még bírlak is!!
Na! Ma bevetettem a reggel jó a netezés verziót! Ienkor legalább gyors! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #96349 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vívás alatt azt értem, hogy három-négy alkalom után már nem áll csálén a kezekben a kard és megtanultok annyira vívni, hogy egy játék során élesben mehessen, vagy hogy egy nazgult hátulról lenyeshessetek. Nem nagy vaszizdasz, de nagyon szórakoztató. Aki ennél többet akar, az menjen el iaido-zni vagy gladiátorokhoz.
Tokajban csak egyetlen hajnalt terveztem napkeltét nézni, ennyit talán kibírtok. Nem kell tölem félni, nem vagyok én örmester... Csak kicsit, néha... hol a korbácsom???

Több
21 éve 9 hónapja #96294 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Namarie: köszi :) azért néhányan eljöhettetek volna, pölö Ancalimonra nagyon számítottunk Iruniennel... :rmad2: :nono:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #96277 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hé, mi ez a lazaság? Csomóan fönn vagytok, és egyikotök sem jön chatre!!! :evil:
Tessék jönni azonnal! :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 9 hónapja #96261 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minerva: gratulálok. Látod, nem lett semmi gond, hál' Istennek.

Ryana: mielőbbi javulást. Nemcsak a film miatt...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #96245 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megkérdezném, hogy a vívás alatt, színész vívást, vagy sportágat értsek?

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #96244 Írta: Ragoran
Min:
Szalag avatóhoz:Gratula!!
Ry:Gyógyulj + hamar!!! :wink:
Maffia:Tök jó lehetett!!

Több
21 éve 9 hónapja #96214 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hihi, mi se voltunk semmik. Oltárcon (nekem és a barátnőimnek csak Orthancban) volt a szállás, és átmentünk gyalog Várföldére csónakázni. Aztán meg visszafele el is eredt az eső :D Szupi volt, az osztály hulla, de este még mindig tudtunk ökörködni :D Így vált el az osztály nyolcadikban. De legalább egy jó emlék maradt még arról is, akit különben utáltam :roll:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #96213 Írta: Minerva
Ulmi: egy istennőnek (:tongue: :P :cross: :roll: ) csak sikerül... :lol: Vagy majd megyünk helikopterrel :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #96209 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ryana: mihamarabb gyógyulj meg!

Min: azért egy valát nem olyan könnyű felkapni :D

Több
21 éve 9 hónapja #96202 Írta: Minerva

Ulmo írta:

Minerva írta:

8O Hát ha elbírsz... Aztán majd én cipellek Téged, oké? LOL :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #96192 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm...
Lehet sajnálni. Itthon nyomom az ágyat vmi garatgyuszival... Ha van olyan... :roll:
És így nem mehetek el TTT-t nézni. :bawling:
[size=9:1yqqkv2p](Azért a talira megpróbálok meggyógyulni. :wink: )[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 9 hónapja #96182 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Heh, engem is vihettek :D
Vívásban benne vagyok.
Mondjuk egy napfelkeltéért felmászni egy hegycsúcsra... meggondolandó.
Imádom a napfelkeltét s naplementét, csak engedjenek el mindenhova :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 9 hónapja #96170 Írta: Ragoran
Túlélő tábooor!!! jeeee!!!
Jönnék én,de nem engednek L! :cry:
Pedig én aztán másznék hegyet,vinnék mindenkit a hátamon!
Osztály kir-on is én vittem a barátnőimet,mert Lfáradtak 3km gyaloglás után! 8O :wink:

Telcontar írta: No, abbahagyom az ötletgyártást mert rosszul lesztek tölem... :)

Dehogy!!!! Én imádok túrázgatni!!Hegyet mászni végképp,napfelkelte/lemente végképp!!! :bounce:

Több
21 éve 9 hónapja #96166 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta:

Több
21 éve 9 hónapja #96158 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Túlélőtábor: Izé... Én kósza vagyok, csak egy kicsit lesérülve. Khirályi (orvosi) igazolásom van róla, hogy rosszak az izületeim, magyarul egy ilyen cuki kis túrácska mégjobban tönkretenné a térdemet. Ennek ellenére ragaszkodom a kósza címhez (mivelhogy a nevem része is :wink: ) De a vívás már jobban tetszik. Azt bármikor szívesen tanulok. Szóval, mikor, hova? (a tokaji "munkán" kívül)

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.523 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére