BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #91391 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj meg a foci a teremben is népszerű volt, a lámpabúrák csak úgy potyogtak.De mostmár nem naon lehet, mert beépítetteék a plafonba őket vhogy, addig meg ilen hosszú izéken lógtak...tökéletes célpont :twisted: Én csak egyszer vertem le, pont fejelgetni tanultam, de a fiúk visszatették...mint mindig.Meg már megint leesett hátul a szekrényajtó, már vagy ötödjére - véletlen volt...baleset-féleség...kóbor labda...Az én angyali osztályom :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91382 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk meg anno az egyik fiú direkt belefejelt az üvegtáblába. A tábla betört. A feje nem. Ugyanez a jóember az uszoda óráját fejelte le. És csakúgy mellékesen - teljesen véletlenül felgyújtotta a hajamat. :? szegény könyörgött, hogy ne mondjam el, nem is mondtam el, csak jóval később, akkor már nem lehetett baja.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91377 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nerwen: tavaly a címert dobálták le mindig, de az teniszlabda volt (meg néha baseball-labda) Az egyik lány apja meg üveges volt, úgyhogy ingyen megcsinálta mindig (úgy 4-5-ször :tongue: )
Namarie: az tény :biggrin2: Csak nem lehet kimenni az udvarra :nono:

Tavaly nekünk is voltak nagy hócsatáink. Eccer kijött majdnem az egész felső tagozat (ugye, én akkor a 8.a-t erősítettem, ott volt a 8.a, a 8.b, a 6.a meg a 6.b). Csurom vizes voltam a végire, mert az egyik osztálytársam kipécézett magának. Aztán meg mehettem haza busszal :roll:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #91374 Írta: Alteriesse
Alteriesse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Maffia írta: Ebben a suliban meg az volt, amikor először havazott, az első nap 8, azaz nyolc ablak tört be. A fürdetés meg most is megy :roll:

maffia: ennél már csak az a jobb, hogy nekünk fölcinti termünk van, először kidobják a hóba valakinek valamijét, az kimászik, aztn kizárják

Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.

Több
21 éve 10 hónapja #91372 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nekünk tavaly voltak nagy hócsatáink, mert az ablakaink az utcára nyíltak, tehát szabályszerüen ki lehetett lépni a járdára. hát ezt meg is tettük, kimentünk az ablakon keresztül és bentröl, kintröl dobtuk egymást hógolyókkal.. eredménye is meglett, igazgatóhelyetessel volt egy kis afférunk, meg a magyar tanárnönkkel.. ablaktörés nálunk is volt :D
idén viszont ez már nem megoldható, mert nem abban a teremben vaunk :D
és sajnos a mi iskolánk még akkoris kinyitna, ha földrengés lenne, úgyhogy nem is reménykedem abban, hogy elszalasztják a sulibamenetelt :D

Több
21 éve 10 hónapja #91371 Írta: [Nerwen]
Fürdetésnél csapatostul mi járunk, egy kifejlett egyeddel elég nehéz elbánni egyedül :lol: Na jó, vannak könnyű prédák.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91370 Írta: [Nerwen]
Maffia:Jaj, az nálunk is megy :lol: Meg a mindenáron megdobom is.Az osztályunkba tegnap leverték Rákóczi képét (nem direkt volt...annyira) :lol: Meg az előző nagy havazáskor kint angyalkáztunk az udvaron és tök cukik lettek :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91368 Írta: Namarie
Ez az Maffia, hajrá, csak apróra, úgy szép az, ha darabjai sincsenek! :lol:
Fürdetés: remélem, nemcsak a fiúk a lányokat, hanem fordítva is, de alaposan!

Több
21 éve 10 hónapja #91365 Írta: Hunnai
Namarie: nálunk tavaly az volt, hogy szünetben akik kimentek, dobálták be a hógolyókat az ablakon az osztályba, a hetesek meg majd' megőrültek tőle.
Ebben a suliban meg az volt, amikor először havazott, az első nap 8, azaz nyolc ablak tört be. A fürdetés meg most is megy :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #91364 Írta: Hunnai

Csavargó írta: mi az hogy holnap nem kell suliba menni? nálunk ez úgy működik , hogy ha látják, hogy esetleg holnap nem tudnánk bemenni akkor vinnünk kell hálózsákot és bennt alszunk!
a mi iskolánkat és a tanáraink tanítási kedvét még gy atomcspás se tudná elvenni!

elmúlt a havazás: most gyönyörű!

Üdv: Csavargó

Hálózsák??? :eek2: 8O :eek4: Ez új, ilyenről még nem is hallottam!
Én úgy néz ki, nem megyek holnap. Az egyik osztálytársam tennap is csak a 3. órára ért be (na jó, az a buszsofőrsztrájk miatt volt), ma sem ő, sem az egyik lány nem jött be.

Több
21 éve 10 hónapja #91363 Írta: Namarie
Amikor gimis voltam, egyszer lefújták az egész napot, igazoltak minden hiányzást, nem feleltettek, mert a bejárósok nem tudtak bejönni még 5km-es távolságból se rendesen, nemhogy 25-ről, még a tanárok se.

Itt, az egyetemen meg volt olyan, hogy majd' megőrültünk a záhonyiakért meg a győriekért, mert a pesti vonat is 6 órát késett, a fent említettek meg sikeresen beértek hajnali háromra, másnap vizsga. :?

A koliban egyszer az ötödiken volt fergeteges hócsata. a tetőről szedtük le a havat, még az is, aki a harminc felé közeledett. szóval elvolt az értelmiség, mint a befőtt :P

Több
21 éve 10 hónapja #91354 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mi az hogy holnap nem kell suliba menni? nálunk ez úgy működik , hogy ha látják, hogy esetleg holnap nem tudnánk bemenni akkor vinnünk kell hálózsákot és bennt alszunk!
a mi iskolánkat és a tanáraink tanítási kedvét még gy atomcspás se tudná elvenni!

elmúlt a havazás: most gyönyörű!

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
21 éve 10 hónapja #91353 Írta: [Nerwen]
Clip:hehehehee :twisted: Nekem holnap négy órám lesz, aztán sí szünet egyész héten bibibí :tongue: :mrgreen:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91352 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hihihihihi :twisted:

Én is imádom a havat! Főleg úgy, hogy nálunk holnap nem kell suliba menni :twisted: Persze valszeg később bepótoljuk, de akkor is jó!! Igaz, hogy volt is vagy 30 cm hó, az utóbbi pár évben nem volt ilyen.

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!

Több
21 éve 10 hónapja #91351 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Pennie: Azt ugyan nemtom, hogy kit ábrázol az avatarod, de emlékeim szerint Gillz és Hobbitleány is ezt használja...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #91346 Írta: [Nerwen]
Imádom a havat, de ma naon felidegelt :x !Megyek reggel a suliba, a hó persze az arcomba, hova máshova, lenézek, mert fázott a lában, a nacim csupa víz kb a térdemig, pedig direkt úgy mentem mint aki beszart, ráadásul jól meg is tapostam :evil: Aztán sutyiba nem engedtek ki minket :evil: , a fiúk bepörögtek és kínukba persze a terembe ment a hógólyósdi (a terem kicsit úszott csak :lol: ), de megunták és a "kitalálja el a konektort és utána a vesztes kiszedi" jött (persze senki se találta el, szerencsére).Okos gyerekek...
Jaj, gyüttem haza előkészítőről és olan gyönyörűen csillogott a hó h csak néztem, naon szép volt.

Az én új :) avatarom ki a szösz?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #91337 Írta: Hunnai
Olórin: a te avatarod Gandald, és a Hildebrandt fivérek festették (nekem is van ilyen könyvem)
Az enyém szerintetek kit ábrázol?

Időjárás: Reggel elindulunk, az általában 20perces út (kocsival) 50 perces lett, beérek a suliba, nem lehet kimenni az udvarra (az osztályunk a legmesszebb van, normális esetben átvágunk az udvaron), szupi, kerüljünk egyet (egy labirintus ez suli, falra mászok tőle), tanári előtt találkszom a többi bejáróssal (ja, már 8 előtt két perccel járt az idő), hogy lehet, hogy hazaküldenek minket (akik nem Kanizsán laknak), 10 után mehettünk is haza, értem szerencsére eljöttek kocsival
Nagyjából ennyi :wink: És még mindig havazik! Gyönyörű!

Több
21 éve 10 hónapja #91312 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Héé, emberek, mindjárt megdöntjük a rekordot!! Asszem most 28-an vagyunk fenn! Csak az a baj, hogy én most lelépek, és félek, hogy nélkülem döntitek meg! 8) 8)
Az pedig cúna dolog lenne! :nono:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #91263 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek aki holnap bármiből vizsgázik, felel, dolgozatot ír:
ne feledjétek, az Erő veletek van.

és persze a Gyűrű hatalma is...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #91247 Írta: Namarie
Pennie, szerintem nem, mert úgy emlékszem, nagyon meglepődtem. Lehet, épp ezért. Na, ennek én is utánanézek.

Brisa, Cicafül!
Fel a fejjel! Sikerülni fog! :P Brisa! Mikor mész újra, Cicafül: elmész, ötöst, vagy hármast kapsz, de átmész, utána mész filmet nézni. és mivel tudod, hogy mész filmet nézni, jó kedved lesz, ez erőt ad, és mindent tudni fogsz, még azt is amit nem. Világos? Szorítsak neked? Gondolj arra, hogy az egész fórum Veled van! Előtte lazíts, lélegezz mélyeket, gondolj a sikereidre, és ez a leglehetetlenebb helyzeten is átvisz! :P :P

Ez Rád is vonatkozik, Brisa! Okosak, ügyesek és szépek vagytok mind a ketten! Átmentek, mert muszáj átmennetek és át tudtok menni, még pedig nem is akárhogy!

Svin meg biztos segít, ha kell és tud!

Több
21 éve 10 hónapja #91244 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsi Vuk: Köszi a vigasztalást. Elvileg még 3-szor próbálkozhatom, de nem szoktam sportot űzni a bukásokból.
Neked is nagy-nagy unga-bunga holnapra. (Svin most nincs itt. :wink: ) Remélem a mai jól sikerült.

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91241 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ne aggódj Brisa, én csütörtökön megyek valszám/stat...utcsó lehetoség.... :?
Remélem Neked még van remény!! Csak Neked (most és halkan, hogy snki - de legfoképp Svin - meg ne hallja): unga-bunga :lol: :lol: (kicsit hosszabban...)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #91235 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brühühühühü... :bawling: :bawling: :bawling: Meghúztak statisztikából! Úúútálom a stat-ot... :bawling: brühühühühü...

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91232 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sil: fel tudok ajánlani egy 5ös malamut fogatott kiegészítve egy darab lajkával (na vajon kié...? :P ) Ha gondolod...Alaszkában beváltak. :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #91228 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek, a mellettem levő gépen épp a FotR-t nézik (szinkronizáltan), olyan nosztalgiám lett tőle... :wink:

Reggel indulok, mindegy, mivel, ami épp közlekedik, nem akarok lekésni a két vetítésről. Egyre rosszabb a hóhelyzet erre, még a városban sincsenek letakarírva a főutak se (még az 51-es és 55-ös se). :cry:

Gyerekek, most olvastam a Cross Borns oldalán, hogy az a CD, amit a LEP-en lehetett venni 1000Ft-ért (Átok és Eskü, rajta van az 5 album összes száma mp3-ban, meg a videoklip is), csak 100 példányban készült, úgyhogy sietni kell a rendeléssel.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #91215 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Azt hiszem, Faramirt ábrázolja, de nem biztos.

8O :eek2: Szerintem ez egy tünde nő :biggrin2:

Több
21 éve 10 hónapja #91170 Írta: Namarie
Azt hiszem, Faramirt ábrázolja, de nem biztos. A www.elfwood.com oldalon megnézheted. Válaszd a Fantasy Art-ot, és a keresőbe írd be Faramir nevét. Ha nem ő, akkor vagy Aragorn, vagy valamelyik tünde. Csoda a lukas emlékezetembe! Láttam már a képet!

amúgy tényleg van avatartársad, a Vimpár Gittegyletben láttam utoljára.

Több
21 éve 10 hónapja #91165 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem tudomásom szerint egy avatartársam van, de mivel többnyire különböző témakörökben írogatunk, nem zavaró annyira :P Nem szívesen változtatnék, ezt már nagyon megszerettem. Tud róla valaki valamit? Mármint hogy kit ábrázol 8)

Több
21 éve 10 hónapja #91158 Írta: Namarie
Sil és a többiek! Mielőbb induljatok el, ha tudtok, mert volt már rá precedens, hogy 6 órát késtek a Pest felé menő vonatok, ráadásul oda- vissza! Reggelig még javulhat, vagy rosszabbodhat az idő. Szorítok nektek!

Több
21 éve 10 hónapja #91147 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk Baján is esik a hó, amikor jöttem a könyvtárba, a tesóm épp az autóját ásta ki egy hólapáttal felfegyverkezve, én meg megküzdöttem egy ösvénnyel, amit félméteres hó borított.
Nem mennek a távolsági buszok? :cry: Jaj, akkor hogy megyek én holnap Pestre (premier előttit meg premiert nézni)? Még jó, hogy szóltok, akkor átverekedem majd magam az állomásig, és megkérdezem. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.590 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére