BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #90117 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
REKORDOT DÖNTÖTTÜNK ONLINE-SÁG SZEMPONZJÁBÓL!! 25 FELHASZNÁLÓ!!! :hello: ÉLJEN TOLKIEN ÉS A FÓRUM!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90039 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Area írta: Nálunk sűrű felhőréteg volt, és csak a hold sziuletje derengett egy kicsit. Pedig annyira szeretem nézni a csillagokat. :cry:

Pedig az is milyen szép tud lenni...

A Vénuszt régen este Esticsillagnak, reggel Hajnalcsillagnak nevezték, mert azt hitték két különböző csillagról van szó (a Tavak könyvében Wass Albert Álomhozónak és Hajnalhozónak nevezi őket/őt)

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89962 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Manwe írta: Igen, Varda, szerintem ezt Telcontar is ugyanígy gondolta.
Még egyszer: Miért nem jó Undómiel Vénusznak?

Egyrészt, mert Earendil a Vénusz, aki ott hajókázik az égen az egyik Szilmarillal a homlokán. Ezt már Tolkien eldöntötte.

Másrészt, mert Undómiel nem lehet reggel az égen.

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
21 éve 10 hónapja #89961 Írta: Manwe
Manwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, Varda, szerintem ezt Telcontar is ugyanígy gondolta.
Még egyszer: Miért nem jó Undómiel Vénusznak?

"A köntöse kék és kék a szeme lángja is,
és zafír kezében a jogar, melyet a noldák
készítettek neki."

Több
21 éve 10 hónapja #89954 Írta: Varda Tintallë

Telcontar írta: A Nap az Nap, a Hold az Hold, ezzel nincs semmi gond.

Isil/Ithil - Hold
Anar/Anor - Nap

quenya/sinda

Emlékeztek Gandalfra Móriában? Én a titkos Tűz szolgája vagyok. Én táplálom Anor lángját. Vagy Minas Ithilre/Minas Anorra? a Hold és a Nap tornyaira?

Namárie!

Varda Tintallë

Több
21 éve 10 hónapja #89953 Írta: Varda Tintallë

Manwe írta: Elbereth Gilthoniel, a csillagok úrnője ezt bizonyára mindannyiunknál
jobban tudja.
Egyébként az Undómiel=Vénusszal egyetértek, és javaslom, hogy
Earendil legyen mondjuk a Sirius, mint legfényesebb csillag.
Mi a helyzet a nappal?

Ciki, de az Earendil már nem lehet a Szíriusz, az különben a Helluin, Earendil meg a Vénusz.

Undómiel Esticsillagot jelent, a Vénusz meg Esthajnalcsillag, tehát hol reggel, hol este.

Namárie!

Varda Tintallë

Több
21 éve 10 hónapja #89951 Írta: Varda Tintallë
Igen, az az Orion!

a Valacirca, meg a Göncölszekér
A Wilwarin meg valószínűleg a Cassiopeia.

Namárie!

Varda Tintallë

Több
21 éve 10 hónapja #89947 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lehet, hogy új Témaként kellene ezt felvetni?

Több
21 éve 10 hónapja #89946 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
a Menalmacar meg az Orionnak felel meg...nem?

Több
21 éve 10 hónapja #89940 Írta: Telcontar
A Nap az Nap, a Hold az Hold, ezzel nincs semmi gond.

Több
21 éve 10 hónapja #89926 Írta: Manwe
Manwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elbereth Gilthoniel, a csillagok úrnője ezt bizonyára mindannyiunknál
jobban tudja.
Egyébként az Undómiel=Vénusszal egyetértek, és javaslom, hogy
Earendil legyen mondjuk a Sirius, mint legfényesebb csillag.
Mi a helyzet a nappal?

"A köntöse kék és kék a szeme lángja is,
és zafír kezében a jogar, melyet a noldák
készítettek neki."

Több
21 éve 10 hónapja #89894 Írta: Telcontar
Nem, nem, Undómiel az a Vénusz... Nem?

Több
21 éve 10 hónapja #89890 Írta: Varda Tintallë
Earendilre gondolsz?

Namárie!

Varda Tintallë

Több
21 éve 10 hónapja #89889 Írta: Telcontar
Itt az ideje, hogy quenyára fordítsuk a mi egünk csillagainak és csillagképeinak neveit. :) Az Undómiel már megvan...

Több
21 éve 10 hónapja #89851 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk sűrű felhőréteg volt, és csak a hold sziuletje derengett egy kicsit. Pedig annyira szeretem nézni a csillagokat. :cry:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #89831 Írta: Elrond
Akkor az más volt. De mind1!

Több
21 éve 10 hónapja #89830 Írta: Telumehtar
:mrgreen: Öszintén szólva elég sok emberen volt a varázslósüveg ;) Rajtam is volt 1X de azaz öltözőben :P
Na mind1..

8O Az égboltot én is is láttam..Nagyon cép volt :)

Több
21 éve 10 hónapja #89825 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta: Egyetlenegy dolog miatt jöttem fel ezen a késői órán (pedig elhihetitek, nem vagyok éppen friss... 8O ), szóval, aki most itt van, és olvassa ezt, annak azt ajánlom, hogy nézzen fel egy picit az égboltra! Hihetetlen... a csillagok úgy ragyognak, mint talán még soha...amikor megláttam, nem hittem a szememnek :) olyan, mintha csak Tolkien tiszteletére jöttek volna fel :) Tehát nézzetek fel rá, és gonoljatok a Professzorra!

Hihetetlen, de Áfival mi is épp ebben gyönyörködtünk, miközben éjfél után hazafelé mentünk! :) És szerintünk is Tolkien tiszteletére ragyogtak ilyen fényesen!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
21 éve 10 hónapja #89822 Írta: Elrond
Telu: mivel még egy rendezvényen sem voltam ott, ezért senki se ismert meg. de én lehet, hogy láttalak. Egy varázslósüveg volt rajtad, nem?

[size=9:32lajf1k]Amúgy Svintől szándékosan megkérdeztem, hogy műkösik-e Tolkien.hu fórum. Nagyot nézett. :D [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #89792 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyetlenegy dolog miatt jöttem fel ezen a késői órán (pedig elhihetitek, nem vagyok éppen friss... 8O ), szóval, aki most itt van, és olvassa ezt, annak azt ajánlom, hogy nézzen fel egy picit az égboltra! Hihetetlen... a csillagok úgy ragyognak, mint talán még soha...amikor megláttam, nem hittem a szememnek :) olyan, mintha csak Tolkien tiszteletére jöttek volna fel :) Tehát nézzetek fel rá, és gonoljatok a Professzorra!

[size=9:1e0ocyzx]U.i.: nem bírom megálni a mai (ööö...tegnapi) nap hihetetlen volt, hihetetlen, hogy összejött, és nagyon-nagyon örülök, hogy részt vehettem benne! Most asszem bedőlök az ágyba... :sleepy: [/size]

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #89771 Írta: Telumehtar
Elrond: Ott voltál???...na igen...az gáz ha az embert nem ismerem és mást csinálok...igy tuti nem találok meg senkit :roll:

Ja egyébként

Boldog születésnapot Böszi!!!!!

Igen,igen Tolkien-nak is dehát azt már mondtam ma a nap során néhányszor :)

cöcö

Boz RULZ!

Több
21 éve 10 hónapja #89729 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elrond:köcc :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89724 Írta: Elrond
Ha egy hangos köhögés hallatszik, akkor az én voltam... :D

Több
21 éve 10 hónapja #89721 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Láttam a Corvint a hiradóban. WOW 8O

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #89720 Írta: Elrond
4/6-os villamossal Üllői útig, ott meg már látszik a mozi, meg a plakát is.

Több
21 éve 10 hónapja #89718 Írta: [Nerwen]
Asszittem 9-ig 8O 8O !Na mindegy, nem kifogás mert komolyan mennék, de azt se tom hol van, mármint én általában v gyalog v autóval mozgolódok a világban (+ hévvel), csak annyit tok h a címe: VIII. ker. Corvin 1. (de ebbe se vok bizti, szal mire bekeverednék...*sóhaj*)
Meg nem is ismerek innen személyesen még senkit.Jójó tom h csomó program van meg minden, de akkoris furi lenne :? Huh, naon rámtört az őszinteség 8O :oops: :oops:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89716 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon tetszett a rendezvény! És ahogy elnéztem, érdeklődő is volt jócskán, aminek nagyon örültem, mert kicsit szűknek bizonyult a Corvin... 8O

~ Une lumi

Több
21 éve 10 hónapja #89712 Írta: Elrond

Nerwen! írta: Hát egen, most értem haza, szal Corvin lefúva :x :x :x :cry: :cry:

11-ig tart asszem!

Több
21 éve 10 hónapja #89711 Írta: [Nerwen]
Hát egen, most értem haza, szal Corvin lefúva :x :x :x :cry: :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89705 Írta: Elrond
VALIN NOSTARE JOHN RONALD REUEL TOLKIEN!!!

Igaz, arcról nem ismerek senkit, profilok, illetve nevek alapján azonosítani tudtam, Ulmót, Svint, Gandalfot, Nazgűlt, Brisát, a többi ember ismeretlen maradt számomra.

Ja, és ott volt a TV2 is.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.216 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére