- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- zsoffija
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
RTL-Klub "Visszatérés Középföldére" rulz! :hello:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A tegnapi werkfilm naon aragorn volt! Teljesen lehidaltam tőle. Ma is biztos megnézem még 2-3-szor.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Nekem sem volt GYU mentes karácsonyom, mert a húgomtól megkaptam karácsonyra a díszkötetes GYu-t,+ a díszkötetes Szilmarilokat is!
Gyönyörűségesenszép
Puszi mindenkinek, remélem nektek is hasonló örömökben volt részetek,mint nekem.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Elrond
- Nem elérhető
Brisa írta: Valakinek volt GyU-mentes karácsonya? Úgy értem, van köztünk olyan, aki nem kapott semmi GyU-val kapcsolatos ajándékot?
Hát én!!! Igaz kértem a Gyűrű keresését, de nem kaptam meg. De nem is baj, mert kaptam egy csomó olyan dógot aminek iszonyatosan örültem.
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Carneandúmiel Nillómeiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Fene! Fene! Fene!
Lekéstem!
Pedig akartam nézni, de én hülje, interneteztem!
Egybként legalább valami érdekes volt benne? :closed:
"Örült" - mondták énrám, s rád, hogy: "Hülye". Vajon rád vagy rám irigyebbek-e? /Blake/
- Irunien
- Nem elérhető
MA 23:55-KOR AZ RTL KLUBBON: ÍGY KÉSZÜLT A GYURUK URA-A KÉT TORONY lesz!!!!!!!!!!!! :bounce: :hello: :hello: :dance: :dance: :evil3:
Csak gondoltam szólok. :sungl:
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Onering
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Képzéljétek, megkaptam a bővített DVD-t! Nem tom, ti láttátok-e már, de nekem nagyon tetszett!!!
A nemestündés új rész olyan gyönyörű! :eek2: És az énekük is!!!
Brisa:Az a díszdobozos, amiben az Argonath szobrocska van? 8O De tök jó!!!
És bár nagyon utólag, de Boldog Karit mindenkinek!
Rayan:Ari vagy, mi is a tiédnek!
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Rayan
- Nem elérhető
Képzeljétek, illusztrált Szilt kaptam nagymamámtól és a húgától Kész gyönyör!
De azért mégiscsak a karácsonyi üdvözleteknek örültem a legjobban...Köszi srácok! I love ya all!!!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Brisa
- Nem elérhető
Én megkaptam a díszkötetes GyU-t!!!!!!!!!!!!!!! Svintől... (Puszi érte /is/ ezúton is: :* ) Meg a szüleimtől egy Enya válogatást, aminek az első két száma a May It Be (ez egy feldolgozás, ami rosszabb, mint az eredeti szerintem. Kábé olyan, mint amikor a kórus a Margitszigeten elénekete a dalt: fél óráig tart, míg egy hangot kibök Kissé nyúlik a szám, mint a rágógumi.) és az Aníron.
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
Csakúgy szörfözgetek a neten (najó, egy Tolkienes honlapon) és mien címbe botlok? Hatten Balrogs flügel? (azaz tudnak a balrogok repülni?) Érdekes olvasmány (azóta is azzal szenvedek), szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek, akinek van türelme hozzá (német tudás is ajánlatos...):
www.barrowdowns.com/darticles_balrogs.asp?Size=
Egyébként szerintük a válasz: Persze, de nem repülnek.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ryana
- Nem elérhető
Nos akkor most kifejezetten Rago kedvéért mesélek:
KAPTAM KARIRA GYU-T!!!! Yeah... :bounce: :hello:
Vmint elmentünk moziba, és néztünk... Hát... Szal HP-t , DE! Ugye, TTT-trailer van elotte. OLYAN GYÖNYÖRUUU VOLT!!!!!
Utána mentünk haza, és beszéltük, hogy milyen volt:
anyum: háát, a könyv azért sokkal jobb...
én: hu, sztem gyönyöru volt!
anyum: az lehet, de még mindig nem adta vissza a könyv hangulatát...
én: és a zene hozzá...
anyum: milyen zene?
én: és az Aragorn szemei...
Ja, és ugye tudjátok, hogy (tévéújság szerint) 23:55-kor RTL klubon GyU-werkfilm?!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Ragoran
- Nem elérhető
De legyetek jók meg minden!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Meg jóccakát :sleepy: ...
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Cicaful
- Nem elérhető
Megkésve bár egy cseppet...
(de ugye jobb késobb, mint soha )
Gyertyafényes, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok minden idelátogató tündebarátnak!
Karácsonyi pusszancs:
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Minerva
- Nem elérhető
Húsvétig nem is jössz?Lord_III_Aragorn írta: Üdv. Boldog Karácsonyt és Kellemes Új Évet, valamint Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ragoran
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
A telefonszámom megváltozott: ezen as számon hívjatok erre írjatok SMS-t stb... : 06 70 510 61 05
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Úgy 30 méterre tőlünk van egy nagy tó és már befagyott, körülötte meg minden csupa hó és a felhők félig eltakarták a vöröses-sárga napot!Jaaaj ....
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.barrowdowns.comArea írta: Jah, és tud valaki ajánlani nekem egy oldalt, ahol a neveket középföldi nevekké lehet alakítani????
- svindler
- Nem elérhető
Áldott, Békés Karacsonyt kívánni mindenkinek!
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Jah, és tud valaki ajánlani nekem egy oldalt, ahol a neveket középföldi nevekké lehet alakítani????
'Is there anybody out there?'
- Rayan
- Nem elérhető
Szórakozzatok, pihenjetek, nevessetek sokat, de mindenekelőtt:szeressetek.
Csók
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Alassea Hrístronostare ilquenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Ragoran
- Nem elérhető
Losttűrwen írta: De hát mit lehet tenni...ha vki elkezdi h BK-t akkor a többi ösztönösen megy utána Ez a topic nem hiszem h megfog változni ...
Szerintem azért megéri próbálkozni... Én mindíg pozitivan látom a dolgokat...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.