BESZÉLGETŐS topic

Több
22 éve 1 hete - 22 éve 1 hete #85691 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerencsés péntek 13.-át Mindenkinek!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hete #85635 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kösssssz jól vagyok! Ti is tökre hiányoztatok nekem! Kellemes ünnepeket nektek is!

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hete #85597 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok boldog születés-és névnapot mindenkinek, akinek ma van! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
22 éve 1 hete #85580 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot és szülinapot és minden egyebet mindenkinek akinek van!! és amennyiben nem jönnék Karácsonyig( ami elég valószínű :( ) : Mindenkinek nagyon kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!!!

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hete #85579 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Névnapot Fin!!!!!!!!!!

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hete #85577 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon boldog névapot Fin!!!

Több
22 éve 1 hete #85565 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Árpi bácsinak boldog névnapot! Utólag is...

Fint már felköszöntöttem. De a többi Gabinak boldog névnapot!

Képzeljétek, vettem egy lottót. A GyU számait ikszeltem be: 1, 3, 7, 9 és a 20. Ha nyerek, megtámogatom az MTT-t anyagilag. :wink: (Feltéve, ha túlélem.)

Brisa

Több
22 éve 1 hete #85564 Írta: equus5
equus5 válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Clip: erre már én is gondoltam, de mire körbenézek már L is tűntek. Asszem 1-2 évfolyammal fiatalabbak nálam...
Alyr: Ez se rossz :evil3:

Több
22 éve 1 hete #85558 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Fin! :hello: :hello: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hete #85532 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Finduilas, névnapod alkalmából Eru éltessen sokáig! :hello:
(Lehet, hogy össze kellene állítani egy középföldi névnaptárt?)

Több
22 éve 1 hete #85530 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
equus5: esetleg ha nem megy a megkérdezés, akkor "Drágaszágoooooooooooooom!" felkiáltással Szauron nevében elkobozod a Gyűrűiket... ;) :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 1 hete #85529 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot, Finduilas!!! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hete #85484 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon sok boldog névnapot és Isten éltesse sokáig Göncz Árpádot erőben egészségben! :P :P :P :P

A születésnaposoknak meg sok boldog szülinapot szintúgy erőben és egészségben! :P :P :P

A nyerteseknek meg gratulálok! :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
22 éve 1 hete #85469 Írta: E. Eia Ayna
Boldog névnapot Árpi bácsinak!
:hello: :hello: :hello:

[size=9:3j0fy52u]És apám köszöni a jókívánságokat... illetve Thaurnak köccöni... :wink: [/size]

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hete #85464 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tényleg! Yó, hogy szóltál!!!
Boldog névnapot Árpi bácsi!!

Több
22 éve 1 hete #85462 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mivel ma Árpád nap van:
Boldog névnapot Göncz Árpádnak! :hello: :bounce: :hello:
Eru éltesse még nagyon sokáig!

Több
22 éve 1 hete #85459 Írta: Ragoran
equus5:épp azt akartam mondani, mint Clip! A legegyszerübb, ha +kérdezed, hogy honnan van! :wink:

Több
22 éve 1 hete #85457 Írta: Ragoran

Telcontar_Leli írta: Ragoran: anyu már eléggé nagykorú, mégis mindig hoz neki is valamit a Mikulás (a mamájánál, a régi lakásán teszi le a meglepiket :wink: )

Nálunk is: Anyu-Apu is kap csomagot!

Több
22 éve 1 hete #85439 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

equus5 írta:

Ragoran írta: equus5:Hát sztem konkrétan sehol, max, ha csináltatsz!

Nem, hiszem, mert ma is láttam 2 lányt ugyanolyan Egy Gyűrűs nyakláncban járkálni... :roll:

Én a helyedben megkérdezném tőle! Már ha látod máskor. Ha van gyűrűje, biztos szereti a GYU-t, máris van egy közös téma! :wink:

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!

Több
22 éve 1 hete #85430 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Haha, ez jó!
A júliusi MTT tábor topicjából:

Svindler írta: Figyelem!
Akik a kviz jatekban reszt vettek, es nem a folenyes gyozelmet arato csapat tagja ( Estel, Gillz, Kincso, Rayan, Sil ) voltak, dugjak ossze buksijukat, es keszitsek el a gyoztesek nyeremenyet A vegeredmeny ki fog kerulni a nyito oldalra!

Emlékeztek még erre? Azóta egyfolytában kapjuk azt a nyereményt :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hete #85429 Írta: equus5
Hahaha, jóvanna :D
Úgy sejtettem mindenki érti mire gondolok, de mégsem :mrgreen: :P

Több
22 éve 1 hete #85420 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na de ha kettő volt, akkor már nem lehetett "Egy"... :roll:
:lol:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hete #85418 Írta: equus5

Ragoran írta: equus5:Hát sztem konkrétan sehol, max, ha csináltatsz!

Nem, hiszem, mert ma is láttam 2 lányt ugyanolyan Egy Gyűrűs nyakláncban járkálni... :roll:

Több
22 éve 1 hete #85383 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare emberke!!!

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hete #85365 Írta: E. Eia Ayna
Egy kissé más: Boldog 40. szülinapot, emberke! :cheers: :cheers: :hello: :cheers: :cheers:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hete #85338 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thaurwathiwen írta: Adelard: Brisának elküldtem :)
ha megadod az e-mail címedet, akkor neked is elküldöm :)

Ok! :arrow: alma445@freemail.hu
[size=9:3t5uj8am](Nemtudom hogy mikor pakoltam ki a profilomból...benne volt...na mind1)[/size]
:)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hete #85304 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ragoran: anyu már eléggé nagykorú, mégis mindig hoz neki is valamit a Mikulás (a mamájánál, a régi lakásán teszi le a meglepiket :wink: )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 1 hete #85269 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ragoran írta: Penni:Hogy lehet kockás zárójelet írni??? :oops:

8) Nnna, én ezért használok angol billentyűzetet...

Több
22 éve 1 hete #85266 Írta: equus5
Van egy, az aláírásomhoz passzoló ikonom is csak, ugye itt nemtom betenni :look:

Több
22 éve 1 hete #85264 Írta: equus5

Yavanna írta: equus5: Légyszi áruld el, hogy honnan van ez a kép és hogyan tetted be ide!!! Plííííz! :eek2:

A betevést már vki leírta, a képet meg egy netes ismerősöm csinálta nekem, különféle képekből.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.637 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére