BESZÉLGETŐS topic

Több
22 éve 2 hónapja #73748 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Más téma. Elkezdtem nézegetni a profilokat éa azon belül a bemutatkozásokat. Egyesek nagggyon jókat írtak. :itscool: Ajánlom mindenki figyelmébe nazgúl és Áfonya profilját. :lol:

Azok, akiknek üres ez a mezőjük, igazán pótolhatnák mulasztásukat. :eek4:

Egyesek meg nagyon hosszút... 8) ("kisregény" :D )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #73732 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elrond írta: Oxford az már nem London tudtommal.

És ki mondta, hogy az? :roll: Ok-Ok most csak kötöszködöm! :D De végülis nincs messze Londontól...

"Aure entuluva!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #73730 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Más téma. Elkezdtem nézegetni a profilokat éa azon belül a bemutatkozásokat. Egyesek nagggyon jókat írtak. :itscool: Ajánlom mindenki figyelmébe nazgúl és Áfonya profilját. :lol:

Azok, akiknek üres ez a mezőjük, igazán pótolhatnák mulasztásukat. :eek4:

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #73667 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Yavanna: Tolkien sírja Oxford külvárosában van, a Wolvercote temetőben.

Oxford az már nem London tudtommal.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 2 hónapja #73630 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hadd dobom fel a hangulatot:
a hosszu kihagyás után VISSZATÉRTEM :bounce: :P :D :evil2: :itscool:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 2 hónapja #73629 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akárhol is van most,minden jót neki... :!:

"Hogy valakiben felfedezzük a jót,ahhoz előbb fel kell fedeznünk a rosszat" :evil:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #73601 Írta: Yavanna
Köszi az infót minden kedves résztvevőnek! :bounce:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 2 hónapja #73587 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyszer jó lenne eljutni oda...*sóhaj*

Több
22 éve 2 hónapja #73583 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Yavanna: Tolkien sírja Oxford külvárosában van, a Wolvercote temetőben.

Több
22 éve 2 hónapja #73576 Írta: Ragoran
Yavanna: biztos lesz még alkalom!!!

Több
22 éve 2 hónapja #73572 Írta: Yavanna

Elrond írta: Asszem Londonban, és abban a kis tízmilliós falucskában, nem könnyű megtalálni...

Fene egye meg! :rmad2: Ha én ezt korábban tudom, biztos kinyomoztam volna! Kétszer is töltöttem ott 1 hónapot...

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 2 hónapja #73555 Írta: Elrond

Yavanna írta: Eru nyugasztalja..... :crying:
Tényleg, tudja valaki, hogy pontosan hol van eltemetve? (Én sajni nem... :oops: ) Egyszer biztosan elmegyek majd a sírjához! 14 évesen megfogadtam, hogy egyszer viszek egy szál virágot Jim Morrison sírjára, amit azóta beváltottam! :) Remélem Tolkiennél is összejön! :roll:

Asszem Londonban, és abban a kis tízmilliós falucskában, nem könnyű megtalálni...

Tényleg a Mennyország hívószáma??? :D :D Úgy felhívnám!

Több
22 éve 2 hónapja #73526 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Egy kicsit megszakítanám a vidám beszélgetést.
Ma van J.R.R. Tolkien halálnak 29-ik évfordulója.
Gondolatban tegyünk egy virágot a sírjára.

Én január 3-án a születésének 110. évfordulójáról emlékeztem meg.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #73515 Írta: Yavanna
Eru nyugasztalja..... :crying:
Tényleg, tudja valaki, hogy pontosan hol van eltemetve? (Én sajni nem... :oops: ) Egyszer biztosan elmegyek majd a sírjához! 14 évesen megfogadtam, hogy egyszer viszek egy szál virágot Jim Morrison sírjára, amit azóta beváltottam! :) Remélem Tolkiennél is összejön! :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 2 hónapja #73502 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Beren és Luthien hüppp....olyan széép... :cry: :bawling: :crying:

Több
22 éve 2 hónapja #73501 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most teljesen lehangolódtam,elkezdtem könnyezni. :cry:
Nyugodjék békében!

I make my own luck.

Több
22 éve 2 hónapja #73493 Írta: Ragoran
Elrond: köcike!!!
így hátha bejön:
csirke.inf.elte.hu/tolkien/kepek/grave1.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #73492 Írta: Elrond
Rago:

Kattints a szövegre és aztán Illusztrációk, és lenn van egy olyan kép, hogy Tolkien sírja. Asszem azaz.

Több
22 éve 2 hónapja #73489 Írta: Ragoran
Elrond: a kép nekem nem jön be! :?

Több
22 éve 2 hónapja #73488 Írta: Elrond

Ulmo írta: Egy kicsit megszakítanám a vidám beszélgetést.

Találtam egy képet a sírjáról:
csirke.inf.elte/tolkien/kepek/grave1.jpg

Kár, hogy nem lehet már velünk. Szívesen elbeszélgetnék vele. :crying:

Több
22 éve 2 hónapja #73463 Írta: Ragoran
Ulmo: :crying: Kár, hogy nem volt halhatatlan... :crying:

Több
22 éve 2 hónapja #73460 Írta: Ragoran
A tüzijátékot én TV-ből láttam, de nem tetszett, de persze TV-ben soha nem oan, mint élőben! :cry: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #73459 Írta: Ulmo
Egy kicsit megszakítanám a vidám beszélgetést.

Több
22 éve 2 hónapja #73453 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én a tüzijátékot tévében láttam, de otthon az ablakból az itteniből is néztem egy keveset... :roll: :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #73345 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A tűzijátékot én Gyulán láttam 20-án. 50 méterre tőlünk lőtték fel, aszta! Megaszuper etalon volt! 8O :itscool:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #73312 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én kimentem és ugy néztem...mindent láttam csak a görögtüzet nem...Lézershow...háááát.....

Több
22 éve 2 hónapja #73308 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tökjó, a mi ablakunkból élőben is látszott, a házban meg ment a TV, úgyhogy sztereóban néztük a tüzijátékot :wink: 8)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 2 hónapja #73284 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ahha, de eszméletlen volt a tv-s közvetítés :) :) ;)

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 2 hónapja #73256 Írta: Ulmo
Nekem is hiányzott a zöld lombú fa, meg az aranyszínű sárkány, ahogy elhúz a Gellért-hegy fölött :)

Több
22 éve 2 hónapja #73219 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szép tüzijátékunk volt, nem? :dance: :bounce: :itscool: :up: :sungl: :biggrin2:
[size=9:1cow4u7h]Egy Gandalf-féle tüzijátékot is csinálhattak volna. :) [/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.905 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére