BESZÉLGETŐS topic
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Narbeleth írta: Sziasztok!
Egy ismerősöm megkért, hogy tegyem itt közzé az általa faragott tolkien-i sakkot. 3 készlet van kész, és szeretné őket eladni. Érdeklődés esetén tudok adni elérhetőséget.
Ím itt az album, ahol láthatóak a készletek: picasaweb.google.hu/sasohawa/Sakk#
Kérnénk szépen egy árajánlatot az "info kúkatcz tolkien phonth hu" czímre! Köszönjük!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Narbeleth
- Nem elérhető
Egy ismerősöm megkért, hogy tegyem itt közzé az általa faragott tolkien-i sakkot. 3 készlet van kész, és szeretné őket eladni. Érdeklődés esetén tudok adni elérhetőséget.
Ím itt az album, ahol láthatóak a készletek: picasaweb.google.hu/sasohawa/Sakk#
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
látom előtört belőled a levéltáros, mégha csak "cuccokról" is van szó
kedd csütörtök: sanszosan számítani elhet rám is, bár sütit ilyesmit nem ígérek.
csak egy kósza gondolat: nem tudom, milyen állapotban vannak most tárolva a jelmezek, de ha netán csak zsákolva, akkor be lehetne ruházni vállfákra, és nagy szemeteszsákokra, és egyesével csomagolni és felcimkézni. Óvjuk, rendszerezzük. Innen pedig csak egy állvány kérdése (vagyis egy vízszintes fémrúd valahogy valahova rögzítve), és fel lehet aggatni őket. Ha már ez rég megvolt, akkro meg se nyikkantam.
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
NAGY RAKTÁRPAKOLÁS!
Első időpont:
Kedd 17.00 - amíg csak lehet.
Második alkalom:
Csütörtök
17.00- amíg csak lehet.
Ezután persze szombaton is marad az eredeti program.
Továbbá - a hét folyamán pótalkalmat is beiktathatunk a munka felmérése után.
FONTOS!
A munka vidáman jobban megy, hozzatok sütit meg csokit, (én is igyekszem) de csak olyat amivel nem kenjük össze a cuccokat.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mivel úgy alakult az életem, jövő héten meglehetősen sok szabadidőm lesz, amit szeretnék a Raktár helyreállítására fordítani.
Dorwionion áldását adta a dologra, és az ő szombati terveivel összhangban terveztem.
Ki az aki ráérne hétköznapokon 16 és 19 óra között (kb bármikor) közületek?
A terveim maximalisták, végeredményként a rendezett raktár mellett teljes, átlátható katalógust és raktári jegyzéket szeretnék.
Aki ráér a jövő hét bármelyik délutánján az szóljon itt, vagy keressen meg engem.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ez nem része a csomagnak? Régen láttam adócsomagot (én mindig elektronikusan adom be, úgyhogy csak 2db csekket küldenek), de a letölthető verzióban ez konkrétan a D lap (tehát nem pótlap, nem egy különálló nyilatkozat), és már tavaly is így volt.Gandalf írta: Ehhez csupán a mellékelt rendelkező nyilatkozatot kell felhasználnod
(0953-as adóbevallásba illesztve).
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Közeledik az adóbevallás időpontja, és ezzel a befizetett 1% adóról való
rendelkezés határideje is. Kérjük, hogy amennyiben lehetőséged van, utald
személyi jövedelemadód 1%-át a Magyar Tolkien Társaság (adószáma:
18178209-1-43) részére, hogy az alapszabályban megfogalmazott
feladatainkat (J. R. R. Tolkien műveinek magyarországi megismertetése,
terjesztése, népszerűsítése) minél könnyebben végezhessük.
Ehhez csupán a mellékelt rendelkező nyilatkozatot kell felhasználnod
(0953-as adóbevallásba illesztve).
Természetesen a legjobb az lenne, ha az 1% felajánlására meg tudnád kérni
családodat, barátaidat is.
A rendelkező nyilatkozat letölthető innen:
tolkien.hu/images/stories/mtt-%200953d.jpg
A kedvezményezett adószáma: 18178209-1-43
A kedvezményezett neve: Magyar Tolkien Társaság
Támogatásodat megköszönve:
a Magyar Tolkien Társaság Vezetősége
- Namarie
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
Jól mutatnak rajta a Harry Potter könyvekTünde írta: www.vicclap.hu/link/5867/
GYU-s babaház - kreatívok figyelem
- Namarie
- Nem elérhető
Acho írta:
Attila írta:
Missy írta:
Namarie írta: Mije van neki? Na mije van neki? Naaaa??? Hát 74 db felvételi feladatlapja, javítani, az van neki. )))))))))
Sok türelmet hozzá! A vége felé már lehet kicsit ...megviselt leszel.
Imádom a diszkrét megfogalmazásokat. Kéz-és lábtörést hozzá Namarie!
Hajrá!
No szíveim, tegnap előtt leadtam őket, 16 óra előtt 5 perccel Igen, megviselt lettem tőlük, de nem annyira fizikailag, hanem sokkal inkább lelkileg. ))
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Aranyos vagyEncsi írta: The Return of the Acho!
Juhúúúú!
- Kincső
- Nem elérhető
El tud valaki jönni velem holnap, azaz csütörtökön a nyomdába a tábori plakátokért? Nincs autós ember Arpád híd-Forgách u. közt félúton a Frangepán utcában van, 10 kg a cucc összesen. Hadd ne kelljen egyedül cipelnem ^^
Sajnos nem tudtam még elérni őket, h. hányra lesz kész, de vmikor du.1-5 között mennék.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szeretnél valamit mondani a világnak, de nem tudod hogyan lehetne igazán különleges?
Vágysz valami újra? [/center:pu1lxat3]
Nosza, rajta! Küldd el üzenetedet nekem!
Szóljon az bárkinek, senkinek, vagy mindenkinek, legyen egy szó vagy egy szonett akár, és a farsangi élelmező-osztály ügyeletes muffinsütő hercegnői gondoskodnak róla, hogy igazán - költői értelemben is - tartalmas falatok kerüljenek az ünnepi vendégsereg asztalára!
a papírcetli-kezelési osztály főhelyettese, szerény személyen várja a gondolataitokat, erre a címre, egészen péntekig: milendoria"kkc"gmail'pont'com
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Encsi
- Nem elérhető
Juhúúúú!
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Attila írta:
Missy írta:
Namarie írta: Mije van neki? Na mije van neki? Naaaa??? Hát 74 db felvételi feladatlapja, javítani, az van neki. )))))))))
Hajrá!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Maverick
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
mivel nem találtam helyet, ahol gond nélkül írhatom e gondolatot:
márc. 26-ápr 4 ig lészen egy Zabhegyezők által rendezett
nemzetközi gyerekfesztivál. www.zabhegyezo.hu/
A fesztivál időtartama alatt, mindig van egy nap,
(most április 3-a, Kavalkád fedőnévvel )
amikor meghívott, felkért vendégek sorozatos előadásai
(egyéni/csoportos, tánc, ének, zene, de alternatív eseménynek:
tűzoltók-> mentés égő autóból <-feláldozható autó hiányában végül elmaradt )
teszik színesebbé az eseményeket.
a kérdés:
van-é olyan aki szívesen vállalna egy ilyen fellépést?
( a minimális információ közlés okán: kérdezni ér )
BigF
- Attila
- Nem elérhető
Missy írta:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Namarie
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Nem elérhető
Julcsi_ írta: Kedves MTT-sek!
A helyzet jelenleg úgy fest, hogy idén Farsangon sem fogjuk tudni kiosztani a Gandalf-díjat, mert nem érkezik elég szavazat. (Legalább 10 azonos szavazat esetén adhatjuk ki, na most hm eddig összesen nem jött 10 szavazat...!)
Szóval egy kattintást az MTT-ért, na...?
Gandalf-díj jelölés tudnivalói ITT
Köszönjük!
A Farsangszervezők
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Mármint a címét? "Kitör a vihar".Gandalf írta: Valaki, akinek megvan az Európa-kiadós A Hobbit (új fordítás, Alan Lee illusztrációi): Ebben pontosan hogyan fordították le a "Megnyílnak az ég csatornái" (angol eredeti: "The Clouds Burst") c. fejezetet?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.