A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 9 hónapja #167186 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

nathalee írta:

Endóre írta: Hallottátok, hogy a BABÓ-t is meg akarják filmesíteni?
Állítólag P.J. most beszél a Tolkien családdal róla.

Na, most kaptam az infot, hogy a család nem engedi megfilmesíteni a Babót. Állítólag...

Nem a Tolkien család engedélye itt a kérdés. Hiszen a Gyu megfilmesítésébe sem szólhattak bele. A forgatási jog már a New Line kezében van. A forgalmazás jogát kell még megszerezniük. Az viszont a United Artist nevezetű szervezet kezében van. Azt kell valahogy a New Linenak megszereznie. Azután már semmilyen jogi akadály nem áll A hobbit megfilmesítése elé. Arról meg éppen folynak a tárgyalások.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167171 Írta: nathalee
nathalee válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Na, most kaptam az infot, hogy a család nem engedi megfilmesíteni a Babót. Állítólag...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167163 Írta: nathalee
Meg látni egy fekélyszerűséget is. Azt a Banyapók, vagy elkapott vmit útközben? :?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167157 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Morgul írta:

Szméagol írta: Sziasztok!

Hát igen, egy ilyen maratoni vetítésre én is nagyon, nagyon szívesen elmennék.

De észrevettem valamit Cirith Ungol tornyában, szóljatok, ha csak nekem új vagy csak én láttam. Káprázott a szemem vagy Frodó bal vállán tényleg van egy tetoválás? 8O Lij rajongók? :roll: :? Nem ott van a tünde kilences? De lehet, hogy rosszul informált vagyok. :oops: Szal ha rosszul tudom bocs, mert ugye elég koszos szegénykém. :cry: Remélem tévedek, mert azért egy hobbitnak tetoválás... Igazán elsminkelhették volna.

Gyöngyszem írta: -Samunak két gyereke lett közben? A kisebbik akkor Frodó volt?
-Aszittem Frodónak kicsit többet fog leharapni az ujjából Gollam, de azért így is jól néz ki :)

a képeket most sajna nemtudom mert sz*rakodik a kép.tár.... majd vmikor megprobálom ujra!

Annak kellett lennie, de elég lányos volt szvsz. :P
Jól nézett ki? Én az ujjaim közül lestem ki és sírtam. :cry:
Ne feledd szavad! :twisted:

Az Morgul széltetői döfésének sebhelye.

De ha jól tudom az is tetoválás... :roll: Mondjuk az még mindiog jobb egy fokkal.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167156 Írta: Robert B

Szméagol írta: Sziasztok!

De észrevettem valamit Cirith Ungol tornyában, szóljatok, ha csak nekem új vagy csak én láttam. Káprázott a szemem vagy Frodó bal vállán tényleg van egy tetoválás? 8O Lij rajongók? :roll: :? Nem ott van a tünde kilences? De lehet, hogy rosszul informált vagyok. :oops: Szal ha rosszul tudom bocs, mert ugye elég koszos szegénykém. :cry: Remélem tévedek, mert azért egy hobbitnak tetoválás... Igazán elsminkelhették volna.

-Aszittem Frodónak kicsit többet fog leharapni az ujjából Gollam, de azért így is jól néz ki :)

a képeket most sajna nemtudom mert sz*rakodik a kép.tár.... majd vmikor megprobálom ujra!

Az Morgul széltetői döfésének sebhelye.

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167152 Írta: nathalee
Csak a forgatás után csináltattak tetoválást, nem?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167148 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167141 Írta: nathalee

Neframíel írta: Szió mindenkinek!!
Tizenkét jelölést ért el!!! :dance: :hello: Juppi!!
Ugye a Brit Filmakadémia díjára jelölték? Vagy ez már Oszi?

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167133 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szió mindenkinek!!
Tizenkét jelölést ért el!!! :dance: :hello: Juppi!!
Ugye a Brit Filmakadémia díjára jelölték? Vagy ez már Oszi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167130 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Tinúviel!Tinúviel! írta:

Gyöngyszem írta: -(Vki említette vhol) Az télleg annyira undorító, ahogy Denethor eszi a paradicsomot…

Ja igen.. ezt én mondtam, mert utálom a paradicsomot..fújj

Gyöngyszem írta: ---Tényleg, az Into the west zenéje hol van benne?

Csak a stáblistánál :wink:

ja ok...

----

a paradicsomot meg én is utálom..és az a csucs ahogy Denethor eszi...fuuuuj :x

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167121 Írta: nathalee
És az igaz, hogy Sam gyerekei az életben is a gyerekei? Vagy csak az idősebb egyedül?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #167120 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gyöngyszem írta: -(Vki említette vhol) Az télleg annyira undorító, ahogy Denethor eszi a paradicsomot…

Ja igen.. ezt én mondtam, mert utálom a paradicsomot..fújj

Gyöngyszem írta: ---Tényleg, az Into the west zenéje hol van benne?

Csak a stáblistánál :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167114 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hát, végignéztem…a végén már nem bírtam, elbőgtem magam…

Most leírok egy kis véleményezést, meg néhány képet rakok be, amiket kiszedtem a filmből.

-Faramirt a lova húzza be a városba – hát ezt látni vmi szörnyű érzés volt
-(Vki említette vhol) Az télleg annyira undorító, ahogy Denethor eszi a paradicsomot…
-Pippin éneke sztem angolul jobb
-Legolas „olifántkivégzési trükkje” klassz!
-Denethortol kegyetlenség, hogy a szemébe mondta saját fiának, hogy igen, azt szeretné, hogy ő legyen Boromir helyében – ez (fájdalmas volt bár, de) tetszett
-Egy kis túlzás volt Gollamtól, hogy ledobta a lembasokat…és még van képe Samura kenni a dolgot!
-A vége…arra szavakat nem találok…csodálatos, elbűvölő és borzasztó, borzasztó azért mert ennyi, nincs több..vége
-Samunak két gyereke lett közben? A kisebbik akkor Frodó volt?
-Bilbót jó öregnek megcsinálták…
-Ja, és Théoden halála nagyon abba lett hagyva, csak annyika hogy Éowyn még beszél vel és kész? Semmi temetés? (talán a bővítettben)
-Palantíros rész is cool
-Banyapók rulz! Jól begöngyölte Frodót…
-Az a „főork” nagyon ocsmány képű
-Beregondot, Beregilt és Ghan-buri-ghant…(megnetmoménmiket) ügyesen kihagyták (jó tudom nem főszereplők..)
-Tényleg, az Into the west zenéje hol van benne? Botfülem van vagymi, de én nem hallottam
-Szauron világítótoronyszeme kicsit furi de másképp télleg nem lehetett volna tudni hogy merre néz
-Ja és Denethor halála…no comment

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167113 Írta: nathalee

Vajon meg tudják oldani, hogy ugyanolyan hatásos vagy jobb legyen? Talán most vannak a csúcson és innen már lefelé vezet az út... lehet tévedek...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167110 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én már halottam a Babós dologról, sőt egyszer valaki feltett egy nem hivatalos trailert az egyik topicba, amit ő csinált! Tök aranyos volt! Én szerintem ezen a hérvégén tartok maratono Gyu nézést! Az lenne jó, hogy majd mikor a Rotk bővített is megjelenik, akkor megnézni mind a 3 bővítettet egymás után! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167103 Írta: Endóre
Endóre válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hallottátok, hogy a BABÓ-t is meg akarják filmesíteni?

A Nap ragyogja be utadat.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167026 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gwaleriol írta:

Nuwanda írta: Nagyon remélem, hogy valahol valamelyik mozi szervez majd "egybe-vetítést" a három filmnek, (na persze szünetekkel az olajcsere miatt), de gondolom újra meg kéne szerezni a vetítési jogokat az előző részekhez ... azért még reménykedem, nagyon klassz lenne...

Szívemből szóltál, szuper dolog lenne. De sok esély nincs rá, az biztos. :(

Hát, álmodozni még azért lehet...szerintem is nagyon jó lenne, mert, ugye, mint tudjuk, ez egy történet. És szerintem sokkal érthetőbb lenne, és nagyobb hatású, ha egymás után néznénk meg. Így lehet, hogy van olyan kis részlet, amire az előzőből nem emlékszel, de így ezek is teljessé válnának.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167022 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nuwanda írta: Nagyon remélem, hogy valahol valamelyik mozi szervez majd "egybe-vetítést" a három filmnek, (na persze szünetekkel az olajcsere miatt), de gondolom újra meg kéne szerezni a vetítési jogokat az előző részekhez ... azért még reménykedem, nagyon klassz lenne...

Szívemből szóltál, szuper dolog lenne. De sok esély nincs rá, az biztos. :(

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167019 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

nathalee írta: Szerveztünk egy maratont /3rész egymás után/ Az egyik dolog ami feltünt, hogy Frodo miképp változik a 3rész alatt. Babaarca hogy megkomolyodik a végére. :disappear: Elöttünk... érik.. "férfivá" ... :bawling:

Ahogy Szarumán mondta: "Felnőttél, félszerzet..."

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #167005 Írta: nathalee
Szerveztünk egy maratont /3rész egymás után/ Az egyik dolog ami feltünt, hogy Frodo miképp változik a 3rész alatt. Babaarca hogy megkomolyodik a végére. :disappear: Elöttünk... érik.. "férfivá" ... :bawling:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166998 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Vasárnap végre újra megnéztem a filmet. Jobb volt mint elsőre. Igazán! :itscool: Nem gondoltam volna, hogy másodszorra ilyen hatással lesz rám.

Kiemelek pár apróságot:

Rájöttem, hogy ebben a filmben a hangeffektek még frenetikusabbra sikerültek, mint eddig bármikor. Például itt van a Végzet-hegyénél az a jelenet, mikor a Gyűrű, hogy úgy mondjam magyaráz Frodónak, vagy Minas Morgulnál vonzani kezdi Frodót a híd. Ezeknél a jelenetknél a hideg kirázott...

Gyönyörű volt például az a gesztus, ahogy Gandalf átkarolja Pippin vállát. Ez a kis apróság annyira közel hozza Gandalfot. Annyira földivé teszi. Annyira emberivé. Annyira barátságossá.

És ahogy egymásra néznek a Zöld Sárkányban. Hihetetlen...
És Frodó biccentése Szürkerévnél... Valóban nagyon odaillett. Olyan apró volt és olyan nagyon odaillő.

Nem tudom hogy vagytok vele, de számomra ezekből az apróságokból áll össze a FILM.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166977 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Son Of Elessar írta: a mordori út(ez kész döbbenet hogy kihagyták)

:?: Hogy érted hogy kihagyták? Eléggé le volt rövidítve, de azért benne volt...Erre is ott lesz majd a bővített!

csizma: Elolvastam mit írtál és lehet benne valami...Holnap megyek megint majd ezt a részt most már megfigyelem.

Morgul, nagyon jó ez a videó! :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166973 Írta: csizma
csizma válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A hátraküldött lovakat csak én láttam? Vagy nem olvassátok normálisan a fórumot? Előtte erről volt vita csomó ideig, erre nem reagál senki a megoldásra?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166942 Írta: Robert B
SPOILER!

Itt egy apró jelenet a ROTK bővített változatából (egy részlet Legolas és Gimli sörivó versenyéből Meduseldben a Helm szurdoki csata utáni ünnepségen - állati jópofa rész lesz :wink: :D ):

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... g_game.wmv

Remélem találok még egy-két dolgot a bővítettből...

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166937 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Panda írta: Jól figyeltem meg, hogy a Fekete Kapunál V. Mortensen csak úgy félhangosan mondja Gandalféknak: "For Frodo", a szinkronban pedig elkezd rohanni és közben ordítja, hogy "Frodóért!" ?

Szerintem a szájmozgása nem engedi meg, hogy később mondja :) (szinkron) de nem emlékszem... :(

Mornambar írta: Hatalmas plussz, hogy az elejét és a kihagyott részektől eltekintve alig szakadtak el a könyvtől! Ez dicséretet érdemel!

Nem értem, ami a nyitó jelenetben volt, a könyvben pontosan így történt...

Penngaladiel írta: Pl. aki a TTT bővítettet nem látta, az nem érti, mit keres az erdő Vasudvardnál...

:?: Miért ne értené? :) Hisz az erdő támadta meg Vasudvardot...

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166936 Írta: nathalee
Kedves Son of Elessar! Nálunk okosabbak voltak a mozisok: GYUmenü mellé a film közepén egy tízperces szünetet is beiktattak... :) Máshol is volt ilyen gyalázat? Namarié!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166928 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jól figyeltem meg, hogy a Fekete Kapunál V. Mortensen csak úgy félhangosan mondja Gandalféknak: "For Frodo", a szinkronban pedig elkezd rohanni és közben ordítja, hogy "Frodóért!" ?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166924 Írta: Son Of Elessar
Son Of Elessar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ja még kimaradt vmi. 12 Ennyi.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166922 Írta: Son Of Elessar
Son Of Elessar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én 9-én,10-én láttam a KV-t.Elsőre élve a marketingbajnok Cinema City adta lehetőséggel,kimentem és vettem vagy 750 ezüstért egy Gyu menüt 1l cola, 5l popcorn + az egy Gyűrű.Az 1l colát a 2l popcorn után mind megittam kb. 30 perc alatt.Így a film utolsó 20 perce helyet csillagokat láttam,mert annyire kellet. A film többi része jó volt,de nagyon elszúrták a vágásokat, néhol kifejezetten átgondolatlan. Második alkalomra legalább tudtam mit ne várjak a filmtől és igy nem volt olyan jó.Kb olyan mint a TTT, a sima nem annyira Gyu-ás.Sok tényleg fontos részt kihagytak, megölve így a legtöbb karakter beteljesedését. Azért várom 4 óra 15 perces extra változatot. A TTT extrája is sokat lendített a filmen.Ha ehhez még hozzáraknak több mint egy 1 órát akkor szerintem benne lesz az ispotály,legalább Szarumán nyitójelenete(a megye megtisztítása nem hiányzott annyira), a mordori út(ez kész döbbenet hogy kihagyták), esetleg a Gondor elleni támadás előtti készületek, hasonlóan ahogy a kürtvári csata előtt( habár Denethor ilyen fokú hülyévé tevése kétségessé teszi,hogy úgy ábrázolnák mint bölcs vezetőt,aki megszervezi a védelmet), kicsit valóságosabbá tehetnék a távolságokat is (legalább+ fél perc, vagy valami említés hogy menyi ídő telt el).Elsőre ennyi.Most lehet belekötni.Már ha érdemben ír még valaki a filmről.Mert nagyon úgy tünik,hogy nem.Habár tudom holy vizsgaidőszak van.Vagy itt mindenki köz. isk.-ás?Mikor jalenik meg a 4DVD-s változat.Előre is köszi.Utólag meg bocsánat. :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #166919 Írta: Robert B

Son Of Elessar írta: 10, 11, 13

???????!!!!!!!! 8O :?: :!:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.049 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére