A 3. rész - A király visszatér
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Is there anybody out there?'
- Cerebrum
- Nem elérhető
Leguanember írta: A legjobb szórakozást nyújtó GYU-ról szóló írás és vélemény, ami az elmúlt három évben született. Hatalmas!
member.rpg.hu/cu/cuo30/gyu.htm
Keletkezés időpontja: 2002. január
Jaj! Halálra röhögtem rajta magam.
Különösen ezen:
Rokon lelkek azok a trollok, akik "mekkora szar volt a varázsló, negyedik szinten jobbat tud a karakterem" jellegű észérvekkel dobálóztak a fórumokon, csak hogy valaki észrevegye őket. Vagy lehet, hogy barlangi fajtársuk szomorú sorsa miatt orroltak meg?
Amúgy én inkább az ilyen "trollokon" idegelem fel magam, nem a primitív, orklelkű fajtákon, mert azoknak (mint ahogy Murphy is mondja) hiába magyarázod, hogy primitívek, ugysem értik meg, hiszen primitívek.
A RotK után a buszmegállóban is egy ilyen magyarázta, hogy "hááát, amiko Gollam beleesett a vulkánba, na azon tökre láccott, hogy compúteres trükk...".
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Iowa
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: Iowa: megprobálom felrakni neked azt a képet, kicsit nehezen bár, de nagyjábol elkaptam a mosolyt ( kep.tar.hu/nessa -Saját ROtks képek)
de ott tény a lovon mindegyik hobbit nagyon arin mosolyog
A tökös hobbit naon hasonlit Andy Serkisre szvsz
KÖSZI! Mindegyik igen. Nagyon jók a képek különben... az összes ilyen Frodost megnéztem... fuh, az mikor nincs meg az ujja... nagyon brutál, de jó...
Hát nem tudom... kicsit hasonlít a vigyora, de szerintem ne Ő...
- nathalee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Ulmo írta:
nathalee írta: Most néztem meg egy GYU-ás paródiát
Frodo és Samu kontra Gollam TTT eleje
Vmi nagyon veszett
Hol? Milyen? Letöltött? Akkor linket ide!
Ha videókazi (LEP-es), tessék bedigitalizálni
Egyik haveromnál néztem. Ha ma már nem is, de holnapra megpróbálom megoldani. Amúgy max mennyi Mbyte-ot bír ki ez a fórum?
- Ulmo
- Nem elérhető
nathalee írta: Most néztem meg egy GYU-ás paródiát
Vmi nagyon veszett
Hol? Milyen? Letöltött? Akkor linket ide!
Ha videókazi (LEP-es), tessék bedigitalizálni
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Jók a képek, csak egy darab Aragornos nincs benne.Gyöngyszem írta: Iowa: megprobálom felrakni neked azt a képet, kicsit nehezen bár, de nagyjábol elkaptam a mosolyt ( kep.tar.hu/nessa -Saját ROtks képek)
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- nathalee
- Nem elérhető
Lili írta: Gyöngyszem:nekem vmiért nem hozza be a képeket,vagyis azt írja ki,h feldolgozás alatt... Pedig úgy megnéztem volna pl azt a lovas képet,mert az a mosoly télleg nagyon édes...
Kattincs rá a képekre. Nekem úgy bejött
- Lili
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Vmi nagyon veszett
- Neframíel
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Ugye hogy Orlando jobb hosszú hajjal
- Neframíel
- Nem elérhető
Köszi.
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Viszont az a tökös hobbit szerintem nem Andy.
- Sudhia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Endóre írta: És hallottátok a film zenéjében az utolsó számot? Háááát
Ez a "Háááááát" most jót v. rosszat jelent? SZVSZ nagyon jó lett az Into the West! Márha arról van szó.........
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Endóre
- Nem elérhető
A Nap ragyogja be utadat.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
A szinkronhoz: No igen, én most már jobban meg vagyok békélve a szinkronnal, mint január 3-a előtt. Nem tudom, de amióta élőben is láttam azt a néhány színészt a hangjuk is sokkal szimopatikusabb lett. Igaz Kerekes József és Csöre Gábor hangja eddig is nagyon tetszett. De mondjuk tényleg van a szinkronban pár fura dolog. Ennek ellenére nagyon várom már, hogy feliratosan nézzem meg és legközelebb olyanra is megyek. Már annyit áradoztatok róla...
- Lora
- Nem elérhető
a közönségrol: én már nem mondok semmit, de amikor moziban voltam osztálytársam ult mogottm vmi bnojével és végig csorgették a fulembe a popcornos zacsit...
ja és asszem már elérhetok a képek ha érdekelnek vkit: kep.tar.hu/nessa és itt a Saját Rotks képek-et nézzétek
- nathalee
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
(az utóbbi öt oldalhoz:)
áfi meg a többiek: köszi a képeket, nagyon jók, csak valamiért nem menti le rendesen a gép, mint a többit szokta...
Közönséges téma: elég közönséges közönség szokott lenni...a röhögcsélés már megszokott dolog, vannak "jobbak" is: egyszer TTT-t néztem barátnőmmel, kivételesen nem a Plazában, hanem egy lerobban, fa székes moziban ( ), mögöttem ült egy nő a kisfiával; a nő mindig ha megöltek valakit, elkezdett sziszegni, meg "hú, szegény", meg egyéb hasonlók (Haldirnál ugyanúgy, mint akár egy uruk-hainál... ), most meg 2-szorra néztem ROTK-ot, én tesóm és barátnőm közt ültem, tesóm mellett egy pasi nyitott szemmel horkolt, barátnőm mellett egy másik bizonyos időközönként olyanokat tüssszentett, hogy szinte beleremegett a terem...
Szerintem olyat kéne csinálni, mint annak a pasinak volt, aki a Simpson családot kitalálta, az a magyar emberke; otthoni házimozi, úgy értve, hogy egy saját, különbejáratú moziterem, csak berak egy DVD-t, és leül megnézni...nincsenek zavaró tényezők, és mégis moziminőségben látja...
Eldarionhoz: nagyon aranyos, és tényleg hasonlít a "szüleihez"; tök olyan szeme van, mint Viggonak...
Nálunk sajnos csak szinkronnal játszák. Van egy-két személy, akinek egész elmegy a szinkronja (pl: Gríma vagy Szarumán), sőt, samué még tetszik is, de a többi...Pl: mikor Frodó felébred, és megpillantja Gandit, na ott hülyébben ki se lehett volna mondani a nevét, meg utána jön "Gemli"...vááááááá
DVD: jó, hogy hamarabb lesz. Szarumán hogy fog kiesni, én azzal viccelődtem, hogy Gríma majd őt dobja ki, mert ugye a palantír már valahogy kiesett...
(Bocs, hogy ilyen hosszan írtam, néhol biztos hülyeségeket is, de most 5 oldalon keresztül megint nem fogok írni semmit...)
Ja, és tényleg vicces a sisakja...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Lora
- Nem elérhető
erwianne írta: Ja és még valami, Faramir fején marha fura a sisak!
miért? sztem tök jo.csak másfajta mint a többi gondorié
- nathalee
- Nem elérhető
Endóre írta: A Bővített verzióban benne lesz Szarumán? Mert nagyon sajnáltam, hogy kihagyták, mikor Gandalf eltöri Szarumán botját.
Én is úgy tudom hogy benne lesz. Nyárson végzi...
- Namarie
- Nem elérhető
A film korhatáros volt. 14 éven aluliak elvileg nem is mehettek be. Ehhez képest mindenkit beengednek, még az 5 éves kisgyereket is (mint mondtad ). quote]
off:
Öt??? Én PELENKÁS másfél körüli kisgyereket láttam a FotR egyik szegedi vetítésen. Anyuka kb öt percenként rohangált ki vele.
A TTT- re meg síkrészegek jöttek be, de szerencsésen kimentek fél óra múlva, majd az egyik nagy hangosan vissazjött azzal, hogy merre mentek a barátai, merthogy az ő kocsiját vitték el.
Nem értem, ha valakit valami nem érdekel, miért megy be, és ha egy film korhatáros, miért visz be kiskölyköt. Főleg: miért engedik be? És ha a gyerek elkezd üvölteni, mert megijed?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Endóre írta: A Bővített verzióban benne lesz Szarumán? Mert nagyon sajnáltam, hogy kihagyták, mikor Gandalf eltöri Szarumán botját.
Benne lesz, kb 7 percben. Hogy Gandalf eltöri-e Szarumán botját, azt nem tudom (Gandalf botját viszont eltörik )
- Endóre
- Nem elérhető
A Nap ragyogja be utadat.
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- nathalee
- Nem elérhető
erwianne írta: Ja és még valami, Faramir fején marha fura a sisak!
Miért?
- Aragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyszerű film volt.
Szinte nagyon felsem lehette dolgozni.
Amikor ahazértem,lefeküdtem,és akkor gondoltam át mit is láttam.
a közönség?
Erről jobb nem szólni.(azért itt egy kis adalék)
Kritikán aluli!
Az 5 éves gyerektől(nemtudom,a szülők azthitték Disney film?)kezdve a nemérdekelmicsaküljekbeészabáljamapopcornt réteg.
Különösen egy szemüveges csóka tetszett(én is az vagyok)
"Ez akkora szar film,ha tudom el sem jövök"hozzászólással volt a szünetben,mert ugye volt 10(20!)perc.Simán kibartam anélkül,hogy felálltam volna.
Persze voltak azért akik ki-ki mendegéltek közben is.
Ezt itthon nyugodt körülmények között kell majd megnézni.
Vagy egyszer egy rendes hozzáértő közönséggel!
Miért nem volt ez korhatáros?Manapság már nemdivat?
Anno a 80-as évek filmjei,akkor nemengedtek be mindenkit a moziba!
Sok kedves rész volt benne!A látvány az szuper volt!
Nemcsak Lucas van már a világon
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.