- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hát ezzel csak 2 problémám van:kovacstimi írta:
Nilraen írta: Ezt a díjátadót nem lehet megnézni v.hol,neten?Vagy TV-ben ismétlés lesz?
Ma este 23.20-kor asszem, a Pro7-en lesz kétórás összefoglaló....
1.ez egy német adó(ha nem tévedek),és én meg nem tudok németül...
2.kissé későn van.biztos nem engednék a szüleim,hogy megnézzem
Hát,így jártam... Azért köszi az infot.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- nathalee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
:cheers:
Magyar adón nem lesz vmikor? A pro7 az német,ugye?
- Cerebrum
- Nem elérhető
Amúgy ezen az oldalon szavazni lehet 2003 legjobb filmjére, és idáig a szavazók 54% a GYU-t jelöle meg!
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Meleth_lin
- Nem elérhető
És azt mondták valamikor az Activban asszem, mikor a Golden Glob-ról volt valami, hogy lesz majd, hogy amelyik film itt nyer, szinte 100%, hogy az Oscart is az a film nyeri... Most biztos a GyU nyeri. :bounce: :dance: :frodo1: :hello: :up: :itscool: :cheers:
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Ilweran
- Nem elérhető
Nilraen írta: Ezt a díjátadót nem lehet megnézni v.hol,neten?Vagy TV-ben ismétlés lesz?
Ma este 23.20-kor asszem, a Pro7-en lesz kétórás összefoglaló....
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
A Gyűrűk Ura tarolt a Golden Globe-on
Négy Arany Glóbusz-díj a Gyűrűk Ura harmadik részének
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Son Of Elessar írta: Négyből 4 Golden Globot nyert a 3. rész. :cooljump: :cheers:
Méghozzá a legjobb filmzenét, a legjobb betétdalt (ki hitte volna...), legjobb rendezőt, és a legjobb filmet, dráma kategóriában! Gratula PJ, gratula az egész stábnak! :hello: :bounce: :hello: :dance:
Királyos..Gratulálok P.J.-nek.Meg mindenkinek..
Ezt a díjátadót nem lehet megnézni v.hol,neten?Vagy TV-ben ismétlés lesz?
Ja és,a kép,a hajórol amint kihajózik Szürkerévből...Plííííz.Az elöző oldalon már beszúrtam melyiket keresem jobb minőségben.
Köszi...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- nathalee
- Nem elérhető
Mornambar írta: Szóval a magyar biztosok L-nézőek? Az jó!!!
Nathe: milyen paródia?
Lemaradtam vmiről?
Ulmoval tegnap fel akartunk tenni egy paródiát a TTT elejéből. Frodo, Samu, Gollam
De nem nagyon sikerült...
Más. Csúcsot kell dönteni oszkátügyben....
Remélem összejön :hello:
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Csak így tovább.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nem akarom elszólni magam, de...Szóval remélem az Oscaron is ilyen sikerük lesz...Több díjjal persze!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ulmo
- Nem elérhető
Son Of Elessar írta: Négyből 4 Golden Globot nyert a 3. rész. :cooljump: :cheers:
Méghozzá a legjobb filmzenét, a legjobb betétdalt (ki hitte volna...), legjobb rendezőt, és a legjobb filmet, dráma kategóriában! Gratula PJ, gratula az egész stábnak! :hello: :bounce: :hello: :dance:
- Son Of Elessar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Mornambar
- Nem elérhető
Nathe: milyen paródia?
Lemaradtam vmiről?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Robert B
- Nem elérhető
Ulmo írta:
nathalee írta:
Mornambar írta: S ezek a kalózfigyelő manusok mit csinálnak, ha teszem azt egy isten háta mögötti fórumon feltételezik, hogy egy ismeretlen csávesznek van kalóza?
Ha bemérik, kimennek házhoz és vizsgálódnak, aztán elkoboznak...
Ez az oka hogy nem teszem fel azt a paródiát, amit beigértem...
Meg persze azért sem, mert káromkodnak benne rendesen
Bocsika Ulmo
Sajnos sokszor előkerül a kalóz-másolatokkal kapcsolatos téma (iaz Morgul? )
Itthon egyelőre nem jellemző, hogy a rendőrség magánemebreket zaklasson emiatt. De ha valaki hivatalos helyen valahogy megtudja hogy itt-ott letölthető filmek vannak, előbb-utóbb bezáratják az adott oldalt. Ezért szoktam kérni, hogy ezeket a dolgokat priviben intézzétek.
nathalee: azt a paródiát szerintem be lehetne linkelni, azzal nem lesz gond (a káromkodással sem, lásd Gollam díjátvevő beszéde MTV 2003 )
Ez nem ér! Miért pont én?
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- nathalee
- Nem elérhető
Sil írta:
Nefra: Ez nem lenne mondjuk OFF a Középfölde / Lothlórien, ill. a Kérdések topicokban.Neframíel írta: Nem tud nekem véletlenül vki segíteni abban, h tünde zászlók, ill. jelképek rajzait, képeit, grafikáit, festményeit, vagy bármilyen képi megjelenést hol találhat az ember webkörökben?
Előre is köszi, és bocs az offért.
Tünde és egyéb címereket, ill. azok leírásait megtalálhatod itt:
www.forodrim.org/gobennas/heraldry/heraldry.htm , vagy itt a tolkien.hu Galériájában Tolkien rajzai között is akadnak ilyesmik...
A RotK filmzene oldalán alul vannak kifestők, tünde motívumokkal is:
www.warnerreprise.com/ecd/lotr/r ... ition.html
A filmbeli tünde tárgyakról találhatsz képeket pl a következő oldalakon:
www.ninecompanions.net/galleries ... ry_p1.html
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... sign-1.php
www.theonering.net/scrapbook/mov ... n/costumes
www.theonering.net/scrapbook/mov ... tion/props
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/eThings.htm
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... Banner.htm
Haah.... Ha milliomos lennék...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nefra: Ez nem lenne mondjuk OFF a Középfölde / Lothlórien, ill. a Kérdések topicokban.Neframíel írta: Nem tud nekem véletlenül vki segíteni abban, h tünde zászlók, ill. jelképek rajzait, képeit, grafikáit, festményeit, vagy bármilyen képi megjelenést hol találhat az ember webkörökben?
Tünde és egyéb címereket, ill. azok leírásait megtalálhatod itt:
www.forodrim.org/gobennas/heraldry/heraldry.htm , vagy itt a tolkien.hu Galériájában Tolkien rajzai között is akadnak ilyesmik...
A RotK filmzene oldalán alul vannak kifestők, tünde motívumokkal is:
www.warnerreprise.com/ecd/lotr/r ... ition.html
A filmbeli tünde tárgyakról találhatsz képeket pl a következő oldalakon:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... sign-1.php
www.theonering.net/scrapbook/mov ... n/costumes
www.theonering.net/scrapbook/mov ... tion/props
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/eThings.htm
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... Banner.htm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- nathalee
- Nem elérhető
Ulmo írta: nathalee: azt a paródiát szerintem be lehetne linkelni, azzal nem lesz gond (a káromkodással sem, lásd Gollam díjátvevő beszéde MTV 2003 )
Ok, megpróbálom. Sajnos nem vagyok jártas benne hogy kell... :confused2:
Leírnád nekem hogy kell csinálni? Odáig jutottam, hogy talán fel tudtam tenni a tárba...
- Neframíel
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
nathalee írta:
Mornambar írta: S ezek a kalózfigyelő manusok mit csinálnak, ha teszem azt egy isten háta mögötti fórumon feltételezik, hogy egy ismeretlen csávesznek van kalóza?
Bocsika Ulmo
Sajnos sokszor előkerül a kalóz-másolatokkal kapcsolatos téma (iaz Morgul? )
Itthon egyelőre nem jellemző, hogy a rendőrség magánemebreket zaklasson emiatt. De ha valaki hivatalos helyen valahogy megtudja hogy itt-ott letölthető filmek vannak, előbb-utóbb bezáratják az adott oldalt. Ezért szoktam kérni, hogy ezeket a dolgokat priviben intézzétek.
nathalee: azt a paródiát szerintem be lehetne linkelni, azzal nem lesz gond (a káromkodással sem, lásd Gollam díjátvevő beszéde MTV 2003 )
- nathalee
- Nem elérhető
Bocsika Ulmo
- BaLi
- Nem elérhető
Holnap megint megnézem.(Harmadszorra ) Kiváncsi vagyok, hogy most milyen lesz. A könyv harmadszorra is jó volt.
'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith.'
- dhelm
- Nem elérhető
A legjobb rész a koronázás és Szürkerév voltak :aragorn1:
Az egyetlen gond,hogy nem minden karakter tiszta azoknak akik nem olvasták a filmet, pl.Faramir(ő a kedvencem)
- Namarie
- Nem elérhető
Értem, amit mondasz, de szerintem ez három, különálló műalkotás. Így még nagyobb szó, hogy külön- külön is kap, tehát az eges darabok megállják a helyüket önállóan is. Trilogiáknál ez elég ritka.
Természetesen nézni lehet azt is, hogy a három, mint eg ytörténet három része, hogy függ össze, képileg, dramaturgialag, mennyire következetes a rendező stb, és e szerint is értékelni.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- BaLi
- Nem elérhető
'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- BaLi
- Nem elérhető
Új vagyok itt a fórumban (illetve már régebben is beleolvastam 1x,2x) és gondoltam én is leírom a véleményemet a filmről.Nos már az első két rész is nagyon tetszett (megvan bővített DvD-n mind a kettő) ,de ez(mármint A király visszatér) azt hiszem mindent felülmúlt.Nem akarom részletezni,hogy mi tetszett benne ,meg mi nem mert ezt már ti úgyis megtettétek és a legtöbbetekkel egyetértek.Csak annyit mondok,hogy szvsz ez a film megérdemelne 12 oscart is.(mondjuk a többi is megérdemelt volna ) Talán az lett volna a legjobb ha a 3 filmet egyként kezelik és úgy díjazzák.Akkor igazán nem lenne a többinek esélye
'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
- nathalee
- Nem elérhető
Sil írta:
Nem Figwi, hanem Figwit. A Tanácsban pedig Aragorntól jobbra ül. (Könnyű megtalálni, mert Aragorn a szélén ül, a másik oldalán nincs senki...)Szméagol írta: Ahaaa! Szóval őlenne az... Eddig nem volt egyértelmű. Mutogatták róla a tanácsos képeket, de azt hiszem mindig félreértettem, hogy kitől ül jobbra vagy balra. De mindenesetre most már értem miért vannak úgy oda érte.
Bocsi a csunya írásért...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.