A 3. rész - A király visszatér
- Iowa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Tarathradiel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ulmo írta: Remélem, még nem volt:
Nem teljesen hivatalos infok szerint május 25-én jelenik meg a RotK szimpla DVD változata. (forrás: theonering.net)
És szerintetek lehet reménykedni abban hogy akkor a bővített is hamarabb jön ki? Mondjuk szeptemberben? Vagy ne legyek ennyire optimista?
Végülis ez egy felesleges kérdés hiszen maximum találgatni lehet...Majd úgyis megtudjuk.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ulmo
- Nem elérhető
Nem teljesen hivatalos infok szerint május 25-én jelenik meg a RotK szimpla DVD változata. (forrás: theonering.net)
Már látom a nyári tábor egyik esti programját
- Lora
- Nem elérhető
Neframíel írta: Gyömgyszem: az elnevezéseid még mindig rewlzak!! [size=9:1suzptlg]cegiynfaramir meg bolonddenehtor... [/size] gazán tetszenek.
muszáj oan neveket adni, h tudnio lehessen mi van a képen, mivel nem hozza be oket
a gyurunek mondjuk ára is van....de naon cép...de iet nem lehetett ezüstben is rendelni???
Gyöngycem (voltam valaha)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sil írta:
budavarishop.freeweb.hu/ (Egyéb termékek menüpont.)mocca írta: Sziasztok!Lenne egy kérdésem:Magyarországon lehet kapni olyan gyűrűt mint a Gyűrűk Urában van?Mert Csehországban ( www.lordoftherings.cz )lehet és sztem baromi jol néz ki.Szal segiítsetek plz!Thanx
Hű, ez jobb mint az enyém...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
Augusztus vagy szeptember vagy október vagy november. A vágás már készen van, de még zajlanak az utómunkálatok. Majdnem 50 percnyi plussz rész... Nyamm!Szméagol írta: Mikor is jelenik meg a bővített? Lehet biztosat tudni?
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
budavarishop.freeweb.hu/ (Egyéb termékek menüpont.)mocca írta: Sziasztok!Lenne egy kérdésem:Magyarországon lehet kapni olyan gyűrűt mint a Gyűrűk Urában van?Mert Csehországban ( www.lordoftherings.cz )lehet és sztem baromi jol néz ki.Szal segiítsetek plz!Thanx
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Valakinek nincsenek meg azok a rajzok, amik a stáblista közben mennek a háttérben? Legalább a szereplők? (Vagy ezt máshol kéne megkérdeznem? )
Morgul írta: Egy "pár" képecske a bővített ROTK-ből. SPOILEREK!!!
www.elfenomeno.com/reportajes/?acc=1&id=1056
Ezeket én már majdnem mind láttam itt-ott, ez csak egy gyüjtemény. Bár ne legynk annyira maximalisták, igaz? Végülis mire várjunk... Mikor is jelenik meg a bővített? Lehet biztosat tudni?
- Supersonica
- Nem elérhető
Aranyozottat és ezüstöt is
Címet priviben szívesen megadom
- mocca
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Én
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Te tudsz olaszul,Morgul?Morgul írta: Egy "pár" képecske a bővített ROTK-ből. SPOILEREK!!!
Ezek egy része nem csak találgatás mert nekem úgy tünik mintha összegyüjtöttek volna 1-1 jelenet/szereplöröl egy csokor képet(bár közel nem az összeset) ami kimaradt a FILMböl. Bocs ha hülyeséget mondtam de ha egyszer nem értem mi van melléjük írva...
-Tarathradiel, 1000köszönet! [size=9:23ryxvj4](Bár vannak benne kis hibák mint Pippin dalszövege,de azért nagyon örültem neki! [/size]
-Ulmo,bár én az angol nyelvüre gondoltam-tudod hogy a moziban a szereplökkel mondhassam , de a magyarnyelvüre is nagyon kiváncsi vagyok! Sajnálom hogy nem hallhattam mit alkottatok a szinkronnal....
-Kivágott jelenetek: Kár hogy nem mutatták mit müvelt Samu a kocsmában,de vmi akkor is hiányzott. Talán Samu& Rozi csókja az esküvön? De lehetett érezni hogy nem volt folyamatos a zene , úgy ugrott egyet...
-Szolgálati közlemény ellenére szabad hozzá tenni a véleményemet? Mert ha itt kezdték el akkor hagy írjam ide: A sasos jelenetre én nagyon érzékeny vagyok mert szerintem az egyszerüen gyönyörü! Nem , nem Elijah és nem Frodó (esetleg Samu ha öt is mutatták volna) hanem a jelenet a hangulat az amiröl beszélek,akkor nagyon sírhatnékom volt,és kicsit elcsodálkozom hogy vki azt ragadja ki ebböl hogy "vkinek nagy volt a tokája "... 8O De ha szóba került akkor csak annyit hogy vannak olyan jelenetek ahol tényleg nem elönyösen vannak az illetök mutatva de nem gondoljátok hogy annak is oka van? A sas szemmel láthatólag csak a hobbitok bordáját és nem a nyakukat támasztotta alá mikor felkapta öket , így a fejük minden támasz nélkül lógott ki tudja milyen magasban , ilyen pozicióban akárkinek a tokája felnagyítottnak tünik! Én minden körülmény alatt a természetes ábrázolás mód híve vagyok , mondjam úgy Lij-nak nem szabadott jól kinéznie itt és szvsz ez így tökéletes.
-Gothmog:Hát Lurtz neve sem a film allatt derül ki , de ennek az orknak olyan az arca mint egy disznó aki rossz kozmetikust válsztott ezért csak "Piggy"-nek hívom.Külömben én nem is gongotam volna hogy ilyen orkok is léteztek PJ fejében,mármint amit bele szánt a filmbe...
Cameron Duncan Lives!
- Iowa
- Nem elérhető
Szméagol írta: Iowa: Ezen az oldalon a "klasszikusok" vannak, ahogy látom.
www.pbase.com/calico/rotkcaps&page=9
Köszi igen, ezt Én is visszanéztem. Majd, ha valaki időközben talál még valamit akkor légyszi rakja be. Köszi.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Sil írta:
Komoly, a könyvben is így van. Gothmog, Morgul hadnagya, aki átveszi a parancsnokságot Pelennor mezején a csatában, miután Éowynék kinyírják a főnökét... Szóval ez egy másik Gothmog, de benne van a könyvben.Szméagol írta: No és itt, ha jól veszem ki (szóljatok, ha nem) az ork vezérnek Gothmog a neve. Ez most komoly?
Tényleg. Csak a Balrogok Ura miatt zavart.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Komoly, a könyvben is így van. Gothmog, Morgul hadnagya, aki átveszi a parancsnokságot Pelennor mezején a csatában, miután Éowynék kinyírják a főnökét... Szóval ez egy másik Gothmog, de benne van a könyvben.Szméagol írta: No és itt, ha jól veszem ki (szóljatok, ha nem) az ork vezérnek Gothmog a neve. Ez most komoly?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Lenne egy kérdésem: Ha jól olvastam ezen az oldalon, amit betett valaki (nagyon köszönöm neki), a szövegkönyv van. No és itt, ha jól veszem ki (szóljatok, ha nem) az ork vezérnek Gothmog a neve. Ez most komoly?
Iowa: Ezen az oldalon a "klasszikusok" vannak, ahogy látom.
www.pbase.com/calico/rotkcaps&page=9
- Iowa
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
SZEMÉLYES NÉZETELTÉRÉSEKET PRIVÁTBAN KÉRETIK INTÉZNI!
EGYES SZEREPLŐKKEL KAPCSOLATOS DOLGOK MIATT KÉRETIK A MEGFELELŐ TOPICBA FÁRADNI.
Szolgálati közlemény vége
- Timona
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Ó ja: És Timona, igyekezd félrretenni minden Frodóval (ill. "Lij"-jel) kapcsolatos pozitív előítéletedet, és alaposan vedd szemügyre a film közben, ok?
Bocs, ha félreértettünk, de elég kétértelműen fogalmaztál... Ami azt illeti elég jól megfigyeltem a filmben Frodót ill. Lijt, mindenki mással együtt, tényleg van egy- két jelenet ahol elég előnytelen az ábrázolás, de ez van, ebből látszik, hogy ők sem tökéletesek A pozitív előitéletemet meg had tartsam meg!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nem mi értettünk téged félre, inkább azt mondanám hogy te voltál félreérthető...De egyébként is MJ SEHOL, semmilyen körülmények között nem hasonlít Frodóra...Bárhogy is értettük vagy nem értettük...
Mellesleg annak akkor nincs is jó megfigyelőképessége aki nem úgy látja "mintha" tokája lenne? Mert akkor nekem biztos nincs...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Timona írta: Ami azt illeti, hogy M.J. hasonlit Lijre 8O , ez egy orbitális butaság , nem tudom honnan jött ez az ötlet Kar'sa, de talán gondold át a dolgot még egy párszor!!! :nono: Tokája van!? Hol? Atya- gatya te már a kákán is csomót keresl... Mért bántod Frodo-t vagy ha Lij nem tetszik szived joga, de ne írj le ilyen butaságokat!
Itt mindenki totálisan félreért!:
Elijah Wood (alias "Lij" ) NEM hasonlít Michael Jacksonra. Ezt Én egy árva szóval nem mondtam. VISZONT: Frodóként, kisminkelve, meg parókával, meg minden (főleg a FOTR-ban) eléggé gyakran voltak olyan pillanatok, amikor olyan valami miatt nagyon pisze, pici orra volt, meg még ott volt a haja is mellé, szóval, mint egy kis M.J.
És: Nincsen tokája, csak nagyon előnytelen ábrázolásmód volt az a sasos, és (hogy magamat idézzem) "úgy nézett ki", mintha (megismételjem?: mintha) hatalmas tokája lenne.
(mellesleg, jó, hogy nem "tetszik", hisz végülis "hímnemű" )
Ja és:
Köci, nathalee (neked legalább szintén jó a megfigyelőképességed )
nathalee írta: Kar'sa:igazad van. Én is megfigyeltem még az első részben, hogy nem hétköznapi az arcberendezése és ez csak a GYU-ban tünt fel nekem. A néha felbukkanó tokácskája engem sem hóditott meg... De eszméletlenül nagy szemei vannak, amik nagyon kifejezőek
És persze!: A szemeivel semmi bajom nincsen, (erről nem is mondtam semmit) azon az egyetlen, viszont iszonyatosan nagy bajom kívül, hogy MINDEN LÁNY ARRÓL ÖMLENG, HOGY MILYEN SZÉP SZEMEI VANNAK!!!
Ó ja: És Timona, igyekezd félrretenni minden Frodóval (ill. "Lij"-jel) kapcsolatos pozitív előítéletedet, és alaposan vedd szemügyre a film közben, ok?
dante sün, hogy elolvastatok
Kārātārānen a áirâë...
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Elfprincess írta: Köszönöm szééééééééééépen!!!!!!!! Most szereztél egy jó napot nekem.....naon örülök!!!
Nagyon szívesen!
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tarathradiel írta:
De várom már az őszt!
A scriptet itt meg lehet találni, már fent van a ROTK-é is :
www.councilofelrond.com
A Film Fun&Facts-on belül!
Köszönöm szééééééééééépen!!!!!!!! Most szereztél egy jó napot nekem.....naon örülök!!!
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Tarathradiel
- Nem elérhető
De várom már az őszt!
A scriptet itt meg lehet találni, már fent van a ROTK-é is :
www.councilofelrond.com
A Film Fun&Facts-on belül!
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én erről az oldalról szereztem meg a FOTR és a TTT szövegkönyvét. Úgy olvasom, hogy az oldal gaszdája éppen azon dolgozik, hogy a ROTK is kész legyen.
Nem tud valaki véletlenül más elérhetőséget a script-nek?????? Naon megköszönném!
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Legolas125
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Iowa
- Nem elérhető
Ez tök jó lenne.Rubikon írta: Lilliana, szerintem a lánykérős jelenet a képzeletünkre lett bízva.
Ahányan vagyunk, annyiféle módon képzelhettük el. Szerintem jókat nevetnénk egymás fantáziáján.
Én vhogy úgy képzelem, hogy Samu (amilyen elszántan felugrott az asztaltól) egyszerűen odarontott, megragadta a kezét (közben felborított egy korsó sört), a pulton keresztül odahúzta és megcsókolta- nem inkább csak megpuszilta- és azt mondta nemes egyszerűséggel (és némileg lényegre törően), hogy : Ugye hozzám jössz?!
- Ulmo
- Nem elérhető
Lilliana írta: De nagyon tettszett összeségében,minnél többször megszeretném nézni . Mivel az angol tudásom nem tökéletes arra gondoltam ha létezik olyan world file amiben le vannak jegyezve a Filmben elhangzott párbeszédek, azt jó volna elolvasni. Van valakinek ilyesmi? :
Hát van, de az a hivatalos magyar feliratszöveg, amit még egy ideig nem adhatok ki a kezemből Majd megoldjuk valahogy
- Rubikon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ahányan vagyunk, annyiféle módon képzelhettük el. Szerintem jókat nevetnénk egymás fantáziáján.
Én vhogy úgy képzelem, hogy Samu (amilyen elszántan felugrott az asztaltól) egyszerűen odarontott, megragadta a kezét (közben felborított egy korsó sört), a pulton keresztül odahúzta és megcsókolta- nem inkább csak megpuszilta- és azt mondta nemes egyszerűséggel (és némileg lényegre törően), hogy : Ugye hozzám jössz?!
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De ma végre vége a spoilerektöl való rettegéseimnek!
Sajnos nem élvezhettem teljes egészébe a filmet,elöször is elkéstem egy kicsit ,aztán meg a tekercs is elég régi/használtnak tünt.(-pedig itt ma(!) volt a premier és elsöelöadásra mentem!).Harmadszorra két jelenet is ki lett vágva .
Az egyik a hires Arwen&Gorni a koronázáson.A másikban meg nem tom mi történik, csak azután hogy a Zöld Sárkányban iszik a 4 hobbit és Samu fell ugrik és a többiek meg egymásra néznek furán nem tudni min mosolyognak mert a következö vágás már azt mutatja mint tapsol Frodo,Trufa és Pippin a lagzin.
De nagyon tettszett összeségében,minnél többször megszeretném nézni . Mivel az angol tudásom nem tökéletes arra gondoltam ha létezik olyan world file amiben le vannak jegyezve a Filmben elhangzott párbeszédek, azt jó volna elolvasni. Van valakinek ilyesmi? :
Cameron Duncan Lives!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.