- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Drowse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
:gollum2:
ez a dolog mintha nem hasonlítana gollamra
vagy csak én látom rosszul?
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_09.wmv (14,7MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_10.wmv (18,42MB)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sil
- Nem elérhető
Ez megfelel?:Drowse írta: Kérdés: nem tudtok valahol egy jó háttérképet Minas Tirith-ről? Én nem találok sehol.
www.theonering.net/scrapbook/view/11563
Vagy pl:
www.theonering.net/scrapbook/view/9265
Tears unnumbered
- Drowse
- Nem elérhető
A könyvben egyébként még a végén elmegy a Megyébe is szemétkedni, és a Kígyónyelvű öli meg.
Kérdés: nem tudtok valahol egy jó háttérképet Minas Tirith-ről? Én nem találok sehol.
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Sil
- Nem elérhető
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_05.wmv (8,23MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_06.wmv (15,29MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_07.wmv (41,18MB)
Tears unnumbered
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- nathalee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ben
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Én 8 Oscart jósoltam neki.
Én 11-et.
Régebben ugyebár témí volt az, hogy Szarumánt kihagyták a ROTK-ből, amit PJ azzal indokolt, hogy azok a nézők, akik nem olvasták a könyvet úgy veszik, hogy Szarumánnak vége, és csak bonyolítaná a történetet (vagy vlmi hasonlót mondott). Úgy látszik, ez nem igaz, mert unokatesóm, aki nem olvasta a könyvet (és enyhén ütődöttnek tart rajongásom miatt ) tegnap megkérdezte, hogy: "És Szarumánnal mi lett?"
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Én 8 Oscart jósoltam neki.Mornambar írta: Olyat ugye lehetett ott, hogy x - y oscart kap?
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
Pakolászom fel őket, türelem.Lilliana írta:
Ezek nincsenek meg valahol nem streaming formátumban?Sil írta: Az előző hozzászólásomban írt oldalon behind-the-scenes jelenetek is vannak, hogy hogyan forgattak egy-egy jelenetet, szvsz nagyon érdekesek...:
theater.nifty.com/lotr/making.htm
Egyelőre:
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_01.wmv (7,7MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_02.wmv (10,89MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_03.wmv (20,93MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_04.wmv (2,51MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/b_08.wmv (9,1MB)
Tears unnumbered
- Lilliana
- Nem elérhető
Ezek nincsenek meg valahol nem streaming formátumban?Sil írta: Az előző hozzászólásomban írt oldalon behind-the-scenes jelenetek is vannak, hogy hogyan forgattak egy-egy jelenetet, szvsz nagyon érdekesek...:
Ulmo,azt tudtam hogy sok Depicheren van idézet,de eddig nem figyeltem rájuk annyira,s azt hittem hogy olyat választanak ami azért egybe esik azzal ami a filmben van. Nem mintha hiányozna az a fordulat oda,legalábbis nekem , ha egyszer nincs Beregond akkor már azt a részt sincs minek túl bonylolítani...
Mornambar,ááá.... Gandalf nem ölt meg senkit, ö "csupán gyengéden kilökte az ajtón" a T.Helytartót...
Cameron Duncan Lives!
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Mornambar
- Nem elérhető
Meg jól láttam, hogy tulképp a Gandalf ülte meg?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Lilliana írta: Ezen a kártyán van egy részlet a könyvböl ami ha nem tévedek Denetor máglyájánál van,amikor egyik katona megöli a másikat-hogy Faramir megmentse. Gandalf is mintha a sírok ajtajánál állna. De ha jól emlékszem a filmben nem volt ilyesmiröl szó. A bövítettbe belekeverhetnek ilyet? Lenne rá idö? Vagy csak a Decipherekre írnak akármilyen idézeteket?
Az utóbbi tipped a helyes. Minden ilyen Decipher kártyán van Gy.U. idézet.
A film "Denethor Máglyája" részéből annyi maradt ki, hogy útban felfelé Gandalf sé Pippin összefut a Boszorkányúrral, és Gandalf botja eltörik. Nem hinném, hogy megváltozna Denethor halála.
És ha jól emléxem, az sem volt benne, hogy a sírbolt összeomlik...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Drowse
- Nem elérhető
Trufa pedig ott lehetett a Fekete kapunál.
- Sil
- Nem elérhető
theater.nifty.com/lotr/interview.htm
Tears unnumbered
- Timona
- Nem elérhető
Palimir írta:
Feltettem egy kisebb verziót is: kép1Timona írta: Nekem hibásan jön le akkor is, ha lementem
Itt lehet kapni: Budavári Ajándékbolt
Áh! Köszönöm szépen igy már nekem is műxik Nagyon jól néz ki!!!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Ulmo
- Nem elérhető
Lilliana írta: Ezen a kártyán van egy részlet a könyvböl ami ha nem tévedek Denetor máglyájánál van,amikor egyik katona megöli a másikat-hogy Faramir megmentse. Gandalf is mintha a sírok ajtajánál állna. De ha jól emlékszem a filmben nem volt ilyesmiröl szó. A bövítettbe belekeverhetnek ilyet? Lenne rá idö? Vagy csak a Decipherekre írnak akármilyen idézeteket?
Az utóbbi tipped a helyes. Minden ilyen Decipher kártyán van Gy.U. idézet.
A film "Denethor Máglyája" részéből annyi maradt ki, hogy útban felfelé Gandalf sé Pippin összefut a Boszorkányúrral, és Gandalf botja eltörik. Nem hinném, hogy megváltozna Denethor halála.
- Lilliana
- Nem elérhető
Cameron Duncan Lives!
- Robert B
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
No, igen megint az van, hogy Aragornék száláról sokkal többet tudunk...
Volt róla szó ugyebár, hogy sokkal hosszabb lesz Frodó és Samu mordori útja. De arról is volt szó, hogy benne lesz, mikor elkapják őket az orkok. Vagy ez csak pletyka szintjén maradt? Mert képet semmiképp nem láttam róla... Viszont van az a híres John Howe kép és ezeket (erre gondolok www.szif.hu/~bcsabi/pic/tolkien/mordor.jpg ) gyakran megfilmesítik. (Úgy mint Alan Lee-nek, ahogy előmászik Banyapók. (Még mindig kiráz a hideg.)
A menet az orkokkal minden bizonnyal benne lesz. Ugyanis a ROTK hivatalos népszerűsítő kiadványában tesznek róla említést. Leforgatva mindenképpen le volt. Azt több helyen is írták.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Iowa
- Nem elérhető
Palimir írta: Feltettem egy kisebb verziót is: kép1
Fuh, de gyönyörű... Én is szeretnék egyet már régóta... vörös írással...
- Palimir
- Nem elérhető
Feltettem egy kisebb verziót is: kép1Timona írta: Nekem hibásan jön le akkor is, ha lementem
Itt lehet kapni: Budavári Ajándékbolt
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- nathalee
- Nem elérhető
Elros írta: Ma 21:00-kor a National Geographicon A Gyűrűk Ura: A király visszatér - A történelem tükrében!
Ha még valaki nem látta volna, most megnézheti
Belenéztem az első szünetig. Hát...mit mondjak. Nem szeretem, mikor ilyen hasonlóságokkal magyaráznak vmit, vagy mi :confused2: Elveszti az egyéniségét az a vki
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Drowse írta: Trufától nem a dicsőséget vették el, hanem a semélyiségét. A filmet moziban láttam, és ott szegény alig jut szerephez. Lehet, h a bővített változatban azért csinál is valamit, de a mozis változatban nem sok szerepe volt.
Pippintől viszont elvették a dicsőséget, mert azt a trollt azért meg kellett volna ölnie. Azt nagyon hiányoltam.
Hát szerintem azért valamennyire kárpótolva volt ezért...Emlékezz csak az orkra akit megölt Minas Tirith ostroma alatt!
Remélem tényleg sokkal hosszabb lesz a mordori út a bővítettben...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Palimir írta: kép [size=9:3jis1bzp](most nézem csak, fejjel lefelé raktam volna? )[/size]
Ehhhh... 8O Jó ez a gyűrű! Hol lehet ilyet kapni?
- Timona
- Nem elérhető
Palimir írta:
Jobb gomb, mentés... úgy biztos lejön jó nagy kép, az igaz...Timona írta:
Nekem be se jön a kép csak a felső sáv amiből nem látszik semmi Mi van rajta?Palimir írta: kép [size=9:10b8wefr](most nézem csak, fejjel lefelé raktam volna? )[/size]
Nekem hibásan jön le akkor is, ha lementem
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Palimir
- Nem elérhető
Jobb gomb, mentés... úgy biztos lejön jó nagy kép, az igaz...Timona írta:
Nekem be se jön a kép csak a felső sáv amiből nem látszik semmi Mi van rajta?Palimir írta: kép [size=9:w7s5e0ae](most nézem csak, fejjel lefelé raktam volna? )[/size]
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ha még valaki nem látta volna, most megnézheti
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.