- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Azog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sajna csak egyszer láttam, ezért nem emlékeztem rá.
De talán a bővítettben majd többet szerepel!
,,Ha a koldusok nem várnak az ajtó előtt, hanem beosonnak, és lopni próbálnak, így bánunk el velük."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ő az, aki kommentálja, hogy Denethor előre látta, ami történni fog, és Gandalf visszaszól neki, hogy "Látta, de nem tett semmit!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
8O :hello: Akkor ezek szerint lesz mégis, legalább pár másodpercre... (Vagy volt, csak nem vettük észre...) A kép valóságos, mert a film képeit használja a Decipher... És mondtam, hogy érdemes vissza-visszanézni arra az oldalra, mert naponta 2 új kártyát fednek fel...Azog írta: Ezt írta Sil pár napja. Láttam ma ott egy kártyát, NEW feliratú címkével:
"Imrahil, prince of Dol Amroth" A kép elég valóságosnak tűnt. Lehet ,hogy Imrahil benne lesz a bővítettben? Vagy a moziverzióban is benne volt, csak nem nevezték nevén, vagy csak én nem vettem észre? :look: Naon remélem, hogy benn lesz!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Azog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sil írta: Vadiúj Decipher kártyák, lehetséges spoilerekkel a bővített verzióhoz... (érdemes lesz megjegyezni ezt az oldalat, mert mindennap új kártyákat tesznek közzé...):
shop.decipher.com/TCG/CardLists. ... &listID=25
Ezt írta Sil pár napja. Láttam ma ott egy kártyát, NEW feliratú címkével:
"Imrahil, prince of Dol Amroth" A kép elég valóságosnak tűnt. Lehet ,hogy Imrahil benne lesz a bővítettben? Vagy a moziverzióban is benne volt, csak nem nevezték nevén, vagy csak én nem vettem észre? :look: Naon remélem, hogy benn lesz!
,,Ha a koldusok nem várnak az ajtó előtt, hanem beosonnak, és lopni próbálnak, így bánunk el velük."
- Ulmo
- Nem elérhető
Elza Eldaniella írta:
Na ezt jó elírtam.Palimir írta:
itt valami extrabővített kiadásra gondolnál? jó lenne, de azt csak akkor fogja megvenni valaki, ha ad valami pluszt...Elza Eldaniella írta: majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.
[size=9:2vk6nlz2](mint pl. a japán Alien kiadás kép (csúnya, de szép ))[/size]
Itt arra gondoltam, hogy egyben kiadják a 3 filmet - [size=9:2vk6nlz2]ma valahogy nem vagyok formában[/size]
De egyébként, én nagyon reménykedek egy extra bővítettben is, ahol mind a 3 film bővítetjét adják ki egyszerre, még plusz jelenetekkel - [size=9:2vk6nlz2]a kis telhetetlen[/size]
Ilyen kiadások 99,999 %, hogy NEM LESZNEK. PJ egy interjúban elmondta, hogy nem híve a rajongók sokszori megkopasztásának. Ha lesznek extra-díszdobozos hiper-szuper kiadások, ahhoz neki nem lesz túl sok köze.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Na ezt jó elírtam.Palimir írta:
itt valami extrabővített kiadásra gondolnál? jó lenne, de azt csak akkor fogja megvenni valaki, ha ad valami pluszt...Elza Eldaniella írta: majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.
[size=9:2djsb8c1](mint pl. a japán Alien kiadás kép (csúnya, de szép ))[/size]
Itt arra gondoltam, hogy egyben kiadják a 3 filmet - [size=9:2djsb8c1]ma valahogy nem vagyok formában[/size]
De egyébként, én nagyon reménykedek egy extra bővítettben is, ahol mind a 3 film bővítetjét adják ki egyszerre, még plusz jelenetekkel - [size=9:2djsb8c1]a kis telhetetlen[/size]
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:31lc88j6](mint pl. a japán Alien kiadás kép (csúnya, de szép ))[/size]
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Igaz, hogy a King Kong lesz a következő, de az talán nem olyan nagy vállalkozás, mint a GyU volt
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Őszintén szólva nem értem, hogy miért sietteti PJ ennyire a kiadást. Miért nem jó úgy, ahogy eddig volt?
Nem rajta múlik, hanem a kiadón. Még mindig az diktál, és nem fordítva. Mellesleg idén egy filmmel kevesebbet kell kiadni a stúdiónak
Szméagol írta: A rajongók tudnak várni, akik meg nem fanok, azoknak mindegy.
Ennek ellenére a nem-fanok tartják el a filmet, mert többen vannak, mint az igazi rajongók. Tehát mégsem mindegy.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Őszintén szólva nem értem, hogy miért sietteti PJ ennyire a kiadást. Miért nem jó úgy, ahogy eddig volt?
Ha várna vele az csak jót tehet a filmnek rosszat biztos nem, azt meg nem hiszem szegény rajongók iránti szolidaritás miatt kergeti magát még utoljára az őrületbe ezzel a nagy sietséggel. A rajongók tudnak várni, akik meg nem fanok, azoknak mindegy.
A bővített a lényeg, azt meg tényleg nem sietheti el.
De mindegy.
- Robert B
- Nem elérhető
comingsoon.net/news.php?id=3359
A májusi DVD kiadás doboza és tartalma:
www.dvddebate.com/article.php?si ... r=0&thold=
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Sil
- Nem elérhető
www.aintitcool.com/display.cgi?id=7762
Tears unnumbered
- Palimir
- Nem elérhető
dvdextra.hu
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Mornambar írta: Jó jó, tudom, itt mindenki megvenné már a nyáron is...
Így van!
De bármikor adják ki én örülni fogok neki...Viszont akkor már tényleg vége lesz...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Mornambar
- Nem elérhető
Egy szomorú filmet próbálj csak meg nyáron eladni, mikor 10-ig világos van, és a vízba lógatod a... lábadat, na.
Így is, mire végignézed!
Jó jó, tudom, itt mindenki megvenné már a nyáron is...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Lilliana
- Nem elérhető
Cameron Duncan Lives!
- Palimir
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
Palimir írta: Hé, esküszöm úgy emlékszem, hogy tegnap ide beírtam egy hozzászólást... eltűnt volna? vagy a memóriám nem a régi? Na mindegy
A lényeg, hogy szerintem az Amazon csak tippel. Inkább jobban hiszek a TheOneRing.net-nek, de majd úgyis meglátjuk.
Hát elég furcsa lenne, ha több mint 6 hónapot kéne még várni rá... Tényleg ez mitől függ? A Karib-tenger kalózai már egy hete megvan DVD-n, pedig azt sem 6 hónapja játszották a mozikban, sőt!
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Palimir
- Nem elérhető
A lényeg, hogy szerintem az Amazon csak tippel. Inkább jobban hiszek a TheOneRing.net-nek, de majd úgyis meglátjuk.
- Gandalf
- Nem elérhető
Galadh írta: MI??? fordítsátok le pls, nemtook angolul!!!
Ez németül van, nem angolul... de a lényeg, hogy júli 31-én jelenik meg a moziváltozat.
- Sil
- Nem elérhető
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_01_lij.wmv (11,24MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_02_mckellen.wmv (10,47MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_03_liv.wmv (13,71MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_04_viggo.wmv (13,73MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_06_jrd.wmv (9,35MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int ... rdhill.wmv (6,61MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_08_billy.wmv (11,32MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_09_dom.wmv (5,91MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_11_hugo.wmv (9,07MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_12_miranda.wmv (12,96MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_13_david.wmv (9,32MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_14_karl.wmv (13,13MB)
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_16_serkis.wmv (5,94MB)
Tears unnumbered
- Drowse
- Nem elérhető
A gollamról meg annyit, (így utoljára, mert több szót nem érdemes rá vesztegetni), h olyan, mintha odakozmált volna
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Sudhia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandalf írta: www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0001G6PZ.../302-5895953-2408859
Ez a julius 31. nekem naon nem teccik. Cáfolja meg valaki!
Nagyon szívesen megcáfolnám, de sajnos nem tudom...
De ez a júli 31 télleg nem vmi jó...
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Gandalf
- Nem elérhető
Ez a julius 31. nekem naon nem teccik. Cáfolja meg valaki!
- Palimir
- Nem elérhető
Voltak ott ketten, akik mostanáig vártak, míg kijön a 3. rész a mozikba, és egyben szerették volna látni a 3 filmet... Ezt nevezem én akaraterőnek
Persze nagyon tetszett nekik Tolkien világa. Nem is tudom, mit szólnának ezek után egy moziverzióhoz...
- Palimir
- Nem elérhető
Ha pár embernek eszébe jut Szarumán, attól még nem biztos, hogy általánosságban mindenkinek eszébe jutObi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Régebben ugyebár témí volt az, hogy Szarumánt kihagyták a ROTK-ből, amit PJ azzal indokolt, hogy azok a nézők, akik nem olvasták a könyvet úgy veszik, hogy Szarumánnak vége, és csak bonyolítaná a történetet (vagy vlmi hasonlót mondott). Úgy látszik, ez nem igaz, mert unokatesóm, aki nem olvasta a könyvet (és enyhén ütődöttnek tart rajongásom miatt ) tegnap megkérdezte, hogy: "És Szarumánnal mi lett?"
Nekem spec egyelőre nem hiányzik...
- Lilliana
- Nem elérhető
Nem tervezed felrakni az interjukat is? (Kielégithetetlen Lilliana ... )
És az a trailer amit szintén erröl a japán lapról lehet megnézni az már ismert?
Drowse!
- ez nem a filmes Gollumról van mintázva, lehet hogy azért nem hasonlít neked... A könyvben leírtaknak szvsz viszont megfelel... [size=9:24yaxwe3]Hmm,van 1 olyan érzésem hogy ez nem a megfelelö topic...[/size]
Cameron Duncan Lives!
- Nilraen
- Nem elérhető
Nekem is ez most a hátterem:Drowse írta: Kérdés: nem tudtok valahol egy jó háttérképet Minas Tirith-ről? Én nem találok sehol.
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpgs/minastirith1_800x600.jpg
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.