A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 8 hónapja #172014 Írta: Azog
Azog válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Kösz Penngaladriel!
Sajna csak egyszer láttam, ezért nem emlékeztem rá. :cry:
De talán a bővítettben majd többet szerepel! :)

,,Ha a koldusok nem várnak az ajtó előtt, hanem beosonnak, és lopni próbálnak, így bánunk el velük."
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #172004 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Bizony, Imrahil benne volt a filmben ;)
Ő az, aki kommentálja, hogy Denethor előre látta, ami történni fog, és Gandalf visszaszól neki, hogy "Látta, de nem tett semmit!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #171989 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Azog írta: Ezt írta Sil pár napja. Láttam ma ott egy kártyát, NEW feliratú címkével:
"Imrahil, prince of Dol Amroth" A kép elég valóságosnak tűnt. Lehet ,hogy Imrahil benne lesz a bővítettben? Vagy a moziverzióban is benne volt, csak nem nevezték nevén, vagy csak én nem vettem észre? :look: Naon remélem, hogy benn lesz!

8O :D :hello: Akkor ezek szerint lesz mégis, legalább pár másodpercre... (Vagy volt, csak nem vettük észre...) A kép valóságos, mert a film képeit használja a Decipher... :wink: És mondtam, hogy érdemes vissza-visszanézni arra az oldalra, mert naponta 2 új kártyát fednek fel...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #171987 Írta: Azog
Azog válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta: Vadiúj Decipher kártyák, lehetséges spoilerekkel a bővített verzióhoz... :wink: (érdemes lesz megjegyezni ezt az oldalat, mert mindennap új kártyákat tesznek közzé...):
shop.decipher.com/TCG/CardLists. ... &listID=25

Ezt írta Sil pár napja. Láttam ma ott egy kártyát, NEW feliratú címkével:
"Imrahil, prince of Dol Amroth" A kép elég valóságosnak tűnt. Lehet ,hogy Imrahil benne lesz a bővítettben? Vagy a moziverzióban is benne volt, csak nem nevezték nevén, vagy csak én nem vettem észre? :look: Naon remélem, hogy benn lesz!

,,Ha a koldusok nem várnak az ajtó előtt, hanem beosonnak, és lopni próbálnak, így bánunk el velük."
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #171896 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Elza Eldaniella írta:

Palimir írta:

Elza Eldaniella írta: majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.

itt valami extrabővített kiadásra gondolnál? :) :P jó lenne, de azt csak akkor fogja megvenni valaki, ha ad valami pluszt...
[size=9:2vk6nlz2](mint pl. a japán Alien kiadás :) kép (csúnya, de szép ;) ))[/size]

Na ezt jó elírtam. :oops:
Itt arra gondoltam, hogy egyben kiadják a 3 filmet - [size=9:2vk6nlz2]ma valahogy nem vagyok formában[/size]
De egyébként, én nagyon reménykedek egy extra bővítettben is, ahol mind a 3 film bővítetjét adják ki egyszerre, még plusz jelenetekkel :lol: - [size=9:2vk6nlz2]a kis telhetetlen[/size]

Ilyen kiadások 99,999 %, hogy NEM LESZNEK. PJ egy interjúban elmondta, hogy nem híve a rajongók sokszori megkopasztásának. Ha lesznek extra-díszdobozos hiper-szuper kiadások, ahhoz neki nem lesz túl sok köze.
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #171893 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Palimir írta:

Elza Eldaniella írta: majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.

itt valami extrabővített kiadásra gondolnál? :) :P jó lenne, de azt csak akkor fogja megvenni valaki, ha ad valami pluszt...
[size=9:2djsb8c1](mint pl. a japán Alien kiadás :) kép (csúnya, de szép ;) ))[/size]

Na ezt jó elírtam. :oops:
Itt arra gondoltam, hogy egyben kiadják a 3 filmet - [size=9:2djsb8c1]ma valahogy nem vagyok formában[/size]
De egyébként, én nagyon reménykedek egy extra bővítettben is, ahol mind a 3 film bővítetjét adják ki egyszerre, még plusz jelenetekkel :lol: - [size=9:2djsb8c1]a kis telhetetlen[/size]
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #171860 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

[size=9:31lc88j6](mint pl. a japán Alien kiadás :) kép (csúnya, de szép ;) ))[/size]

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171790 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A film most már jöhet korábban, PJ már kifutatta mind a 3 filmet. Nem kell dolgoznia a következő résszel, nincsen több utóforgatás. A GYU-val már csak annyi dolga van, hogy kiadja a 3. film mozi verzióját, utána bővítetjét, majd végezetül már csak a 3 lemezes ill. kazettás verzió marad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171787 Írta: Palimir
Mellesleg PJ-nek most nem kell törődnie a következő résszel... az is elvett egy csomó időt. Ez most nincs.
Igaz, hogy a King Kong lesz a következő, de az talán nem olyan nagy vállalkozás, mint a GyU volt :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171722 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Szméagol írta: Sziasztok!

Őszintén szólva nem értem, hogy miért sietteti PJ ennyire a kiadást. Miért nem jó úgy, ahogy eddig volt?

Nem rajta múlik, hanem a kiadón. Még mindig az diktál, és nem fordítva. Mellesleg idén egy filmmel kevesebbet kell kiadni a stúdiónak :roll:

Szméagol írta: A rajongók tudnak várni, akik meg nem fanok, azoknak mindegy.

Ennek ellenére a nem-fanok tartják el a filmet, mert többen vannak, mint az igazi rajongók. Tehát mégsem mindegy.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171684 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Őszintén szólva nem értem, hogy miért sietteti PJ ennyire a kiadást. Miért nem jó úgy, ahogy eddig volt?
Ha várna vele az csak jót tehet a filmnek rosszat biztos nem, azt meg nem hiszem szegény rajongók iránti szolidaritás miatt kergeti magát még utoljára az őrületbe ezzel a nagy sietséggel. :D :roll: A rajongók tudnak várni, akik meg nem fanok, azoknak mindegy.
A bővített a lényeg, azt meg tényleg nem sietheti el. :cry:
De mindegy. :P
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171576 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Egy pár PJ által megerősített jelenet a bővített DVD-ből.

comingsoon.net/news.php?id=3359

A májusi DVD kiadás doboza és tartalma:

www.dvddebate.com/article.php?si ... r=0&thold=

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171529 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Érdekesség: ha megnézitek a forgatási videókból a Minas Tirith-eset (amelyik a trónteremben játszódik), ott látható Harry Knowles is (az AICN-ről). PJ mögött ül. Összehasonlításul Harry beszámolója az eseményről (2000 decemberéből, az utolsó forgatási napról):
www.aintitcool.com/display.cgi?id=7762

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171507 Írta: Palimir
"Újabb jelek arra, hogy a király már májusban visszatér!"
dvdextra.hu

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171494 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta: Jó jó, tudom, itt mindenki megvenné már a nyáron is... :)

Így van! :lol: :D

De bármikor adják ki én örülni fogok neki...Viszont akkor már tényleg vége lesz...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171487 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem jobb, ha ősszel adják ki, legalább a bővítettel várjanak min. októberig!
Egy szomorú filmet próbálj csak meg nyáron eladni, mikor 10-ig világos van, és a vízba lógatod a... lábadat, na.
Így is, mire végignézed! ;)

Jó jó, tudom, itt mindenki megvenné már a nyáron is... :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171486 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sil megin nagyon köszi! :D öhm de sajna a forgatási videoból , amelyiket elkezdtem tölteni , hibbázik a kép ha leszeretném játszani... tud valaki segíteni vagy ötletet adni hogy mit csináljak vele?

Cameron Duncan Lives!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171484 Írta: Palimir
De ha a szokásos augusztus-november megjelenés lesz, akkor is kivárjuk :) Minden esetre ne menjen az idő a minőség rovására :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171478 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Palimir írta: Hé, esküszöm úgy emlékszem, hogy tegnap ide beírtam egy hozzászólást... eltűnt volna? vagy a memóriám nem a régi? :oops: :( Na mindegy :)
A lényeg, hogy szerintem az Amazon csak tippel. Inkább jobban hiszek a TheOneRing.net-nek, de majd úgyis meglátjuk. :)

Hát elég furcsa lenne, ha több mint 6 hónapot kéne még várni rá... :x Tényleg ez mitől függ? A Karib-tenger kalózai már egy hete megvan DVD-n, pedig azt sem 6 hónapja játszották a mozikban, sőt!

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171476 Írta: Palimir
Hé, esküszöm úgy emlékszem, hogy tegnap ide beírtam egy hozzászólást... eltűnt volna? vagy a memóriám nem a régi? :oops: :( Na mindegy :)
A lényeg, hogy szerintem az Amazon csak tippel. Inkább jobban hiszek a TheOneRing.net-nek, de majd úgyis meglátjuk. :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171472 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Galadh írta: MI??? fordítsátok le pls, nemtook angolul!!!

Ez németül van, nem angolul... de a lényeg, hogy júli 31-én jelenik meg a moziváltozat.
Téma zárolva.
Több
Több
20 éve 9 hónapja #171378 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez a dátum elég keservesen hangzik :(

A gollamról meg annyit, (így utoljára, mert több szót nem érdemes rá vesztegetni), h olyan, mintha odakozmált volna

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171357 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
MI??? fordítsátok le pls, nemtook angolul!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171354 Írta: Sudhia
Sudhia válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gandalf írta: www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0001G6PZ.../302-5895953-2408859
Ez a julius 31. nekem naon nem teccik. Cáfolja meg valaki!

Nagyon szívesen megcáfolnám, de sajnos nem tudom... :? :roll: :D
De ez a júli 31 télleg nem vmi jó...

"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
Téma zárolva.
Több
Több
20 éve 9 hónapja #171325 Írta: Palimir
Mesélek valamit. :) A múlt héten összejöttünk páran egy kis-maratonra. (1-2. rész bővített, 3. rész moziverzió SVCD, projektorral of course :) )
Voltak ott ketten, akik mostanáig vártak, míg kijön a 3. rész a mozikba, és egyben szerették volna látni a 3 filmet... Ezt nevezem én akaraterőnek :)
Persze nagyon tetszett nekik Tolkien világa. Nem is tudom, mit szólnának ezek után egy moziverzióhoz... :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171321 Írta: Palimir

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Régebben ugyebár témí volt az, hogy Szarumánt kihagyták a ROTK-ből, amit PJ azzal indokolt, hogy azok a nézők, akik nem olvasták a könyvet úgy veszik, hogy Szarumánnak vége, és csak bonyolítaná a történetet (vagy vlmi hasonlót mondott). Úgy látszik, ez nem igaz, mert unokatesóm, aki nem olvasta a könyvet (és enyhén ütődöttnek tart rajongásom miatt :) ) tegnap megkérdezte, hogy: "És Szarumánnal mi lett?" :D

Ha pár embernek eszébe jut Szarumán, attól még nem biztos, hogy általánosságban mindenkinek eszébe jut :)
Nekem spec egyelőre nem hiányzik... :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171310 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sil! Meneg hennaid!!!
Nem tervezed felrakni az interjukat is? :lol: (Kielégithetetlen Lilliana ... :oops: )
És az a trailer amit szintén erröl a japán lapról lehet megnézni az már ismert?
Drowse!
- ez nem a filmes Gollumról van mintázva, lehet hogy azért nem hasonlít neked... A könyvben leírtaknak szvsz viszont megfelel... :roll: [size=9:24yaxwe3]Hmm,van 1 olyan érzésem hogy ez nem a megfelelö topic...[/size]

Cameron Duncan Lives!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #171293 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Drowse írta: Kérdés: nem tudtok valahol egy jó háttérképet Minas Tirith-ről? Én nem találok sehol.

Nekem is ez most a hátterem:
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpgs/minastirith1_800x600.jpg

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.046 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére