A 3. rész - A király visszatér
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
vagy a Banya 3D-ben támad... 8O
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Nileth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Beleg írta: Csak úgy érdekességnek!
Nemrég volt Las Vegasban a Showest (márc. 14-17.), ez olyan filmkiállítás-féle. Szóval idén a 3D volt a fő téma, meg egy eljárás amivel 2D-s filmeket 3D-be lehet átültetni. Többek között a Gyűrűk Uraból és a Star Wars-ból is lejátszottak egy rövid 3D-s jelenetet. 8O
Állítólag George Lucas bejelentette, hogy köszönhetően az új technológiának SW 30 éves évfordulójától kezdve (2007) 1 rész/év "sebességel" megjelenteti mind a 6 epizódot ebben a formátumban.
Gondolom sokan örülnénk egy 3D-s GYU-trilógiának.
Belegondolni is félelmetes! :tongue:
Akarom, akarom, akarom, akarom, akarom... :cheers: :dance: :cooljump: :bounce: ...
Az élet szép.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Beleg írta: Csak úgy érdekességnek!
Nemrég volt Las Vegasban a Showest (márc. 14-17.), ez olyan filmkiállítás-féle. Szóval idén a 3D volt a fő téma, meg egy eljárás amivel 2D-s filmeket 3D-be lehet átültetni. Többek között a Gyűrűk Uraból és a Star Wars-ból is lejátszottak egy rövid 3D-s jelenetet. 8O
Állítólag George Lucas bejelentette, hogy köszönhetően az új technológiának SW 30 éves évfordulójától kezdve (2007) 1 rész/év "sebességel" megjelenteti mind a 6 epizódot ebben a formátumban.
:cheers: :dance: Én nagyon örülnék neki... 8O hah! amikor a Balrog begyalogol a nézők közé...
:sungl: :itscool: Remélem lessz belőle valami... :bounce: :bounce: :bounce:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Nileth
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Bár nem egészen ide tartozik:
A Gyűrű Szövetségét leadja tavasszal a Zertéelklub. Igazából az a jó ebben hogy addig is reklámozzák.
Hű de jó, nekem meg akkor király, méghozzá nagyon, mert nekünk meg van a GYU trilógia kibővített változata. Most (ha nem vetődött volna el a program), akkor GYU 3-at néznénk a családdal! Kár, hogy mégse nézünk! :shake:
Pedig szivesen nézném :frodo4: -t, :sam3: -t, :merry5: -t, :pippin5: -t, :gandalf2: -ot, :aragorn3: -t, :legolas6: -t, :gimli2: -t, :denethor1: -t, :faramir1: -t, és a banda többi tagját! :bawling:
Az élet szép.
- Nelossel
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Nálunk akkor 2 gyerek felsírt, egy kiscsákó meg beszólt: " Vigyázz Frodó ottvan mögötted a pók!"Ulmo írta:
cortez71 írta:
A Jelek egy poénfilm. De télleg . Hát nemtom, anno mikor a RotK-ot néztem a moziban, a moziteremben 6-7 éves gyerekek szaladgáltak... Korán érő típusok.Elessar király. írta:
Hát van egy-két jelenet, ami tényleg eléggé brutális. Pj csak ebben a részben mutatta meg, hogy ő nagy horrorfilmrendező.Ulmo írta:
.Elessar király. írta: Szerintetek az normális, hogy a Jelek című thrillert a hbo 12-es korhatárral, a TTT-t pedig 16-os korhatárral adják le? Akkor a Rotk már 18-as lesz?
Azért a TTT-ben kissé több a véres jelenet, mint a Jelekben Én azon csodálkoztam annak idején, hogy a RotK PG-13 minősítést kapott Amerikában, pedig sok helyen enyhén szólva is durva a film...
Ja...és az egyik majdnem rám borította a kukoricáját meg az XXL-es kóláját, amikor megjelent a Banyapók a vásznon. Itthon is komolyabban kéne venni a korhatár-besorolásokat, és nem kellene boldog-boldogtalant beengedni a vetítésekre.
- Ulmo
- Nem elérhető
cortez71 írta:
A Jelek egy poénfilm. De télleg . Hát nemtom, anno mikor a RotK-ot néztem a moziban, a moziteremben 6-7 éves gyerekek szaladgáltak... Korán érő típusok.Elessar király. írta:
Hát van egy-két jelenet, ami tényleg eléggé brutális. Pj csak ebben a részben mutatta meg, hogy ő nagy horrorfilmrendező.Ulmo írta:
.Elessar király. írta: Szerintetek az normális, hogy a Jelek című thrillert a hbo 12-es korhatárral, a TTT-t pedig 16-os korhatárral adják le? Akkor a Rotk már 18-as lesz?
Azért a TTT-ben kissé több a véres jelenet, mint a Jelekben Én azon csodálkoztam annak idején, hogy a RotK PG-13 minősítést kapott Amerikában, pedig sok helyen enyhén szólva is durva a film...
Ja...és az egyik majdnem rám borította a kukoricáját meg az XXL-es kóláját, amikor megjelent a Banyapók a vásznon. Itthon is komolyabban kéne venni a korhatár-besorolásokat, és nem kellene boldog-boldogtalant beengedni a vetítésekre.
- cortez71
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Mornambar
- Nem elérhető
Le lehet vhol tölteni?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Alyr Arkhon írta: Bár nem egészen ide tartozik:
A Gyűrű Szövetségét leadja tavasszal a Zertéelklub. Igazából az a jó ebben hogy addig is reklámozzák.
Huhh, amikor megláttam :cool2: :hello: :dance: :biggrin2:
Ez a klub most nagyon ráfeküdt a 'fantasztikus' filmekre... Vajon miért? ))
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Szolgálati közlemény vége.
- Thomas.b
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- +Earendil+
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ilúvatar Gyermeke írta:
Tharkún írta: Én olvastam, hogy Ian már aláírta a szerződést a Hobbithoz! (Ezen a néven fog futni.)
Melyik Ian? A Holm vagy a McKellen?
Ian McKellen
Ő lenne a producer...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Tharkún írta: Én olvastam, hogy Ian már aláírta a szerződést a Hobbithoz! (Ezen a néven fog futni.)
Melyik Ian? A Holm vagy a McKellen?
There is no reality. Only perception.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Erről én is hallottam...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Lutrz hadnagy írta:
Mornambar írta: Frodó???
Azt te hogy teszed bele?
Erre én is kíváncsi vagyok.
Ki beszélt itt Frodóról?
Azaz Elijah játszaná Bilbó szerepét... Frodóról szó sincs, hogy bekerülne a "Hobbit"-ba! 8OGalmir írta: Szerintetek ki lesz Bilbó? sztem biztos nem Ian Holm.
De bírnám, ha Elijah lenne
[size=9:em5zqz7r]Egyébként tavaly volt egy szavazás arról, hogy ki játssza el Bilbót: lsd. Szavazás topic.[/size]
There is no reality. Only perception.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Lutrz hadnagy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Mornambar írta: Frodó???
Azt te hogy teszed bele?
Erre én is kíváncsi vagyok.
"Amit írtam megírtam!"
- Tharkún
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
" ...Shadowfax bore him, shining, unveiled once more, a light starting from his upraised hand... "
- Mornambar
- Nem elérhető
Azt te hogy teszed bele?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Meg a helyszíneket is, de egy biztos: rosszabb nem lehet mint a GyU!!!
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.