A 3. rész - A király visszatér
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
olorin.papa írta:
Fyra írta: A FotR-t karcoltam meg... Igen, balfék vagyok, kiesett a kezemből, és úgy kaptam el, hogy közben nekinyomtam valaminek
Mória kapuja, Út a sötétben =>aztán onnan már megvan, hogy Gimli beszalad Balin termébe, aztán az utolsó két jelenet
Csak annyi a mákom, hogy ezekben alig van bővítmény, a moziváltozat meg fel van véve az HBO-ról... de ez akkor is siralmas
Nehogy agyon sírd magad, ha akarod megírom neked a második lemezt...
Én nem tudok angolul, de a filmeket mindeg eredeti nyelven nézem meg. Valahogy úgy az igazi.
Hm... lehet, hogy szavadon foglak, erről még tárgyalunk, köszi
Igen, én is jobban szeretem eredeti nyelven nézni. Nagyon érdekes, a különbség a "magyar" és az "angol" tünde között
Tiro!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Fyra írta: A FotR-t karcoltam meg... Igen, balfék vagyok, kiesett a kezemből, és úgy kaptam el, hogy közben nekinyomtam valaminek
Mória kapuja, Út a sötétben =>aztán onnan már megvan, hogy Gimli beszalad Balin termébe, aztán az utolsó két jelenet
Csak annyi a mákom, hogy ezekben alig van bővítmény, a moziváltozat meg fel van véve az HBO-ról... de ez akkor is siralmas
Nehogy agyon sírd magad, ha akarod megírom neked a második lemezt...
Én nem tudok angolul, de a filmeket mindeg eredeti nyelven nézem meg. Valahogy úgy az igazi.
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Tiro!
- Beleg
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Melyik 4 jelenet?
Ha peched van: A rohírok útja, A pelennori csata, Az utolsó hadicsel, és a Király visszatér.
Ha szerencséd van... nem, barátom, nincs szerencséd. Megkarcolni!? Jesszusom!
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
(pl. nekem csak most tűnt fel, hogy a FotR-ben Legolas nyila más irányba száll, mint ahol az ork összeesik )
De mégis visszakívánom az első alkalmat...
RÁADÁSUL SIKERÜLT MEGKARCOLNOM A 4-LEMEZES BŐVÍTETT 2. FILMLEMEZÉT, ÉS MOST KIESETT 4 JELENET
Tiro!
- Nelossel
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- A Gyűrűk Ura
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
" Ash nazg durbatul
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Én sajnos csak sima Tv-n tudom nézni
De úgy is minden alkalommal új dolgokat fedezek fel benne!
(a múltkor pl.Elijah alsógatyájának márkajelzését... )
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- A Gyűrűk Ura
- Nem elérhető
" A hamvakból új tűz éled... "
" Ash nazg durbatul
- A Gyűrűk Ura
- Nem elérhető
És én is mindig vissza kivánom a legelső alkalmat! A Gyűrűk Ura megváltoztatott örökre!
" Ash nazg durbatul
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Beleg írta: Tömör, velős, lényegretörő megfogalmazás.
Mostanában láttad először?
Nagyon irigyellek! Mindig azt kívánom magamnak, hogy akkora élmény legyen megnézni, mint elsőre. Hiába, hogy nagyon szeretem, de akkor is tudom mi következik, és így az már nem olyan jó. (A "nem olyan jó" megfogalmazás továbbra is kimeríti a fantasztikus, csodálatos, tökéletes szavakat). Nagyon-nagyon irigyellek!
Én is ezen merengtem mostanában... hogy milyen lehet újszerűként megnézni, hogy fogalmam sincs semmiről... az első részre úgy ültem be, hogy semmit sem tudtam addig se Tolkien-ről, se Középföldéről... és az a film... megváltoztatott. Akkora élmény volt, olyan nagy hatással volt rám! Néha visszakívánom azt az alkalmat!
Tiro!
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Szürkerév (bár ennek így kellett lennie)
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Beleg
- Nem elérhető
Mostanában láttad először?
Nagyon irigyellek! Mindig azt kívánom magamnak, hogy akkora élmény legyen megnézni, mint elsőre. Hiába, hogy nagyon szeretem, de akkor is tudom mi következik, és így az már nem olyan jó. (A "nem olyan jó" megfogalmazás továbbra is kimeríti a fantasztikus, csodálatos, tökéletes szavakat). Nagyon-nagyon irigyellek!
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- A Gyűrűk Ura
- Nem elérhető
" Ash nazg durbatul
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ulmo írta:
olorin.papa írta:
Spikey írta: Valaki meg tudná mondani, mikor volt elösször a mozikba (Magyarországon) a Király visszatér?
2004 február 8
vagyis 2004 január 8
Bocsánat! persze, hiszen én is akkor néztem meg...
- Ulmo
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
Spikey írta: Valaki meg tudná mondani, mikor volt elösször a mozikba (Magyarországon) a Király visszatér?
2004 február 8
vagyis 2004 január 8
- Olorin.papa
- Nem elérhető
2004 február 8
- Spikey
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Lagoril/Niéla írta:
Fyra írta:
Lagoril/Niéla írta:
Nelossel írta:
Alyr Arkhon írta: Ettől már csak egy lépésre van amikor beugrasz egy rossz döntésnél a képbe, hogy: ne tedd, ne tedd...
Ja, meg egy-egy szereplő (pl Boromir) elé áll, amikor leakarják lőni.
Én eléállnék... (Mithrilpáncélban )
Vagy minimum rákiabálnék, hogy "vigyázz, ott egy sportszerűtlen uruk-hai..."
Sportszerűtlen uruk-hai Ez tetszik. Bár én inkább Faramirt óvnám ilyen lelkesedéssel... Meg Legolast. Csak hát ő nem sérül meg
Farit én is, de előtte megmártóznék a Szökőkútban...
Óóóó... annyira meg bírnám csókolni... (mentés után)
Azért én előtte megvárnám, hogy magához tér
Tiro!
- Noredhel
- Nem elérhető
Fyra írta:
Lagoril/Niéla írta:
Nelossel írta:
Alyr Arkhon írta: Ettől már csak egy lépésre van amikor beugrasz egy rossz döntésnél a képbe, hogy: ne tedd, ne tedd...
Sportszerűtlen uruk-hai Ez tetszik. Bár én inkább Faramirt óvnám ilyen lelkesedéssel... Meg Legolast. Csak hát ő nem sérül meg
Farit én is, de előtte megmártóznék a Szökőkútban...
Óóóó... annyira meg bírnám csókolni... (mentés után)
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Lagoril/Niéla írta:
Nelossel írta:
Tiro!
- Noredhel
- Nem elérhető
Nelossel írta:
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
.Elessar király. írta:
Persze, beássa magát az avarba egy kis harmatért...Nelossel írta: De valahogy rajta nem látszik. Ő ugyanis tünde, és nekik mindig van alkalmuk a mosdársra.
De nem baj, mert úgy is Aragornra kerül a végén a korona! Akkor aztán már jó sok fürdetőlánya boldog tulajdonosának érezheti magát!
A tündék természetes tulajdonsága, hogy a kosz nem áll meg a bőrükön, és csak elég esténként megrázni magukat...
Orlando Bloom is megjegyezte egyszer egy interjúban, hogy a tündék leaglább nem bűzlenek.
Tiro!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Interaktív mozi!
RPM (azaz role-playing movie)
A bejáratnál ingyen osztanak kockákat meg karilapokat.
Hisz ez már a XXI sz. vagy mi!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
cortez71 írta:
váááá, belecsábítasz a rosszba . Na jó, utolsó OFF:Galmir írta: Még egy picit a 3D-s filmre visszatérve: ha tapintós lenne: megfoghatnánk a Gyűrűt, és hipnotizálná a közönséget, és akkor mindenki Gollam-szerű ember lenne, szeretgetné a markában, álmában beszélne hozzá... stb.. na jó, ez hülyeség. (de ki tudja)
Azért érdekes lenne megfogni a palantírt...szintúgy érdekes lenne a különböző fegyvereket tapintani, meg a szereplők cuccait. A hobbitlábakat csiklandozni, a tünde füleket húzigálni.
Na jó. nem ábrándozok, hisz ez megvalósíthatatlan
Ettől már csak egy lépésre van amikor beugrasz egy rossz döntésnél a képbe, hogy: ne tedd, ne tedd...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- cortez71
- Nem elérhető
váááá, belecsábítasz a rosszba . Na jó, utolsó OFF:Galmir írta: Még egy picit a 3D-s filmre visszatérve: ha tapintós lenne: megfoghatnánk a Gyűrűt, és hipnotizálná a közönséget, és akkor mindenki Gollam-szerű ember lenne, szeretgetné a markában, álmában beszélne hozzá... stb.. na jó, ez hülyeség. (de ki tudja)
Azért érdekes lenne megfogni a palantírt...szintúgy érdekes lenne a különböző fegyvereket tapintani, meg a szereplők cuccait. A hobbitlábakat csiklandozni, a tünde füleket húzigálni.
Na jó. nem ábrándozok, hisz ez megvalósíthatatlan
- Galmir
- Nem elérhető
Hallgatni arany.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.