- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- cortez71
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Na, témára visszaugorva, olvasta vki azt a hírt, hogy állítólag a New Line kevesebbet fizetett PJ-nek, mint amennyi a szerződésben van??? És állítólag most pereskednek...
Nemtom most mi van, lehet, hogy csak engem informáltak félre
Vki tud az esetről?
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na jó bocsánat!
Szerintem kijelenthető, hogy megértettük, és többet nem fordul elő.
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Ulmo
- Nem elérhető
Szolgálati közlemény vége.
Utóirat: reklamálni a topicgazdánál lehet, csak és kizárólag priviben.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
cortez71 írta:
Ja, Arwent azért letapiznám.Elessar király. írta:
Azért a döglött urukoknak sem lehetett vmi jó szaguk helm-nél. Sőt már lehetne ilyen tapintós mozi. Olyasmi, mint a feszti körkép!Lagoril/Niéla írta: Illatos film? Én a Szindbádot nézném meg úgy. Az ízeket úgyis érezni... Dayka Margit levese... mmmm... OFF vége
Na és mikor a kis piromániásunk lángol?
Ennél már csak az lenne realistább, ha mikor Frodóka belehasal a Holtlápba, lefröcskölné a közönséget...
Khm.
Sztem ez törlendő.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- cortez71
- Nem elérhető
Ja, Arwent azért letapiznám.Elessar király. írta:
Azért a döglött urukoknak sem lehetett vmi jó szaguk helm-nél. Sőt már lehetne ilyen tapintós mozi. Olyasmi, mint a feszti körkép!Lagoril/Niéla írta: Illatos film? Én a Szindbádot nézném meg úgy. Az ízeket úgyis érezni... Dayka Margit levese... mmmm... OFF vége
Ennél már csak az lenne realistább, ha mikor Frodóka belehasal a Holtlápba, lefröcskölné a közönséget...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- .Elessar király.
- Nem elérhető
ott úgy se lehetne semmit sem érezni a ser mámorító illatától.Beleg írta: Ha már a szagoknál tartunk, vannak kiábrándítóbb dolgok is.
Arwen szájszaga (márha egy tündének lehet ilyen) például elég kiábrándító lenne.
Én inkább maradok a szagmentes változatnál. Legalább az illuzióim maradjanak meg.
(Persze vannak még ilyen buktatók, lásd Gimlit az ivópárbajnál)
rajta a béke napjaiban!"
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Arwen szájszaga (márha egy tündének lehet ilyen) például elég kiábrándító lenne.
Én inkább maradok a szagmentes változatnál. Legalább az illuzióim maradjanak meg.
(Persze vannak még ilyen buktatók, lásd Gimlit az ivópárbajnál)
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Olorin.papa
- Nem elérhető
.Elessar király. írta:
Persze, beássa magát az avarba egy kis harmatért...Nelossel írta: De valahogy rajta nem látszik. Ő ugyanis tünde, és nekik mindig van alkalmuk a mosdársra.
De nem baj, mert úgy is Aragornra kerül a végén a korona! Akkor aztán már jó sok fürdetőlánya boldog tulajdonosának érezheti magát!
A tündék természetes tulajdonsága, hogy a kosz nem áll meg a bőrükön, és csak elég esténként megrázni magukat...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Persze, beássa magát az avarba egy kis harmatért...Nelossel írta: De valahogy rajta nem látszik. Ő ugyanis tünde, és nekik mindig van alkalmuk a mosdársra.
De nem baj, mert úgy is Aragornra kerül a végén a korona! Akkor aztán már jó sok fürdetőlánya boldog tulajdonosának érezheti magát!
rajta a béke napjaiban!"
- Galmir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Legolas is jó, de nekem Aragorn jön be. Bár Viggo a magánéletben ahogy kinéz..... maradhatott volna ez a stílus, ami a forgatásokon! Sztem ő a sztoriban a "hős", a férfi. De Gimli se rossz
Hallgatni arany.
- Nelossel
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
erre beneveznék!Galmir írta: Azt mondták nekem a cseten, h szerverhiba volt. Nekem sem lépett be.
A szagokra gondolva: én élvezném! A Holt-láp, igen, nyammi, meg a bűzös urukok, orkok, trollok. De gondoljatok csak a főszereplőkre!
1 évig ugyanabban a ruhában! Frodóéknak még lehetőségük sincs a mosdásra Lórien után. Meg Aragorn! Nagyon bírom, de az ő "szaga" sem lehetett rózsás a verekedések után. Jaj, Gimli!! DDD
Maga Orlando Bloom mondta, h a parókája alatt izzadt a feje és tök büdi volt. Szarumánnál sem hiszem, hogy volt egy termál-fürdő. Grímával biztos pancsiztak volna, míg az entek szétszedik az udvart. Vagyis lehet ott később építettek egy uszodát a vas-folyó vizével!
A reklámja: Lásd meg Te is! Érezd! Orkcafatok, csak most, csak nálunk a gyerekmedencében!
De miért kell mindig Aragornt szivatni??? Csak azért, mert pár tincs félrlóg, miközben 10 urukot vág le egyszerre? Legolas is ugyanolyan mocskos volt, mint ő!
rajta a béke napjaiban!"
- Galmir
- Nem elérhető
A szagokra gondolva: én élvezném! A Holt-láp, igen, nyammi, meg a bűzös urukok, orkok, trollok. De gondoljatok csak a főszereplőkre!
1 évig ugyanabban a ruhában! Frodóéknak még lehetőségük sincs a mosdásra Lórien után. Meg Aragorn! Nagyon bírom, de az ő "szaga" sem lehetett rózsás a verekedések után. Jaj, Gimli!! DDD
Maga Orlando Bloom mondta, h a parókája alatt izzadt a feje és tök büdi volt. Szarumánnál sem hiszem, hogy volt egy termál-fürdő. Grímával biztos pancsiztak volna, míg az entek szétszedik az udvart. Vagyis lehet ott később építettek egy uszodát a vas-folyó vizével!
A reklámja: Lásd meg Te is! Érezd! Orkcafatok, csak most, csak nálunk a gyerekmedencében!
Hallgatni arany.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Útólag is KELLEMES HÚSVÉTOT!!!
ROTK 4EVER!!!!
rajta a béke napjaiban!"
- cortez71
- Nem elérhető
Ja, a legújabb Dolce Gabana parfümre gondolsz.Elessar király. írta:
Vagy a Banyaók trutymójának illata.cortez71 írta:
Ja, a szagos hobbit-lábak, meg az izzadt Gimli, gondoljátok el... Az ivóversenyes jelenet . Gimli szép büfikéi . Vagy az uruk-hai tábor "zamata".Elessar király. írta:
Gori haját nem szidni!Gandalf írta: Hm, arra is gondoljatok, hogy a kellemetlenebb jelenetek is 3D-ben lennének, pl. Gollam beleharap a halba, Denethor paradicsomot eszik, Lurtznak leesik a feje, Gori kócos, zsíros haja a szád elé lóg, Gollam kukacot szopogat, Frodó tokája és habzó szája (Banyapók csípése)térben, stb.
Egyébként milyen lenne, ha még szagot is szolgáltatnának. Úgy hallottam, hogy vannak már ilyen "szagos mozik". Úgy érdekes lenne a holtláp meg Vasudvard. No meg Mordor.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Vagy a Banyaók trutymójának illata.cortez71 írta:
Ja, a szagos hobbit-lábak, meg az izzadt Gimli, gondoljátok el... Az ivóversenyes jelenet . Gimli szép büfikéi . Vagy az uruk-hai tábor "zamata".Elessar király. írta:
Gori haját nem szidni!Gandalf írta: Hm, arra is gondoljatok, hogy a kellemetlenebb jelenetek is 3D-ben lennének, pl. Gollam beleharap a halba, Denethor paradicsomot eszik, Lurtznak leesik a feje, Gori kócos, zsíros haja a szád elé lóg, Gollam kukacot szopogat, Frodó tokája és habzó szája (Banyapók csípése)térben, stb.
Egyébként milyen lenne, ha még szagot is szolgáltatnának. Úgy hallottam, hogy vannak már ilyen "szagos mozik". Úgy érdekes lenne a holtláp meg Vasudvard. No meg Mordor.
rajta a béke napjaiban!"
- cortez71
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Nelossel
- Nem elérhető
Kreatív Szekció Versek
- Thereon
- Nem elérhető
Artanis Rodwen írta:
Thereon írta: the rohirrim (?): Hige sceal
Thereon, a vándorló varázsló
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- cortez71
- Nem elérhető
vagy amikor Gandalf 3Dben elzseblámpázza a NazgúlokatNiéla Carangil írta: Oh... képzeljétek azt a gyönyört, ahogy a rohírok 3D-ben vágtatnak Pelennoron...
vagy a Banya 3D-ben támad... 8O
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
Thereon írta: the rohirrim (?): Hige sceal
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Nileth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Gilgolwen Nimrandir írta:
Niéla Carangil írta: Oh... képzeljétek azt a gyönyört, ahogy a rohírok 3D-ben
Hűűűűűű, az egyik legjobb jelenet még 2d ben is amikor a rohírok Pelennor mezején vágtatnak hát még 3d-ben
Aragornék mennek a Fekete-kapuhoz, hogy magukra tereljék a figyelmet! Az milyen lesz vajon? (persze 3D-ben!)
Az élet szép.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Niéla Carangil írta: Oh... képzeljétek azt a gyönyört, ahogy a rohírok 3D-ben
Hűűűűűű, az egyik legjobb jelenet még 2d ben is amikor a rohírok Pelennor mezején vágtatnak hát még 3d-ben
- cortez71
- Nem elérhető
Vagy 3Dben vágják le a fejed (Szauron Szája)Niéla Carangil írta: Oh... képzeljétek azt a gyönyört, ahogy a rohírok 3D-ben vágtatnak Pelennoron...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.